Sivuja: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 718740 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
pilkkis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #1575 : 11.09.2008 12:31:58 »

Hyvä AthaMaarit.

Voisitko minullekkin katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, työ, rakkaus ja sellainen.

Kiitän kovasti  smitten
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #1576 : 12.09.2008 21:06:51 »

Heippa  Smiley
Tulinpas kysäseen , että mitä alkavaan syksyyni nousisi..uudet tuulet ovat alkaneet hiljalleen puhaltaa välillä mietityttää, että loppuuko voimat kesken vai vieläkö noustaan..mitä rakkausrintamalle ja ihan yleisesti vaan..Suuret kiitokset Sinulle jo etukäteen antamastasi ajasta  smitten , voimia ja valoa. angel
tallennettu
nauris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46



Profiili
« Vastaus #1577 : 13.09.2008 14:57:44 »

Hei! Miltä tulevaisuuteni näyttää? Onko mitään uutta tulossa? Kiitos.
T:Nauris
tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #1578 : 14.09.2008 12:10:14 »

Nostaisitko minulle kortin ihan loppuvuoden yleisnäkymille? Smiley
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
teanma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #1579 : 14.09.2008 20:13:31 »

Hei AthaMaarit!  Smiley

Voisitko vähän selkeyttää että koska meidän Afri- pentu löytää hyvän kodin? Ja mitä luulet, jääkö meille kotiin yksi vai kaksi pentua? Tuleeko sinulle tunnetta, kumpi olisi parempi meillä kotona, Candy vai Tete? Jos myydään jompi kumpi löytyykö hyvä koti?

Hyvä kasvattaja ystävämme on sairastunut vakavasti syöpään ja vielä ei ole takeita että hän paranisi, annettu Suomessa puolivuotta elinaikaa. Lähtenyt ulkomaille hoitoon. Millaista ennustetta antaisit hänelle?  Cry  Hän myy nyt huippukoiriaan ja olisi kysymys, että kannattaako meidän ostaa sieltä yksi vai kaksi koiraa?

Ja sitten vielä yksi kysymys olisi liittyen vaakaan. Vaa`athan on tunnetusti hitaita päättämään asioita ja miettivätkin niitä (ainakin minusta) turhan pitkään. Osaisitko vastata miten saisin vaaan noudattamaan mieltäni, miten pää on käännytettävissä?

Elämä on nyt vähän sekasotkuista ja irtonaista, joten voit laittaa semmoisen yleiskatsauksen tulevaisuuteen. Smiley Kiitos jo etukäteen kaikesta avusta.  smitten
tallennettu

we will never die
matkaaja08
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #1580 : 14.09.2008 22:17:30 »

Miten käy rakkaudessa? kyseessä pitkä rakkaus ystävien välillä joka vuosi sitten paljastui.
 Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1581 : 16.09.2008 20:23:22 »

Heissan kaikki!

En osaa sanoa miten pitkään minulla menee, kunnes pääsen vastaamaan. Voi hyvinkin mennä vielä kuun loppuun, pahimmillaan. Koulu imee energioita jostain syystä paljon enemmän kuin oletin - nukuin tänäänkin 3h päiväunet koulun jälkeen, vaikka en mielestäni ollut mitenkään erityisen väsynyt, vähän alavireinen vain. Pahimmassa tapauksessa joudun sulkemaan ketjun, koska aika ja energia eivät vain riitä.

Jos on kriittisiä, nopeaa vastausta vaativia kysymyksiä, suosittelen kääntymään toisen henkilön puoleen, sillä minulla k-e-s-t-ä-ä vielä pitkään.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1582 : 16.09.2008 21:21:05 »

SilverMoon. Pahoittelen, mutta minulla ei riitä nyt energiä millään kaikkien kysymysten yksittäiseen puintiin. Taustalla paistaa kuitenkin tyytymättömyys lähes kaikkiin nykyisiin elämän tilanteen eri puoliin ja halu saada niihin muutoksia. Nostin siis vain yhden kortin tähän kaikkeen liittyen (sillä yleensä tyytymättömyys kumpuaa aina vain yhdestä lähteestä).

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Vaikka kortti tuli käänteisenä se toimii myös oikeinpäin. Oikein päin kortti selittää, miksi asiat nyt ovat elämässäsi niinkuin ovat - sinä toimit kortin kuvaaman pessimistisen pelon tavoin. Et tiedä mitä haluat, mitä pitäisi tehdä, minne mennä, miten päin olla, mitä valita jne.
Neuvoksi kortti kääntyy käänteiseksi. Päätä! Tee päätöksiä! Mitä haluat? Mitä olisi kiva tehdä? Mitä toivot? Mikä pelottaa jne. Katso asioita rehellisesti, mutta iloisesti.  Voit kirjoittaa vaikka aarrekartan johon keräät asioita, joihin toivot muutoksia. Aarrekartan tekemisestä löytyy oma ketju Henkimaailman osiosta, suosittelen lukemaan sen. Jo pelkkä päätös siitä, että en päätä nyt mitään, haluan vain olla rehkimättä, on päätös itsessään. Päätöksien ei siis tarvitse olla maata mullistavia ainakaan heti alkuunsa.
Me saamme sen mihin kiinnitämme energiamme.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1583 : 16.09.2008 21:24:16 »

Lost-One. Sinulle tuli

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Ihan oikealle näyttäisi tämän kortin mukaan sinun päätös. Olet nähnyt asioiden todellisen puolen, tehnyt tilanteesta uuden harkitun arvion ja toiminut sen mukaisesti. Niin sitä pitääkin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1584 : 16.09.2008 21:28:35 »

Anamarie. Vähän myöhässä tulee, mutta parisuhdekortti tässä silti. Piti nostaa enkelikortti, kun tuli sellainen olo.

Armo
Kehittääksesi armon hyvettsi anna sekä itsellesi että kaikille lähimmäisillesi anteeksi.
Ole jalomielinen, näe hyvää toisissa äläkä tuomitse heitä.
Avaudu myötätunnolle ja löydä sisältäsi ennen kaikkea se viisaus, joka huomaa Jumalallisuuden kaikissa luoduissa.
Kun olet suopea ja löysäät asenteitasi muita kohtaan, osoitat heille armollisuutta.
Levität ympäristöösi paljon valoa, iloa ja vapautta ja rohkaiset muita löytämään hyvää sisältään.
Tämän kortin valitseminen saattaa merkitä sitä, että armon enkelit tarjoavat sinulle vapautuksen tuskistasi tai hankaluuksistasi. Ota se armollisesti vastaan.
VOIMALAUSE: Olen armollinen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1585 : 16.09.2008 21:33:56 »

Höyhen. En tiedä vieläkö myllerrykset jatkuvat, mutta tässä selvyyttä siitä, mistä on kyse tai on ollut kyse.

SAUVOJEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio

Sauvojen Ässää kuvaa valtava liekehtivä soihtu, joka symboloi Sauvakortteja hallitsevan tulen elementtiä. Tämä on tarotpakan toiseksi korkein kortti: Aurinko on korkein. Sauvojen Ässä kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Valo säkenöi kaikkiin suuntiin kuvaten tulenlieskoista leiskuvaa voimaa. Kaiken läpi tunkeva energia järkyttää sitä turvallisuutta ja varmuutta, johon olet takertunut ja tuhoaa sen.
Kun kaikki esteet on raivattu pois tieltä, kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää, että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se. Seuraava askel esteiden poistamisen jälkeen on löytää oikeat puitteet, joissa vapautunut energia voi alkaa toimia.
Päätelmät: Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikki keksiäksesi miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!
Kysymykset:Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ehdotus: Nosta kortti edellä mainituille asioille.
Vahvistus: Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti

No esteitä on tosiaan ollut, kun tämä tulee käänteisenä! Onnittelut, jos olet selvinnyt sekoamatta. Energiasi on imetty aika tiukille ja sinun on varmaan ollut vaikeaa ilmaista kaikkea sitä sisällä menevää mylläkkää.
Tällainen muutoskausi on mitä suurimmalla todennäköisyydellä ollut ihan maailmanlaajuiseen energiannousuun liittyvä kasvaisen ja puhdistumisen kausi. Elokuussahan avautui energiaportti ja niitä on aukeillut tässä lisää. Kun tällainen  puhdistuskausi tulee eteen - energia muuttuu ja ihmisenä olemisen olemus muuntautuu - on parempi vain sinnitellä läpi ja pitää jalat maassa. Jos tilanne vaatii muutoksia ne muutokset kannattaa tehdä tai jos ei tiedä mitä tehdä pysytellä hiljaa sivussa myrskyn ajan ja katsoa asioita sitten selkeämmän sään aikaan. Nyt on varmasti jo rennompaa ja olet päässyt katselemaan tilannetta uusiksi.
Eli ei siis mitään kamalan dramaattista tai huolestuttavaa oikeasti, pelkkää kasvuprosessia vain. Anna kasvun tulla vapaasti!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1586 : 16.09.2008 21:39:46 »

Raikul82. Nostin sinulle enkelikortin neuvoksi, mihin kannattaa loppuvuoden ajan kiinnittää huomiota. Se on minusta tärkeämpi tieto kuin se, mitä tulee tapahtumaan, koska siten voit itse vaikuttaa omaan elämääsi ja hyvinvointiisi Smiley

HAAVOITTUVAISUUS
Vain rohkeat ja avosydämiset uskaltavat olla haavoittuvaisia, sillä kaikkien suojavarustusten laskeminen ja ihmisyyden paljastamiseen tarvitaan  rohkeutta.
Enkelisi opastavat sinua tiedostamaan puolustusmekanismisi, jotka pitävät sinut erillisinä muista ja Jumalallisesta.
Pyydä enkeleitäsi avuksesi sulattaaksesi naamiosi ja murtaaksesi suojamuurisi, jotta todellinen sisimpäsi voisi nousta esiin kuorestaan kuten perhonen kotelostaan.
Palkkiosi on vapauden, rakkauden ja sisäisen turvallisuuden tunne. Uskalla siis olla haavoittuvainen ja avoin.
VOIMALAUSE: Haavoittuvaisuus on voimavarani.

Äläpä siis suotta pidättele itseäsi tai tunteitasi. Ole rohkeasti se kuka olet ja myönnä asiat sellaisina kuin ne ovat. Usein kuristava tunne johtuu siitä, että kiellämme itseltämme jotain. Esimerkiksi "en saa itkeä, täytyy jaksaa, ei saa masentua, on pakko löytyä voimia" vaikka todellisuudessa haluaisi vaan huutaa, että "jumalauta, nyt riitti!!" ja marssia kotiin peiton alle syömään suklaata. Tee rohkeasti niin! Oma terveys ja terveellinen itsekäs itsestäänhuolehtiminen menee kaiken edelle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1587 : 16.09.2008 21:50:57 »

Marika. Ensin opiskeluja ja sitten miehet.

HAUSKUUS
Sinua ohjataan pitämään hauskaa. Rentoudu ja löydä huumorintajusi. Suhtaudu asioihin kepeästi.
Hauskuus tuo mukanaan hengen keveyttä ja vaikeimmatkin tilanteet helpottuvat, kun näet tapahtumien huvittavat puolet. Jalosta siis kykyäsi huvittua asioista.
Miten voit lisätä leikkimielisyyttä, naurua ja hauskuutta sosiaaliseen elämääsi, ihmissuhteisiisi ja työelämääsi?
Kun sinulla on hauskaa, enkelit riemuitsevat sillä he rakastavat iloa, leikkimielisyyttä, huumorintajua ja naurua yli kaiken.
VOIMALAUSE: Kevennän elämääni ja teen kaikesta hauskaa.

Ei tarvitse siis vääntää opintoja ryppynaamaisesti eteenpäin. Ota kevyesti! Opinnoista saa niin vaikeat tai helpot kuin haluaa ihan omalla asenteellaan.

Miehelle tuli 2 korttia. Tulkkaan ne yhteen.

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
 Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Jahaa, näyttäisi siltä, ettet ole ollut miesrintamalla jotenkin uskollinen omalle sisimmälle äänellesi, mitä se sitten tarkoittaakin sinun tapauksessasi. Vanha suola janottaa kenties, joka merkitsee sitä, ettei asiaa ole saatettu loppuun ja tämä saattaa kalvaa sinua. Kosketus omaan itseen rakkausrintamalla on jotenkin nyt hukassa. Ehkä sinun pitäisi pysähtyä hetkeksi miettimään ihan vakavissasi itseäsi rakkausrintamalla, kumppanina, naisena jne. sekä kumppaniasi.
Ei mikään kamalan innostava korttiyhdistelmä. Kertoo jotenkin särkyneestä sydämestä ja hätäisistä päätöksistä, joista koituisi lisää pahaa mieltä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1588 : 16.09.2008 21:54:15 »

Taustakuva, tässä sinulle!

LANTTIEN PRINSSI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa  yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Näyttäisi siltä, ettei mitään erityistä neuvoa tai mainintaa ole sinulle annettavaksi. Menet jo nyt niin hyvin kuin pitääkin mennä eli jatka samaan malliin elämistäsi!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1589 : 16.09.2008 22:01:10 »

Vehra. Tällaista pukkasi sinulle pakasta!

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kuvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit.. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella.

Hmm, en tiedä ihan tarkalleen mitä tämä kortti haluaa sanoa, mutta se muistuttaa sinua käänteisenäkin siitä, että voit itse vaikuttaa omaan elämääsi. Muista, että olet sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja jos et koe olevasi, lähde pyrkimään kohti tuota tunnetta ja olotilaa. Muista pyhittää aikaa ja antaa asioita myös itsellesi, muuten hukut muiden taakkojen alle.

Nostin vielä enkelikortin, kun sekin tuntui haluavan sanoa jotain.

JUHLISTAMINEN
Nyt sinun on aika etsiä ilon, mielihyvän ja ihmetyksen aihe jokaisesta päivästäsi ja vaalia sitä.
Kun juhlistamme elämämme ohikiitäviä hetkiä ja siirtymävaiheita, kiitämme omalla tavallamme ja enkelit riemuitsevat kanssamme.
Aina kun mahdolista, juhli muiden kanssa, sillä yhteinen energianne kohoaa korkeuksiin ja naurunne ja keveytenne houkuttelee paikalle monia enkeleitä siunaamaan juhlanne. Silloin sinun  ja muiden välille syntyy lämmin side.
Enkelit muistuttavat sinua siutä, että ylistäisit ja kunnioittaisit kaikkea suurta ja pientä elämässäsi.
Löydä jotakin juhlistamisen arvoista juuri nyt.
VOIMALAUSE: Elämäni on juhlaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: