Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705092 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
suvi69
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27


Profiili
« Vastaus #165 : 05.07.2007 11:16:51 »

Olenko jäänyt välistä?? Shocked
tallennettu
Miimuli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36



Profiili
« Vastaus #166 : 05.07.2007 12:23:18 »

 
    Kiitos,AthaMaarit,

   Mielenkiintoinen kortti nousi...Itse olen myös nostanut itselleni asiaa koskien,tullut pelkästään Lantti-merkkisiä positiivisia kortteja ja minusta on tuntunut vain,että nyt en saa vastauksia kysymykseeni,tai sitten en vain käsitä,mikä on sanoma..
   Transformaation mahdollisuus onkin se ainoa toivo,johon tartun tässä tilanteessa,mikään ei nimittäin juuri nyt tunnu hyvältä. Olen jo kahden lapsen äiti,siis tiedän miltä se tuntuu,tai paremminkin miltä sen pitäisi tuntua,kun toivoo lasta,se tulee toivottuna maailmaan. Tämä on uutta,sisäinen vastustukseni on kova ja tunnen itseni peräti katkeraksi,vihaiseksi. Aviomieheni haluaa lasta kovasti ja tutut ovat innoissaan,mikä taas minussa aiheuttaa vielä suurempaa vastustusta. Toivon,että pystyn tekemään itsenäisen ratkaisun,joka lähtee minusta,eikä toisten toiveista tai reaktioista tai omista vastareaktioistani. Vaikeinta tässä on kuitenkin terveysriskit,niistä on ensin otettava selvää.
   Kiitos kuitenkin paneutumisestasi,yritän sisäistää kortin sanoman.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #167 : 05.07.2007 15:17:43 »

Ave^^, tässäpä tulee sinulle tarotia

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys: Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus: Onnellisuus on luonnollinen olotilani.


Kortin viesti suunnasta on erittäin selvä – onnellisuus. Kulje kohti onnea ja tavoittele sitä tietoisesti. Sinulla n erilaisia lahjoja ja kykyjä, jotka vain odottavat tilaisuutta päästä käytettäviksi.
Kun suuntaamme aina kohti sitä, mikä tekee meidät oikeasti onnelliseksi (ei siis vain pinnallisesti), matkamme ja yrityksemme siunataan.
Olipa risteys missä seisot millainen tahansa tärkeintä on nyt valita se tie, jonka päässä ja matkan aikana häämöttää oma onnellisuus.
Jos et vielä ole varma, kummasta tiestä tuo onni löytyisi, älä kiirehdi, vaan odottele hetki, että intuitiosi selkiintyy. Sen jälkeen voit lähteä luottavaisin mielin matkalle.
Jos taas olet jo suuntasi valinnut ja tiedät, että se on oikea, niin ei muuta kuin bon voyage sitten vaan! Grin

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #168 : 05.07.2007 15:20:48 »

Sussu, sinulle on vastaus täällä ketjussa. Selailepa sivuja vähän taaksepäin. Kirjoittelin siihen alkuun ensin muuta palatusta, mutta nimesi lukee kyllä tulkinnan edessä. Muistaakseni nostin sinulle tarotin.
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #169 : 05.07.2007 16:44:10 »

Lämmin kiitos AthaMaarit jälleen kerran. Jään tänne pohtimaan vastausta, että "...ja ollaan taas jalostuttu paremmiksi sieluiksi!" Pelkään pahoin, että tällä menolla minusta tulee ihan liian hyvä sielu.   knuppel2    Wink
tallennettu
salmkri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #170 : 05.07.2007 19:18:36 »

Hei! Jäinköhän vahingossa välistä=)
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #171 : 05.07.2007 20:48:35 »

Kyllä sinullekin on täällä vastaus, Salmkri, selaapa sivuja taaemmas Wink Ainakin muistelen kirjoittaneeni sinulle tulkinnan. Olen saattanut taas vain höpistä jotain yleistä siihen alkuun ennen kuin tulkinta alkaa.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #172 : 05.07.2007 23:02:38 »

Undecided


Olen elämässäni käännekohdassa kaikin puolin
vähän jokaisella elämän alueella ja helppoa ei ole ollut
ja (avoimia) kysymyksiä on paljon. Embarrassed

Mitä sinulle nousee intuitiolla?
Samaiset enkelikortit omistan itsekin.

-Nöyrä kiitos etukäteen-
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #173 : 06.07.2007 00:07:05 »

Sasha, minulle tuli olo, että sinulle pitäisi nostaa tarot, mutta koska mainitsit viestissäsi myös enkelikortit, päätin nostaa sinulle sellaisen tarotin kaveriksi.

YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus.

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Kortin sanoma tuntuu vahvasti olevan, että nyt on tärkeää pitää kiinni omista päätöksistä ja omasta itsenäisyydestä, jopa terveen itsekkäästi. Muiden ei pidä antaa vaikuttaa päätöksiisi eikä sinun tule järkyttyä toisten toiminnasta tai sanomisista, vaan etsiä sisäistä lähdettäsi, josta voit ammentaa itsellesi voimaa. Silloin et tarvitse toisten tukea, hyväksyntää tai kannustusta päätöksillesi, vaan voit olla riippumattomasti täysin oma itsesi. Härkäpäisyyttä kaivataan nyt, mutta sitä ei pidä sekoittaa typeryyteen. Siksi kortti kehottaakin kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä jotta osaisit erottaa mikä on tervettä oman pään pitämistä ja mikä pelkkää pään hakkaamista seinään, joka ei tuota muuta tulosta kuin kipua (ja ehkä pienen lommon seinään). Itseluottamusta peliin, tiedän, että sinulta sitä löytyy taatusti!

Ja enkelikortti:

Yhteistyö
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilanteet, jotka aiheutuvat egosi voitonhimosta.
Kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteiden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksesi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäksi toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat yhdessä autata toisiaan.
Jakamisen asenteesi varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.

Huomasitko, että myös Ylipapitar puhui siitä, että olisi aika jakaa asioita. Näkisin, että tässä tapauksessa jakaminen voisi tarkoittaa omien tunteiden, pelkojen, halujen, toiveiden ja ajatusten jakamista kaikkien asianomaisten kanssa rehellisesti, ”aikuisten oikeesti”. Ei mitään egopohjaista ja jos muut nyt riehuisivatkin egonsa innoittamana sinua kehotetaan välttämään sitä. Toimi vain omasta sisäisestä lähteestäsi käsin äläkä lotkauta korvaasi muiden egoiluille. Asiat eivät ehkä mene juuri niin kuin haluaisit, koska meillä on vapaa tahto kuunnella tai olla kuuntelematta mitä sanottavaa toisella on meille, mutta tiedät, että olet ainakin yrittänyt parhaasi. Jos asia ei mene toiselle perille, niin sille ei voi mitään.
Työ tässä yhteydessä ei tarkoita ainoastaan fyysistä palkkatyötä tai projektityötä, vaan kaikkea mahdollista puuhaa, jonka eteen pitää nähdä vaivaa. Asioista puhuminenkin kysyy oman vaivansa ja on usein meille hyvinkin hankalaa.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #174 : 06.07.2007 00:26:59 »

Cheva, tässä sinulle entisiä elämiä. Katselin vähän, mitä sieltä nousee intuitiivisesti mieleen. Itse tiedät kuitenkin varmasti, osuuko jokin oikeaan. Osa elämistä tuntuu vahvemmalle, osa heikommalle eli heikoista en osaa mennä vannomaan varmaksi. Kirjoitan niitä elämiä tähän siinä järjestyksessä, missä ne ovat nousseet mieleen.

Jos saan lisää ahaa-elämyksiä, kirjoitan ne tänne forumille Smiley

- Egyptiläinen nuori nainen. Polkkatukka nousee esiin selkeästi, ehkäpä siis palvelija, mahdollisesti hovissa.
- "Prinsessa" tai jokin myy ylimystöleidi. Vuosisadasta en osaa mennä vannomaan, se heiluu 1600-luvun ja 1700-luvun välillä, joten on mahdollista, että olet syntynyt 1600-luvulla ja kuollut 1700-luvun puolella. Aristokraatti kuitenkin.
- Parraskas keski-ikäinen mies. Ahavoitunut, vakava, huolten uurtamat kasvot.
- Äiti maalaistalossa. Paljon lapsia, onnellinen elämä. Talo sijaitsee jossain aavalla paikalla eli kyseessä voi olla esim. aava maa kuten Britannia. Mies metsästää ja hymyilee paljon.
- Mahdollisesti seppä, tosin tämä on epävarmaa.
- Toinen epävarma tunne on pieni tyttö, 3-vuotias. Hukkuu, mahdollisesti nummella olevaan kaivoon. Tästäkin elämästä on jo joitain satoja vuosia.
- Voimakas femme fatale-tyyppinen nainen, ehkä mustalainen. Kipakka, tomera, voimakas, tulinen ja vahva. Tälle leidille ei ryttyillä! Joutuu välillä ongelmiin oman tulisuutensa kanssa. Lannistumaton ja itsenäinen.
- Nuori kirjailijamies, ehkä 1700-luku. Hauskannäköinen tyyppi, jolla kirkkaat silmät, vaalean suklaiset pitkät, suorat hiukset, vihertävät housut, turkoosi paita ja somat kasvot. Uppotuu kirjoittamiseen totaalisesti ja on tiedonjanoinen. Pidetään vähän omituisena, mutta kellään ei varsinaisesti ole mitään pahaa sanottavaa hänestä. Pidetty ja eläväinen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #175 : 06.07.2007 01:00:31 »

Artemisu, tässä tulee menneitä elämiä! Sanon myös sinulle, että kuulostele itse, miltä nämä kuulostavat. Osa tuli esiin vahvemmin, osa heikommin ja jos saan vielä elämiä mieleen, lisään niitä tänne ketjun jatkoksi.

- Jousimies antiikinajan sotajoukoissa. Kiltti ja tunnollinen rivimies, ikää sellaiset 20-vuotta, veikkaan 18-22 vuotta. Kotona vaimo ja lapsia. Tämä elämä pomppasi mieleeni ihan välittömästi kuvastasi!
- Vuosisataa en osaa sanoa ihan saletisti, veikkaan kuitenkin 1700-luvun loppua/1800-luvun alkua. Mahdollisesti englantilainen nainen, kuitenkin melko hyvätuloinen. Musta asu ja tummat hiukset tiukalla nutturalla. Lukee paljon. Sivistynyt leski, lapseton, asuu palvelijarouvan kanssa kaupungissa. Ei kovin vanha, keski-ikäinen.
- Miespuolinen juoppo keski-ajalla. Asuu kaduilla, ehkä 1400-luku.
- Jostain tulee mieleeni leijat. Olisikohan siis yksi elämä, jossa olet lapsena lennättänyt paljon leijaa. Tulee mieleen joen varsi.
- Mahdollisesti jokin elämä Aasiassa, ehkä naisena. Tästä en tosin mene vannomaan mitään....
- Aristokraattimies, vuosisata heittää taas! Veikkaan 1800-lukua/1900-luvun alkua, koska mieleeni nousevat silinterit.


 
tallennettu
keijunkaveri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« Vastaus #176 : 06.07.2007 11:02:07 »

Hei Athamaarit! Olisiko Riimuilla minulle kerrottavaa mitä syksy toisi tullessaan! Kiitos ja halaus smitten!
tallennettu

Minä Olen
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #177 : 06.07.2007 11:16:43 »

Artemisu, tässä tulee menneitä elämiä! Sanon myös sinulle, että kuulostele itse, miltä nämä kuulostavat. Osa tuli esiin vahvemmin, osa heikommin ja jos saan vielä elämiä mieleen, lisään niitä tänne ketjun jatkoksi.

- Jousimies antiikinajan sotajoukoissa. Kiltti ja tunnollinen rivimies, ikää sellaiset 20-vuotta, veikkaan 18-22 vuotta. Kotona vaimo ja lapsia. Tämä elämä pomppasi mieleeni ihan välittömästi kuvastasi!
- Vuosisataa en osaa sanoa ihan saletisti, veikkaan kuitenkin 1700-luvun loppua/1800-luvun alkua. Mahdollisesti englantilainen nainen, kuitenkin melko hyvätuloinen. Musta asu ja tummat hiukset tiukalla nutturalla. Lukee paljon. Sivistynyt leski, lapseton, asuu palvelijarouvan kanssa kaupungissa. Ei kovin vanha, keski-ikäinen.
- Miespuolinen juoppo keski-ajalla. Asuu kaduilla, ehkä 1400-luku.
- Jostain tulee mieleeni leijat. Olisikohan siis yksi elämä, jossa olet lapsena lennättänyt paljon leijaa. Tulee mieleen joen varsi.
- Mahdollisesti jokin elämä Aasiassa, ehkä naisena. Tästä en tosin mene vannomaan mitään....
- Aristokraattimies, vuosisata heittää taas! Veikkaan 1800-lukua/1900-luvun alkua, koska mieleeni nousevat silinterit.


 

Kiitos paljon!  Wink

Aikas hauska litania elämiä. Antiikin ajalle välimeren alueelle tunnen kyllä tiettyä viehtymystä (olen kai elänyt sielä useammin kuin kerran). Ehkäpä tämä elämä pomppasi mieleesi siksi, että poden tällä hetkellä Italia-ikävää (tällaisia ikävä-kausia johonkin maahan/aikakauteen tulee aina välillä).

Ja myöskin tuo englantilaisrouva olisi ehkä ihan mahdollinen, sillä jotakin tuntumaa minulla on tuonne 1700-1800 lukujen välille ja Britanniasta olen aina tykännyt.

Juoppo  Grin No onhan niitä surkeitakin elämiä. Tosin 1400-luku ei tunnu missään, paitsi tuskimpa sitä tuollaisia elämiä muistaa haluaisikaan.

Aasia ei tosin kolahda.

Aristokraattimiehestä ei hajuakaan.  Huh Ei ole oikein mitään tuntemuksia 1800-luvun lopulle tai 1900-luvun alkuun.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #178 : 06.07.2007 13:20:46 »

Keijunkaveri, tässäpä riimua syksyyn!

ANSUZ
Avainsanat: Merkit, Sanansaattajariimu, Loki-jumala

Tämä on ensimmäinen kolmestatoista riimusta, jotka muodistavat muodonmuutossarjan – niissä huomio kohdistetaan suoraan minän muuttumisen mekanismiin. Yhteinen sävel on vastaanottaminen: merkkien, viestien, lahjojen. Ajallaan saatua varoitustakin voi pitää lahjana. Milloin sanansaattajariimu tuo pyhää tietoa, vastaanottaja voi olla todella onnellinen.
Viesti saattaa olla, että uusi elämä on kehkeytymässä. Uudet elämät alkavat uusilla yhteyksillä, yllättävillä tapaamisilla, jotka johtavat uusille poluille. Ole erityisen tarkkaavainen kokouksissa, vieraisilla, tavatessasi sattumalta ihmisiä, varsinkin itseäsi viisaampia. Uudenlainen perheyhteyden tunne liittyy Ansuziin.
Tämä riimu symboloi tarvetta tiedostamattoman motiivin ja tietoisen ajattelun yhdistämiseen. Sen nostaminen kertoo sinulle, että yhteys jumalalliseen on käden ulottuvilla. Sillä Ansuz on merkki syvyyksien, elämän perimmäisten asioiden tutkimisesta ja omassa itsessäsi olevan ehtymättömän jumalallisen lähteen löytämisestä. Sinun tulee muistaa, että ravitset ensin itsesi tuosta lähteestä. Sen jälkeen sinulla on enemmän kuin kylliksi millä ravita muita.

Jotain uutta siis on tulossa syksyllä elämääsi. Se voi olla jotain suurta, mutta myös jokin pieni juttu. kuten pieni viesti tai lahja.
On mahdollista, että syksyllä eteesi pomppaa haaste, esimerkiksi työn parissa, joka testaa sinua ja opettaa sinua löytämään oman sisäisen lähteesi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #179 : 06.07.2007 13:31:24 »

Dala, minulle ei nyt jostain syystä nouse ei niin millään mieleen kuin kaksi elämää, joista toinenkin on han vain villi arvaus! Grin Ehkä se tarkoittaa sitä, ettei henkimaailman puolella katsota tarpeelliseksi, että minun pitäisi kertoa sinulle menneistä elämistä, joista tiedät jo. Mene ja tiedä. Mutta, jos saan niitä ahaa-elämyksiä, niin kirjoitan sitten lisää.

- Tulee jo nykyisistäkin kasvojesi piirteistä mieleen nuori mies. Olisikohan siis soturi, voimakas ja päättäväinen. Haastaa itseään ja oppii viisaimmilta, tosin ainakin nuorena kärsii tempperamentistään. Osaa siis äkkipikaisena olla hyvinkin julma, esim. tappaa tarpeettomasti vangin. Terävä, haastava katse.
Sitten en osaa mennä sanomaan, onko kyseessä kenties alkukantaisempi soturi, esim. maya tai inka-intiaani (tulee mustat hiukset mieleen). Näen nimittäin myös rautapaidan, ehkä 100-luku tai 1100-luku. Voi olla, että rautapaitasotilas liittyy ihan toiseen elämään kuin tämä äkkipikainen nuori soturi.
- Balettitanssija, ei kovinkaan kauan aikaa sitten, tosin tämä on IHAN villi heitto!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: