Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Arkkienkeli Mikaelin syyskuun viesti - Kuolema  (Luettu 4164 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 31.08.2007 16:48:40 »

"KUOLEMAN IHME"

www.ronnastar.com/latest.html
Viesti Arkkienkeli Mikaelilta
Syyskuu 2007
Suomennos Sara, ja tarkistuksia Matti



Rakastetut mestarit, maallisen olemassaolon tasolla ihmisolennot riemuitsevat lapsen syntymästä, koska se on todellakin luomisen ihme, ja he surevat rakkansa kuolemaa, koska tuntevat tuon persoonan henkilökohtaisen menetyksen keskuudessaan. Kuitenkin henkisestä näkökulmasta katsottuna myös kuolema on ihme, se on riemun aikaa, koska se on aidompaan olemisen tilaan paluun aikaa.

Olemme puhuneet vähentyneestä tietoisuudesta, ja teidän on aika ymmärtää ylösnousemusprosessin tuovan tullessaan tietoisuutenne laajenemisen yhdistyäksenne kaikkiin tietoisen ilmauksen osasiin. Te ette ole vain sielullisia ihmisolentoja, te olette ihmeellisiä olentoja, jotka ovat kokeneet valtavan määrän aineellisia tietoisuuden ilmiasuja.

Muinaisina aikoina, jolloin koitte aineellisen valtakunnan vaihtelevissa määrin puolikiinteänä tai kiinteämuotoisena (ollessanne korkeimmassa neljännessä ja alemmassa viidennessä ulottuvuudessa, joko Maassa tai toisilla aurinkokuntanne tai galaksinne planeetoilla), te säilytitte saman muodon paljon kauemmin kuin nykyisin. Itse asiassa te säilytitte saman fyysisen kulkuneuvonne tuhansia vuosien ajan teidän aikakäsityksenne mukaan. Muutosprosessi ja aineellisesta kulkuneuvosta luopuminen elämän päättyessä oli kuin luonnollinen vanhojen vaatteiden hylkääminen. Kuolemaa sellaisena kuin sen nykyisin tunnette, ei ollut olemassa kunnes ihmiskunta vajosi kolmannen ja neljännen ulottuvuuden tiiviyteen, ja te unohditte matkanne maan päällä olevan vain hyvin lyhyt välinäytös erittäin monien kokemusten joukossa ihmeellisellä matkallanne kosmoksen halki.

Jäähyväisseremonian jälkeen lähtevä sielu astui erityiseen siirtymälähteeseen, jossa muodonmuutoksen violetti liekki säteili kirkkaasti (violetti liekki ei ole kuuma vaan viileä ja rauhoittava), ja lähtijä kuljetettiin välittömästi sopivaan korkeamman ulottuvuuden ympäristöön.  Aineelliseen todellisuuteen jäljelle jääneet kykenivät kommunikoimaan telepaattisesti rakastettujen vainajiensa kanssa, ja he tiesivät tapaavansa uudelleen joskus tulevaisuudessa. He tiesivät myös voivansa olla vuorovaikutuksessa rakkaidensa kanssa eteerisin tavoin öisten matkojensa aikana, sillä öiset matkat olivat  yhtä todellisia ja muistettavissa kuin päivänaikaiset kokemukset.

Joskus tulevaisuudessa ihmiskunta lakkaa pelkäämästä kuolemaa ja tulee ymmärtämään sen olevan keskeinen osa luovaa prosessia. Kanssaluojina teidän ulottuvillanne  on syntymisen, kuoleman ja muutoksen, levon ja mukautumisen sekä uudelleensyntymän luonnollinen virtaus ihmeellisen moninaisten muotojen, kokojen ja todellisuuksien kokemiseksi. Sillä aikaa teidän on vapauduttava monista vanhoista kiinteistä ajatuksistanne ja tabuistanne koskien kuolemaa ja kuolemanjälkeistä elämää ja ymmärrettävä nyt kokemanne elämän olevan vain hetki universaalissa ajassa.

Yksi kaikkein tärkeimmistä asioista, mikä teidän  tulee ymmärtää, on että kaikki kokemanne alkaa sisimmästänne. Te olette mikrokosmos tai pienoisuniversumi makrokosmoksessa, joka sisältää kaikki maailmankaikkeuden kokemukset. Kaikki luomakunnassa sisältää "essenssiä", luomisen rakkausvalon energiaa, tai jumalaisen kipinän. Tämä valon spektri lähetettiin alas valoisuuden vähentyneille tasoille Isä-Äiti Jumalaltamme ja tämän universumin luomisessa auttaneilta suurilta olennoilta. Mikään ilmentynyt universumi ei voisi olla olemassa ilman sitä, kuten emme mekään.

Olette usein lukeneet tai kuulleet jostakusta, jolla on ollut kuolemanrajakokemus ja miten heidät vedettiin valoon. Usein kokemukset ovat samankaltaisia vain pienillä vivahde-eroilla. Yleensä vakavasti sairastunut tai tapaturmatilanteessa oleva henkilö vedetään "valoon" ja heihin vuodatetaan autuuden ja valtavan suunnattoman rakkauden ymmärrys. Usein he näkevät hyvin tunnetun valo-olennon tai joskus kuolleen rakkaansa. Heillä on usein tunne, että he voivat kulkea vain tietyn matkaa kohti Valoa ja sitten heidät vedetään jälleen kerran takaisin aineelliseen kehoonsa. Joskus valo-olento puhuu heille, mutta ei aina. Joskus heille annetaan mahdollisuus valita palaavatko he aineelliseen olemassaoloon vai jatkavatko he kohti Valoa, ja toisinaan heille kerrotaan, että heidän on palattava, koska heidän tehtävänsä ei ole päättynyt.

Aivan kuten olemme selittäneet, että "huntu" ei ole jossain ulkopuolellanne vaan omien aivojenne rakenteissa, samoin on kuolemanrajakokemuksien kohdalla. Kaikki tapahtuu omassa korkeamman ulottuvuuden pyhässä mielessänne, jota korkeampi itsenne johtaa. Kuolemanrajakokemus on tavallisesti elämän risteyskohta, muutoksen aika ja mahdollisuus astua valaistumisen polulle, ja aika usein, joskaan ei aina, tapahtuu sielun sulautuminen, jonka myötä sieluitsen laajempi osa, joka asustaa sielutähtichakrassanne (noin 15-20 cm päälaen yläpuolella), siirtyy Pyhään sydänkeskukseenne ja aloittaa elämänkokemustenne johtamisprosessin egon halupersoonallisuuden sijasta.

Kuolemanrajakokemuksen aikana tapahtuu 'kemiallinen' reaktio, joka mahdollistaa sisäänpääsyn korkeamman mielen osiin ja siten sallii pääsyn tietyille aivojen alueille, jotka sisältävät joitain niihin varastoituja 'viisauden valopaketteja'. Nämä valopaketit on koostettu Valon korkeammista värähtelytaajuuksista, ja ne sisältävät tietoa, johon henkilö ei tavallisesti pääse käsiksi. Tämä ei vain tunnu ja näytä erilaiselta henkilön tietoisessa mielessä, mutta antaa monasti heille pääsyn osaan historiaansa ja joskus sukulinjaansa ja muuhun tärkeään tietoon.

Muistakaa tämä: kaikki mitä olette koskaan kokeneet ja kaikki mitä te olette, aina ensimmäisestä kerrasta, jolloin saavuitte yksilölliseen tietoisuuteenne Luojan kipinänä ja tulitte tietoiseksi tosiasiasta, että "MINÄ OLEN se kuka MINÄ olen - MINÄ OLEN Luojan osanen", on varastoituna Viisauden valopaketteihin aivojenne korkeampiulotteisilla tasoilla. Varastoituna teidän aivojenne rakenteisiin ja chakrajärjestelmäänne ovat kaikki Ylimmän Luojan hyveet, ominaisuudet, laadut ja olemuspuolet.  Ne odottavat teidän ottavan haltuunne 'valtakunnan avaimet' yhdistymällä korkeampiin Valon värähtelytaajuuksiin, jotka mahdollistavat pääsynne Jumalaisen perintöosanne koko loistoon ja mahtavuuteen.

Teillä on eetterikeho, joka sisältää täydellisen, autenttisen kaksoiskappaleen aineellisesta, mentaalisesta ja emotionaalisesta kehostanne. Kuollessanne tai jättäessänne kehonne kokonaan, hopealanka (kuten sitä kutsutaan) katkaistaan ja te jätätte aineellisen kulkuneuvonne, joka alkaa välittömästi hajota. Sielunne on hitaasti sulautumassa eteeriseen kehoonne ja sitten siirrytte korkeampien ulottuvuuksien valtakuntiin.

Monilla teistä on vääristynyt käsitys siitä, millaista korkeammissa ulottuvuuksissa on. Korkeammat ulottuvuudet eivät ole vain sumuisia, aineettomia ympäristöjä,  ne eivät vaikuta teistä kovinkaan erilaisilta kuin maallinen aineellinen ympäristönne; kuitenkin tarkastellessanne niitä ajan kanssa huomaatte niissä monia eroavaisuuksia.

Siirtyessänne toiselle puolelle teillä tulee olemaan muoto ja aine. Kyllä, teidän muotonne tulee olemaan hienostuneempi eikä niin kiinteä kuin kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristössä, mutta tunnette kiinteyden ja kaikella teitä ympäröivällä on myös muoto ja koko. Taso jolle olette virittäytyneet tai jonka kanssa olette yhteensopiva, tulee määräämään miten "tietoisesti tietoisia" te olette, mitä kykyjä teillä tulee olemaan ja miltä ympäröivä elämänpiiri tulee näyttämään.

Heijastamanne värähtelytaajuudet tai ne joiden kanssa resonoitte, tulevat jälleen määräämään mille ulottuvuudelle tai ulottuvuustason alatasolle tulette menemään, ja myös mille kosmisen tiedon tasolle te pääsette. Teidän aurakenttänne on kuin viitta, joka ympäröi eetteri- tai astraalikehoanne, ja se on joko Valon viitta tai negatiivisen, epäsointuisen energian käärinliina, jonka olette keränneet monien menneiden elämienne kokemusten aikana.

Me olemme selittäneet tämän aikaisemminkin: kuitenkin on tärkeää, että teillä on selkeä ymmärrys siirtymäprosessista, ja niinpä me teemme jälleen kerran yhteenvedon siitä, mitä tapahtuu sielun jättäessä aineellisen kehon. Ne, jotka ovat "valaistuneita" ja itsestään tietoisia, viedään välittömästi heidän opasneuvostonsa eteen katsomaan takaisinkelauksella mennyttä elämää, ei tuomitsemiseksi vaan vain tarkastelemaan mitkä haasteet ja mahdollisuudet kohdattiin positiivisella tavalla, rakkaudella ja myötätunnolla, ja mitä tehtäviä ei saatettu loppuun, jotka sen vuoksi tullaan kokemaan uudelleen. Te ette voi piilottaa mitään keneltäkään korkeammissa valtakunnissa, sillä teidän auranne kertoo koko tarinan ja jokainen voi nähdä sieluitsensä säteilyn ja valoisuuden, tai sen puutteen. Teidän muotonne on kaunis ja täydellinen, ja te esiinnytte juuri sen ikäisenä ja muotoisena kuin haluatte.

Lopetettuanne uudelleenkatseluprosessin teillä on monia valintoja tehtävänänne.Voitte mennä oppimisen yliopistoihin moniin tähtijärjestelmiin, te voitte palvella monin tavoin, voitte nauttia luomisen kauneudesta ja harjoittaa luomiskykyänne tai mitä tahansa kokemusta, joiden moninaista määrää ei voi tässä kuvailla.

Sielun kehitys ei ole niin nopeaa korkeammissa ulottuvuuksissa kuin se on aineellisessa kehossa, sillä te olette tietoisia universaaleista laeista ja teidän ajatuksillanne ja teoillanne on välitön seuraus. Sen vuoksi kaikki ovat niin innokkaita inkarnoitumaan maatasolle, vaikka se on tulvillaan haasteita, rajoituksia, usein tuskaa ja kärsimystä. Vaikka voi olla vaikea uskoa, ruumiillistuminen Maa-planeetalle on upea mahdollisuus ja suuri etuoikeus tänä valtavan muutoksen aikana, ja monet sielut virittelevät siipiään toivoen saavansa mahdollisuuden palata Maahan ja olla osa tätä ihmeellistä kehitysprosessia.

Halunne myötä tulla Maahan, jakaa valoanne, auttaa ihmiskuntaa ja planeettaanne teille annettiin mahdollisuus ruumiillistaa niin paljon Jumalaista itseänne kuin voitte sisällyttää itseenne ja käyttää. Tämä kultainen lupaus annettiin teille ennen kuin palasitte Maahan tätä elämänkokemustanne varten. Se oli ja on ennenkuulumaton mahdollisuus yhdistyä Jumaltietoisuuteenne ja palata todelliseen tilaanne Valon olentona.

Toisenlainen tarina koskee niitä, jotka ovat eläneet elämänsä vihaten, peläten ja tuntien aggressioita muita kohtaan tai joilla on suuri kertymä negatiivista karmista velkaa selvitettävänään. Nämä sielut viedään niin sanottuun "tehohoitoyksikköön" , missä armon enkelien joukko hoivaa heitä rakastavasti. Nämä sielut on suljettu heidän itse rakentamaansa koteloon (heidän vääristyneeseen aurakenttäänsä) ja he elävät unitilassa, joka muodostuu heidän uskomuksistaan, negatiivisista teoistaan ja epärealistisista käsitteistään.

Se on lähinnä sitä mitä kutsutaan "helvetiksi" tai "kiirastuleksi", sillä he elävät matalampien värähtelyiden ajatusmallien maailmassa, jonka he ovat luoneet Maassa monien elämänkokemustensa aikana. Armon enkelit säteilevät jatkuvasti Luojan rakkausvaloa heille, ja hitaasti, ajan kuluessa ja riippuen negatiivisen kentän tiiviydestä, rakkauden eliksiiri tunkeutuu ja hajottaa vähitellen kuoren eetterikehon ja sielun ympäriltä. On aina mahdollisuus palautua ennalleen, vaikka siihen saattaakin kulua aioneja, riippuen kyseessä olevan negatiivisuuden kovuudesta ja suuruudesta.

Sallikaa meidän selvittää toinenkin virhepäätelmä: itsemurhan tekeminen ei ole "syntiä"  kuten ei myöskään elämästä luopuminen ennen tehtävän loppuunsaattamista. On monia syitä miksi ihminen päättää lopettaa elämänsä tai uhrata oman elämänsä toisen puolesta. Joskus se saa alkunsa ylitsepääsemättömästä häpeän, syyllisyyden tai pelon taakasta, joskus väärinasetetuista epäitsekkäistä syistä (yleensä marttyyrikompleksista johtuen), tai kun henkilöllä on kuolemaan johtava sairaus ja tuskat ovat käyneet sietämättömiksi. Näille sieluille näytään miten kärsimykseen, tuskaan tai sairauteen johtanut tilanne korjataan ja annetaan toinen mahdollisuus selvittää asiat. Jos henkilö päättää lopettaa elämänsä itsensä luoman tuskallisen tilanteen vuoksi, he eivät voi välttää noita samoja olosuhteita tulevassa elämässään, ja niinpä se vain lykkää tuonnemmaksi haasteita ja mahdollisuuksia oppia elämänläksynsä.

Muistakaa, te olette aina omia tuomareitanne ja te päätätte opasneuvostonne kanssa, mitkä seuraavan elämänkokemuksenne pääkohdat tulevat oleman. Korkeampien ulottuvuuksien ympäristössä sielu on aina innokas korjaamaan menneisyyden virheet jotta aurankenttä voidaan puhdistaa monista riitasointuisista värähtelymalleista ja matka kohti Valaistumista voi jatkua.

Sillä ei ole väliä kieltävätkö ihmiset meidän teille välittämämme totuuden, se on Elävä totuus ja universaali laki eikä sen vähempää, ja Jumalaisen tason opinkappaleet vaikuttavat ja hallitsevat jokaista sielua uskoivatpa he siihen tai eivät. Sisäinen verho toimii tässäkin, ja teidän on murtauduttava negatiivisten kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristöjen rajoitusten läpi voidaksenne saavuttaa pääsyn laajentuneeseen, ihmeellisen yhteyteen Luojan kansa.

Te olette aina olleet ja tulette aina olemaan yhdistyneenä KAIKKEEN MITÄ ON. Erillisyyden tunne on teidän mielessänne ja oven avaamisen keinot Elämän virtaan pääsemiseksi ovat PYHÄSSÄ SYDÄMESSÄNNE. Avatkaa sydämenne, rakastetut, jotta voitte täyttyä ylitsevuotavaisesti Jumalaisesta elämäneliksiiristä. Tietäkää meidän olevan aina lähellä opastaaksemme, innoittaaksemme ja suojellaksemme teitä.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 31.08.2007 19:25:32 »

"KUOLEMAN IHME"

www.ronnastar.com/latest.html
Viesti Arkkienkeli Mikaelilta
Syyskuu 2007
Suomennos Sara, ja tarkistuksia Matti



Rakastetut mestarit, maallisen olemassaolon tasolla ihmisolennot riemuitsevat lapsen syntymästä, koska se on todellakin luomisen ihme, ja he surevat rakkansa kuolemaa, koska tuntevat tuon persoonan henkilökohtaisen menetyksen keskuudessaan. Kuitenkin henkisestä näkökulmasta katsottuna myös kuolema on ihme, se on riemun aikaa, koska se on aidompaan olemisen tilaan paluun aikaa.
MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael

Tässä on mielestäni tämän kanavoinnin ydin-pointti-se tärkein sanoma.  smitten angel
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 02.09.2007 18:38:47 »

Heitänpä tähän vielä toisen viestin Mikaelilta, joka koskee syyskuun energioita

LOPETUKSIA JA ALOITUKSIA -ja velvollisuutenne Uudessa energiassa
Arkkienkeli Mikael Celia Fennin kanavoimana
Suomennos Sara



Rakkaimmat valotyöntekijät, elokuussa maahan saapuneiden voimakkaiden energioiden jälkeen syyskuu tulee sallimaan teille mahdollisuuden yhdistyä ja sulautua sekä löytää suuntanne jälleen kerran. Syyskuussa on voimakkaita hetkiä, jotka auttavat teitä tuntemaan miten siirrytte Uuden Maan energioihin.

Ensimmäinen merkittävä hetki on 999-harmonia tai energia 9. syyskuuta, mikä toistuu 18. ja 27. syyskuuta, heti täydenkuun jälkeen. Näinä aikoina te tulette tietoisiksi täydellistymisestä tai muutosjakson päättymisestä, joka alkoi 1998, ja Uuden maan ensimmäisestä alusta. Olemme aikaisemmin kertoneet, että tämä uusi jakso alkaa oikeastaan 111-harmonioissa, 1. tammikuuta 2008, ja siihen asti voitte odottaa suhteellisen epävakaata jaksoa ja nopeita muutoksia. Teidän korkeampi itsenne tai MINÄ OLEN -olevaisenne siirtyy kaikista "vanhoista" energioista ja yhdistyy uusiin kulkusuuntiinne ja uusiin mahdollisuuksiinne.

Rakkaimmat Valotyöntekijät, tämä on valintojen ja kasvun aikaa. Älkää vastustako - päästäkää irti siitä minkä on poistuttava ja olkaa avoimia uudelle. Mikäli tämän jakson aikana koette liikkumattomuuden tai "jumissa" olemisen tunnetta, sallikaa se, ja tietäkää olevanne uuden luomisen ja ilmentymisen nollapisteessä. Olkaa kärsivällisiä ja tietäkää, että se mitä tarvitaan, tulee ilmentymään oikeaan aikaan. Mikäli toisaalta havaitsette asioiden liikkuvan liian nopeasti, pysykää tyyninä ja keskittyneinä ja tietäkää, että nopeita muutoksia pitää tapahtua, jotta voitte yhdistyä Uuden maan ensimmäisen aidon jakson uusiin ja saapuviin energioihin.

Seuraava voimahetki tulee olemaan uudenkuun ja osittaisen auringonpimennyksen aikaan 11. syyskuuta. Tänä aikana vanhan syklin loppuunsaattamisen ja uuden alkamisen solaariset koodit yhdistyvät planetaariseen kollektiiviseen tietoisuuteen ja ihmiskunta on valmis siirtymään kohti Uuden maan sykliä.

23. syyskuuta syyspäiväntasaus tuo maahan suuresti tarvitun tasapainon voimakkaiden ja pyörteisten muuntavien ja muutosenergioiden tehtyään työnsä. Tämä on hetki, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, ja se merkitsee vuodenaikojen muutosta. Pohjoisessa päivät lyhenevät talven tullessa ja Etelässä päivät pitenevät kesän palatessa. Se on keskeinen hetki sisäisen tasapainon energioiden kokemiseksi ennen siirtymistä jälleen eteenpäin. Sallikaa sisäisen maskuliinisten ja feminiinisten energioiden asettua täydelliseen tasapainoon sisimmässänne.

Täysikuu on 26. syyskuuta. Aurinko on Vaa´assa ja täysikuu Oinaassa. Tämä tulee olemaan tulikuu, jota hallitsee leimuavan tulinen jumalallinen feminiininen aurinkoenergia Tulijumalattaren arkkityyppisessä inkarnaatiossa. Jumalatar, jonka energia on kaikkein soveliain tähän hetkeen, on Kali, itäinen lopetusten ja alkujen jumalatar.

Täysikuu on hyvää aikaa tuliseremonioille ja kiitollisuuden ilmentämiselle poistuvia asioita kohtaan, ja kiitollisuudelle uusien energioiden myötä tuleville uusille asioille. Tulielementin voimakas valo valaisee edessänne olevaa tietä, rakkaimmat, ja muuttaa kaiken nyt muutosta kaipaavan.
 

Sisäisen maskuliinisen ja feminiinisen tasapainon säilyttäminen syyskuussa
 
Rakkaimmat, tässä kuussa teidät haastetaan pitämään sisäinen maskuliininen ja feminiininen energianne tasapainossa. Jumalatar-planeetta, Venus, siirtyy Leijonan lävitse lisäten yhä enemmän tulista feminiinistä aurinkoenergiaa syyskuun "seokseen". Täydenkuun ollessa Oinaassa ja Venuksen Leijonassa tämä tulee todellakin olemaan valtavan luovan intohimon, aistillisuuden ja voiman aikaa.

Tämä feminiininen aurinkoenergia saattaa ilmetä uusina luovina projekteina tai uusina romanttisina ihmissuhteina, tai sellaisen projektien ja ihmissuhteiden uudistumisena. Se voi myös merkitä päätöstä vanhoille projekteille ja ihmissuhteille, jotka eivät ole sopusoinnussa Uuden maan energioiden kanssa. Luovat ja seksuaalienergiat tulevat olemaan niin voimakkaita ja vahvoja, että ne mahdollistavat "läpimurron", vanhan ravistelemisen niin, että uusi voi muodostua. Mikäli tällaista sattuu, on tärkeää pysytellä sisäisessä keskuksessa eikä antaa hetken intohimon ja voiman viedä mennessään.

Maskuliinisten energioiden planeetta Mars tulee olemaan Kaksosissa, oppositiossa galaktiseen keskukseen, Plutoon ja Jupiteriin Jousimiehessä. Tämä tarkoittaa, että maskuliininen energia on voimakkaassa, laajentuvassa ja muuntavassa vuoropuhelussa galaktisen keskuksen kanssa, joka on jumalaisen feminiinisen energian "kovasin". Tämä vuoropuhelu koskee Pluton alulle panemaa muutosta ja Pluton aloittamaa henkistä laajentumista maskuliinisen energian siirtyessä vanhan energian dualistisuuden tuolle puolen kaksoisliekin energioiden vapauteen. Joten voitte odottaa syyskuussa myös voimakasta sisäisten maskuliinisten energioiden muutospainetta .

Tämä tarkoittaa, Rakkaat Valotyöntekijät, että maskuliininen energia vapautuu ja vaihtuu. Vanhat kontrollin ja hallitsemisen energiat putoavat täysin pois korvautuakseen jakamisen ja kumppanuuden energioilla. Tämä tarkoittamaan myös, että mikä tahansa ihmissuhde, henkilökohtainen tai työhön perustuva, joka yhä perustuu kontrolliin tai molemminpuoliseen riippuvuuteen, siirtyy ja muuttuu tämän voimakkaan paineen alaisena uusien energioiden myötäiseksi. 

Kuten näette, rakkaimmat, tänä aikana tulee olemaan muutamia "räjähtäviä" ja "jännittyneitä" energioita, mutta tarkoitus on lopullisesti puhdistaa pois kaikki mikä ei ole samansuuntaista uusien energioiden kanssa. Ja valotyöntekijöinä te olette ensimmäisessä aallossa luomassa  ihmissuhteiden ja luomisen malleja Uuden maan ilmentymisessä.


Teidän vastuunne Uudessa energiassa
Rakkaimmat Valotyöntekijät, tässä uudessa energiassa teillä on monia vastuita luotavan uuden Viidennen ulottuvuuden maan johtajina. Valon mestareina ja hengen kanssaluojina te olette edelläkävijöitä auttaessanne muita siirtymään viidenteen ulottuvuuteen. Ja niinpä muutaman seuraavan kuukauden aikana monet teistä ottavat kannettavakseen uusia vastuita ja uusia työmuotoja. Mahdollisuudet tulevat teidän luoksenne, teidän halujenne, lahjojenne ja kykyjenne mukaisesti, ja teidän asianne on olla vastuuntuntoisia ja ilmentää viisaasti.

Mutta katsoessamme sanaa "vastuuntuntoinen" (responsibility), näemme kaksi osaa "response" eli "herkkyys" tai "reaktio" ja "ability" eli "kyky" - ja se mistä tässä todellakin on kyse, rakkaat sielut, on teidän kykynne reagoida herkästi Jumalaiseen luovan energiaan ja voimaan elämässänne.

Miten te reagoitte äkillisten muutosten tapahtuessa tai energioiden muuttuessa? Oletteko shokissa, vihaisia, masentuneita ja voimattomia? Vai pysyttekö keskuksessanne ja käytätte sisäistä voimaanne keskittyäksenne ja luodaksenne uuden ilmaisumuodon? Kun energia elämässänne rikkoutuu ja se täytyy vaihtaa uuteen, älkää antako itsenne tempautua hajoamisen prosessiin. Muistakaa ennemminkin olevanne itse luojia, ja että te voitte luoda uuden muodon ja ilmenemismuodon korvaamaan vanhan.

Meneillään oleva luomisen prosessi sisältää sekä hajoamisen että muutoksen prosessit, Kalin energiat. Älkää menettäkö voimaanne näiden energioiden vuoksi. Säilyttäkää voimanne, keskittykää ja luokaa uusista tavoitteista.

Se auttaa teitä siirtymään minkä tahansa kaoottisen tai hajottavan energian läpi luottavaisesti ja armollisesti. Sillä vanhojen energioiden heikentyessä uudet tulevat korvaamaan ne. Syntyy aukkopaikka tai tyhjyyden hetki, ja sitten uusi energia virtaa sisään uuden luomisen kera. Te voitte päättää ottaa vastaan tämän uuden energiamuodon ylläpitämällä tavoitteitanne luottaen, uskoen ja kiitollisina tietäen, mitä tulee ilmentymään.

Ja tämä, Rakkaimmat Valotyöntekijät, on teidän velvollisuutenne ("response-ability") Valolle tänä Uuden Maan syklin tai Taivaan Maan päälle synnyttämisen aikana .

Me toivotamme teille Ehdotonta Rakkautta, Voimaa ja Iloa tänä siunattuna syyskuun kuukautena.
tallennettu
bami
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #3 : 15.10.2007 00:07:10 »

 :oKirjoituksesi oli todella mielenkiintoinen se sai minut ajattelemaan asioita! Tällä hetkellä elämäni on täyttä kaaosta enkä todellakaan tiedä elämäni tarkoitusta. Joskus jokin ennustaja on sanonut että minulla olisi henkiparantajan vikaa. Ehkä tunnenkin joskus vaistoavani joitakin asioita, mutta en vain oikein osaa ottaa niitä käyttööni. Kiinnostuin tämän kaaoksen aikana astrologiasta enemmän kuin ennen, mutta en vielä oikein osaa sitä tulkita. Olen Helsingissä syntynyt tyttö 09.06.1971 klo 15:45. Voisiko minun elämän tehtäväni olla jokin henkiparannukseen liittyvä?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: