Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lapsuudenkodin aavemaisuus unessa  (Luettu 3438 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
virtaheponen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 21.10.2007 13:49:07 »

Mistähän mahtaa johtua, että kaikki pahat tapahtumat unissa tapahtuu lapsuudenkodissani. Talo on myyty ja itse en siinä ole asunut n. 13vuoteen. Muuton jälkeen en ole edes käynyt talossa kertaakaan, enkä halua sinne koskaan mennäkään. Minulla on jonkinlaisia yliluonnollisia kykyjä. Näin lapsesta saakka kaikenlaisia onnettomuuksia etukäteen (hereilläkin) sekä "valkoisia henkiolentoja", nämä on ollut aina jotenkin kammottavia minulle. Talossa ei ole tapahtunut mitään kamalaa, mutta koko tontti on pelottava, että karvat nousee pystyyn sitä ajatellessa. Talo on vanhempieni rakentama ja huhujen mukaan saattaa olla mahdollista, että asuin-alueella on sota-ajan vainajia, tms.  Jossain kirjassa on kerrottu näistä asioista. Silloiset naapurimme tästä kertoivat. Mistähän unet tulevat, vaikka en edes mieti asiaa?? Unien välillä saattaa olla kuukausia, jopa vuosi. Pelkästään se että näen talon unessa, saa minut heräämään pelon vallassa. Tahtoisin päästä tästä eroon.
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #1 : 21.10.2007 15:54:52 »

Periaatteessa sinun ei pitaisi vaivata itseasi lapsuudenkodilla-etenkin jos se on myyty.
Toisaalta tiedan, etta jos on vainajia-joita ei ole haudattu kunnolla, heidan energia voi jaada kummittelemaan ymparistoon.
Joten mika estaisi sinua menemaan sinne ja jos tunnet jotain- pyyda jotain kaivamaan paikkaan jossa tunnet jotain  ja nain sina  saat rauhan etta oletetun vainajan luut saadaan oikeaan paikkaan-eihan sinun itsen tarvitse olla paikalla.
tallennettu
virtaheponen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #2 : 24.10.2007 09:12:24 »

en kyllä omaa ihan tuollasia taitoja/kykyjä. Näen lähinnä tulevia tapahtumia... Kiitos vastauksesta kuitenkin Cheesy
tallennettu
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 248


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #3 : 24.10.2007 11:14:56 »

Todennäköisesti sinulla on  jäänyt silloiseen lapsenmuistiisi kova järkytys tuosta talosta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Onko talossa tapahtunut jokin yksittäinen järkyttävä asia, vai oliko se vain ilmapiiriltään kaikkina noina vuosina kamala paikka sinulle?

Pystytkö löytämään mitään hyvää talosta tai siellä asumisesta? Mitä enemmän näet myös jotain hyvää siinä, sen helpompaa sinun on nähdä unia aiheesta.

Kun näet unta talosta, sinun pitäisi uskaltaa kohdata pahimmat pelkosi mahdollisimman suoraan kasvoista kasvoihin. Jotta uskaltaisit unissasi tehdä tämän, minusta sinun pitäisi käsitellä valveilla ollessasi asiaa niin, että ymmärtäisit paremmin tapahtunutta ja voisit suhtautua hiukan positiivisemmin, mikäli mahdollista. Siis yritä löytää tapahtumista jotain hyvää tai pyri ymmärtämään, mikä merkitys tapahtuneilla asioilla on ollut myöhemmän elämäsi kannalta.

Toivottavasti tästä on jotain apua. Rauhallisia unihetkiä.  smitten
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: