Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Näkemystä kipeään tilanteeseen  (Luettu 4015 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
vintis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83


Profiili
« : 17.12.2017 00:15:07 »

Hei
Pitkästä aikaa kirjoitan tänne.
Nyt olisi kysyttävä että näkeekö joku tilanteeseeni tai paremmin sanottuna tilanteeseemme mitään?
Teini ikäisen tyttären kanssa asiat menneet yllättäen todella vakaviksi ja hänellä henkisesti vaikeaa. Yritän ja yritän auttaa mutta pienetkin asiat syöksevät asiat päälaelleen. Hän kokee syvää arvottomuutta ja toivottomuutta. Kun vielä vuosi sitten kaikki oli toisin, sosiaalisesti lahjakas, pidetty ja aktiivinen urheilija. Näkeekö kukaan mikä tilanteeseen on johtanut? Onko tapahtunut jotain tänä vuonna joka on aiheuttanut tämän ongelman? Tai kuinka pystyn vielä löytämään uusia keinoja auttaa? Kotipaikkakunnalla psykiatrian puolella ruuhkaa ja auttavat minkä ehtivät mutta koen ettei riittävästi. Onko tilanteeseen tulossa jotain helpottavaa apua?
Näkyykö valoa tunnelin päähän?
Vaikka ei kuulu tälle palstalle niin olen kiitollinen jos joku voi lähettää  hyvää energiaa tyttärelle. Kiitän kovasti jos jollakin tulee visioita tästä aiheesta. smitten
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #1 : 19.12.2017 16:21:32 »

Tämä on vähän keittiöpsykologinen vastaus mutta some ja rakkaushuolet ovat sellainen riesa mikä aiheuttaa juurikin arvottomuuden ja toivottomuuden tunnetta melkein kenelle vaan. Kumpikin tuottaa riittämättömyydestä ja torjutuksi tulemisesta johtuvia sosiaalisen häpeän tunteita mitkä ovat ihmiselle sama kuin fyysinen kipu.

Some tekee ihmisille psykologisesti muutenkin kaikenlaista typerää, aiheuttaa tunnetusti mm. ahdistusta ja väkivaltaisuuttakin.

Alkajaisiksi voisi suostutella neidin pois somesta ja vaikka ulos metsään lenkkeilemään.
tallennettu
Massoumeh
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #2 : 28.12.2017 23:30:15 »

loppuunpalanut nuori, jolla arvosanojen korottaminen tuottaa tuskaa ja turhautumista. uusi hojks paikallaan tai välivuosi paikallaan
tallennettu

Hei! Teen Tarot tulkintoja talous, suhde ja terveysasioihin liittyen harjoittelumuodossa 3 vuoden kokemuksella, hinnasta voimme neuvotella ennustuksen jälkeen. Ota yhteyttä yksityisviestillä niin kerron tulevasta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: