Sivuja: 1 ... 105 106 [107] 108 109 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705137 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1590 : 18.09.2008 17:17:14 »

Sorsar. tämmöisiä tuli sinulle.

KAUNEUS
Ulkoinen maailma heijastaa sisäistä maailmaasi, joten keskity sisäiseen kauneuteesi, hyveisiisi, lempeyteesi, kykyihisi ja lahjakkuuksiisi. Muista, että mihin ikinä kiinnitätkin huomiosi, se kasvaa ja vahvistuu.
Jokaisen sielussa on jotain kaunistam etsi sitä siis muista. Muistuta lähimmäisiäsi heidän hyveistään, niin valaiset heidät.
Ympäröi itsesi kauniilla ja sopusointuisilla asioilla ja ihmisillä, sillä meihin kaikkiin vaikuttaa se, mikä on ympärillämme.
Samalla kun virittäydyt huomaamaan yhä syvemmin oman itsesi, muiden ja tämän planeetan uskomattoman ihmeelisyyden, oma värähtelytaajuutesi virittäytyy kauneuden tasolle. Muut huomaavat sielusi säteilyn ja säteilysi koskettaa heitä.
VOIMALAUSE: Löydän kauneuden sekä itsestäni että muista.

Päätitpä mitä tahansa älä koskaan päätä huonon itsetunnon tai pelon nimiin. Keskity siihen, mistä tiedät tulevasi onnelliseksi. Muista tutkia asioita pintaa syvemmältä ja etsiä ensisijaisesti henkisiä/psyykkisiä/mielellisiä ilonlähteitä asioista fyysisten/materiaalisten sijaan. Kun henkisyys menee edelle, olemme onnellisia ja fyysinen runsaus kaikella tapaa tulee perässä itsestään.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1591 : 18.09.2008 17:27:58 »

Azaka. Nostin sinullekin enkelikortit, rakkaus ja opinnot/työ.

KÄRSIVÄLLISYYS
Luota siihen, että elämän korkeammat voimat tietävät, mikä sinulle on parasta ja muista että kun sinua pyydetään odottamaan, sinua valmistellaan johonkin vielä parempaan kuin osaisit kuvitellakaan.
Muuta siis asenteesi hyväksyvämmäksi. Rentoudu ja kerää voimiasi.
Pyydä odottaessasi enkeliäsi sulkemaan sinut siipiensä suojaan voidaksesi kuunnella Jumalallisuuden kuiskauksia.
Älä ryntäile jonkin sellaisen tyhjänpäiväisen perässä, jota alhaisempi tahtosi halajaa.
Kun aika on kypsä ja olet valmis ja virkistynyt, seuraava ovi avautuu sinulle.
Kärsivällisyys palkitaan aina.
VOIMALAUSE: Kaikki asiat tapahtuvat juuri oikeaan aikaan.

TARKOITUS
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kohtaat jokaisen tilanteen tai ihmisen elämässäsi jostakin erityisestä syystä.
Tilanteen on ehkä tarkoitus vahvistaa sinua, tarjota sinulle mahdollisuus päästää irti menneistä tai antaa anteeksi, vapautua pinttyneistä tavoista tai saada hyvä mieli.
Elämäsi tarkoitus on tehdä sitä, mikä tuottaa sinulle iloa, tyydytystä ja täyttymystä. Kun tavoittelet näitä sielun perusominaisuuksia, kuljet kohtalosi polkua. Kun päset elämänpolullesi, älä anna minkään tai kenenkään estää sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi.
Sinua opastetaan pyytämään enkelisi apua löytääksesi jonkin nykyisen elämäntilanteesi merkityksen tai elämäntehtäväsi, jos olet siihen valmis. Yhdistä vahvyytesi ja tahdonvoimasi toisiinsa ja pidä aikomuksesi vakaana toteuttaaksei tarkoituksesi. Enkelit ovat tukenasi ja sinä onnistut.
VOIMALAUSE: Olen voimakas ja päättäväinen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1592 : 18.09.2008 17:33:04 »

Atomi. En tiedä miten ajankohtainen tämä kirjeasia on, mutta korttia nyt kuiteskin sille.

MALJOJEN NELONEN – YLELLISYYS
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Ravussa, rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus

Vaaleanpunainen lootuksenkukka todistaa saamastamme rakkaudesta. Se on osa tunteidemme rikkautta, joka saa meidät tuntemaan täyttymyksen. Se näkyy ympäristömme kauneutena ja ylellisyytenä. Kyky hyväksyä tämä nöyränä ja kiitollisena on merkki sisäisestä runsaudesta, joka voidaan jakaa muiden kanssa.
Kultaiset maljat ilmentävät tällä hetkellä meneillään olevien tunteiden rikkautta, jonka juuret ovat syvällä alitajunnassamme. Tämä ylellisyys on yhtä paljon vastuu kuin lahjakin. Se vaatii harkittua käyttäytymistä ja tiedostamista yhtä hyvin kuin kykyä nauttia siitä ja jakaa sitä muille ihmisille.
Vaarana on kuitenkin, että tunteet alkavat elää ihan omaa elämäänsä. Jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät meitä tiedostamattamme, selkeä, vaaleansininen taivas tummenee ja vesi menettää tyynen kirkkautensa. Ylellisinä aikoina on paras olla kaksin verroin hereillä. Etenkin perhesuhteissa ja muissa läheisissä suhteissa ylenmääräinen huolenpito ja toiselle ihmiselle omistautuminen tuntuvat ahdistavalta.
Päätelmät: Saat paljon  rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi
Kysymykset: Onko sinulla mitään sellaista ihmissuhdetta, jossa tunnet itsesi rajoitetuksi? Oletko omistautunut liikaa jollekulle?
Ehdotus: Vastattuasi kriittisesti edellisiin kysymyksiin, nosta kortti, joka kertoo kuinka voit käsitellä tilannetta.
Vahvistus: Nautin olla yhdessä … (nimi)… kanssa ja olen täynnä kiitollisuutta ja iloa.

No joo, rakkautta ja kiitosta ei ole ainakaan tullut. Ilmeisesti työpaikalla on ollut kärhämää sinun ja jonkun toisen henkilön välillä - kemiat eivät vain kohtaa/ole kohdanneet sitten hyvällä tahdollakaan. Ehkäpä kirjeen myötä olet huomannut vielä selkeämmin, etteivät kemiat kohtaa ja sinun olisi parempi kenties jossain muualla. Olisikohan ongelmien aiheuttaja vaihtanut jo paikkaa?
Enempää en osaa sanoa, kun aihe ei enää ole ajankohtainen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1593 : 18.09.2008 17:37:51 »

Noviisi. Sinulle tuli

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Kortti näyttäisi kehottavan rauhallisuuteen ja matalaan profiiliin. Töitä ei sinänsä tarvitse tehdä, enemmänkin tässä tilanteessa tulee toimia tarkkailijana. Katsoa onko maaperä sopiva sadon (rakkauden, parisuhteen) siemenelle. Muuta kortti ei neuvo. Päätös on sinun.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1594 : 18.09.2008 17:44:03 »

Jepjep. Syksylle tuli

KUU
Käänteinen
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. on olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.

Näyttäisi siltä, että jonkinlainen haaste - portista läpi meneminen - on nyt suoritettu tavalla tai toisella. Kortti kehottaa sinua suuntautumaan ulkomaailmaan - tapaamaan ihmisiä, menemään leffaan, nukkumaan hyvin jne. Liika mietiskely ja asioiden vatvominen, jos sellaista on, täytyisi nyt jättää taakse ja elää. Asiat järkkääntyvät kyllä ajallaan. Nyt kannattaa siis yrittää iloita pienistäkin asioista ja tehdä kaikkea sitä, mistä nauttii.
tallennettu
äppä
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #1595 : 19.09.2008 18:21:53 »

Hei AthaMaarit
Näkisistkö minulle työn kannalta tapahtuvaksi mitään rauhoittumista ja aloilleen asettumista.
Ja vielä tämä sisäiseen rauhaan pyytäisin katsomaan näkyykö siihen kasvun paikkaa. angel
Kiitoksia jo etukäteen

T; Äppä smitten smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1596 : 19.09.2008 19:31:15 »

Muuminmamma. En ole vastannut vielä sinulle. Jepjep on yksi foorumimme käyttäjä, jolle nostin kortin. Laitan tulkinnan alkuun aina sen henkilön nimen, kenelle vastaus on tulossa. Sinun vuorosi on yhä odottamassa jonossa.

tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1597 : 19.09.2008 22:49:35 »

Kiitos, AthaMaarit smitten!

Kylläpäs kolahti kohdalleen tuo vastaus. Taidan ehkä sittenkin huomenna lähteä risteilylle, jonka jo melkein peruin, kun fiilistä ei ole ollenkaan.

Mä olen jo tainnut unohtaa tuon elämisen taidon. Miettiessä ja vatvoessa kuluu aika ihan hyvin. Mutta nyt sille tulee stoppi. coolsmiley
tallennettu
SilverMoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #1598 : 20.09.2008 11:53:24 »

SilverMoon. Pahoittelen, mutta minulla ei riitä nyt energiä millään kaikkien kysymysten yksittäiseen puintiin. Taustalla paistaa kuitenkin tyytymättömyys lähes kaikkiin nykyisiin elämän tilanteen eri puoliin ja halu saada niihin muutoksia. Nostin siis vain yhden kortin tähän kaikkeen liittyen (sillä yleensä tyytymättömyys kumpuaa aina vain yhdestä lähteestä).



Kiitos, Atha!

Olen murehtinut aivan suotta  crazy2 tyypillistä minua...Vastaustasi odotellessa minulle vain tipahteli työ- ja asuntotarjouksia toinen toisensa jälkeen. Eli olen töissä ja välillä juoksen asuntonäytöillä, vaikken sopivaa vielä ole löytänytkään. Mutta sen, kuten rakkaudenkin aika tulee sitten kun on tullakseen, sillä yhden tavoitteen olen jo saavuttanut.

Energistä syksyä sinulle ja voimia opiskeluun  smitten
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1599 : 20.09.2008 15:08:56 »

Pilkkis. Sinullekin nyt tulevaisuuteen vain yksi kortti. Pyysin sellaista, joka vastaisi yleisesti lähitulevaisuuden näkymiin. Yleensä asiat kietoutuvat jollain tapaa toisiinsa.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Eipä suurempia muutoksia, elämä jatkaa samaa rataansa. Se saattaa rasittaa sinua ja tunnet ehkä voimasi ehtyneen, mutta älä huoli. Kaikki tapahtuu ajallaan. Jos kärsit jostakin sisäisistä haavoista, parantele niitä kaikessa rauhassa repimättä niitä auki tai pakottamalla niitä pintaan. Ota selvää siitä, mitä todella haluat niin työ- kuin rakkausrintamallasi ja pidä nuo löytämäsi päämäärät.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1600 : 20.09.2008 15:13:34 »

Perhonen40. Tällainen kortti tuli syksyyn.

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Leijonassa, rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja

Miehinen, sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Taustan violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon.
Taustalla olevissa kuudessa sauvassa on tiibetiläiset energian symbolit. Kuusi ohuempaa sauvaa palvelevat keskellä olevaa vahvaa sauvaa. Niiden voima on nyt yhdistynyt ja suuntautunut kohti päämäärää.
Kahdessa aikaisemmassa kortissa kuvatut olosuhteet tulevat voimakkaimmiksi Sauvojen Seitsikossa. Tässä kortissa kuvattu rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvystäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.
Kompromissit eivät nyt tule kysymykseen – ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämisen. Sinun on aika seistä juuri siinä, missä olet ja pysyä ehdoitta uskollisena omalle voimallesi!
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaat valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi.
Ehdotus: Tutki Don Juanin kuvausta moitteettomasta soturista Carlos Castanedan kirjasta ”Matkalla Ixtlaniin”.
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Käänteisenä kortti neuvoo, ettei tällaisena aikana kannata olla liian kovapäinen. On enemmänkin osattava tehdä kompromisseja ja tarvittaessa nöyrryttävä korkeamman tahdon edessä, sillä uusi on vasta ottamassa muotoaan. Pitää siis vain luottaa korkeimpaan johdatukseen ominpäin eteenpäin puskemisen sijaan. On sellaisen hiljaisen tarkkailun ja uuteen energiaan totuttelun aika. Pidä jalat maassa ja etene rauhassa, ympäristöäsi tarkkaillen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1601 : 20.09.2008 15:17:03 »

Nauris, sinulle tuli tällaista

Lanttien Nelonen – VOIMA
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, miltei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikoja koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luottaa. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaan.
Tämä kortti voi myös merkitä lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisten periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kuin rikkaan ja inhimillisen elämän noudattaminen. Luonnolliset mielijohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmät – kortin merkitys riippuu nostavan (eli tässä tapauksessa sinun)  henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistamaan oma luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys – Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus – Tutki voiman eri puolia.
Vahvistus – Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Näyttäisi vähän siltä, että lähiajoista tulee tavalla tai toisella haastavia. Itseään ei kuitenkaan kannata muurata neljän seinän sisään, ei fyysisesti eikä henkisesti. On vain livuttava läpi kohti uutta. Enempää kortti ei kerro.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1602 : 20.09.2008 15:24:01 »

aeiouyäö. Loppuvuodeksi!

AIKAKAUSI
Käänteisenä
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Onpas vähän hankala kortti. Jotenkin ensimmäisenä täältä nousee esiin tuo arvosteleminen, enemmänkin  niin, että saatat joutua loppuvuoden aikana elämässäsi joltain taholta ymmärtämättömän arvostelun kohteeksi. Älä loukkaannu siitä, vaikka se kirpaisisi. Sinua pyydetään pitämään rajasi, mutta ymmärtämään myös, että arvostelija ei välttämättä ymmärrä tai näe asioita kuin omasta yhdestä näkökulmastaan. Vähän kuin lapsi, joka ymmärtää asian vain yhdestä kulmasta, eikä silti kukaan ole hänen tietämättömyydelleen vihainen. Jokaisella on oikeus näkökulmaansa.
Luulen, että jos tällainen tilanne tulee eteen sinun täytyisi ymmärtää tätä arvostelijaa muistamalla tämän kortin ehdotus: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Muussa tapauksessa kortti saattaa olla kehotus ilmaisemaan omat mielipiteet tahdikkaasti.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1603 : 20.09.2008 15:45:54 »

Teanma. Nostelin sinulle kortteja. Ensimmäinen on koiran uudelle kodille, toinen kasvattajalle ja kolmas Vaakapiirteelle.

Lanttien Nelonen – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, miltei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikoja koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luottaa. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaan.
Tämä kortti voi myös merkitä lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisten periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kui rikkaan ja inhimillisen elämän noudattaminen. Luonnolliset mielijohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä – kortin merkitys riippuu nostavan (eli tässä tapauksessa sinun)  henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistamaan oma luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys – Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus – Tutki voiman eri puolia.
Vahvistus – Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Kortti näyttäisi olevan kehotus lakata murehtimista omien koiravauvojesi tulevaisuudesta. Jokaiselle heistä on oma tiensä, joka lähtee käyntiin ajallaan. Kaikilla äideillä ja äidinvaistoisilla on samanlaisia murheita, mutta niistä täytyy vain päästää irti ja uskoa lapsiinsa. En näe mitään syytä sille, miksi koirat eivät löytäisi hyvää kotia - he päätyvät juuri oikeille ihmisille juuri oikeaan aikaan. Oman lujuuden kuunteleminen on hyväksi, koska silloin voit koirien "äitinä" nähdä heti, kuka on oikeasti sopiva omistajaksi kuuntelemalla sisintäsi, mutta jos vaadit 150% täydellistä uutta omistajaa tukit koirien kasvamisen mahdollisuutta tahattomasti.
Minulle tulee koirista kotiinjätettäväksi Tete mieleen ihan ensimmäisenä. Onko Tete vähän arempi Candyyn verrattuna vai rohkeampi? Jos Tete on rohkeampi, silloin Candy pitäisi pitää teillä, jos taas arempi on parempi, että Tete jää turvalliseen kotiin. Jos Tetellä on kiinteämpi side teihin, Candy uskaltaa lähteä rohkeasti uuteen kotiin. Sinä tunnet koirasi parhaiten!


MALJOJEN KAHDEKSIKKO – UUPUMUS
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Kaloissa, lamaannus, tukkeutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo

Maljojen Seitsikossa kuvattua hajoamistilaa ja turmellusta seuraa laiskuus, velttous. Energialataus on purkaantunut, kuparimaljojen kahvat ovat rikki. Liian paljon nautintoja ja hemmottelua!
Tunteiden vesi seisoo eikä kevät pysty sitä uudistamaan eikä elvyttämään. Vesi jähmettyy paikoilleen ja saastaisuudesta syntyvät höyryt kohoavat taivaalle pimentäen selkeyden valon Kahden jäljelle jäävän lootuksenkukan elinvoima virtaa vielä. Tässä tilanteessa se on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa. Pilaantunut, paikoillaan seisova vesi nielaisee välittömästi niiden vähäisen raikkauden ja elinvoiman. Ne vajoavat hidasliikkeiseen, tahmeaan suohon.
Olet jo tuhlannut tarpeeksi energiaasi ihmisin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Mitä enemmän yrität elvyttää suhdetta, joka on urautunut ja tullut vain tavaksi, sitä voimattomammaksi ja tyhjemmäksi tunnet itsesi. Jokainen yritys antaa toiselle uutta energiaa vähentää vain edelleen omaa energiaasi. Mitään ei saavuteta.
Päätelmät: Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa ”ei”. Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta et saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
Kysymykset: Ketkä ihmiset tulevat mieleesi tässä yhteydessä? Uskallatko asettaa rajoja ja uskallatko seisoa niiden takana? Millaisissa tilanteissa salaat todelliset tunteesi?
Ehdotus: Nosta kortti saadaksesi tietää, mikä muuttuu, kun kykenet sanomaan ”ei”.
Vahvistus: Anna oman vahvistuksesi lujittua nostamiesi lisäkorttien pohjalta.

Näyttäisi siltä, että rouva paranee kyllä. Hänellä on sen verran paljon positiivista energiaa, ettei tämä ole este, se on vain pieni hidaste matkassa. Smiley Hän tekee hienoa työtä koirien kanssa rakkaudella ja sairauden tarkoitus on vain saada hänet lepäämään hetkeksi ja puhdistamaan karmaa pois menneistä elämistä. Intuitiivisesti suosittelisin kahta pentua, joilla on side toisiinsa - energisesti ainakin, jos ei muuten. Kotiin jäävä koira, joka tuntuu olevan Tete, ilahtuisi kahdesta kaveruksesta. Tulisikohan teille kaksi narttua....? Noh, sen näkee sitten mihin te päädytte, valitkaa ostettavat koirat samoin kuin aina eli intuitiivisesti - mitkä heistä tuntuvat teille parhaimmilta.

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotavan rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotavien tunteiden rikkautta. Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo valtaa tunteet ja uudistumisen voima pääsee läpi. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneen.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkauttasi?
Ehdotus: Kiinnitä huomiota tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Kortti näyttäisi neuvovan, että päätöksiä täytyy tehdä välillä niin, ettei anna tunteiden päättää. Itsensä kuunteleminen on tärkeää - sen tuntemuksen kuuleminen, jonka asiasta saa - mutta jatkuva vaihteleminen kertoo, että silloin ei kuunnella todellisia tunteita vaan enemmänkin ehkäpä peloista ja omistamisenhalusta ymv. kumpuavia pelkoja. Egon tunteita siis. Opettele nauttimaan elämän tarjoamista vaihtoehdoista ja heittämään ohjat elämälle. Jos tuntuu, ettet osaa päättää, heitä viestiä korkeimmille tahoille, että "apua, nyt en osaa päättää, antaa merkkiä tai vinkkiä" ja toimi sitten heti vinkin saatuasi. Se voi olla hyvinkin pieni vinkki, ei mitään teatraalisen dramaattisesta enkelikuorolla ja yliluonnollisella rakkauden tulvahduksella, vaan esimerkiksi sattumalta radiosta kuultu lause, luettu teksti, saatu tuntemus tai vastaavaa.
Ja ennen kaikkea, kun olet tehnyt päätöksesi, älä pyörrä tai muuta sitä enää! Wink

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1604 : 20.09.2008 15:52:23 »

Matkaaja08. Tällaista nousi

MALJOJEN PRINSSI
Käänteisenä
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpän elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssillä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Onpas hankalasti tulkittava kortti tilanteeseen. Se tuntuisi neuvovan, ettei suhdetta laitettaisi liikaa vain seksuaalisuuden piikkiin, vaikka rakkautta teiltä löytyykin. Jotain häikkää seksuaalisuuden alueella saattaa siis ilmetä. Tästä tuskin tulee elämää suurempaa suhdetta, joka kestää kuolemaan asti, mutta se on silti merkityksellinen teille kahdelle. Nauttikaa toisistanne, muuta en osaa sanoa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 105 106 [107] 108 109 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: