Sivuja: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704446 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1185 : 14.04.2008 19:26:12 »

Jinx. Kesälle tuli tällaista

MIEKKOJEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Kesälle kehotettaisiin lepoa ja päämäärätöntä ajalehtemista. Nyt ohjauspuikot pois käsistä ja elämään hetken mielijohteista ainakin kesän ajan! Päämääriä ja suunnitelmia ei kannata lyödä lukkoon vaan nauttia virrassa lillumisesta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1186 : 14.04.2008 19:30:13 »

Tumppi67. Tällaista sanottiin työlle.

SAUVOJEN RITARI
Käänteinen
Avainsanat: Tulen tulielementti, voimakas eteneminen, syvällisempi ymmärrys, muutokset.

Sauvojen Ritari symboloi kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on palava soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Ritari on ottanut tehtäväkseen raivata kaikki oman kasvunsa tiellä olevat esteet.
Ritarin väljänä laskeutuva viittaa on tehty liekeistä. Hänen kypäränsä on koristeltu yksisarvisen päällä. Sarvi symboloi kolmatta silmää. Ritarin omasta näkemyksestä on tullut väline (hevonen, jolla hän ratsastaa), jonka avulla hän päättäväisesti ilmaisee itseään ollessaan tekemisissä ulkomaailman kanssa.
Kun matelija kasvaa, sen täytyy aika ajoin ryömiä ulos liian ahtaaksi käyneestä nahastaan. Ritarin päällä oleva matelijan nahasta tehty haarniska symboloi kaiken vanhan, ahdasmielisen hylkäämistä ja rohkeaa heittäytymistä eteenpäin.
Herkistyneen havaintokyvyn synnyttämä energia vapautuu ja ilmenee – sitä on mahdotonta pysäyttää. Vaikeatkin tilanteet vievät sinua rakentavaan suuntaan.
Päätelmät: Olet hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.
Kysymykset: Onko sinun mahdollista nykyisessä elämäntilanteessasi käyttää vapaasti voimavarojasi ja kehittää niitä? Jos vastauksesi on ei, mitä täytyy muuttaa?
Ehdotus: Etsi sellaisia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat haasteellisia! Sitoudu niihin koko energiallasi.
Vahvistus: Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

Näyttäisi siltä, että muutoksia ei ole tulossa, kun tämä kortti tuli käänteisenä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1187 : 14.04.2008 19:39:31 »

Rohana. Ensiksi kysymys aarrekartan teosta veljellesi. Voit toki tehdä aarrekartan hänelle, siinä ei ole mitään väärää, kunhan se kunnioittaa Korkeimman Tahtoa. Korkeimman Tahdon alaisuuteen kuuluu siis myös veljesi ennen syntymäänsä henkitasolla tekemä sielunsopimus koskien tätä elämää. Sielunsopimus kattaa myös kaikki parisuhteemme, sillä yleensä aina parisuhteetkin on sovittu etukäteen sielujen kesken ennen kuin he syntyvät tänne. Jos sielunsopimuksessa "lukee", että kyseinen henkilö elää koko elämänsä sinkkuna saamatta koskaan pitkäaikaista, pysyvää parisuhdetta, sitä ei pysty muuttamaan edes aarrekartalla. Se sotisi henkilön sielun sopimusta vastaan ja sielunsopimuksen tarkoitus on aina auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään sieluina. Jotain tärkeää sisältyy siis siihen, että henkilö elää elämänsä sinkkuna saamatta pitkäkestoista parisuhdetta tässä elämässä. Sielunsopimusta saa toki rikkoakin, jos haluaa, mutta ennemmin tai myöhemmin se palautuu vain takaisin ja jatketaan siitä, mihin jäätiin, nyt vaan kovemmalla kädellä. Jos ei tässä elämässä, niin sitten seuraavassa.
Kumppania ei siis periaatteessa tarvitse etsimällä etsiä - sielunsopimus ja oman sydämen noudattaminen (joka siis kuiskii sielunsopimuksen tietä) pitävät huolen siitä, että sovitut parisuhteen ja niiden myötä kumppanit ilmaantuvat elämään, vaikka miten yrittäisi niitä vältellä Grin

Ja sinulle nostin enkelikortin!

Arkkienkeli Uriel
Arkkienkeli uriel työskentelee viiauden ja henkisyyden rubiininvärisen säteen alaisena, joka koostuu purppurasta ja kullasta.
Sinut on siunattu saadessasi tämän kortin, sillä Uriel tuo sinulle levollisuutta, rakkautta, tyyneyttä ja rauhaa. Sinua puolestaan pyydetään jakamaan näitä heinoa hyveitä muillekin.
Kun olet yhteydessä arkkienkeli urieliin sinun on mahdollista pyrkiä ykseyteen koko ihmiskunnan kanssa. Tuo ykeys on suuren armon tila, joka tuo sinulle vapautta ja iloa.
Kuvittele mielessäsi harteollesi purppuran ja kullanvärinen viitta ja pyydä Urielia avuksesi avartaaksesi tietoisuuttasi.
VOIMALAUSE: Olen yhtä kaikkien kanssa rauhan ja levollisuuden hengessä.
tallennettu
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1188 : 14.04.2008 19:40:44 »

Voi kiitos, AthaMaarit. Et uskokaan, kuinka tuo tulkintasi kolahti.  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1189 : 14.04.2008 19:42:49 »

Crish, heititpä hankalan kysymyksen! En ole kamalasti perehtynyt numerologiaan, johon uskoisin onnennumeronkin perustuvan, enkä itse käytä onnennumeroita elämässäni. Jos käytän/valikoin tietoisesti joitakin numeroita, valitsen ne värin mukaan (olen synesteetikko eli näen mm. numerot väreinä)

Ehkäpä onnennumero värähtelee samalla taajuudella kanssamme tuoden meille onnea, veikkaisin. Aiheesta voi aloittaa uuden ketjun, ehkä joku toinen osaa vastata paremmin. Foorumillamme liikkuu kuitenkin paljon enemmän numerologiaan perehtyneitä foorumilaisia kuin minä Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1190 : 14.04.2008 19:47:31 »

Strelizia, tällaista tuli!

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

No napsahti käänteisenä jo heti avainsanoista vastaan se, että intuitiosi on oikeassa. Parantaminen ja terveys kääntyvät muotoon sairastuttaminen ja heikkous, jota mies näyttäisi tuovan mukanaan, jos hänet päästää liian lähelle ja liian kauaksi aikaa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1191 : 14.04.2008 19:52:45 »

Flowermoon. Tällaista ominaisuutta kaipaisit haasteesi kanssa.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Käänteinen
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen

Lyhyesti kortin neuvomat ohjeet ovat sen avainsanat käänteisinä eli vastakohtina: rakkaus ja armo itseä kohtaa, itsesyytöksistä luopuminen, itsensä kiittäminen, rakkaudellinen ja positiivinen intohimo, rauhallisuus ja järkevyys, anteeksianto, omien rajojen selkeä ilmaiseminen ja itsekunnioitus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1192 : 14.04.2008 20:23:21 »

Pandaliina. Eka kortti on nykyiselle suhteella ja toinen ex-kutinoille.

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys:Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus: Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

No ei näyttäisi ainakaan tämän kortin mukaan olevan itua jatkaa suhdetta, joka ei tee kumpaakaan onnelliseksi ja joka on jollakin tapaa rakkaudeton. Päätelmäkin kertoo, että suhde ei ole harmoninen eikä siitä löydy sitä sisäistä, luontaista iloa, joka saa suhteet kestämään.On aika jatkaa matkaa.

HIRTETTY
Käänteisenä
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Voi ei, minusta tämä kortti on aina niin hankalaa tulkita käänteisenä, joten pahoittelen, jos tuntuu menevän ihan päin pyllykkäistä tämä Grin Minulle tulee olo, että jokin asia on jäänyt vielä selvittelemättä exäsi kanssa hengen tasolla. Suhdetta ei siis ole saatettu kokonaan loppuun, mikä olisi kuitenkin tärkeää tehdä teidän molempien sielujen kannalta. Puhdistakaa välillänne oleva side lopullisesti miten parhaaksi näette ja jatkakaa matkaanne omiin suuntiinne.
tallennettu
flowermoon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18


Profiili
« Vastaus #1193 : 14.04.2008 20:41:09 »

Kiitos AthaMaarit rajusta kortista, mikä kyllä kai osuu kohdalleen. Horoskooppi tulkintanikin mukaan minun tulisi elää omien tunteiden ja kiinnostuksen mukaan. Olen jotenkin jo uhrautunut liikaa niin ettei nyt voimistani riitä muille jakaa. Miten sen nyt sitten sovittelenkin nyky tilanteeseeni  Undecided.
tallennettu

Aurinko Kaksonen
Kuu Skorpioni
Asc Jousimies
pimpulapampula
Vieras
« Vastaus #1194 : 14.04.2008 21:27:16 »

Kiitos AthaMaarit Smiley
Kortit osu ja uppos todellakin. Parisuhteessa hiertää juuri tuosta että minä meinaan alkaa elää hänen elämäänsä liikaa enkä luota häneen ja anna elää omia juttuja ja hassua, juuri tuon asian takia itse erosin aikoinani kun exäni ahdisti minua liikaa. Olisko tuo kortti tälle suhteelle vai jollekin tulevalle? 
Työasiassa syksyllä on ratkaisujen aika,opiskelu tai työ (jota minulle jo pakko työllistämistukipaikkanan löytyä). Katselen ja kuulostelen rauhassa,laitan opiskelupaikan varmuuden vuoksi vetämään.
Kiitos vielä kerran smitten
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1195 : 15.04.2008 09:13:42 »

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus[/b]
Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Sanoisin, että parisuhteesen asti tämä suhde ei toimi, mutta ystävyyssuhteena voit heittää rauhassa huolesi naulakkoon. Ystävänä mies on luotettava ja helposti lähestyttävä, eikä häntä tarvitse pelätä.

Kiitos Atha Maarit kun jaksat vastata kysymyksiin! Nämä tuottavat iloa!
Kiitos tästä, näin varmasti tämän asian kohdalla. Hyvä jos on luotettava ystävä. Kauniita asioita kortissa. Tästä tulikin mieleen seuraava kysymykseni työhöni liittyen. Olen ollut äärimmäisen ahdistunut viimeaikoina työssäni joka ei anna yhtään mitään. Työtehtäväni eivät vastaa missään määrin kykyjäni. Hain uutta työpaikkaa. Mitä kortit sanovat tästä tai  yleensä työpaikan vaihtoajatuksesta. Lämmöllä.
angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1196 : 15.04.2008 15:58:40 »

Lunantytär. Sinulle tuli

SAUVOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio

Sauvojen Ässää kuvaa valtava liekehtivä soihtu, joka symboloi Sauvakortteja hallitsevan tulen elementtiä. Tämä on tarotpakan toiseksi korkein kortti: Aurinko on korkein. Sauvojen Ässä kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Valo säkenöi kaikkiin suuntiin kuvaten tulenlieskoista leiskuvaa voimaa. Kaiken läpi tunkeva energia järkyttää sitä turvallisuutta ja varmuutta, johon olet takertunut ja tuhoaa sen.
Kun kaikki esteet on raivattu pois tieltä, kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää, että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se. Seuraava askel esteiden poistamisen jälkeen on löytää oikeat puitteet, joissa vapautunut energia voi alkaa toimia.
Päätelmät: Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikki keksiäksesi miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!
Kysymykset:Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ehdotus: Nosta kortti edellä mainituille asioille.
Vahvistus: Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti

Ilmeisesti haluamasi ala ei tällä hetkellä ole ainakaan se sinulle tarkoitettu, vaan sinua kehotetaan ohjaamaan energiasi johonkin muualle. Näyttäisi siis olevan jotain, mikä pitäisi hoitaa nyt haluamasi alan sijaan. Kortti ei kiellä ettetkö pääsisi myöhemmin haluamallesi alalle tai vastaavasti saamallasi työkokemuksella töihin kyseiselle alalle. Minun haaveammattini on toimittaja ja journalistiikkaa on erittäin,erittäin vaikeaa päästä opiskelemaan. Tehdessäni toimittajan töitä eräässä suuressa sanomalehdessä minulle selvisi, ettei puolellakaan sen työntekijöistä/toimittajista ollut alan koulutusta! Vieressäni yhtenä kotimaantoimittajana toimi maatalouskoulun käynyt nainen, edessäni sermin takana istui venäjän kielen maisteri ja yksi uutispäälliköistämme oli historian maisteri. Itsekään en yrityksitä huolimatta ole päässyt opiskelemaan, mutta olen saanut tehdä paljon mielenkiintoisia töitä ja työharjoitteluita ja nyt näyttää vähän siltä, ettei minua päästetä tänäkään syksynä kouluun Grin
tallennettu
Jellona-täti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106


Suurin on rakkaus.


Profiili
« Vastaus #1197 : 15.04.2008 21:07:13 »

AthaMaarit -kultaseni!

Voisitko tsiikata minulle taasen.
Menen perjantaina erääseen haastatteluun, siis työhön liittyvään.
Mitä tulisi ottaa nyt huomioon ja miten kenties minun siellä nyt käy? Miksi olen niin epävarma tällä kertaa, minä joka omaan vahvan itsetunnon ja mielestäni myös hyvän intuition.
tallennettu

Horoskooppini on Leijona.
Nouseva merkkini on Leijona.
Kiinalainen merkkini on Tiikeri.
Kuumerkkini on Jousimies.
Merkurius on Neitsyessä.
Venus Vaa`assa.
Mars Kaksosissa.
Maya-nimi: Valkoinen kosminen maailmojen sillanrakentaja.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1198 : 15.04.2008 22:04:02 »

Jellona-täti, otan sinut tässä välissä, kun sinulla tulee tuo aika vastaan kysymyksen kanssa. Eli tällainen kortti tuli

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Oikeastaan kortista tulee nyt vähän sellainen fiilis, että lähde haastatteluun aivan puhtaalta pöydältä täysin omana itsenäsi. Ei mitää tarvetta miettiä miten tulisi käyttäytyä, vastata ja millainen ensivaikutelma olis paras. Eteenkin, kun sinulla on vielä tuollainen epätietoinen tilanne muutenkin päällä. Silloin pitää vain antaa mennä ilman odotuksia ja pelkoja katsoen, mitä tuleman pitää. Siihen viittaa myös kortin kertomus Horuksesta, joka ymmärtää asioiden molemmat puolet ja on näin ollen itse täysin neutraali - ei odotuksia, ei pelkoja. Katsot miten käy.
tallennettu
Wilmariina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31


Profiili
« Vastaus #1199 : 15.04.2008 22:52:53 »

Hei!

Jälleen muutama kysymys kaihertaa mieltä  Undecided

Olen yrittänyt ottaa tietoisesti etäisyyttä työasioihin ja osaltaan olen siinä onnistunutkin, kunnes joudun työskentelemään vaalean miehen kanssa.
En luota häneen ja pelkästään hänen läsnäolonsa saa minut epävarmaksi. Yritän tarkoin harkita sanomiseni ja tekemiseni, mutta aina tulee lipsahduksia joita kadun heti jälkeenpäin. Olen huomannut, että usein työpävän jälkeen käyn yhä uudelleen läpi käymämmiämme keskusteluita ja työtehtäviä.

Jännitänkö turhaan häntä vai onko hän todella se kaksinaamainen ja juoruileva tyyppi joksi hänet olen kuvitellut?
Mitä tehdä asian hyväksi ja onko asiaan tulossa muutoksia?


Vihdoinkin olen onnistunut tiputtamaan painoani ja tavoitepaino on vain muutaman kilon päässä.
Saanko pidettyä painoni hallinnassa myöhemminkin ja pääsenkö vihdoinkin shoppailemaan uutta garderobia?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: