Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: horoskooppi Murretta (huumori mielella) kehiin  (Luettu 4283 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
althema82
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« : 16.05.2006 22:08:28 »

Jos jollaki on kysyttävää sanoista niin kysykää vaan. suomennan kyllä mielellään, jos osaan.Kun tuo pohjalainen murre on aika lailla erilaista eri alueilla   Cheesy Cheesy Cheesy

Pohojalaanen horoskooppi

Sarvipää (23.12.-20.1.)

Sinoot ikuunen haaveelija, joka orottaa saavansa vaikka tähäret ja kuun taivahalta. Mitä vielä täs istut, mee hakemahan ne siältä jos miäles teköö. Ai orotakko, notta joku tois ne sullen? Justihin tuallaane saamatoon oot, orotat vaan, notta joka napsahros tuataas nenäsethen. Ei kuule sellaanen vetele. Jos jotakin taharot tee itte!

Lotraaja (21.1.-19.2.)

Kevätpuali on oikeen lotraajien aikaa. Lotraajakki kukoostaa ku naapukrannin akan naurispelto kesääsin. Lemmen asioos sen sijahan lotraajat on koko alakuvuaren melekolailla pakkaasen pualella. Mutta syssymmällä kun sitte törmäät yhtehen häjyhyn, ni siinon vakka, kansi ja klapsahrus. Irti ei penteleelläkään!

Sintit (20.2.- 20.3.)

Susson sitte pikkuusen flatkutehev vikaa. Ookku pahimmakki akat! Taharot pärvööttää omat ja muittenkin asiat siinä sivus oli kyset sitte mistä tahansa. Koita ny tukkia suuvärkkis elikkä pese vaikka saipualla.

Pässi (21.3.-20.4.)

Pässiillen tämä vuasi on meleko rakkaurenknapsetta. Alakuvuasi menööki Pässiillä ihimetelles mistä surraa. Kesäkorvalla alaat sitte ittekki havaata, notta vaapsahaaset non jokka korvias kutitteloo. Pässit nähärähän tänä vuanna pelekästänsä suupiälet korvia myäre.

Jästipää (21.4.-21.5.)

Sinoot aivan eheroon taharoon krätyysellä päällä, mutta eipähän tua taira olla sullen mitään uutta. Jästipää jukuri ku oot. Älä ny kummiskaan vaivu epätoivohon, kyllä sä viälä kehityskelepoonen oot, jos sullon vain hyvä kouluttaja!

Pahapari (22.5.-21.6.)

Sinoot sellaanen, jokei taharo mitenkään antaa perähän, ja aina taharot pitää oman pääs. Koita ny lopettaa tuallaane tyhyjänpäivääne nuhuraaminen ja ota ittiäs niskasta kiinni, eihän sua tuallaasena kukaan kattele. Jonset lopeta häjyylyjäs toukokuuhun mennes, isköö rometiisi takuulla kesäkuulla.

Saksiniakka (22.6.-23.7.)

Sinoot ikuune kihinuttaja ja siällä mihinä liikukki kuuluu melekoonen hörötes. Sus sitä tarmua sitte riittää vaikka pikkuusen toisillenkin jakaa. Sinoot ihiminen, joka teköö kerralla miton päätetty, mitä turhia sitä sitte paapoomahan.

Häjy (24.7.-23.8.)

Luulet notta oot kovakin rooroo. Orotat jotta kaikki menöö justihin siihe laihin mitä orotat. Ja nuan yleensäkki elät meleko ameriikkaa. Työasias alakaa retajamahan ja sun olis aika antaa ittelles ympäri korvia, notta tuallaanel loppuus.

Impi (24.8.-23.9.)

Sinäki oot jästipään tavoon krätyysellä päällä vuaren alakupualella, notta sukulaasekki rupiavat epäälemähän, nottet oo saanu sitte viime mittumaarin. Kesää kohoren miälialas kuitenki kohenoo ja rupiat saamahan pläsiäs pikkuusen iloosemmalle ilimehelle.

Puntari (24.9.- 23.10.)

Sinoot aina yhtä tasaasen rauhallinen, notta sivullisiakin välillä hirvittää. Sua ei sitte palijua paina onko juhula vai askaresaika. Kaikki menöö samalla raitillansa. Mitä jos koittaasit vähä rävähyttää ja pistää välihin lekkeripeliksi?

Sarvijaakkoo (24.10-22.11)

Viäntiä sitte piisaa sarvijaakoolla. Alavariinsa hyppäät, notta sivullisiaki hirvittää. Koita pikkuusen hirastaa tahtias, muuten saat peräpukamat ennen kesän korvaa riasakses. Tämä koskoo erityysesti miespualisia sarvijaakkoja, joita naispeijoonit aharisteloo.

Ritsapoikaane (23.11- 22.12.)

Sinet sitte tajua ku ihimiset vetää sua pulukassansa minkä kerkiää, vaan hymyylet koriasti ja luulet, notta kaikki on hianosti. Sakia saa olla muttei tyhymä! Hyppää ny hyvä ihiminen rannallen kun vielä kerkiät ennenku käy ryättääsesti!

(Kyseenen horoskooppi on kirijootettu piliket silimäkulumas, eikä kirijoottaja ota vastuuta jos joku saa hernehen nöösähänsä!)
« Viimeksi muokattu: 19.05.2006 08:13:37 kirjoittanut althema82 » tallennettu

NEITSYT

nousumerkki: Jousimies
Aurinko: Neitsyessä
Kuu: Leijonassa
Merkurius: Vaa assa
Venus: Neitsyessä
Mars: Skorpionissa

vesi-koira

Sininen Magneettinen Myrsky
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #1 : 16.10.2007 21:04:22 »

Ihanaa murretta  smitten

Tää nouseva "Lotraaja" sitä häjyänsä yhä oottelloo  knuppel2
 Kiss
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #2 : 16.10.2007 23:49:28 »

Saksiniakka tarmokkaana teköö miton päätetty  Grin
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #3 : 17.10.2007 00:03:21 »

Sarvipää haaveilee ja odottaa tähtiä taivaalta,kuuta ja kelpaisi se aurinkokin. Grin
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: