Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: saturnus neliö aurinko, uranus neliö venus  (Luettu 4260 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« : 07.10.2007 16:30:04 »

Mitä nuo tarkoittavat? Itselläni on tuollaiset kuulemma menossa ja ne varmaankin ovat ne ongelmien aiheuttajat. Mitä ne sisältävät? No.. parisuhde meni..mutta mihin muuhun ne vaikuttavat ja kuinka kauan ne yleensä kestää?
tallennettu
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #1 : 07.10.2007 17:18:03 »

Aurinko = Elinvoima on saturnuksen puristuksessa. Tavallista enemmän raakaa työtä tai väsymystä. Elämäsi "mieshahmot" (isät, aviomiehet, esimiehet) voivat olla turhankin vaativia tai toisaalta voit saada kiitosta suurista pitkäaikaisista töistä ja uhrauksista yms. Hyvin rakennettu varmasti pitävä!

Venus = Rakkaus ja raha asioissa - näissä olet muotoa vailla - vaikea vaatia keneltäkään mitään, ei palkkaa eikä hyväksytyksi tulemista. Toisille annettava paljon vapautta ja vähän vastuuta.

Saturnus vaihtaa merkkiä aina 2,5 vuoden välein. Uranus on hitaampi ja matkustaa n. 7 vuotta per merkki. Voimakas vaikutus ei kylläkään näin pitkä. Saturnus varmaan pahimmin ohi n. vuodessa. Sitä paitsi Uranus tuo uutta vapautta, kun ei vaadi eikä odota liikoja! Se ei ole läpeensä huono aspekti (mulla on tämä syntymäkartalla eli aina)!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: