Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vastakkaiset voimat  (Luettu 2111 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« : 30.08.2007 19:52:38 »

Kiukuttelin jo tuolla jupiteri-palstalla asiasta.. Nyt ovat vauhdissa nämä:

Mars oppositio Neptunus

Tarkka: 2.9.2007
Alkaa: 29.8.2007 Päättyy: 6.9.2007

Marsin oppositio syntymäkarttasi Neptunukselle raottaa tämän jakson aikana mahdollista itsepetosten verhoa sellaisten asioiden kohdalla, joita toteuttaesasi et ole luottanut herkkiin varoittaviin tuntemuksiin vaan olet jatkanut jääräpäisen järkevään suuntaan. Nyt jotkut näistä järkevinä pitämistäsi ratkaisuista kokevat aivan käsittämättömiä ja täysin selittämättömiä vastoinkäymisiä, jotta ymmärtäisit näiden asioiden olevan enemmän tai vähemmän poskellaan elämässäsi. Kosminen systeemi on myös hyvin herkkä eikä sinun sallita määrättömiin toimia sitä vastaan.

Tällä jaksolla ei tarvitse pelätä mitään aivan katastrofaalista feedbackia (palautusta alkuasemiin), mutta ellet ota tämän ajan merkeistä opiksesi niin aikaa myöten tulee vielä kolisemaan paljon kovempaa kuin voit tällä hetkellä edes kuvitella. Jotkut toimesi eivät osu nyt millään kohdalleen. Konkreettista syytä ei tule koskaan löytymään ja siksi syitä ei kannata edes miettiä. Ajan laadun tiedostaminen riittää saattamaan sinut omille raitellesi.


Mars oppositio Aurinko

Tarkka: 2.9.2007
Alkaa: 29.8.2007 Päättyy: 6.9.2007

Marsin planeettaohitus merkitsee vauhdikasta vaihetta ja nopeasti syttyvää innostusta sillä elämänalueella, johon transiitti kohdistuu. Vaikka vaikutus on suhteellisen lyhytaikainen, saattaa sillä olla suuri merkitys jonkun uuden asian aloittamisen kannalta.


Mars kolmio Pluto

Tarkka: 2.9.2007
Alkaa: 29.8.2007 Päättyy: 6.9.2007

Marsin kolmio Plutolle antaa sinulle näiden päivien aikana todella ruhtinaallisen palkkion kaikista hetkellistä voimaa ja rohkeutta vaatineista päätöksistäsi viimeisten kuukausien aikana. Tällaisten vaikeilta tuntuneiden päätösten seuraamukset esittäytyvät nyt mahdollisimman kiitollisessa valossa ja tulet törmäämään yllättävään tukeen sinulle tärkeissä asioissa. Joitakin aivan uskomattomia sinun kannaltasi myönteisiä muutoksia tapahtuu niillä elämäsi sektoreilla, joilla olet rohjennut uhmata muiden odotuksia ja vaatimuksia kuluneen vuoden aikana.

Mitä itsekkäämmin olet pitänyt kiinni omista tavoitteistasi, sitä menestyksekkäämpää aikaa sinulle on tälläkin kertaa luvassa. Sinulle saatetaan tarjota melkoisen suuriakin vastuita, joita ei tulisi ollenkaan hätkähtää vaan ottaa vastaan kiitollisin ja luottavaisin mielin.

.. Yllä oleva tulkinta on vuosihoroskoopista..... Miten tähän tilanteeseen pitäisi suhtautua? ..... Älä turhia murehdi ja odota asioiden etenemistä rauhassa ... asenne ketuttaa!!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: