Sivuja: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705060 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #390 : 15.08.2007 14:22:13 »

Oi ihanaa, jotain tuollaista kaipasinkin ^______^ Kaikki palaute on aina hyväksi ja on ihanaa kuulla, että myös kysyjät suhtautuvat vakavasti vastauksiin eivätkä vain kohauta olkiaan tyyliin "Aijaa...."
tallennettu
elisabet
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #391 : 16.08.2007 20:30:51 »

Hei !

Olen nainen 45v.,joka laihduttaa tuhansien yritysten jälkeen lääkkeellä ,näetkö tilanteeni millaisena?

Selvänäön ja henkisten asioiden kehittyminen -miten näkyy ja onko siitä tulevaisuudessa työksi asti?

Kysyy Elisabet smitten
tallennettu
Mariska
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #392 : 16.08.2007 22:35:10 »

Hei AM!

Kiitos viimeisestä tulkinnasta se osui nappiin, ainakin työ asian suhteen ja se muu myös.  Smiley

Tällä kertaa kysäisisin vain mitähän tulevaisuus mahtaisi pitää sisällään. Jälleen tavan saat valita itse.

On jotenkin vetämätön mutta levoton olo, ja samalla ihan kuin odottaisin jotain tapahtuvaksi. Taaskaan en osaa tulkita omia tuntemuksiani, se on outoa.  Huh Ehkä sinä voit jotenkin valottaa tätä...

Mari
tallennettu

Synnyin tahtomattani, kuolen tahtomattani, antakaa minun edes elää niinkuin itse tahdon.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #393 : 17.08.2007 14:39:39 »

Täällä toinen jousimies kysymässä apua toiselle kuin itselleen, eli rapuserkulleni. Miten näet hänen työelämänsä ratkeavan? Onko vaihtoehtona todella vain maasta muutto, vai eikö löydy suunnittelu-kulttuuri-vienti-kielet alalta hänelle sopivaa työtä täältä? Siis päivätyö, kk palkka.

Kiitos!
« Viimeksi muokattu: 17.08.2007 14:44:53 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mammamma
Vieras
« Vastaus #394 : 17.08.2007 16:18:21 »

AM, please...! Voisitko pikaisesti katsoa, miten työnhaussani käy? Tilanne on nyt se, että olen ikävän tietämätön asioista ainakin viikonlopun yli, ja ei tahdo oikein hermot kestää tätä odotusta Cry

No, tämä selvisi, ja kaikin puolin jees Smiley Vaikkei "arpa" osunutkaan just nyt kohdilleen. Et ilmeisesti ollut vielä asian kimpussa, joten voisitko vilkaista sittenkin tuota henkilökohtaisen puolen tulevaisuutta? Vastaisitko yv:nä? Kiitos  smitten
« Viimeksi muokattu: 23.08.2007 16:42:43 kirjoittanut TuliTirppa » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #395 : 17.08.2007 17:50:43 »

ja sanopa nyt minullekin, loppuuko tämä exäni ja vaimonsa peli kanssamme, tämä salakähmäisyys ja piilottelu. ajattelin laittaa sille stopin viikonloppuna. tuleekin todella hurja viikonloppu, bisnesseminaari ensin, sitten pientä välienselvittelyä ja retki "landelle"..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #396 : 17.08.2007 20:06:28 »

Hei AthaMaarit!

Olen käynyt täällä lukemassa näitä sinun vastauksiasi ja ne ovat niin lämminhenkisiä että, uskaltauduin itsekkin kysymään.
Välineenä voit käyttää ihan mikä vahvimmalta ja parhaimmalta sinusta tuntuu.

Olisin kiitollinen jos saisin jonkinlaista selkoa jostainpäin tähän sekamelskaan.
Mieheni petti ja jätti minut aika tarkalleen vuosi sitten. Avioero astui voimaan helmikuussa. Meillä on yksi yhteinen lapsi.
Haluaisin nyt tietää minne minun elämäni on menossa lähinnä rakkauden suhteen, onko näkyvissä minkäänlaista sutinaa minnekkäänpäin. Rakastan exääni yhä edelleen paljon (järjellä olen täysin luovuttanut ja ymmärrän että, hän ei rakasta minua enää, mutta minkä sitä tunteilleen voi). Minulla on ollut pitkään vahvana tunne meidän polkujen kohtaamisesta vielä joskus, mutta sehän voi olla vaan sitä kaipuuta.... jos mahdollisesti näkisit tästäkin jotain.

Työ asioista sen verran että, minulla olisi mahdollisuus tehdä iso ratkaisu työni suhteen (sellainen josta olen aina haaveillut) mutta, uskallus puuttuu. Mitä näet tällä rintamalla?

Kiitos jos jaksat vastata 
tiipoo
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #397 : 19.08.2007 16:04:30 »

No niin. Nyt on kertynyt sen verran paljon kysymyksiä, että katsoin aiheelliseksi aloittaa jonkinasteisen kysymysten purkamisen.

Jäin Viisa-nimimerkin kysymykseen, elikkäs Viisa, tässä tulee vastausta

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi (kuu) nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taaempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa, jotka ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomionottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestymisen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät varovaisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkkaile kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermotuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ihanat yllätykset, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta.
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmille tunteillesi, kykenet täysin nauttiman menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotain näistä syvyyksistä..
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä.  Ideat on ilmaistavat niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävät voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuva siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestykseen.

Jostain syystä tämän kortin merkitys kysymykseen nähden jää minulle epäselväksi. Intuitiokaan ei oikein tunnu haluavan sanoa tähän paljoakaan mitään. Päällimmäisenä nousee mieleen kehotus, että sinun tulisi tiedostaa itselleni kaikki ne tuntemukset, joita tapaamasi henkilö nostaa pintaan. Tarkastele asiaa kaikilta mahdollisilta näkökulmista (kuten kortin planeettaesimerkit neuvovatkin), niin tiedät vastauksen kysymykseesi ja sinulle selviää, miten reagoida. Suotta pelkoihin ei mielestäni ole, sillä kortti huokuu mukavaa energiaa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #398 : 19.08.2007 16:23:53 »

Annel, tässä korttia sinullekin. Ensimmäinen on epäonnisille ihmissuhteille ja toinen työasioiden ihmeellisille säädöille

SAUVOJEN VIITONEN - TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttämätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesta kuvaa vapaata lentoa korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältelläkseen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virtaa vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alaspäin olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua. Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin! Nosta kortti tälle.
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Taistelun kortti kertoo minusta siitä, että epäonnisten suhteiden tarkoitus on opettaa sinua löytämään oma sisäinen voimasi ja tiedostamaan se, jolloin et tarvitse elämääsi puolisoa kokeaksesi itsesi vahvaksi. Jos emme ole vahvoja jo suhteeseen ryhtyessämme sen haasteet ovat meille hankalampia kuin heille, joilla on jo sisäistä voimaa. Heidän ei tarvitse murehtia siitä kestääkö suhde vai ei (toisin sanoen he eivät suhtaudu pelokkaasti suhteen tulevaisuuteen), koska he tietävät, ettei heidän sisäinen voimansa katoa minnekään vaan se auttaa heitä aina.
Kortti voisi kertoa myös siitä, että sinun tulisi olla rehellisempi itsesi ja omien suhteen motiiviesi kanssa. Se voi vaatia sitä, että tiedostat vanhat ajatukset ja tottumukset jotka omalta osaltaan edesauttavat sitä, että suhteet menevät ihan solmuun. Tällaisessa tilanteessa olet alistunut omien rajoitustesi alle.
Kiinnitä huomiota kortin ehdotukseen eli älä suhtaudu niin ryppyotsaisesti ja vaativasti parisuhteeseen, älä kumppanisi äläkä itsesi osalta. Ota rennosti ja nauti sinkkuudesta sekä ihmissuhteistasi, kestivätpä ne sitten viikon tai viisitoista vuotta. Ainoa varma asia on epävarmuus ja silloin tarvitaan sitä sisäistä voimaa. Elämä on jatkuvasti muuttuvaa.


MALJOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Sanoisin tämän kortin pohjalta, että sinun ei tule hermostua jatkuvista peruutuksista ja muutoksista, koska suuremmalla mittakaavalla – hengen mittakaavalla – katsottuna peruutukset eivät ole sinulta pois. Ne eivät vie pois mitään, koska kaikki olemassa oleva kumpuaa tästä kortissakin puhutusta universaalista rakkaudesta ja sen ilmentämisestä. Työn tekeminen on yksi luomisen prosessi eikä luomistyöhön käytetty energia voi koskaan loppua, koska se tarkoittaisi kaiken olemassa olevan totaalista loppumista.
Luulen, että peruutusten ja ongelmien tarkoitus on opettaa sinua löytämään kanavasi tähän luovaan voimaan ja pitämään se auki niin, ettet koe menettäväsi varsinaisesti mitään, vaikka 20h putkeen vääntämäsi työ valuisikin hukkaan. Sinä vain yksinkertaisesti kohautat harteitasi, purat harmistumisesi pois ja alat taas työstää uutta asiaa tuon avonaisen kanavan kautta tulevan luovan energian avulla.
Pyyteetön rakkaus ei vaadi ihmisiä olemaan sellaisia ja tällaisia tai tekemään sitä ja tätä ennen kuin se voi ottaa meidät huomioon. Ilmennä siis myös tuota pyyteetöntä rakkautta työpaikallasi. Et ehkä pidä siitä, mitä joku töissä tekee, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että alkaisit vihata tuota henkilöä. Voit kyllä minun käsitykseni mukaan olla harmistunut hänen tekoihinsa, mutta jos harmistut häneen ihmisenä/toisena sieluna, kanavasi alkaa mennä tukkoon.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #399 : 19.08.2007 17:02:08 »

Qeiro, tässä sinun korttisi. Ensimmäinen on tapaamiselle ja toinen ex-Kaloille. Kortit eivät koskaan sano, että tulee käymään juuri näin tai noin, vaan ne antavat vihiä sen hetkisistä energioista ja vinkkiä siihen, mitä kannattaisi tehdä.

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Tunteiden selkeys ja niiden esiin tuominen ovat tämän kortin sanomia. Se ei kerro, miten tässä tulee käymään, mutta kehottaa sinua olemaan rehellinen tunteissasi ainakin itsellesi. Pohdiskele tuntemuksiesi kaikkia puolia, pohdi tapaamista kaikista näkökulmista. Ehkä mies ymmärtää sinua, ehkä ei. Sillä ei ole väliä. Nyt on haasteena oppia olemaan rehellinen tunteissaan.

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Kortti kehottaa sinua unohtamaan toisen naisen roolisi. Kala-mies on mennyttä aikaa ja sinun tulee nyt keskittyä itseesi. Ole aito ja rehellinen itsellesi. Pudota pois naamiosi Kala-miehen rakastettuna ja mahdollisena tulevana kumppanina ja tarkastele itseäsi sellaisena, joka todella olet, ilman rooleja, ilman statuksia. Tulee tunne, että tässä tarvitaan nyt sinun ratkaisuasi, sinun päätöksentekokykyäsi ja selkeyttäsi. Mies ei tule tekemään ratkaisua, minun näkemyksen mukaan. Ehkäpä olisi ihan hyvä vain antaa olla ja keskittyä tutustumaan tähän Neitsyt-mieheen paremmin. Kun Neitsytmiehelle nousi kortti, se edusti tunteita. Kala-miehen kortti edusti järkeä ja loogista päättelyä. Nyt on aika ajatella.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #400 : 19.08.2007 17:05:49 »

Venny, sinulle kortti sanoo seuraavaa

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Sanoisin tämän kortin pohjalta, että sisimpääsi on jäänyt vielä joitain ikäviä, selvittämättömiä asioita, joita mies nostaa pintaan. Ehkäpä et saisi niitä ikinä päivänvaloon treenattavaksi positiiviseen muotoon tai kokonaan pois, jos mies ei ilmaantuisi elämääsi niitä kaivelemaan. Kohtaa pimeät puolesi rohkeasti ja voita ne valoksi. Suurimpia opettajiamme eivät ole ne, jotka myötäilevät meitä vaan ne, jotka saavat meidät raivon partaalle, koska ne nostavat nuo pimeydet tietoisuuteemme käsiteltäviksi. Ole niistä kiitollinen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #401 : 19.08.2007 17:23:36 »

Samedia, anteeksi, olet saanut vähän odottaa (jotenkin tuli olo, että kysymyksilläsi olisi kiire). Tässä ne vastaukset sitten kuitenkin tulevat, ensin työlle ja sitten rakkauden pysyvyydelle.

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
- Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
- Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
- Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
- Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
- Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Työpaikalle kaivataan avointa keskustelua. Jos muut eivät sitä aloita, aloita sinä se. Ihminen, joka pysyy rehellisenä itselleen ja myöntää sen ääneen, pysyy vahvana eivätkä muut pysty häntä murtamaan. Tarvittaessa rehellinen ihminen osaa myöntää itselleen myös sen, että on aika muutokseen ja siirtyy voimakkaan tietoisesti toiseen paikkaan. Hän vastustaa paikalleen jääneitä, lukkiutuneita tilanteita koska hän tietää niiden olevan hyödyttämiä ja tekevän hänet vain huonovointiseksi. Jos ratkaisuksi ei ole muuta kuin työpaikan vaihto, suosittelisin tekemään enemmin sen kuin jäämään paikoilleen. Yritystä ja rohkeutta! Jos asiat eivät todellisen yrittämisen ja sinnikkään ponnistelun jälkeen lähde kuitenkaan rullaamaan, ajankohta muutokselle ei ole vielä oikea. Älä masennu vaan pidä päämääräsi mielessäsi ja luota siihen, että muutos tapahtuu ajallaan.
Jos taas olet työtön ja työasiat painavat mieltäsi, käsittele huolesi ja pelkosi pois. Kortti kehottaa olemaan ennen kaikkea rehellinen itselleen.


ERAKKO
Avainsanat: Neitsyt, oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Ei ole mitään syytä jahdata itsen ulkopuolella olevaa, katoavaista, pettävää valoa.
Sisäisellä matkalla on kuitenkin omat vaivalloiset puolensa. Tarvitse rohkeutta ja itseluottamusta ryhtyäksesi tekemään tätä matkaa. Sillä ennen kuin saavutat tavoittelemasi valon, joudut kulkemaa omien, todennäköisesti hyvin pelottavien varjojesi läpi. Kortissa tätä kuvaavat myrkkykäärme ja kolmipäinen helvetin koira Kerberos. Kerberoksen kaksi päätä katsovat eteenpäin ja yksi taaksepäin. Hänen huomionsa on kiinnittynyt osittain menneisyyteen. Hän haluaa varmistaa, että kaikki tärkeät yksityiskohdat on viimeistelty. Kaikesta loppuun saamattomuudesta on huolehdittava ennen kuin hallussa olevaa voimaa voidaan käyttää johonkin uuteen. Meidän on myös yhdistettävä itseemme tasapainoisesti meissä oleva animaalisuus. Vain siten eheä, kokonainen Ihminen voi syntyä.
Sisäisestä kirkkaudesta nouseva kaiken muuttava valo täyttää vähitellen koko Erakon olemuksen. Lyhteet tulevat korjuukypsiksi. Se, että Erakko on antautunut sisäiselle Itselleen alkaa näkyä myös ulkoisesti. Vilja voidaan korjata ja jakaa muiden kanssa. Jokainen, joka on löytänyt sisäisen todellisuutensa, voi jakaa perin pohjin muuttumisen kokemuksen muiden etsijöiden kanssa.
Muut eivät kunnioita Erakkoa eikä häntä yleensä ymmärretä. Hän on yksilö, joka ei tee niin kuin muut eikä ole tyytyväinen massojen suosimaan pinnallisuuteen. Erakolla on vain sellaisia suhteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden syvempään kanssakäymiseen ja yhteisymmärrykseen. Jos tämä ei ole mahdollista, Erakko on mieluummin yksinään.
Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisen kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.
Päätelmät: Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.
Kysymys: Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?
Ehdotus: Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriitatilanteet eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.
Vahvistus: Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain haluan.

Koetko, että parisuhde on alkanut maistua puulta, ettei se enää tunnu hyvältä? Silloin saattaisi olla aika jatkaa matkaa. Parisuhde, joka on palvellut entistä minääsi, alkaa ahdistaa, eikä kasvamista enää tapahdu. Ehkä Erakon tavoin kaipaat suhdetta, joka antaisi sinulle enemmän henkisellä tasolla. Olet löytänyt uuden puolen itsestäsi eikä maallinen, vanha elämä tunnu enää niin houkuttelevalta.
Suosittelisin, että hankkisit itsellesi nyt omaa aikaa. Jos viihdyt suhteessasi ja jos tiedät, että mies todellakin on sinulle se oikea, älä suotta ryhdy rikkomaan suhdetta uuden sisäisen löytösi vuoksi. Hankkiudu kaltaiseesi seuraan, etsi uusia ystäviä ja ennen kaikkea vaali omaa aikaasi. Kumppani ei varmaan pistä pahakseen, koska sinun oma aikasi tarkoittaa myös omaa aikaa hänelle.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #402 : 19.08.2007 17:33:18 »

Jaana71, tulevaisuuden ja neuvon kortiksi nousi

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Minun annetaan ymmärtää, että tämä kortti ei tarvitse tulkkausta. Tiedät itse sen sanoman ja osaat päätellä, mihin se viittaa elämässäsi Smiley
tallennettu
Kadica
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« Vastaus #403 : 19.08.2007 19:23:26 »

Heippa AthaMaarit!
Onkohan lähettämäni kuva entistenelämien tulkintaa varten saapunut sähköpostiisi? *-)

Laitoin sen ainakin tulemaan jo jonkun aikaa sitten, mutta vastailehan kun joudat Smiley
« Viimeksi muokattu: 19.08.2007 19:25:33 kirjoittanut Kadica » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #404 : 19.08.2007 21:08:06 »

Kyllä on tullut, mutta entiset elämät ovat edelleen seisahduksissa. Mietin jo oikeasti, että joudun varmaan jättämään menneet elämät nyt kokonaan pois, sillä ketju pitää minua jo muutenkin niin kiireisenä, etten tahdo löytää aikaa menneille elämille. Vielä jos sarjisprojektini lähtee tässä käyntiin, aikani forumilla kutistuu entisestään, jolloin minulle jää aikaa vain vastata peruskysymyksiin.

Ilmoitan kuitenkin vielä tänne, mihin päätökseen tulen näitten menneiden elämien kanssa. Ne vievät enemmän aikaa ja energiaa kuin uskoin!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: