Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuthumin vastauksia elämän perukysymyksiin  (Luettu 2851 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 12.10.2007 15:14:16 »

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
Kuthumi-henkiolentoa kanavoinut Michelle Eloff
www.thelightweaver.co.za
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, tarkentanut Matti

 

Herra Kuthumi, minulla on ongelma, jota yritän ymmärtää. Voisitko valaista vähän "virran mukana kulkemisen" oikeaa soveltamista verrattuna ajatteluun, suunnitteluun ja valmistautumiseen?

- Tietenkin. Koska olet tietoinen olento, jolla on järki, halu, ego ja kaikkia muita asioita, joita tulee ihmisenä olemisen myötä, sielulla on tärkeää olla jotain sellaista, minkä kanssa tai mitä kohti tietoisesti työskennellään. Tavoitteet mahdollistavat keskittyneenä pysymisen. Se miten tavoitteet toteutuvat, on kyseenalaista. Voi olla lyhyen, keskipitkän ja pitkän tähtäyksen tavoitteita. Sanotaanpa esim. sinulla olevan tavoitteena matkustaa toiseen maahan. Kuvitellaan sen olevan elämäsi matka, jonka olet halunnut tehdä pikkupojasta saakka, mutta matkan tekemiseen liittyy monia viikkoja kotoa poissaoloa ja valtava määrä taloudellisia resursseja. Kenties nämä resurssit tekisivät muista elämäsi alueista haavoittuvia.
 
Tahdonilmaisu tai tavoite tuon matkan tekemiseksi on aktiivinen teko, jonka ihminen tekee. Se miten se toteutuu, riippuu sielusi, korkeamman itsesi ja tietoisen itsesi yhteisestä ponnistuksesta. Jos Henki antaa opastusta, joka vie sinua suuntaan, jota et ole suunnitellut, on punnittava motivaatiota tehtävien tai tekemättä olevien valintojen takana. Monta kertaa ihmiset ilmaisevat tahtonsa, mutta taistelevat prosessia vastaan käyttäytyen vanhoilla tavoilla, yrittäen kontrolloida järjestelmiä siirtyessään tiettyyn suuntaan tai sivuuttamalla opastuksen, ja sitten he pettyvät, koska heidän tahtomansa ei ilmenny.
 
Virran mukana kulkeminen tarkoittaa sen tunnistamista, kunnioittamista ja harkitsemista - tai tutkimista - mitä Henki tuo opastuksen tai tilaisuuksien muodossa. Tämä opastus tai tilaisuus voi ilmentyä liiketoiminta-ajatuksena, jota tutkit ja jonka oivallat tuovan erittäin houkuttelevia, passiivisia tuloja, mikä merkitsee, ettei sinun tarvitse huolestua nykyisten säästöjesi puolesta elämäsi matkan rahoittamiseksi. Mutta jos ei kiinnitä huomiota hankkeen tavoittelemiseen ja päättääkin keskittyä johonkin muuhun, saattaa sabotoida itseään.
 
Pyytäminen merkitsee kuuntelemista. Tavoitteiden asettaminen merkitsee toimiin ryhtymistä, mutta tilan sallimista sille, että elämän virta opastaa sinua. Tähän viitataan myös joustavuutena. Hetkellä jolloin huomaa, ettei jokin virtaa, on pysähdyttävä ja mietittävä, tarvitaanko kenties jokin toinen suunta, toisenlainen asenne tai apua tilanteen katsomiseksi toisesta näkökulmasta. Kaikki mikä jossain ideassa tai tilassa on kontrolloitua, tiukkaa tai lukossa, ilmentyy jonkinlaisena sabotaasina tavalla tai toisella. Vastaako tämä kysymykseesi?
 
Kyllä vastaa. Vielä varmuuden vuoksi, se ei merkitse sitä, että hylätään ajattelu ja suunnittelu?
 
- Ei. Ei ollenkaan, ei. Maailmankaikkeus tukee toimintaa. Siksi ota jokin suunnitelma ja ala toteuttaa sitä. Jätä loput Jumalalle, ja Henki opastaa sinua. Onko tämä selvä?
 
On, kiitos. Mitä niille sieluille tapahtuu, jotka eivät halua muuttua?

- Jotkut heistä haluavat, mutta kaikki riippuu siitä, mikä heidän elämänpolkunsa on, mitä he ovat valinneet. Kuten olemme sanoneet aiemmin, ihmisen tietoisuus ei yhtäkkiä avaudu, vapaudu ja valaistu kuolemassa. Hän jatkaa toiseen maailmaan saman tietoisuuden kanssa, joka hänellä oli fyysisessä inkarnaatiossa. Sielu siirretään toiseen maailmaan ja sille annetaan tilaisuus kokea parantuminen ja sitten annetaan mahdollisuus reinkarnoitua samanlaiseen ympäristöön yrittämään taas kerran laajentaa tietoisuuttaan ja tiedostamistaan. Sielun päätarkoitus on palata ja tulla yhdeksi Jumalan kanssa. Siksi sielu jatkaa sellaisten kokemusten valitsemista, jotka ilmentävät tuon lopputuloksen. Siihen kuluva aika on sielun valinta.

Jos on karmallinen yhteys jonkun kanssa ja sitten päättää seurata henkistä polkua, muttei tuo toinen ihminen tee samoin, jatkuuko tuo karmallinen suhde silloin?
- Olisit tuolloin selvittänyt oman karmasi. Tuo henkilö, joka päättää jäävänsä jälkeen - jos voimme nimittää sitä niin - pelaa tuon pelin jonkun muun kanssa samalla tasolla. Se voisi olla kuka tahansa toinen ihminen - työtoveri, perheenjäsen - mutta hän jatkaa tuota prosessia jonkun toisen kanssa, muttei välttämättä sinun.

Riittääkö tiedostaminen?
 
- Tietoisuus on tärkeää, mutta mitä teet sillä? Tiedät, että hampaassasi on reikä; mitä aiot tehdä asialle? Jätätkö sen mätänemään vai ryhdytkö tarkoituksenmukaisiin toimenpiteisiin ja hoidat asian ennen kuin ongelma riistäytyy käsistä ja johtaa niihin kovempiin toimenpiteisiin, joita tarvitaan välinpitämättömyyden tai pelon seurauksena?
 
Joskus tarvitaan vain jonkin tiedostamista ja sitten voidaan tietoisesti työstää se ilman, että täytyy tutkia ja analysoida. Näin hyödyntäen tuota tietoisuutta muutetaan aiempaa käytöstä. Mutta jos ongelma on tallennettu tasoille, joista ei tietoisesti tiedetä, työskenteleminen jonkin itsen kanssa resonoivan järjestelmän tai menetelmän kanssa mahdollistaa syvemmältä kaivamisen, suoraan juureen menemisen - hampaasta puhuttaessa, kuin juurihoidon.
 
Herra Kuthumi, mikä sielun ja hengen välinen ero on? Tiedän eron olevan hienovarainen.

- Sielu on tietyssä määrin sitä, miten kuvittelet itsesi tällä hetkellä, vaikkei se olekaan sen koko laajuus. Sielu on osasi, joka kokee inkarnaation. Henki on energia, joka elävöittää sinut. Se on itsen korkeampi puoli, joka motivoi niitä valintoja ja päätöksiä, jotka pitävät sielun sen valitsemalla oppimisen ja kasvamisen polulla.

Herra Kuthumi, olen erittäin, erittäin haavoittuva ja pitkään olen ollut hyvin surullinen, syvän surullinen. Voitko valaista asiaa?
 
- Sisko, suru tulee sisäisestä lapsestasi. Se on surua siitä, että ihmiset, ihmiskunta ei tunnista totuutta. Ei ainoastaan sinun totuuttasi vaan elämän totuutta. Sinua on aina surettanut, että ihmiskunta on valinnut tuskan ja kärsimyksen ilon ja totuuden sijasta. Olet tullut moniin inkarnaatioihin tarkoituksenasi herättää ihmiskunnan ilo ja vapauttaa heidät kärsimyksestä. Valitettavasti se ei aina ole tapahtunut näin - pitäen erityisesti mielessä sen, että Kalojen aika on työskennellyt sinua vastaan. Näin joka kerta palattuasi hengeksi sinusta tuntui, ettet ollut saavuttanut tavoitettasi, ja suru oli aina läsnä inkarnoiduttuasi uudelleen.
Selittääkö tämä itseni epäilemisen…
 
Kyllä.
 
- Muista, että voit viedä hevosen veteen, muttet voi pakottaa sitä juomaan. Tarjoat siis tilaisuuden parantumiseen, esittelet totuuden. On ihmisen tehtävänä hyväksyä se. Sitä ei voi pakottaa. Pakottavat lait, jotka ovat heikentäneet ihmisiä, ovat johtaneet tähän pisteeseen, jossa parhaillaan olette. Sinä ymmärrät. Anna elämänvoiman motivoida jokaista ihmistä. Kun olet parantumisen smaragdikammiossa, pyydä herra Arcturusta apureineen auttamaan sinua noiden tunnehaavojen parantamisessa.
 
Sanotko, että palaan aina tuon tarkoituksen vuoksi?
 
- No, teet sitä tietyssä määrin. Osa sielusi luonnetta on osoittaa ihmisille ilo, tuskan ja kärsimyksen sijaan. Jokaisella sielulla on erityinen tavoite, jos sitä niin voidaan kutsua, ja se on aina ollut sinulla ilo. Se on ollut jokaisessa elämässä jotain sellaista, mitä sinun on ollut pakko tehdä. Et siis tee sitä ainoastaan siksi, että olet aiemmin epäonnistunut siinä.
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #1 : 13.10.2007 12:18:22 »

 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: