Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: toinen näkökulma vaihtoehtohoitoihin ym  (Luettu 6055 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miljaana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« : 10.09.2011 00:57:32 »

http://www.kinesiopiste.fi/ladattavat/Reinikainen_Noituuden_paluu.pdf
tallennettu
joas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 62


Profiili
« Vastaus #1 : 10.09.2011 01:44:38 »

Voi jeesus.
tallennettu

Aurinko, nousumerkki, Merkurius ja Uranus Jousimiehessä
Kuu Vaa'assa
Venus ja Mars Vesimiehessä
Jupiter ja Neptunus Kauriissa
Saturnus ja Pluto Skorpionissa
Kuun Solmu Härässä
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 10.09.2011 01:50:02 »

Huh huh! No, näitä "varokaa, saatana tulee!"-tyyppisiä pelottelijoita löytyy aina ties mistä. Länsimaalainen lääketiedehän on niin puhdasta ja viatonta konsanaan. Sitä ei tietenkään pyöritä lääkefirmojen voitontahkoamisen vimma, jonka tuoksinnassa jokaisesta pikku oireesta kehitetään lääkittävä sairaus: Onko vähän paha mieli? Ota nappi. Kolottaako jäseniä? Ota nappi. Etkö saa nukuttua stressin takia? Ota nappi. Onko mahdollista, että sinuun saattaisi-ehkä-mahdollisesti-kenties tarttua jokin kovempi flunssa? Ota rokote. Onko mahdollista, että sinuun saattaisi-ehkä-kenties-mahdollisesti puhjeta jokin sairaus tulevaisuudessa? Ota rokote coolsmiley :Smiley

Kaikella kunnioituksella, länsimaalainen lääketiede ja holistiset hoidot auttavat parhaiten käsi kädessä. En suostu uskomaan, että maallisen ja henkisen pitäisi sulkea toinen toisensa pois ja tapella paikastaan Ainoa Oikeana Lääketieteenä. Toisen silmän sulkeminen mitä tahansa asiaa tarkastellessa on sulaa hulluutta.

Nimimerkillä henkisyyttä ja tiedettä rakastava Wink
« Viimeksi muokattu: 10.09.2011 01:52:07 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #3 : 10.09.2011 08:55:59 »

Mua kiinnostas kauheesti tietää enemmän tästä heppulista, joka tän on kirjottanu. Haluaisin tavata sen ja jutella sen kanssa ja tietää mimmonen sen elämä on ollu, että voisin päätellä, minkä pohjalta se tempoo.

En minä nyt kovin pitkälle päässyt, mutta:

"Harryn kanssa lapsia viedään vaivattomasti ja tehokkaasti
noituuden maailmaan huumorilla höystettyjen seikkailujen,
kummitusjuttujen, kauhukertomusten ja murhien myötä. On
sanottu että näin on hyvä. Väitettä perustellaan esimerkiksi toteamalla,
että kerrankin lapset on saatu lukemaan kirjoja. Tosiasiassa
lapset aivopestään etsimään yhä tehokkaampia kirouksia
ja noituusrituaaleja."


Mitäs se kristinusko tekee ja on tehnyt vuosituhansia? Cheesy
Ota ensin malka omasta silmästäsi ennenkö osoitat rikaa veljesi silmässä, vai miten se nyt menikään...


Voi kääk. Mitä enemmän luen, niin sen varmempi olen että tuo kirjoittaja on joissain edellisessä elämässään ollut pahimman sortin inkvisiittori eikä ole päässyt siitä eroon vieläkään  uglystupid2
« Viimeksi muokattu: 10.09.2011 09:17:06 kirjoittanut Kuuhilda » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 10.09.2011 11:11:31 »

Kunhan kvanttitason ilmiöiden tutkimus tästä etenee ja kehitetään tehokkaampia keinoja mitata niitä, uskon itse että selitys energiahoitoihin löytyy sieltä. Kuten myös suurimpaan osaan  muita 'yliluonnollisia' ilmiöitä.

Keskiajan ihmiselle  sähkö olisi ollut magiaa.  Wink Tai paholaisenpalvontaa tahi noituutta...

Jos saan streptokokki A:n tai C:n syön kiltisti antibiootit, sillä ne voivat muuten tuottaa ikäviä jälkitauteja. Tämän vuoden alussa keuhkoputkentulehdukseen määrätyt antibiootit sen sijaan jätin syömättä, sillä sen tiedän kokemuksesta paranevan muutenkin. Rakkaiden suolistomikrobien (minä jopa juttelen omilleni hellästi...) joukkomurha ei ole paria päivää nopeamman paranemisen arvoinen.
Koululääketieteellä on paikkansa, erityisesti traumaperäisten ongelmien hoidossa. En minä itse yritä tikata haavaa, lääkäri osaa sen paremmin.

Dualistinen hyvä/paha ajattelu on harha, johon ihmisiksi inkarnoituneet lankeavat erittäin helposti tässä neliulotteisessa (3D +aika) koekenttäuniversumissa, joka on vain keinotekoinen kupla todellisessa moniulotteisessa universumissa. Dualistinen ajattelu on voimakkaimmillaan teini-iässä ja nuorena, sillä monimutkainen fyysinen maailmamme on helpompi hahmottaa sen avulla. Psyykeltään normaalisti kehittyvä ihminen alkaa kuitenkin iän mukana huomata että asiat eivät olekaan niin mustavalkoisia, vaan että niitä harmaan sävyjä löytyy ääretön määrä. Lisäksi saattaa jopa huomata, että useat täysin vastakkaiset asiat voivat olla totta yhtäaikaa.  Cheesy

Pimeyden voimilla pelottelu on puhdasta vallankäyttöä. 'Tee niinkuin  me sanomme tai sinulle käy huonosti. ' Valta korruptoi aina, eli kaikki pelottelijat ovat korruptoituneita (henkisesti siis, lahjusrahoista en tässä puhu mitään, vaikka eräs uskonto onkin toki kunnostautunut  myös anekaupalla.)

Huomattavaa on kuitenkin myös se, että jos suostuu vallankäytön kohteeksi korruptoituu  myös, mutta toisenlaisella tavalla: Silloin ryhtyy käyttämään niitä keinoja, jotka ovat aina olleet orjien ainoita keinoja vaikuttaa omaan elämäänsä: Valehtelu, peittely, vaivihkainen manipuolointi, passiivis-aggressiiviset keinot.

Pidän kristinuskoa orjien uskontona, joten minulle vapaalle ihmiselle sillä ei ole mitään käyttöä.
Paavali sanoi, että orjien tulee totella isäntiään. Nykymaailmassa tuo voisi olla: 'Pätkätyöläinen, älä vaadi mitään oikeuksia, vaan tottele pörssiyhtiötä, joka armollisesti antaa sinulle työpaikan.'

Toisen posken kääntäminenkin on orjalle sopiva ohje, kapinoivat orjat kun ristiinnaulittiin. Miksi antaa edes sen ensimäisen iskun osua sille ensimmäiselle poskelle? Opetellaan torjumaan ja väistämään, mikä ei ole aktiivista väkivaltaa vaan itsepuolustusta. Ei anneta sen ensimmäisenkän iskun osua, saati että käännettäisiin toinen poski.

Sillä lyöjä tekee itselleen karmaa lyödessään. Lyönnin torjuminen on paljon rakkaudellisempi teko, kuin toisen posken kääntäminen, sillä tällöin lyönnin yrittäjä välttyy karmavelalta.

Suomessa on niin paljon katumajärviä sen vuoksi, että niissä on pesty pois pakkokasteita. Tätä perinnettä Luterilainen kirkko jatkaa ansiokkaasti: Jokainen kaste, jolle ei ole kysytty lupaa aikuiselta ihmiseltä, on pakkokaste. Täten jokainen lapsikaste on pakkokaste.

Ainoat kristilliset suuntaukset, jotka saavat minulta edes hieman  kunnioitusta, ovat ne jotka nimenomaan vaativat, että kasteen on oltava aikuiskaste, sen täytyy olla kastettavan itse harkitsema ja haluama.

Olipas tajunnanvirtaa.  Grin
Synkronistisesti olen ajatellut näitä asioita paljon viime päivinä, ehkä sen vuoksi että ne halusivat tulla kirjoitetuksi tänne.

Ellen usko hyvä/paha, taivas/helvetti dualismiin, on kaikki paholaisella pelottelu minulle täysin merkityksetöntä. Ja tarvitsen vain yhden käskyn: Näpit irti toisten ihmisten vapasta tahdosta.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #5 : 10.09.2011 12:04:00 »

Juuri kun Reinikainen oli maininnut kuudennen ja seitsemännen Mooseksen kirjan hän lätkäisi pöytään tämmöisen raamatun lauseen;
"Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat
kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva
hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän
kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan
sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on
elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on
kirjoitettu."
Eikä hän suinkaan tarkoita noita ko. Mooseksen kirjoja vaan;
"Useimmat harhaopit opettavat, että ihminen voi tavalla tai
toisella lunastaa pahat tekonsa anteeksi omilla tekemisillään.
Näin väitettäessä mitätöidään Kristuksen työ Golgatalla, ja
tällä tavalla Raamatusta “otetaan pois” kaikki se, mikä kertoo
tästä lunastustyöstä."
Cheesy

Aika huvittavaa tekstiä kaikenkaikkiaan, mutta ärsyttävän tuskaista seurata kun ukko näivertää omia jalkojaan mitä enemmän teksti etenee.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #6 : 10.09.2011 18:42:19 »

Niinkun ihan järkevää juttua sillä on välillä, ja on tosiaan tutkinu sen asian mitä vastaan taistelee, muttei tommosta älytöntä saarnaamista jaksa, menee ihan naurettavuuden puolelle.
Mietiskely on sielunvihollisen kavalia puuhia sun raukka syntisen sielun päänmenoksi ja joo  Grin
Ilman tota saarnaamista olis ollu hyvinkin ehkä lukemisen arvonen artikkeli, mutta en minäkään loppuun asti päässy.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #7 : 11.09.2011 19:09:03 »

Voi voi kun minua lähinnä hymyilyttää. Grin Vai että noituutta.
tallennettu
Nimble
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 96


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 11.09.2011 19:12:33 »

Muuan mies oli käynyt energiahoidossa... Hänen sukulainen tai tuttunsa oli uskovainen vimosen päälle, joka kuuli energiahoidon tehonneen vaivaan. No uskovainen sai päähänsä, että tämä olisi ollut saatanan hommia joten hän aloitti hirveät rukoilut, että hoidon vaikutus häviäisi ja niin tapahtui. Mies sairastui uudestaan.

Että semmosia ne uskovaiset on...
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: