Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "Harvinainen karttako?"  (Luettu 13905 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
helinä
Vieras
« Vastaus #15 : 29.12.2005 00:12:10 »

Kauniiksi luonnehtisin varsinkin  uranus bQ  kuunsolmu, jossa  kuunsolmu huoneessa 10!
Kun tähän vielä  askendentti aspect_tri uranus !

Kaunista!

Luulenpa että tulen kuulemaan hänestä myös astrologian ulkopuolella. Ja ilman tätä "viini hörhöä" mitä nyt nään, sorry.

Neptunus on tosin huonosti aspektoitunut ja ehkä koko jujun avain:  neptunus bQ  askendentti.
Toivon tosissani että HÄN olisi syvällisesti viisas tai ainakin tarpeeksi viina huuruissa että tuo kaunis tapahtuisi!!!
 smitten
tallennettu
faust_
Vieras
« Vastaus #16 : 29.12.2005 00:14:43 »

Kuten arvelinkin, Hugokin oli myös karttansa perusteella kuppanero.  ::)Mielenkiintoinen tuo tarkka merkurius kolmio kuu; oliko hän seurallinen ihminen?
Juuri 5., 7., ja 9., harmoniset ovat vahvoja. Ehkä tuo vaikeasti aspektoitunut 5.harmoninen kartta viittaa myös mielisairauksiin, kuten luulisin myös 10.harmonisen kartan viittaavan. Huh Tai sitten 13.harmoninen kartta, joka ainakin on Nietzschen kohdalla vahva. 13.harmoninen kartta liittyy jotenkin skorpioniin ja komplekseihin.
tallennettu
helinä
Vieras
« Vastaus #17 : 29.12.2005 00:59:35 »

Katsoppa missä hänen aurinkonsa on, leijonan planeetta. Kauniisti aspektoituna. Jupiter vielä tukena. Hän tuo itsensä automaattisesti julkisuuteen. Ei hätää.
tallennettu
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #18 : 29.12.2005 09:45:26 »

Huomenta,

kyllä Hugo Wolf taisi olla seurallinenkin ja piti kovasti luonnosta. Hänen suuri rakkautensa vain sattui olemaan hänen ystävänsä vaimo. Suhde kesti vuosia ja ystävänsäkin oli ymmärtääkseni tietoinen vaimonsa suhteesta Hugoon. Sellainen onnettomampi rakkaustarina... Jotenkin vaikuttaa, että miehellä kulloinkin vallinnut mielentila on jotenkin aistittavissa sävellyksistä.

Olisihan tämä keskustelun pätkä voinut sijaita toisellakin (julkkiskartat) osastolla. Hugo tosin ei omana aikanaan tainnut olla mieletön julkkis, hänen teoksensa olivat kovasti kritisoituja.
tallennettu
faust_
Vieras
« Vastaus #19 : 29.12.2005 17:16:13 »

Ahaa, minäkin satun juuri pitämään ystävien vaimoista ja luonnosta, jossa nymfit vaeltelee jne. No, kalat nyt on yleensä herkkiä ihmisiä ja ihmissuhteet ajavat heidät kaaokseen myös henkilökohtaisessa elämässään. Kannattaa vain olla jalo yksilö, kuten minä.

Eikö Georges Bizetillä ollut vähän samantapainen kohtalo siis tuon julkisuuden suhteen. Hän ei myöskään saanut arvostusta omana aikanaan jne., mutta ainakin Nietzsche piti kovasti hänen musiikistaan. :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: