Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kuu härät  (Luettu 17732 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ave^^
Vieras
« Vastaus #15 : 09.05.2007 17:58:23 »

paljon mielenkiintoisia kommentteja. pystyy taas laajentamaan tietoaan.  Smiley

tapasin niin mukavan..hmm..turvallisen oloisen  aurinko  kauris  kuu  harka :n ja harmittaa todella paljon, ettei se kunnolla toiminut.  Tongue
todella paljon.

mutta ihan näin muuten, millaisia tuommoiset ovat muodostaessan tunteita? ehkä on jotain, mitä en ymmärtänyt.  :Smiley
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #16 : 10.05.2007 09:04:17 »

Minuakin kiinnostaisi tietää millainen kuu-härkä on parisuhteessa? Tai miten hänet edes saa järjestettyä parisuhteesen asti  Wink
tallennettu
Rusalka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


kuulkaa korpien kuiskintaa


Profiili
« Vastaus #17 : 10.05.2007 15:38:49 »

Tunnen monta Kuu-Härkää. Kaikkia yhdistävät seuraavat piirteet: Nautiskelun taito, luonnon rakastaminen, verkkaisuus, laadun himo ja kallis maku joissain asioissa. Viihtyvät hyvin mökillä, ovat hitaasti lämpeneviä mutta lämpimiä yhtä kaikki.  Wink
tallennettu

aurinko rapu askendentti kauris kuu kauris venus rapu mars vesimies
Sun73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382



Profiili
« Vastaus #18 : 10.05.2007 18:25:50 »

Ei osaa minun kuu-härkä mieheni sanoin ilmaista oikeestaan mitään, tai ainakin aika harvoin  Embarrassed( Olis kiva kuulla ees kerran vuodessa että näyttää hyvälle ilman kyselyä  :Smiley  joo-o erittäin hitaasti syttävä oli, kesti 2 vuotta ennen kuin edes sain mieheni muuttamaan yhteen kanssani  Grin
tallennettu
_Sofia_
Vieras
« Vastaus #19 : 20.05.2007 18:28:24 »

2funny

Justiisa tollanen mun kuu-härkä on  Cheesy
Yleensä hyväntuulinen leikinlaskija, mutta suuttuessaan savua tulee sieraimistakin  Grin

Yhdyn tähän. Smiley muuten mä olen aina asunut kaupungissa, ja ahdistunut maalla. Jollain tavalla pidän paljonkin luonnosta, mutta toisaalta en halua asua metsänkeskellä vaan kaupungissa.

Rakastan kaikkea kaunista ja hyvää ruokaa. Hyvin laiska olen myös, mutta joskus taas ahdistun paikallani olemisesta.  Grin
tallennettu
Olivia X
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 45



Profiili
« Vastaus #20 : 02.06.2007 22:03:52 »

Haa. Tunnistan kanssa itsestäni luontorakkauden ja parisuhteessa turvallisuushakuisuuden, kun yhteen päädytään, ei hevin erota. Hieman laiska ja mukavuudenhaluinenkin kyllä. Kauniit asiat viehättävät. Aurinko- ja nouseva vaaka. Smiley
tallennettu
Hanna-64
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #21 : 13.06.2007 20:28:09 »

Kuun taikaa (Lori Reid) mukaan:
Kuu-Härkä

Merkittävimmät luonteenpiirteet
Luonteenlaatu:
varovainen ja käytännöllinen
Parhaimmat luonteenpiirteesi:
viehättävyys ja määrätietoisuus
Kielteisiä ominaisuuksia:
itsepäisyys ja liiallinen mukavuudenhalu
Inhoat:
mitä tahansa, mikä saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi
Tarvitset:
fyysistä, emotionaalista ja taloudellista turvallisuuden tunnetta
Sinun täytyy:
oppia vapautumaan

Perusluonteesi
Kuu-Härkään liitetään yleensä luotettavuus, vastuuntuntoisuus ja järkevyys. Seisot jalat tukevasti maan kamaralla. Tiedät, mitä haluat ja mikä tekee sinut onnelliseksi. Haluat elämääsi turvallisuutta ja tämä perustarve vaikuttaa kaikkeen mitä elämässäsi teet. Sinulla on taiteellisia lahjoja ja synnynnäistä viehätysvoimaa.

Elämäntapa
KUU-HÄRKÄ JA KOTI
Olet suorastaan häpeämättömän aistillinen luonne, joten rakastat ylellisyyttä ja mukavuutta. Tämä näkyy myös kotisi sisustuksessa.
KUU-HÄRKÄ JA PERHE
Sukupolvien välinen kuilu ei koskaan ole ollut ongelma sinun ja vanhempiesi välillä, sillä kypsyytesi ansiosta olet aina tullut hyvin toimeen vanhempien ihmisten kanssa. Vanhempasi ovat saattaneet olla hyvinkin ankaria, mutta älykkyytesi ja viehätysvoimasi avulla olet pystynyt selviytymään kiperistäkin tilanteista.
KUU-HÄRKÄ JA TYÖ
Käytännöllisenä, ahkerana ja järkevänä ihmisenä et koskaan emmi tarttua toimeen. Kaipaat turvallisuutta jo vaurautta, joten sinulla saattaa olla useampikin työpaikka samanaikaisesti. Musiikkiin ja taiteisiin liittyvät työt vetävät sinua puoleensa. Saatat myös kiinnostua muodista ja taloustieteistä. Olet yleensä hyvin itsepäinen työtapojesi suhteen, ja vähäisinkin yritys muuttaa työskentelytapojasi saa sinut takajaloillesi.
Rentoudut parhaiten:
rentouttavassa aromaterapiassa ja hieronnassa tai vyöhyketerapiassa

Raha-asiat
Olet varsinainen hamstraaja ja tunnollinen säästäjä. Valitset sijoituskohteet viisaasti etkä erehdy koskaan pistämään kaikkea yhden kortin varaan.

Terveysvinkit
Kuu Härässä tuo usein mukanaan päärynänmuotoisen vartalon, joten ylipaino saattaa olla sinulle ongelma. Sinulla on taipumusta myös kurkunpääin tulehdukseen ja muihin kurkun alueen vaivoihin.

Nuoret Kuu-Härät
Jos Kuu on Härässä lapsen syntymähetkellä, seurauksena on yleensä sievä ja pulska vauva. Kunhan lapsi pysyy lämpimänä ja ravittuna, hän täydellisen tyytyväinen elämäänsä. Kuu-Härät syntyvät usein varakkaisiin perheisiin tai maanviljelijäperheisiin. He ovat yleensä hyvin vahvasti perheihmisiä. Kuu-Härillä on tyypillisesti terve ruokahalu, ja heistä kasvaakin onnellisia, avuliaita ja positiivisia nuoria.

Ihmissuhteet
TUNNE-ELÄMÄ
Olet vakaa ja luja kuin kivi. Suhtaudut elämään käytännönläheisesti ja järkevästi. Haluat ennen kaikkea turvallisuutta. Oletkin luonteeltasi erittäin varovainen ja itsesuojeluvaistosi on kehittynyt äärimmilleen.
Kuu-Härän turvallisuudenkaipuu on niin suuri, että yleensä hän kerää ympärilleen paljon omaisuutta, joka hänen mielestään tuo elämään järjestystä ja tukea. Monet Kuu-Härät muuttuvat liiankin omistushaluiseksi – jopa neuroottisuuteen asti – ja vartioivat omaisuuttaan tai kumppaniaan mustasukkaisesti.
Et syöksy uuteen ihmissuhteeseen suin päin. Punnitset aina ensin huolellisesti mahdollisen suhteen hyvät ja huonot puolet. Haluat myös olla varma kumppanisi luotettavuudesta sekä siitä, että hän kykenee tarjoamaan elämääsi pysyvyyttä sekä fyysistä, taloudellista ja henkistä tukea.
Sinä olet puolestasi valmis sitoutumaan kumppaniisi täydellisesti. Olet valmis tekemään kaikkesi suhteen eteen ja haluat rakentaa kodistanne mukavan ja miellyttävän. olet hyvin aistillinen luonne, joten haluat hemmotella niin rakkaimpiasi kuin itseäsikin aina, kun se vain on mahdollista. Elämän mukavuudet ja aineellinen varakkuus ovat elämässäsi ykkössijalla.
Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut, joten nautit ihmisten seurasta ja juhlista. Sinulla on kuitenkin hyvin voimakas hoivaamisvietti, joten haluaisitkin mieluiten piilottaa rakkaimpasi ja omaisuutesi siipiesi suojaan ja suojella heitä kaikelta pahalta.
tallennettu

Aurinko Vesimies
Nousu Leijona
Kuu Härkä
Valkoinen planetaarinen tuuli
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 372


Säh!


Profiili
« Vastaus #22 : 30.06.2007 13:35:33 »

Minulla on sideerisesti  kuu harka:ssä (ja  venus.ssa), ja kyllä se osuvammalta tuntuu kuin trooppinen  kaksoset. Itse asiassa kaikki Kuu-Härälle sopivat kuvaukset - missä tahansa - pitävät paikkaansa minussa (paitsi taipumus lihavuuteen). Olen yleensä rauhallinen ja leppoisa, enkä  suutu pahasti/helposti, mutta kun suutun, niin... siitä on leikki kaukana.

Mutta taasen trooppinen  aurinko rapu:ssa pitää minussa paremmin paikkansa kuin  aurinko kaksoset:ssa, että... kai niistä voi aina valita sen parhaiten itselleen sopivan merkin. Luulisin, että joku  aurinko kauriskuu rapu-mies voisi sopia minulle.
tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #23 : 06.07.2007 18:13:04 »

Minuakin kiinnostaisi tietää millainen kuu-härkä on parisuhteessa? Tai miten hänet edes saa järjestettyä parisuhteesen asti  Wink

Tähän ei ollut kukaan vastannut, mutta minä yritän, koska viime aikoina on tuota deittailua harrastettua. Voin tietenkin puhua vain omasta puolestani, en tiedä, kuinka yleispäteviä muiden Kuu-Härkien suhteen luonnehdintani ovat.

Parisuhteessa olen varsin vähään tyytyväinen. Ihan tavallinen arkinen yhdessäolo riittää. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa, läheisyyttä ja seksiä. On joitakin asioita, joita en siedä ja näistä seuraa helposti valtataisteluja. Kaikenlainen pakottaminen ja painostaminen on punainen vaate ainakin tälle Kuu-Härälle, saattaa olla Aurinko-Härällekin.

Tästä päästäänkin sinne parisuhdetta edeltävälle tasolle. Tiedän yleensä melkein ensisilmäyksellä, kiinnostaako joku ihminen minua vai ei. Tässä tapauksessa jos kiinnostus on molemminpuolista, tapahtuvat etenevät yleensä vauhdikkaasti. Kuvaan kuuluu vielä se, että kiinnostukseni on ja pysyy. Ei ole harvinaista, että olen katsellut jotakin kaveria "sillä silmällä" jopa 15 vuotta.

Jos joku ei kiinnosta, niin sitten ei kiinnosta. Minua ei voi vietellä millään keinolla, jos ei ole kemiaa eikä ihminen sytytä. Tässä on se ikävämpi puoli, että elämänsä varrella tapaa paljon mukavia ihmisiä, jotka sattumoisin ovat vastakkaista sukupuolta, mutta romanttista kiinnostusta ei ole. Ystävyys kyllä voi kiinnostaa. Yritän tehdä aina tuoda tämän asian mahdollisimman selkeästi ilmi, mutta ongelmia seuraa yleensä aina. Vedän ilmeisesti puoleeni miehiä, jotka haluavat ensin tutustua ystävinä ja edetä sitten makuukamarin puolelle, mutta ainahan he joutuvat pettymään, koska näin ei tule käymään. Toisinaan saan vääntää kättä myös todella sitkeiden tyyppien kanssa, jotka eivät ymmärrä, että "ei kiinnosta" tarkoittaa todella sitä, ettei kiinnosta.

Miesten pettymys saattaa purkautua joskus melko dramaattisellakin tavalla ja johtaa yleensä ystävyyden loppumiseen.

Toisinaan alkavissa parisuhteissa seksuaalisuus näyttää tuottavan miehelle päänvaivaa. Härkä on nautiskeleva merkki ja sängyssä on erityisen mukava nautiskella. Tällainen estottomuus on joillekin miehille sitten lutkan merkki ja mustasukkaisuuskohtaukset ovat yleisiä, samoin kuin se, että kohdellaan kuin huonoa naista. Tämä tietenkin heijastaa vain miehen omaa epävarmuutta, mutta ärsyttävää se on silti.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #24 : 07.07.2007 19:37:10 »

Tästä päästäänkin sinne parisuhdetta edeltävälle tasolle. Tiedän yleensä melkein ensisilmäyksellä, kiinnostaako joku ihminen minua vai ei. Tässä tapauksessa jos kiinnostus on molemminpuolista, tapahtuvat etenevät yleensä vauhdikkaasti. Kuvaan kuuluu vielä se, että kiinnostukseni on ja pysyy. Ei ole harvinaista, että olen katsellut jotakin kaveria "sillä silmällä" jopa 15 vuotta.

Joo, muistan. Minun ex oli Kuu-Härkä, ja kun meillä alkoi ihastus baaritiskillä niin se oli siinä jo ekasta katseesta. Kun Kuu-Härkä ihastuu ensisilmäyksellä niin se on siinä! Meillä homma lähti siitä yhdestä katseesta, ja hän kertoikin rakastuneensa minuun siinä ja silloin.

Mutta tosiaan tuo, että jos ei kiinnosta niin ei sitten kiinnosta. Muistan kun moni nainen yritti häntä, mutta hän ei jaksanut edes vilkaista, ja jos oli niin että nainen piiritti, niin hän ilmoitti että kuule, ei kiinnosta joten alas vetää siitä.

Muuten aika maanläheinen kaveri. Ei voisi kuvitella edustuspuolisoksi... Petikumppanina hyvä.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: