Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: BB-läisten Auringot  (Luettu 70118 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #15 : 02.09.2007 15:16:42 »

Tiina  aurinko kalat kuu oinas/ harka merkurius kalat venus oinas mars neitsyt

.

Einari on mielestäni tämän tuotantokauden Kaki. Kakikaan ei ehkä ulkoisesti (tai myöskään käytökseltään) täyttänyt näitä ns. yleisiä ihannemiehen standardeja (joita itse en kannata, joskaan en kuitenkaan ole täysin tietämätön siitä, miten tärkeitä ne valtaväestölle ovat) ja kuitenkin onnistui omalla persoonallaan osoittamaan, että hänen kaltaisensa voi menestyä kisassa ja olla jopa naistenkin mieleen. Eikka tulee osoittamaan saman, jos vain selviää tästä ekasta yleisöäänestyksestä ja saa lisäaikaa murtaakseen pahemminkin urautuneiden ennakkoluulot. Mielestäni hänessä voisi olla ainesta jopa voittajaksi, sillä uskon (tai ainakin haluaisin uskoa) että antisankareiden aika on tulossa ja jatkossa etenkin tämän tyyppisissä kisailuissa tullaan antamaan yhä enemmän painoa persoonan kiinnostavuudelle ja omalaatuisuudelle.

Heh, tällä kaudella ei ainakaan ole enää tarpeen jahkailla "virpooko" joku ja jos niin kuka ja missä ja milloin Grin . Se, pääseekö Eikka suorittamaan viikkosekstailujaan muidenkin kuin itsensä kanssa jää kuitenkin nähtäväksi. Epäilen, että Kadin ja Tiinan (joka lienee varattukin) kiinnostus poikasta kohtaan on kuitenkin lähinnä kaverillista -kenties jopa äidillisen suojelevaa. Taitavat pitää Einaria ikänsä ja "sukupuolettoman" ja nörttimäisen olemuksensa vuoksi sellaisen harmittomana tapauksena, jonka voi antaa vähän kosketellakin ilman pelkoa tosi toimista. Liekö olisivat kuitenkaan valmiita lähtemään mukaan leikkiin, jos Einari osoittaisi, ettei niin harmiton olekaan...Vaikka olisihan se aika vänkää, jos romanssi syntyisikin between Kadi & Eikka, jotka lienevät yleisen mielipiteen mukaisesti linjan molemmissa ääripäissä, mitä tulee ulkoisiin avuihin. Tai ainakin tuo Kadi näytti olevan johdossa jonkun äänestyksen mukaan, jossa kyseltiin talon kauneinta naista.



Vaikka Eino onkin aimo kaukana Adonis'in arkkityypistä,
lienee hänellä sentään joitakin ominaisuuksia, jotka
vetoavat vastakkaiseen sukupuoleen: hän on melko pitkä,
hänellä on miehekkään matala ääni (puhelinseksiyrittäjänä
hän voisi tuottaa naisille orkut pelkällä äänellään, jos
he kuvittelisivat itse hänen visuaaliset ominaisuutensa
 mieleisikseen), hänellä on myös jormauotishuulet, sekä
melko komea hammasrivi. Siinähän sitä on jo täkyä kerrakseen!
Niiden tautta voi mahdollisen pienehkön pilinkin nainen luultavasti
"antaa anteeksi". K:llahan ei sitä paitsi ole väliä, etenkään
Kaija K:lla.

 buck2

 
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #16 : 02.09.2007 15:43:02 »

Tähän mennessä minäkin olen mieltynyt Kadiin ja Sauliin. Saattaa tosin vielä muuttua.

Satu minua vähän ärsyttää, samoin Henri, Timo ja Aki...

Eikka on vähän erikoisempi persoona, hän ei ärsytä mutta minua itseäni häiritsisi jos joku tulisi iholle koko ajan niinkuin hän. Eikka on ainakin erilainen  Smiley

Tiina ei ärsytä mutten oikein usko että hän olisi sen tyyppinen ihminen jonka kanssa itse hengailisin.

Mariaa en välttämättä pitäisi talossa pitkään koska hänen asenteensa on se että tahtoo  kotiin joten...

Piiasta on aika neutraalit fiilikset, samoin Jarkosta.

tallennettu
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #17 : 02.09.2007 15:47:31 »

Olipas mukavaa lukea huomioimianne piirteitä ja muita persoonien välisiä asioita tuolla BB-talossa.
Yhdyn Katja-Q:n ja Sideman:in näkemyksiin ja tuntumiin Einarista ja Tiinastakin.
Itseänikin aluksi tuo Einarin olemus hämmensi, mutta niin se vain on, että tuollainen persoona on kyllä eittämättä mukavampaa seuraa kuin joku "mielistelijä/arvostelija/massa-olija/mahcoilija".

Minusta oli hauskaa huomata, että kyllä Maria itsekin tuolla jossain vaiheessa sanoi, että hänelle itsellekin oli iso yllätys se, miten hän ei ollutkaan se rohkea keskipisteessä oleva leijona, joka on tottunut olemaan, vaan vetäytyikin ja tunsi olonsa erilliseksi ja epävarmaksi. (taisi kokea jonkinlaisen "shokin" kun muut alkoi valua taloon ja toivat oman persoonansa esiin..?)
Ehkä hänen itsevarmuutensa on perustunut pitkälti tuttuun ja turvalliseen ympäristöön, eikä se olekaan ollut niin sisältä pulppuavaa...
Ja nuo hänen lähes epätoivoisilta tuntuvat vetonsa (yhtäkkiä heittää ilmoille puskista jotain voimakasta ja tuntuu että jopa hallitsematonta), yrittäen ehkä jotenkin vähentää omaa hämmentyneisyyttään, ettei olekaan se valovoimainen ja rohkea, joka on luullut olevansa.

Tiinan ( aurinko kalat) ko? saa Tiinan näkemään kaikista myös syvempää "hyvyyttä" tai jonkin käyttäytymisen taustatekijöitä?
Mariankin käytöksestä sanoi, että on hienoa, että Maria on aidosti mitä nyt on. Jos kerran ahistaa, niin turha on väkisin yrittää olla mukana. Yms

Juu ja Kadi on myös iloisen aito persoona.
Miun suosikit siis: Tiina, Kadi ja Einari (<-pienellä varauksella)  Grin
Sympatiat kuitenkin lähtee myös Marialle.
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #18 : 02.09.2007 16:38:02 »

Vaikka Eino onkin aimo kaukana Adonis'in arkkityypistä,
lienee hänellä sentään joitakin ominaisuuksia, jotka
vetoavat vastakkaiseen sukupuoleen: hän on melko pitkä,
hänellä on miehekkään matala ääni (puhelinseksiyrittäjänä
hän voisi tuottaa naisille orkut pelkällä äänellään, jos
he kuvittelisivat itse hänen visuaaliset ominaisuutensa
 mieleisikseen), hänellä on myös jormauotishuulet, sekä
melko komea hammasrivi. Siinähän sitä on jo täkyä kerrakseen!
Niiden tautta voi mahdollisen pienehkön pilinkin nainen luultavasti
"antaa anteeksi". K:llahan ei sitä paitsi ole väliä, etenkään
Kaija K:lla.

 buck2

Just olen miehelle sitä vohkannut, että eikö ookin toi Eikka kuin Jorma Uotinen konsanaan! Ei voi Uotistakaan perinteisessä mielessä komeaksi kehua -oikeastaan jopa vähän vastenmielisen näköinen, mutta karismaa ja sen mukanaan tuomaa sexappealia vaikka muille vähän komeammillekin jakaa. Siis kerrassaan upea persoona, yksi omasta mielestäni mielenkiintoisimpia julkimoita Suomessa. Ihan sama mistä syystä on ruudussa, niin kiinnostaa kuulla ja nähdä, mitä sanoo ja tekee seuraavaksi Smiley . Ja ajatelkaapahan vain, millaisen naisen rinnalla elänyt vuosikymmeniä. Helena Lindgren lienee yleisenkin mittapuun mukaan aikamoinen saalis -suorastaan kaunotar.

Ääni ja eksentrinen käytös muistuttaa tosiaan myös erästä Vesimies-ystävääni, josta olin aivan lumoutunut ensi tapaamisella, vaikka ei kyllä ulkoisesti vastaa lainkaan miesihannettani. Seksipuhelinlinja voisi kyllä eittämättä tehdä Eikasta (tai tuosta ko. ystävästäni) miljonäärejä Grin smiley6600

Tsuippaduipan mietteet Mariasta pitävät paikkansa myös minun mielestäni. Ollut varmasti kova kolaus hänen itsetunnolleen, että irroitettuna tutuista viitekehyksistään ei persoonan valovoima ehkä ollutkaan niin häikäisevä. Ihan alkuun hän oli minusta todella ärsyttävän oloinen, suorastaan nolo. Nyt olen kuitenkin alkanut tuntea myös jonkinlaista sympatiaa. Loppujen lopuksi hän on kuitenkin pystynyt myös ihan fiksusti ja kriittisesti analysoimaan tilannetta (vrt. päiväkirjahuone kommentoinnit omasta käytöksestään ja tuntemuksistaan). Tuntuu, että talon muutkin asukkaat ovat äänien antamisen jälkeen saaneet nähdä vilauksia myös Marian toisesta puolesta ja alkaneet ajatella, ettei ehkä niin idiootti olekaan, millaisen kuvan ensin antoi itsestään.

Ennakoin jo seuraavia nimeämisiä ja luulen, että Heka tulee ainakin saamaan pisteitä pomottelustaan. Kadi on mielestäni jo ihan selvästi ilmaissut ärtymyksensä siitä. Toisaalta tilannehan elää koko ajan, eikä voi tietää varmasti, kuka vielä ehtii käydä ja kenenkä hermoille.

Itse antaisin ehkä 2 pistettä Satulle, koska persoonansa/temperamentinsa vähiten noista miellyttää. Sehän sai aika reippaasti pisteitä jo ekoissa nimeämisissä muistaakseni, mutta saa nähdä miten nyt käy. Toisaalta romanssi Timon kanssa voisi tuoda ohjelmaan viihdearvoa -tai sitten ei. Loppujen lopuksi ekan tuotantokauden Hanna&Timo ainakin oli pidemmän päälle tosi tylsää katsottavaa. Jännitys oli siinä ennakoivassa tilanteessa; meneekö yhteen vai eikö mene. Sitten kun pari on selkästi jo muodostunut, on hohto katsojan näkökulmasta poissa.

tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #19 : 03.09.2007 18:35:02 »

Mutta mutta, onko Tiina raskaana? Jännittävää  Grin
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #20 : 04.09.2007 23:50:17 »

Taitaa olla Tiina muutenkin vaan sen tyyppinen ihminen, että tunteilee ja että ne tunteet myös päälle päin näkyy. Ja onhan tuo tilanne (=suljetussa talossa tuntemattomien kanssa, kameroiden seuratessa 24/7) kelle tahansa aika poikkeuksellinen ja siinä määrin outo ja mahdollisesti myös stressaava, että herkistää varmasti kenet tahansa. Mutta voihan se toki raskaanakin olla, en sitä kiellä. Mielenkiinnolla odotamme lisätietoja Smiley. Jännä nähdä myös, aikooko jäädä silti taloon, vaikka testi positiivista näyttäisi. Itse en jäisi. Olen kaksi lasta saattanut tähän maailmaan ja ainakin minä koin raskaudet (niin toivottuja kuin olivatkin) siinä määrin psyykkisesti raskaiksi, että en kyllä olisi täysipäisenä niistä selvinnyt ilman rakkaimpieni -ja erityisesti mieheni/lasteni isä tukea. Koen myös, että jos lapsi on rakkaudesta siitetty, niin rakkaudella se tulee yhdessä kasvattaman -jo raskausajasta lähtien. Epäreilua tavallaan miestäkin kohtaan evätä mahdollisuus olla mukana tuossa kaikessa.

Hollannin BB:ssähän on taidettu kokea jo yksi realityraskaus, oliko jopa ihan synnytyskin. Mutta siellä päin varmaan suhtaudutaan muutenkin vapautuneemmin tällaisiin ja esim kotisynnytykset ovat ihan arkipäivää ja raskaudenseurantakin erityyppistä kuin täällä.

Yllättäin olenkin muuten alkanut vähän jopa symppaamaan tuota Satua. Voi voi, kun ei nyt leikittelisi tuo Timo hänen kustannuksellaan! Satu ainakin nimittäin näyttää olevan tosissaan ihastunut ja pelkään pahoin, että todella on liiankin sinisilmäinen, kuten itsekin päiväkirjahuoneessa arvioi. Aika kenkku se Maxinekin -tuntuu, että häntä hiukan harmittaa, että talon hotein (ei kylläkään omasta mielestäni!!!) kundi onkin kiinnostunut pirtsakan poikamaisesta brunetesta, eikä tästä viileästä vaaleaveriköstä, joka varmaan on tottunut olemaan ihailun kohteena ja ihan vaan siitä syystä ja omaa viehätysvoimaansa testaillakseen pitää nyt sitten koittaa vähän edes sekaantua tuohon romanssinalkuun. Jotenkin tulee sääli siksikin, että vähän enteilen Satun joutuvan pidemmän päälle talon inhokkien kärkilistalle -niin talon sisä- kuin ulkopuolellakin. Satulla vaan on sen tyyppinen luonne, että taitaa alkaa risomaan porukkaa pidemmän päälle -etenkin sitten, kun sellaiset räikeämmän ärsykit kuin pomottelija-Heka on raivattu pois tieltä. Satu ei pomota (vaikka vähän sellaista uhkailikin taloon mennessään), mutta tuollainen ylenmääräinen touhuilu ja puuhakas puhina voi alkaa nyppiä ihan yhtälailla, samoin kuin kirjakieli-jutustelu,  tahattomat ticksit yms (ihmisiähän tunnetusti ärsyttää mikä vaan keskiverrosta poikkeava). Monia taisi myös ottaa päähän outo reaktio viikkotehtävään. Olihan se aika irrationaalinen, mutta itse olisin voinut saada samanlaisen. Joillekin temperamenttityypeille vaan on yksinkertaisesti rankkaa ja pelottavaa joutua pois "mukavuusalueelta", ts. joutua varoittamatta tekemään juttuja, jotka on uusia ja totutusta poikkeavia ja tuntevat siinä  alussa epävarmuutta ja pelkoa, vaikka ensireaktiosta toivuttuaan pystyvätkin suoriutumaan. Kivasti kuitenkin Timo jaksoi tsempata ja kannustaa Smiley

Edelleen veikkaan, että Heka joutuu nimetyksi ja luulen, että myös tippuu talosta. Tavallaan sääli häntäkin, pomottelun takaa kun vilkahtelee epävarmuutta ja kenties herkkyyttäkin. Satussa sama juttu minusta; esittää kauhean pirtsakkaa ja näpäkkää tyttöä, mutta kuitenkin tuntuu kovasti hakevan ja kaipaavan muiden hyväksyntää.

Kyllä tuolla täytyy olla helkutinmoinen itsetunto, että pärjää ja toisaalta kuitenkin kykyä ja kypsyyttä olla tekemättä itsestään liian suurta numeroa.

Sauli on aika suloinen pikkulintu ja pääsee varmasti suht pitkälle, kun on sillain sopivan huomaamaton ja varmasti talolaisten mielestä mukavaa ja helppoa seuraa. Ei mitään voittaja-ainesta kuitenkaan täällä homofobikkojen luvatussa maassa ja muutenkin uhkaavast jäämässä seinäkukkaseksi, jollei pian ala repäisemään.
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #21 : 05.09.2007 17:08:08 »

Eikös Heka ole oinas?

Näinhän sitä voisi luulla -itse ainakin luulin, ennen kuin totesin BB-sivuilta olevan Vesimies! Jännä sinänsä, että monesti Oinaat ei (ainakaan tällaisissa spesiaali-tilanteissa) olekaan heti alkuun niitä kovimpia pomottelijoita ja päällepäsmäreitä, vaan saattavat jopa esiintyä vaiteliaampina tarkkailijaluonteina (vrt. viime kauden Jenni, ekan kauden Lintsi ja tällä kaudella Sauli). Sen sijaan jotkut muut, vähemmän arkkityyppiset johtajamerkit saattavat vaikuttaa hyvinkin bossyilta; ekalla tuotantokaudella Vaaka-Iina, tokalla Rapu-Henri ja nyt Vesimies-Heka. Toisaalta noista mainituistakin esimerkeistä Vaaka ja Rapu kyllä lukeutuvat laadullisesti johtaviin.

Pitääkin joku kerta oikein ajan kanssa syynätä läpi nuo kaikkien kolmen tuotantokauden BB-kilpailijat tähtimerkkeineen ja katsoa, mitkä merkit siellä ovat yliedustettuna muihin merkkeihin nähden. Maamerkki yleisesti ottaen lienee heikoimmin edustettu, joskin viime kaudella yllätti Neitsyt-merkin yleisyys. Härkiäkin on joukossa vilahdellut, mutta ainakaan äkkiseltään, en nyt muista ketään Kauriita. Oinaita on ainakin joka kaudella ollut useampikin joukossa. Kahden ekan kauden inhokkikärjessä ollut Jousimiehiä (Minna ja viimeksi Mira). Vaa'at ja Vesimiehet lienevät myös näilät kaikilta kausilta sellaisia tavalla tai toisella mieleenpainuvia.

Jännää olisi myös tietää kunkin tuotantokauden kilpailijoiden valintatiimin horoskooppimerkit ja tarkastella sitten, kuinka ne ehkä ovat vaikuttaneet siihen, minkä merkin edustajia taloonkin on sitten päässyt.
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #22 : 05.09.2007 17:35:37 »

Tuumasta toimeen! Eli pikaisten laskujeni mukaan eläinradan merkit ovat olleet edustettuina seuraavasti:

OINAS 8
Antti S.
Mika/Lintsi

Jenni
Kaarlo
Piritta
Olli

Aki
Sauli


HÄRKÄ 2
Terhi
Piia

KAKSONEN 2
Timo
Satu

RAPU 4
Jani
Henri
Mia

Timo

LEIJONA 2
Kadi
Maria


NEITSYT 3
Kari
Mika
Tatu


VAAKA 6
Antti A.
Iina

Hanne
Sorella

Maxine
Einari


SKORPIONI 3
Perttu
Hanna

Ari

JOUSIMIES 2
Minna
Mira

KAURIS 0

VESIMIES 6
Kathy
Mirka
Sari
Jaakko

Heka
Jarkko


KALAT 4
Tiina
Heidi
Jani

Tiina

(punainen=2005 , vihreä=2006 , sininen=2007)

Korjatkaa vapaasti virheitä, en ehdi tarkastaa, kun perhe odottaa ulkoilemaan Smiley
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #23 : 06.09.2007 09:43:07 »

Ekalla kaudella muistan pitäneeni vähiten Iinasta, Antti A:sta ja Minnasta.
Tokalla kaudella "inhokki" oli Heka.
Nyt inhokeilta tuntuu Satu ja Henri. Tosin Timokin ärsyttää paljon välillä.

Jännää että inhokkeja on ollut vaa´at ja ravut sillä yleensä tulen hyvin juttuun heidän kanssaan...


Suosikkeja on ollut 2005 Tiina, Perttu ja Kathy.

2006 suosikit oli Jenni ja Sari.

Nyt suosikeilta tuntuu Sauli, Jarkko ja Kadi.

Jännää ettei leijonia ole ollut enempää  Shocked Eikö leijonat voisi hyvin kuvitella elämään valokeilassa  Grin

Ja jos itse olisin talossa pelaamassa niin en todellakaan ottaisi johtajanroolia, se on usein vikatikki jos haluaa pysyä siellä pitkään  Smiley
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #24 : 06.09.2007 16:52:57 »

Jännää ettei leijonia ole ollut enempää  Shocked Eikö leijonat voisi hyvin kuvitella elämään valokeilassa  Grin

Joo mäkin ihmettelin samaa. Tää tuotantokausi onkin ensimmäinen, jossa Leijonia nähdään ja heistäkin toinen putosi jo heti kättelyssä. Aika osuvasti se Maria totesi antaessaan omia nimeämispisteitään Kadille; "tähän taloon ei mahdu kahta leijonaa". Ei mahtunut ei. Saas nähdä kuinka pitkään tää toinen jellonamimmi pärjää! Katsojat tuntuu tykkäävän eloisan huolettomasta virolaiskaunottaresta, mutta talon sisällä voi alkaa ihmisiä ärsyttämään se lepsu ja välinpitämätönkin asenne noihin viikkotehtäviin (Aki ja Heka siitä on tainneet jo ainakin suivaantua). Kadi voi olla vaarassa aiheuttaa kilpatovereissa paheksuntaa silläkin, jos alkaa liiaksi kapinoimaan auktoriteetti nro ykköstä, eli isoveikkaa vastaan. Hänhän on suoraan sanonutkin, ettei kestä minkäänlaista pomottelua, joskin viittasi tällä kommentillaan lähinnä muihin asukkaisiin. Mikäli sääntörikkomuksista seuraavat rangaistukset pannaan koskemaan yksilön sijasta yhteisöä (kuten nyt viimeksi juuri kävi, kun BB katsoi Tiinan ja Kadin juonitelleen ja pisti koko poppoon käsirautoihin), voi neitonen helposti "ansaita" itselleen paikan häätöäänestyksessä. Muutamia asukkeja (mm Piia, Maxine, Heka...) näytti nyppivän aika tavalla jo toi käsirautahässäkkä. Ja en tiedä miten muut tilanteen tulkitsivat, mutta minusta tuntui ikään kuin suurin paheksunta olisi kohdistunut nimenomaan Kadiin. Onko Kalojen töppäilyjä siis helpompi sietää ja mieltää ne tahattomiksi vahingoiksi, kuin Leijonien Huh Tiina taitaa yleisestikin olla talon sisällä enemmän ihmisten mieleen kuin Kadi, ainakin fiilismittareiden mukaan näyttäisi olevan hyvinkin pidetty kanssa-asukki.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #25 : 09.09.2007 22:54:47 »


Näyttää siltä, että  neitsyt-Heli pistää koko pakan uusiksi tietyiltä osin.
Jätkien naamat loisti kuin Naantalin Auringot, muijat sensijaan
olivat kuin maansa myyneet!

 smitten
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #26 : 10.09.2007 09:39:44 »

Mukavaa saada uutta verta taloon.

Lisäkommenttina sanon että Timo on todella vastenmielinen ja Satu myös. Näittekö eilen miten Timo sanoi vaihtavansa Sadun heti paremman näköiseen mimmiin jos sellainen tulee. Satu parka (vaikkakin hyvin ärsyttävä) on niin ihastunut eikä tajua että häntä käytetään vain seksiin.

Taidan ottaa tämän liian vakavasti  Grin Mutta se tässä sarjassa kiehtoo, kun se herättää tunteita  Smiley
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #27 : 10.09.2007 15:24:33 »

Hmmm... Onko taloon tullut uusia kasvoja? Voi kun ennättäisin joskus katsoa tota ohjelmaa. Sen verran olen katsonut, että onneksi Einari joutu pihalle. Minua ärsytti se ininä.  Angry   Minkä verran talossa on sovittuja/näyteltyjä skandaaleita? Vai onko kaikki ihan totta?   Undecided
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #28 : 10.09.2007 16:02:51 »

Hmmm... Onko taloon tullut uusia kasvoja?

Eilisen suoranlähetyksen päätteeksi taloon asteli uusi asukas Heli. Aurinko-Neitsyestä ei välttämättä heti ekana tuu mieleen, että ainakaan tahallisesti ja tietoisesti lähtisi sekoittamaan pakkaa (mitä tosin tekee jo ihan pelkästään saapumalla näin jälkikäteen jo melko valmiiksi muotoutuneeseen asetelmaan). Toisaalta (jos nyt oikein tässä kiireessä vilkaisin) niin aurinkomerkkiä räväköittämässä olisi ainakin Mars Jousimiehessä. Kuu asettuisi Vaakaan keskipäivän oletuksella, mutta myöhäisempi kellonaika heittäisi kuu-ukon jo sähäkän Skorpionin puolelle. Skorpionikuu sopisi jotenkin paremmin ulkoiseen olemukseen, vai mitä luulette? Myös tuohon BB:n sivuilta löytyvään luonnehdintaan se passaisi...
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #29 : 17.09.2007 01:40:39 »

Hmmm... Onko taloon tullut uusia kasvoja?

Eilisen suoranlähetyksen päätteeksi taloon asteli uusi asukas Heli.

Timo pitää Heliä kauneimpana pimatsuna talossa. Ei ainakaan meitsin
kanssa tulisi todennäköisesti kiistaa gimmoista. Kyllä naisella pitää
vähän huulissa olla stuffia, mieluiten heidisuomimaisesti!

 smitten
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
  Tulostusversio  
 
Siirry: