Sivuja: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 716880 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #495 : 31.08.2007 18:31:40 »

Heippa Höyhen! Nostin sinulle molempiin kysymyksiin enkelikortin, koska ne tuntuivat nyt ihan sinulle sopivimmilta. Ensimmäinen on parisuhteelle ja toinen työlle. Mitään erityisiä tulkintoja en laita näihin, sillä uskon korttien puhuvan puolestani. Smiley Jos kuitenkin kaipaat tulkkausta, kirjoitan sen mieluusti.

RUNSAUS
On aika runsauden, rakkauden ja menestyksen virrata elämässäsi.
Voit saada rajoittamattomasta universumin runsaudesta uskomuksesi mukaan; niin paljon
kuin sinä siitä uskot ansaitsevasi.
Enkeliviisaus muistuttaa sinua luottamaan itseesi ja siihen, että ansaitset enemmän. Siten houkutat runsautta ja todellista elämän rikkautta.
Lisää runsautta vastaanottamalla runsaasti, antaen halukkaasti, ja kiittäen kaikesta.
Nauti kaikesta mitä sinulla on ja saat sitä lisää.

ARKKIENKELI MIKAEL
Arkkienkeli Mikael on suojelijaenkeli.
Mikael tuo rohkeutta, kestävyyttä, vahvuutta ja suojelua niille, jotka sitä häneltä pyytävät.
Olet siunattu saadessasi tämän viestin.
Pyydä Mikaelia suojelemaan ja vahvistamaan sinua. Kutsu häntä, jos tarvitset rohkeutta tehdä tarvittavat elämänmuutokset toteuttaaksesi elämäntehtävääsi.
Mikael työskentelee sinisen säteen alaisena. Visualisoi itsesi sinisen valon ympäröimäksi. Se tuo sinulle Mikaelin suojauksen, joka suojaa sinua tuhoisilta ajatuksilta, tunteilta ja toisten vahingolliselta toiminnalta.
Pyydä Mikaelia kehittämään kurkkuchakraasi.
tallennettu
Ametistitar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #496 : 31.08.2007 18:45:38 »

Ciao, Atha  Wink
Voisitko nostaa kortin (tai riimun) työasioilleni ja parisuhteelleni. Olen myös katsellut uutta asuntoa jossa eläimet viihtyisivät, löytyisiköhän tällaista?
Paljon kiitoksia!! Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #497 : 31.08.2007 18:46:09 »

Kokkis, sinun kohdalla tuli olo, että pitäisi ottaa riimut käyttöön. Ne ovat jotenkin ”materiaalisemmat” kuin tarotit ja kutsuivat eniten kysymyksiäsi.

INGUZ
Avaisanat - Hedelmällisyys, Uusi alku, Sankari-Jumala Ing

Tämä riimu on sukua kuulle, olemuksemme intuitiiviselle puolelle, joka pyrkii saamaan aikaan tasapainon ja onnen henkilökohtaisissa suhteissamme. Inguz edustaa tarvetta jakaa, kaipuuta olla haluttu, samankaltaisuuksien etsintää.
Inguz vaatii täydentämään sen mikä on pantu alulle. Se saattaa merkitä riemukasta vapautumisentunnetta, uutta elämää, uutta tietä. Tässä riimussa piilee suuri voima ja sen nostaminen merkitsee, että sinulla on nyt voimaa saattaa jokin asia päätökseen, mistä seuraa uusi alku. Päätökseen saattamisella on pääpaino. Ehkä sinun on aika viimeistellä ja päättää jokin työ; jos niin on, keskity siihen ensimmäiseksi. Voi myös olla kysymys mielen selkiyttämisestä, pisteen panemisesta jollekin pohdintakierteelle. Tämän riimun ilmaantuminen osoittaa, että sinun on hedelmöitettävä maaperä omalle vapautumisellesi, omalle syntymällesi.
Inguz viestittää, että ryömit ulos kotelostasi. Kaikki muuttuu koko ajan, emmekä me voi jatkuvasti elää esteiden tukahduttamina. Kun päättäväisesti raivaat kaiken vanhan tieltäsi, koet ihanan vapautumisen tunteen jännitysten ja epävarmuuksien hellittäessä.
Ehkä sinun on tarpeen vapautua totutuista urista, päästä eroon jostain tavasta tai ihmissuhteesta, kulttuuriluutumasta, jostain toiminnasta joka oli sopusoinnussa entisen minäsi kanssa. Synnytystä edeltävä tai itse synnytyksen hetki on usein vaarallinen. Liike merkitsee vaaraa mutta ajallaan suoritettu liike johtaa ulos vaaratilanteesta. Nyt on aika astua synnytyshuoneeseen.
Yhtenä muuttumissarjan riimuista Inguz neuvoo valmistautumaan. Sielu ehjänä ja jalat tukevasti maassa, vapaana kaikista ei-toivotuista vaikutuksista ja huumorintajusi tallella olet erinomaisen valmistautunut avautumaan Taivaan tahdolle ja voit odottaa tyynenä ja varmana syntymääsi.

Älä ole huolissasi osastosi lopettamisesta. Se on sopusoinnussa kaikessa kummallisuudessaan maailmankaikkeuden kanssa. Tämä muutos tietää sinulle aivan uutta tietä. Jotain hyvää on odottamassa melkein nurkan takana, kunhan vapaudut ensin tästä nykyisestä työstäsi – halusitpa sitä tai et – ja saat sen asian sujuiksi Itsesi kanssa. Minulle tulee tästä erittäin hyvä tunne eli uusi alku voi tuntua sinusta melkeinpä siltä kuin syntyisit uudelleen. Töitä on kuitenkin tehtävä asian eteen. Kun me annamme oman panoksemme maailmalle, se antaa panoksensa meille. Elämässä seikkailu on yhteistyötä myös maailmankaikkeuden kanssa.

THURISAZ – käänteisenä
Avainsanat: Portti, Toimimattomuuden paikka

Käänteinen
Riimu viittaa käänteisenä kehityksesi nopeutumiseen. Mutta vaikka kasvuprosessi kiihtyykin, on viisasta pysähdellä matkan varrella, harkita vanhaa, sulatella uutta.
Vaikeuksissa sinun on hyvä aina muistaa, että kulkusi helppous ja vaikeus on täysin riippuvainen asenteestasi. Varmista ettet vain kärsi sen takia, että kärsit. 
Käänteisen Thurisazin nostaminen vaatii sinulta mietiskelyä. Pikaiset päätökset voivat tässä vaiheessa johtaa katumukseen, sillä saatat helposti toimia heikkoudesta, pettää itseäsi motiiviesi suhteen ja luoda lisää uusia ongelmia, jotka ovat vakavampia kuin ne, joita yrität toiminnallasi ratkaista. Impulssit on syytä panna testiin miettimällä mikä on oikea menettelytapa. Älä yritä edetä pitkälle siinä, missä et ole vielä aloittanutkaan. Pysyttele hiljaa, kokoa itsesi ja odota Taivaan tahtoa.

Riimu kertoo siitä, että asuntokaupan purkaminen on onnistumassa ihan jo nurkan takana, mutta sinun annetaan vielä odottaa, koska ajankohta tapahtumalle ei ole suotuisa. Yleensä, kun jokin ei meinaa ponnisteluista ja pinnistelyistä huolimatta onnistua syynä on maailmankaikkeus, joka pidättelee meitä vielä, jottemme innoissamme/peloissamme tunaroisi asioitamme vieläkin pahemmiksi, vaikka tarkoitammekin toimillamme pelkkää hyvää.
Nyt on hyvä edetä rauhallisesti ja laittaa asuntokaupan purku hetkeksi syrjään, joskin niin, että asia pysyy koko ajan silmän alla. Ratkaisu voi tulla hyvinkin nopeasti ja yllättäen.
Kaiken kaikkiaan tähänkin kysymykseen tulee hyvät energiat. Syytä huoleen ei ole, nyt kysytän vain kärsivällisyyttä ja luottamusta.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #498 : 31.08.2007 19:01:09 »

Ametistitar (ihanan hämmentävä nimi sinulla! Piti lukea moneen otteeseen: ”Ametisti star….Ametisti sitar… Ame---Ametis—Ametistitar! JOO!” Grin) Hyvään saumaan heitit kysymyksen, saatkin siihen  ihan supernopean vastauksen! Cheesy Otin työlle ja parisuhteelle tarotin, kodille taas riimun (kun riimut ovat materialistisempia kuin tarot, minulle ainakin)

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys: Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus: Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Näyttääpi siis siltä, että olet ihan oikeassa työssä ihan oikealla alalla ja nautit siitä. Muutahan meidän ei työstä tarvitsekaan tietää – niin kauan kuin työpaikka ja työ itsessään tekevät meidät onnellisiksi olemme ihan oikeassa suunnassa. Wink Sinulla on paljon lahjoja omalle alallesi ja ilahdutat muidenkin elämää suuresti.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Jos parisuhteessa on ollut häikkää, kortti kehottaa olemaan rehellinen ja avoin.
Koska kortin kuvaama prosessi on lähenemässä loppuaan kortti voi viitata siihen, että parisuhteessanne tai entisissä suhteissasi on ollut jotain häikkää, mutta ongelmat on nyt selvitetty. Olette päässeet yhteisymmärrykseen kumppaninne kanssa ja hioneet haasteistanne kauniin timantin. Vastaavasti, jos kortti kuvastaa enemmän sinua ja entisistä suhteistasi mukaan jääneitä huolia sekä murheita, olet saanut käsitellä ne vapaiksi ja pois nykyisen kumppanisi kanssa.


EIHWAZ
Avainsanat: Puolustautuminen, Torjuntavoimat, Marjakuusi

Kun meitä koetellaan me valjastamme voimamme esteiden voittamiseen ja tappion torjumiseen. Samalla me kehitämme itsessämme kykyä torjua käyttäytymistä, joka luo elämäämme liian stressaavia tilanteita.
Tielläsi näyttää olevan este, mutta ehkäpä viivytys onkin hyväksi. Älä pyri liian innokkaasti jatkamaan eteenpäin. Nyt ei ole oikea ajankohta eikä sopiva tilanne sinun puuttua asioihin. Eihwaz tarjoaa neuvoksi kärsivällisyyttä. Malttia, malttia, ei pidä pyrkiä liian ahnaasti toivottuun päämäärään. Tämä riimu puhuu vaikeuksista, jotka ilmaantuvat uuden elämän alussa. Usein se merkitsee odottamista: odotetaan kevään sateita, odotetaan että hedelmät kypsyvät oksilla.
Sitkeys ja kaukonäköisyys ovat tarpeen. Viisas ihminen pystyy arvioimaan seuraukset ennen kuin toimii. Torju ennakoitavissa olevat vaikeudet oikealla toiminnalla. Enemmän kuin tekijöitä me olemme päättäjiä. Kun päätöksemme on kerran selvä, teko sujuu ponnistuksetta, sillä silloin universumi tukee toimintaa.
Eihwaz-riimun nouseminen kehottaa sinua muistamaan, että kasvu edistyy hankaluuksien kautta. Tämä saattaa olla koettelevaa aikaa; merkityksellistä se ainakin on. Pidä kotisi kunnossa, hoida työsi, ajattele selkeästi ja odota Taivaan tahtoa.

Riimun sanoma on hyvin selvä. Asunto odottelee teitä tuolla jossain, mutta ette pysty muuttamaan siihen ihan vielä. Ehkä siinä on vielä asukas, joka suunnittelee muuttoa pois, ehkä jokin asia pitää teitä vielä paikoillaan vaikka asunto olisi vapaa. Mahdollisuuksia odottamiseen on monia, mutta se kannattaa ja on nyt oikeaa toimintaa.
Päätä mielessäsi, että löydät asunnon, joka sopii eläimillennekin hyvin, niin sinut kyllä ohjataan sellaisen asunnon luo!


Ja nyt hoitamaan tämän talouden eläimet Cheesy
tallennettu
Ametistitar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #499 : 31.08.2007 20:28:52 »

Kiitos  Smiley smitten
tallennettu
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« Vastaus #500 : 31.08.2007 21:33:11 »

Kiitos!!! smitten Tuo oli just se mitä halusinkin kuulla! Kysyin sulta ennenkin ja tuli sama kortti! Smiley Ja kysyin eräältä maksulliselta ennustajalta myös asioista ja samoihin asioihin hänkin viittasi! smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #501 : 31.08.2007 23:31:18 »

Yussra, tällaista viestiä tulee taroteilta asiaan.

MIEKKOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalallinen innoitus

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen luovaa selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa,. myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä edelleen,
Miekan kahvan muodostavat kolme aurinkoa, kaksi kasvavaa kuuta ja käärme. Kuun kuvaama alitajunta tulee valoon, Aurinkoon. Transformaatiota symboloiva käärme on osoituksena siitä, että alitajuiset energiat ovat tulossa tietoisuuteen. Tässä prosessissa vapautuva energia voidaan nyt täysin hyödyntää.
Päätelmät: Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi ja muita säästelemättä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita”
Vahvistus: Luotan omiin selkeisiin havaintoihini.

Ilmeisesti ongelma liittyy jotenkin perhepiirin historiaan ja sen välisiin sidoksiin (tai niiden puutteisiin). Alitajuntaan tyrkätyt asiat alkavat puskea ulos yhä enemmän ja enemmän, joka aiheuttaa hämmennystä ja asioiden tiukempaa poissulkemista silmien ja korvien läheisyydestä. Sinä sen sijaan et kortin mukaan ymmärrä tätä hyssyttelyä ja kyräilyä, vaan haluaisit selvittää asiat kuten aikuiset ikäänsä. Ehkä koko teidän perheenne on sitä mieltä, että menneet saisi jo unohtaa. Muut eivät tietenkään halua ottaa asiaa kuuleviin korviinsakaan, koska on helpompi unohtaa kuin ottaa asiat esiin ja kohdata niiden tuomat vastukset.
Tulee mieleen vähän tilanne, että joku on hukkumassa. Sinä (ja perheesi) huomaat hukkuvan, mutta muut ovat kääntäneet selkänsä hukkujaan päin ja mutisevat, että ”ei siellä kukaan huku” ja ”on se ennenkin osannut uida” sekä ”antaa olla, tästä ei puhuta, hukkujaa ei ole olemassakaan”.
Pidä kiinni näkökannastasi. Ole rakastava, mutta kurillinen, aivan kuten hyvä vanhempi. Muut eivät ehkä ymmärrä asiaa niin suuressa mittakaavassa kuin sinä. Heitä ei pidä läksyttää eikä tyrmätä, mutta ainainen asioiden hautominen kostautuu – viimeistään sitten, kun kuolemme. Siinä vaiheessa on vähän paha jäädä suremaan, että ”voi, voi, olisinpa tajunnut hoitaa tämänkin asian viisaammin ja miettinyt tätä juttua toisen henkilön näkökulmasta”. Sitä ei sitten korjatakaan kuin uudelleen syntymällä.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #502 : 31.08.2007 23:49:12 »

Miekkojen Ässän pohjalta veikkaisin, että alitajuiset asiat alkavat nousta pintaan, joka ilmenee sairastumisena/sairasteluna. Alitajuinen tässä yhteydessä voi tarkoittaa joko tämän elämän pinnan alle työnnettyjä juttuja tai vastaavasti menneistä elämistä tulevia tapahtumia, jollloin sairastelun syylle ei tunnu löytyvän mitään loogista selitystä.
tallennettu
karhutytto
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #503 : 01.09.2007 09:53:24 »

Hei  Smiley smitten smitten

Katsoisitko minullekin mitä tuleman pitää, lähinnä työelämässä ja ihmissuhteissa. Entä loppuuko tämä minun sisäinen levottomuus härkänä koskaan?

Kiitos hirveästi, jos katsot joko tarotkorteilla tai jotenkin muuten!!!!! Smiley Smiley smitten



tallennettu
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #504 : 01.09.2007 11:03:55 »

Heippa, AthaMaarit!
Kiitos sinulle. Kortit ovat melko yksiselitteisiä, mitkä minulle nousi. Tuo parisuhteeseen noussut runsauden kortti osuu asian ytimeen. En enää elä muiden toiveiden ja haaveiden mukaan, vaam pidän omistani kiinni. Ja se tuottaa välillä toivottomuuden tunteitakin.. Työasiaan tuo Mikaelin kortti tuntuu hiukan kaukaisemmalta.. Mutta, pyydän häntä opastamaan asiassa. Kiitos, kiitos! smitten
tallennettu
Dniwfoffup
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #505 : 01.09.2007 15:53:34 »

Tervehdys  Smiley Haluaisin hieman selvyyttä mihin asioihin minun pitäisi kiinnittää huomioni / panostaa tällä hetkellä. Tuntuu että on miljoona projektia samaan aikaan ja voimat loppuvat kesken. Ihmissuhteistakin olisi kiva tietää, onko muuttuakseen :Smiley.

Kiitos jo etukäteen  smitten
tallennettu
Pia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« Vastaus #506 : 01.09.2007 20:06:08 »

Hei AthaMaarit!

Olen uusi tällä foorumilla ja olisin erittäin kiitollinen, jos ehtisit katsoa minulle korteista (tai muulla tavoin) ohjausta/tietoa.

Eli kysymyksenä: Olenko menossa oikealle alalle - jätänkö vanhan taakse? Onko tämä minun tie elämäntehtäväni täyttämiseksi?

Kiitollisin terkuin, Taivaankaari smitten
tallennettu

aurinko - härkä
nouseva - jousimies
kuu - vesimies
venus & mars & saturnus - kaksonen
merkurius - oinas
kissankulta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #507 : 01.09.2007 21:33:48 »

miltä näyttää elämäntilanteeni tästä eteenpäin?
tallennettu
geysir
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #508 : 02.09.2007 17:48:36 »

Voisitko katsoa jotain minun kohdallani ? vaikka miten urani etenee ja mikä on suurin ongelmani tällä hetkellä?  millainen ihminen olen muiden silmissä ?  miten pitäis kehittyä?
tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #509 : 03.09.2007 10:11:42 »

Hei Atha Maarit!
Syksy on alkanut ja pohdituttaa nämä oma henkiset voimavarat ja kehitys, paljon olen oppinut uutta ja antanutkin itsestäni. Niitä aiempia nostojasi olen tässä lueskellut ja niissä on ollut oppia, joista olen pyrkinyt ammentamaan arkeen oppia.
Voisitko nostaa riimun tai kortit tulevaan syksyyn, lähinnä yleistä kyselen, mutta tämän suhteen jatkumiselle ei ole tullut "pistettä" vaan se elää nyt tässä hyviä ja huonoja hetkiä, ehkäpä mies on hieman enemmän lähentynyt- omilla teoillaan yrittää minulle kertoa sitä mitä sanoin ei uskalla sanoa. Tuleeko niille esteille ylityksen mahdollisuutta? Odotankohan tästä liikoja vai edelleenkö en ole oppinut kärsivällisyyden läksyä.
Kiitollisena Angellina
tallennettu
Sivuja: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: