Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tulipalo  (Luettu 51287 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« : 07.07.2007 22:35:07 »

Näin viime yönä unta, että asuimme mieheni ja kissojemme kanssa lapsuuteni kerrostalon vieressä olevassa kerrostalossa, ylimmässä kerroksessa (jonka olohuoneen ikkuna oli täydellisesti vastakkain lapsuuteni huoneen ikkunaa).
Koko talo syttyi palamaan, paitsi meidän huoneisto, jossa vain sänky paloi. Mieheni lähti pelastamaan jotain viereisistä enemmän palavista asunnoista ja minä kaadoin palavan sängyn ikkunaa vasten.
Kaappasin toisen kissoista syliini ja kiipesin katon kautta alas turvaan. Menin kissan kanssa lapsuuden kotiini, jossa asui entinen työkaverini.
Minä itkin ja selitin ex työkaverilleni, että mieheni ei tullut takaisin paavasta talosta ja että hän on kuollut. Mutta löysinkin mieheni olohuoneesta katsomasta televisiota. Minä selitin miehelleni, että en saanut toista kissaa pelastettua ollenkaan.
Mieheni sanoi, että menee sitten itse pelastamaan sen kissan. Mutta kun mieheni oli saanut kengät jalkaan, niin toinen kissoistamme tassutteli tulla makuuhuoneesta ulos ja alkoi tapansa mukaan kerjätä mieheltäni silityksiä.

Että loppu hyvin.. Kaikki hyvin kukaan ei kuollut.
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 07.07.2007 22:54:57 »

Tällaisia symbolimerkityksiä löytyi unesi symboleille.

Aviomies
Kun näet oman aviomiehesi unessasi, kertoo uni suhteestasi mieheen sekä alitajuisista tunteista, joita sinulla on häntä kohtaan.
Jos näet unta, että sinulla on aviomies, vaikka valve-elämässä näin ei olekaan, symboloi se jonkin tasoista kumppanuutta tai sitoumusta. Hyvin usein unen aviomies edustaa isäsi piirteitä, jotka ovat saaneet tämän hahmon muodon tai vastaavasti Itsesi maskuliinista puolta.

Sänky
Sänky unessa edustaa sisäistä minuuttasi ja löydäksiä oman seksuaalisuutesi saralla. Jos nukut omassa sängyssäsi, silloin sänky symboloi turvallisuutta ja mielen lepäämistä. Etsit suurta tyytyväisyyttä ja rauhaa. Jos heräät vieraassa sängyssä, uni kertoo tekemäsi päätöksen seurauksista.
Jos etsit itsellesi sängyä, sinulla on vaikeuksia hyväksyä sisäistä minuuttasi. Saatat tuntea itsesi estyneeksi seksuaalisuutesi kanssa. Vaihtoehtoisesti uni paljastaa, että etsit suurta turvallisuuden tunnetta ja onnea.
Jos ement vuoteeseen vieraan kanssa, ystävystyt liian nopeasti. Ole varovaisempi.
Jos sinut nostetaan tai nouset ilmaan sängyltäsi, tunnet itsesi avuttamaksi ja eristyneeksi ympäristöstäsi. Ideoitasi saatetaan pitää hörhöinä. Sinun täytyy hillitä vähän persoonaasi.

Talo
Itsesi symboli. Jokainen huono kuvastaa jotain puolta itsestäsi.
Ullakko: Yli-Minä, henkinen kehitys ja edistyminen. Kiinnitä huomiota ullakolla oleviin symboleihin ja tunteeseen, joka sinulla on ullakolla ollessasi.
Kylpyhuone: Tarve puhdistautua tai päästä eroon jostakin osasta elämääsi, joka ei toimi tai joka on jo hoitanut tehtävänsä ja jäänyt tarpeettomaksi.
Keittiö: Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnon tarve. Kokkaaminen edustaa jonkin asian kehittymistä elämässäsi. Jos ruokaa on paljon, sinulla on kaikkea tarvitsemaasi. Jos kaappi on tyhjä, sinun tulee hankkia jotain uutta elämääsi.
Ruokailuhuone: Sama kuin keittiö, mutta vain selvempi viesti Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnontarpeesta.
Olohuone: Päivittäiset askareesi toisten kanssa, yleensä tässä huoneessa on unen aina muitakin henkilöitä. Muista, että he edustavat jotain sinusta, eivät heistä itsestään
Makuuhuone: Itsesi tiedostamattomat osat, lepo, unelmia, joskus seksuaaliset tilanteet/asiat.
Yläkerta: Henkinen rohkeuden osa Itsessäsi, Yliminä, joka valvoo sinua jajoka pitää kädessään tiedon avaimia, joiden avulla voit selvittää elämäntehtäväsi.
Alakerta: Alitajunnan osa Itsestäsi, johon kuuluvat tavat, vanhat opitut kaavat, automaatio ja ego. Tämä osa saa medät yleensä tuntemaan itsemme kahtiajakautuneeksi, kun haluaisimme tehdä jotain ja pääsymmekin tekemään ihan päinvastoin.
Vanhat uskomukset ja pelot on karsittava pois, jonka jälkeen tunnet olisi rauhallisemmaksi elämässäsi.
Vierailu lapsuuden kodissa tai muissa tutuissa rakennuksissa: Jokin asia elämässäsi kaipaa loppuun saattamista, analysointia, vanhoista vapautumista. Parannuttuasi vanhoista voi jatkaa matkaa eteenpäin.
Eteinen/Eteiskäytävä: Kertoo, että olet saapunut tilanteeseen, joka on kuljettava läpi päästäksesi toiselle puolelle, uusiin maisemiin. Tie saattaa olla kapea ja vaatia rohkeutta ja varovaisuutta. Jos tunnet ahtaanpaikan kammoa unessasi, sinua kehotetaan olemaan rohkeampi ja kohtaamaan haasteet avoimin mielin.
Kuisti: Kertoo päättämättömyydestä: seison edelleen kuistilla, enkä tiedä lähteäkö vaiko ei. Voi kertoa joko vetäytymisestä tai huolista, tai vastaavasti Itsesi laajentumisesta. Tulkinta riippuu koko unesi sisällöstä: oletko ulko-oven kuistilla tai takapihan kuistilla? Onko paikka sotkuinen vai puhdas, kalustettu vai paljas?

Kyyneleet
Jos kyynelehdit unessasi, elämässäsi on meneillään paranemisprosessi. Kyyneleet symboloivat myötätuntoa, emotionaalista paranemista ja henkistä puhdistautumista. Vaihtoehtoisesti kyyneleet voivat viestittää kivusta.
Jos joku toinen kyynelehtii, sinua kehotetaan miettimään tekojasi ja sitä, kuinka ne vaikuttavat toisiin.
Jos näet yksittäisen kuuneleen unessasi, sinua kehotetaan muistamaan jokin vanha viisaus, jonka olet oppinut.

Itku/Itkeä
Jos itket unessasi, vapaudut parhaillaan jostain negatiivisesta tunnetilasta, joka vaivaa sinua päivätietoisuudessasi. Unesi on keino saada aikaan tunnetasapaino ja päästää turvallisesti ulos pelko ja turhautuminen. Nukkuessamme tunteiden suojakilpemme ei ole päällä ja siksi negatiivisten tunteiden ulostuleminen unen aikana on helpompaa.
Jos joku muu itkee unessasi, saatat heijastaa omia tuntemuksiasi johonkuhun toiseen. Jos et itke päivätietoisuudessasi, ehkä toisen itku auttaa sinua itkemään.
Jos heräät itkien, pintaasi nousee tukahdetuttua tuskaa tai aikaisempi trauma. Et pysty enää pidättelemään tunteita sisälläsi. Sinun täytyy hoitaa ne jatkaaksesi eteenpäin.
Jos kukaan ei unessa vastaa itkuusi/huutoosi, kuvastaa se avuttomuuttasi, hankaluuksia ja turhautumistasi yrittäessäsi kommunikoida toisien kanssa. Sinusta tuntuu kuin puhuisit kuuroille korville. Unesi saattaa kehottaa sinua puhumaan selkeämmin ja työskentelemään kovemmin, jotta asiasi tulisi kuulluksi.

Kissa
Kissa unessa symboloi epäonnea, vaaraa ja huonoa onnea. Jos olet kuitenkin kissaihminen, uni kertoo itsenäsestä hengestä, feminiinisestä seksuaalisuudesta, luovuudesta ja voimasta.
Jos kissa on vihainen, sinulla on ongelmia oman feminiinisen puolesi kanssa. Jos näet hännättömän kissan, sinulla ei ole itsenäisyyttä.
Pureva kissa symboloi nielaisevaa naista. Ehkäpä vain otat ja otat antamatta takaisin. Saatat ilmaista suurta ahdistuneisuutta ja turhautumista silloin, kun asiat eivät suju suunnitelmiesi mukaisesti.
Musta kissa kertoo, että koet pelkoa psyykkisistä kyvyistäsi tai intuitioosi luottamisesta. Saatat tiedostamattasi yhdistää mustan kissan  pahuuteen, tuhoon ja epäonneen. Valkoinen kissa tuo vaikeita aikoja.

Kengät
Yleisesti kengät edustavat suuntaasi kohti elämää. Se kertoo, että olet hyvin maadoittunut tai maanläheinen. Kengät edustavat myös varmuuttasi omista uskomuksistasi.
Jos vaihdat kenkiä, silloin uni kertoo siitä, että vaihdat roolia. Otat uuden näkökulman elämään. Jos unohdat kenkäsi, jätät huolet taaksesi. Kieltäydyt hyväksymästä jotain ideaa tai asennetta.
Jos unen kengät ovat vanhat ja kuluneet, menestys löytyy kyllä, mutta se vaatii kovaa työtä. Uni saattaa myös vihjata, että olet viimein hyväksynyt itsesi.
Uudet kengät puyolestaan varoitattavat, että uskot omaan menestykseesi ihan liikaa. Vaihtoehtoisesti uni voi kertoa sinulle elämäsi polusta, joka on vielä tällä hetkellä tuntematon.
Jos pidät kenkiä, jotka eivät sovellu unen tilanteeseen (esim. tennarit hienoissa juhlissa), edistymisesi tulee olemaan uuvuttavaa ja sairastuttavaa. Uni voi kertoa myös siitä, että menet väärään suuntaan ja sinun pitää arvioida tavoitteesi uudelleen.
Jos olet ilman kenkiä, kärsit itseluottamuksen puutteesta ja itsesi morkkaamisesta. Saatat käsitellä parhaillaan asioita, jotka liittyvät identiteettiisi. Niinpä jos hukkaat unessa kenkäsi uni voi paljastaa, että etsit itseäsi ja todellista minuuttasi.
Lapsenkengät unessa symboloivat puhtautta, viattomuutta, haavoittuvuutta, hellyyttä ja halua olla rakastettu. Jos suunnittelet lasten hankintaan tai jos sinulla on jo lapsi, uni kertoo, että lapsi kiintyy tai on kovin kiintynyt sinuun.

Tuli, Tulipalo
Unen sisällöstä ja kokonaisuudesta riippuen unessa nähty tuli symboloi tuhoa, himoa, halua, (juhla)valaistusta, transformaatiota, ilahtumista tai vihaa. Uni saattaa viitata siihen, että vanha jää taakse ja uusi astuu elämääsi. Ajatuksesi ja katsantokantasi muuttuvat. Käytännössä, jos tuli on hallinnassa tai keskittynyt vain yhdelle alueelle, se on suora metafora omasta sisäisesti tulestasi ja sisäisestä muutoksesta. Se edustaa myös tahtoa ja motivaatiota.
Jos palat tulessa, uni varoittaa, että temppperamenttisi karkaa hallinastasi. Jotkin asiat polttavat sinua sisältäpäin.
Jos talosi palaa, käyt parhaillaan läpi jonkinlaista muutosta. Jos näet usein unia siitä että perheesi koti palaa, silloin uni kertoo, että et ole vielä valmis muutoksiin ja taistelet kovasti niitä vastaan. Vaihtoehtoisesti se voi korostaa ympärilläsi olevien ihmisten intohimoa ja rakkautta sinua kohtaan.
Jos sammutat tulen, voitat esteesi kovalla työllä ja vaivalla.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 07.07.2007 23:37:56 »

Ai niin, tuo ikkuna unohtui, tässä vielä sekin Cheesy

Ikkuna
Ikkuna unessa edustaa kirkkaita toiveita, avaria mahdollisuuksia ja sisäistä näkökykyä.
Jos katsot ulos ikkunasta, kuvastaa se elämänkatsomustasi, tietoisuuttasi, katsantotapaasi, tietämystä ja intuitiota. Etsit ehkä opastusta jonkin päätöksen tekemiseen. Tai sitten sinun täytyy astua ulos avaraan maailmaan ja kokea elämä.
Jos katsot sisään ikkunasta tai ikkunaa kohden, tutkiskelet sieluasi ja etsit todellista itseäsi.
Ikkunan sulkeminen kertoo hylkäämisestä jas hyljeksinnästä.
Rikkonainen tai pirstaloitunut ikkuna puolestaan kertoo syvästä surusta ja epälojaalisuudesta.
Peitetty ikkuna kertoo tarpeestasi yksityisyyteen ja tavoistasi saada tuota yksityisyyttä. Pidät osan itsestäsi salassa ulkomaailmalta.

 
« Viimeksi muokattu: 08.07.2007 01:22:53 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #3 : 07.07.2007 23:59:11 »



    :Smiley  Jaksamatta lukea noita oikeita tulkintoja, sanoisin sen vaan.

   ETTÄ, miehesi, joka kulkee mukanasi ihan noin vaan!! ( Itsehän olet

 valinnut), vaikka et tosiaan hyväksykkään kaikkea hänen takemiään

ratkaisuja, niinsanottuun yhteiseen pasään!!  Päästä irti, ja sano,

                 H E I P P A T I R A L L A A A A A


                                    smitten



tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #4 : 08.07.2007 22:54:51 »



    :Smiley  Jaksamatta lukea noita oikeita tulkintoja, sanoisin sen vaan.

   ETTÄ, miehesi, joka kulkee mukanasi ihan noin vaan!! ( Itsehän olet

 valinnut), vaikka et tosiaan hyväksykkään kaikkea hänen takemiään

ratkaisuja, niinsanottuun yhteiseen pasään!!  Päästä irti, ja sano,

                 H E I P P A T I R A L L A A A A A


                                    smitten




Täh? Vaikka mieheni oli unessa, niin enpä osannut sitä unta parisuhteeseeni liittää.  :Smiley
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #5 : 08.07.2007 23:00:04 »



                knuppel2

     Kesällä ero tekee häppää, ja kulkuset kilisee!!


                         2funny

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: