Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705151 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #30 : 26.06.2007 18:02:37 »

Maisa71, tässä tulee riimua!

ANSUZ, käänteisenä
Avaisanat – Merkit, Sanansaattajariimu, Loki-Jumala


Käänteinen tulkinta
Saatat olla huolissasi kun jokin yhteys näyttää toimivan huonosti, kun joko lähimenneisyydessä tai nykytilanteessa tuntuu olevan jotain hämärää. Sinusta saattaa tuntua ettet voi ottaa vastaa sitä mitä sinulle tarjotaan. Kenties sinua masentaa ajatus, että jotain on tullut tehtyä turhaan, jokin matka olisi saanut jäädä tekemättä. Muista kuitenkin, että tämä on yksi muuttumissarjan riimuista. Se mitä tapahtuu kuuluu muutosprosessisi tähän vaiheeseen. Jos lähde on tukossa, se täytyy puhdistaa vanhoista roskista. Käänteisenä Ansuz zanoo ”Mieti, mitä hyötyä vastoinkäymisistä voi olla”

Elämän myllerrys on siis juuri nyt ajankohtaista, eikä siitä pidä huolestua tai masentua, sillä se nostaa myöhemmin elämääsi jotain hedelmällistä, Pitäähän vesistöjenkin välillä myrskytä, jotteivät ne pilaannu ja jotta hedelmällinen maakerros pääsee sekoittumaan kunnolla ravitakseen taas asukkaitaan ^________^
tallennettu
keijunkaveri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« Vastaus #31 : 26.06.2007 18:20:28 »

Kiitos AthaMaarit smitten! Kuinka hyvin tuo Sain viesti tukeekaan minun tämän hetkistä elämän tilannettani! Jouduin keväällä kovan paikan eteen ja oli aika aloittaa itsetutkiskelu... Apua & tukea olen myös hakenut ja saanutkin jo tähän rankkaan mutta samalla valtavan puhdistavaan elämänvaiheeseen... Kiitos ja halaus!
tallennettu

Minä Olen
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #32 : 26.06.2007 19:29:50 »

Sai Baba vaikuttaa hyvin mielenkiintoielta. Olisiko hänellä viestiä ajelehtivaan elämäntilanteeseeni, johon haluaisin raudanlujalla tarmolla sada otetta? Cheesy
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #33 : 26.06.2007 19:42:01 »

Cheva, sinullekin tuli jostain syystä tunne avata Sai Babaa.

25. Toukokuuta
Asuinpaikkani on täällä Intiassa. Mutta näen, kuulen ja suojelen sinua maailman etäisimmässäkin kolkassa. Kuinka se käy? Kuinka se on mahdollista?
Silmät eivät itsessään näe. Korvat eivät itsessään kuule. Kieli ei itsessään maista. Ne eivät tee itsessään tätä kaikkea, vaan Atman, sinun jumalallinen itsesi tekee sen.
Pohjimmiltaan kaikki on aivan toisin kuin luulet: Uskot, että aistit laajentavat näkökenttääsi. Sinä päättelet, että sokean tai kuuron käyttäytyminen on rajallista.
Vastaukseni on: näin ei välttämättä le. Päinvastoin moni sokea tai kuuro kehittää kykyjä, joiden avulla he voivat aitia paljon enemmän kuin niin sanotut terveet.
Kyvyttömyytesi aistia tai tiedostaa kaikkea ympärilläsi olevaa ei kuvasta todellisia rajojasi vaan ainoastaan selvittää meille, että nykyisen ja tavoitettavan tietoisuuden välillä on vielä monia muureja, jarruja ja rajoituksia.
Mitä enemmän esteitä puretaan, sitä enemmän pääset yhteyteen todellisen itsesi, atmanin, kanssa.
Jotta fyysinen olemuksesi voi syntyä, Atmanin on peitettävä voimansa. Se on egon syntymä. Ego on tietyssä mielessä Atmanin edessä oleva puomi, jotta keho yleensä voi olla olemassa.
Esteitä ei tule purkaa tai poistaa hetkessä, vaan niitä on ensn vahvistettava, jotta voit tavoittaa ja kestää Atmanin.
Kuten sanottu, tätä ei saa tehdä yhtäkkiä, mutta sinun täytyy pohtia sitä tosiasiaa, että esteet ovat turhia. Ja sen voit tehdä jo nyt!

Menneitä elämiä vilkaisen sinulle myöhemmin ^_______^

Tiu!
Kiitosta Smiley
Ymmärrän tämän viestin kyllä... Muutoksia pitä tehdä tässä "miesten haussa", sillä hakeudun sopimattomien miesten luokse. Mutta muutos ei kyllä hetkessä tapahdu.
babysteps, babysteps Smiley
Näin saisin tätä miesmuottiani laajennettua. Nyt siihen mahtuu ongelma-raggarit vain.
 2funny

Kiitos siulle!
 smitten
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Mais@
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #34 : 26.06.2007 20:23:23 »

Kiitos AthaMaarit  Smiley

Maisa
tallennettu
Buf~
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 249



Profiili
« Vastaus #35 : 26.06.2007 21:39:37 »

Buf~, päätin nostaa sinulle riimun kysymyksiini. Kirjoitan tähän riimun nimen ja sanoman sekä oman tulkinnan. Minusta on tärkeää, että saat lukea riimun sanoman kokonaisuudessaan ja pohtia sitä vielä itseksesikin.

DAGAZ
Avainsanat – Läpimurto, Muodonmuutos, Päivä

Tämä on viimeinen muodonmuutossarjan riimuista. Dagazin nostaminen merkitsee vaihteenvaihtoa tai läpimurtoa minän muuttumisprosessissa, asenteiden perinpohjaista tarkistamista – 180 asteen käännöstä. Joillekuille muutos on niin radikaali, että he eivät jatka tavanomaista elämää tavanomaisissa puitteissa.
Koska ajankohta on oikea, tulos on varma, joskaan se tämänhetkisistä asemista ei ole ennustettavissa. Jokaisessa elämässä tulee ainakin kerran hetki joka, jos siihen tartutaan, muuttaa tuon elämän kulun täysin. Ole siksi luottavaisella mielellä, vaikka tuo hetki vaatisi sinua hyppäämään tyhjin käsin tuntemattomaan. Tämä riimu paljastaa sinun soturin luontosi.
Joskus tämä riimu osoittaa pitkän aikaansaannosten ja hyvinvoinnin kauden alkamisen. Pimeys on jäänyt taakse, päivä on valjennut. Kuitenkin, kuten aina, sinun on hyvä pitää varasi ettet heittäydy suin päin tulevaan etkä toimi huolettomasti uudessa tilanteessa. Muodonmuutoksen aika voi tuoda myötään runsain mitoin kovaa työtä. Tee työsi iloisella mielellä.

Riimu kehottaa sinua olemaan hyvällä mielellä, mitä ikinä sitten tapahtuukaan. Näkisin, että ammatinvalinta on oikea, joskaan ei ole varmaa alkavatko opintosi juuri nyt. Siihen riimu kehottaa varautumaan eli ei kannatta heittää koko elämää tämän ammatinvalinnan päälle – aina on oltava jokin varasuunnitelma, varsinkin kun asia on vasta kehkeytymässä muotoonsa.



Kirjoitin varmaan epäselvästi kysymykseni. Opiskeluni on kyllä alkanut jo 2 vuotta sitten ja kestää vielä jokusen vuoden. Välillä vielä olen epävarma suunnastani vaikka aionkin kyllä lukea loppuun asti ja valmistua. Mutta kiitos vastauksestasi, ehkä riimu tarkoittikin jotain muuta uudistumista..saas nähdä Shocked. Onhan noita uudistumisen tuulia aika lailla ollut.
tallennettu

Aurinko Skorpioni Kuu Neitsyt
Nouseva Neitsyt
Metalli-sika
Sininen planetaarinen yö
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #36 : 26.06.2007 23:07:05 »

Satuan, tässä sinulle vastauksia. Sinua kutsui eniten enkelikortti ^________^

Nauru
Nauru on suurenmoinen parantaja. Se ravitselee yltäsi pelon, jolloin olosi muuttuu iloisemmaksi, selkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi.
Muista, että enkelit lentävät, koska he ottavat itsensä kevyesti. Muuta siis vaikeutesi höyhenenkeveiksi ja näe tilanteiden humoristinen puoli.
Naura sekä itsellesi että muiden kanssa.
Kun rentoudut ja naurat, enkelit sujauttavat mieleesi uusia ehdotuksia ja ideoita, jotka voivat muuttaa hankaluudet mielihyväksi.
Nauru on auringonpaistetta, joka hälventää pimeyden, ole siis hilpeä, iloinen ja hyväntuulinen.
VOIMALAUSE – Näen humoristiset seikat kaikessa.

Minun elämäni on muuttunut ihan täysin tavattuani erään ystäväni, jolle on suotu aivan käsittämättömän mahtavat huumorinlahjat. Hän näkee lämminhenkistä, lapsenomaista huumoria ihan kaikkea ja kaikkialla eikä pelkää ilmaista tuota asiaa nauramalla suureen ääneen. Vielä vuosienkin päästä samalle jutulle! Hänen kanssaan minäkin olen oppinut nauramaan yhä enemmän ja enemmän ja löytämään hauskuutta mitä ihmeellisimmistä paikoista ^_________^
Enkelikortin sanoma siis on, että nyt on aika nauraa. Etsi huumorintynkää kaikkialta, ja jos jokin huvittaa vähän, korosta sitä huvittuneisuutta kunnes naurat vedet silmissä ja mietit, että mistähän tämä naurunpuuska alun perin edes lähti. Naura yhdessä lapsesi kanssa – keksikää jotain hassua ja tyhmää välillä, kyllä aikuisillakin on lupa leikkiä rapakoissa Cheesy
Nauramista ja huvittuneisuutta on mahdollisuus treenata niin, että nauru lähtee meistä itsestämme, eikä ulkopuoleltamme. Silloin nauramme ilman tavallista naurun aiheuttajaa kuten vaikka tilannekomiikkaa tai vitsiä.
Nauru nostattaa energioita ja puhdistaa meitä. Jokainen tietää, miten kevyeltä olo tuntuu sen jälkeen, kun on nauranut itsensä melkein tukehduksiin jollekin oikein mojovalle jutulle! Nyt siis energiat liikkeelle naurun avulla ja etsimään omaa huumoria maailmasta – muiden ei tarvitse ymmärtää huumoriasi, pääasia, että sinä ymmärrät sitä Wink
Rakkauskin tulee elämääsi varmasti huumorin avulla, sillä mikäs onkaan se kaikkein eniten toivottu piirre kumppanissa - huumorintajuisuus! Kumppanin kanssa on oltava hauskaa.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #37 : 26.06.2007 23:18:40 »

Artemisu, sinun kohdalle tuli mieleen, että pitäisi kurkata, mitä Waynen kirja mahtaisi sanoa sinulle.

Hyväksyn itseni valittamatta
Ihminen, joka kokee itsensä näin voisi sanoa ”Olen valmis kohtaamaa kaikki puolet itsessäni sortumatta halveksimaan itseäni tai kieltämään olevani arvokas osa Jumalaa”
Itsensä hyväksyminen on asia, joka täytyy tietää sisimmässään ehdottomasti. Itsensä hyväksyminen ei kuitenkaan merkitse automaattisesti kaikenlaisen käyttäytymisen hyväksymistä. Se merkitsee pikemminkin sitä, että kieltäytyy turmiollisesta itsensä halveksumisesta. Jos paheksut itseäsi, et voi kokea ansaitsevasi maailmankaikkeuden runsautta. Sisäinen energiasi on suuntautunut tällöin omiin puutteisiisi ja valituksiin, jotka syydät helposti joka taholle.
Olet tullut maailmaan ainutlaatuisessa kehossa, tietyin fyysisin piirtein varustettuna, tietyn kokoisena ja sinulla on ollut tietyt vanhemmat ja sisarukset. Tämä on todellisuutesi fyysisellä tasolla, eikä aina ole aivan helppoa tarkastella ulkoista olemustaan ja sanoa ”Hyväksyn itseni valittamatta”.
Jos olet haluton toteamaan sen, viha, syyllisyys, pelko ja kipu lannistavat sisäisen energiasi niin, että ne estävät sinua toteuttamasta unelmiasi. Muista, että puoleensa vetämisen kyky perustuu ajatukseen, jonka mukaan ”se mitä pitäisi olla … on jo” Mitä sitten haluatkin, se on jo olemassa ja voi tulla elämääsi vain, jos olet riittävän avoin vastaanottamaan sen. Itseesi kohdistuvat halventavat ajatukset varistavat sen, ettet voi lähettää maailmankaikkeuteen rakkauden energiaa, joka auttaisi sinua saamaan haluamasi.
Itsensä hyväksyminen edellyttää pelkkää tietoisuuden muutosta. Sinun on vaihdettava ajattelutapasi toiseksi. Jos hiukset irtoavat päästäsi, voit joko koettaa salata sen, olla siitä huolissasi tai hyväksyä asian. Hyväksyminen merkitsee sitä, ettei sinun tarvitse tehdä yhtään mitään. Arvostat kehoasi ja sen kautta työskentelevää jumalallista älyä. Jos joku muu huomauttaa hiustesi irtoamisesta, se ei muodostu sinulle ongelmaksi. Hyväksyminen poistaa käsitteen ”ongelma”.
Tällainen asennoituminen ei ole keinotekoinen. Kyse on yksinkertaisesti sitä, että ego siirretään taka-alalle tehtäessä sisäisiä arvioita, jotka perustuvat toisten hyväksyntään. Kun hyväksyt itsesi, voit sanoa aivan rehellisesti ”olen sitä mitä olen ja hyväksyn sen”. Tämän asenteen juurruttua ymmärrät oman jumalallisuutesi ja pystyt vastaanottamaan maailmankaikkeuden lahjoja.
Itsensä halventaminen erkaannuttaa ihmisen luontaisesta jumaluudestaan. Tietoisuuden muutoksen saa aikaa vain jokainen itse. Se edellyttää pelkästään sisäistä ymmärrystä siitä, että sinulla on valta muuttua juuri nyt.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #38 : 26.06.2007 23:29:24 »

linei, sinulle päätin nostaa tarotin.

Lanttien Nelonen – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.


Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, miltei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. innoituksen muureilla ei myöskään näy liikoja koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luottaa. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaan.
Tämä kortti voi myös merkitä lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisten periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kui rikkaan ja inhimillisen elämän noudattaminen. Luonnolliset mielijohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä – kortin merkitys riippuu nostavan (eli tässä tapauksessa sinun, Iinei)  henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistamaan oma luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys – Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus – Tutki voiman eri puolia.
Vahvistus – Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Minulle kortista tulee mieleen, että nyt tarvitaan päättäväisyyttä ja ehdotonta rehellisyyttä oman Itsen kanssa, jotta tästä koettelevasta kaudesta selvitään mahdollisimman ehjänä. Vaikuttavatko omat asenteesi tapahtumien kulkuun esim. ajatteletko, että tästä ei kyllä selvitä, tulee sitä ja tätä kauheaa? Jos teet näin, lopeta se. Enemmän hyötyä on positiivisesta ajatuksesta, koska se edesauttaa asioiden järjestymistä ja ennen kaikkea omaa jaksamista. Ota siis voimasi rakkauden palvelukseen ja muista palvella myös itseäsi rakkaudella.
Kortit eivät sano, että tulee käymään niin tai näin, mutta ne antavat sinulle ohjeen, jolla selvitä tästä haasteesta – Voiman.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #39 : 26.06.2007 23:41:41 »

Linnea, sinun kohdalla piti miettiä hetken, mikä näistä välineistä olisi se kaikken voimakkaimmin kutsuva. Päädyin sitten riimuun.

INGUZ
Avaisanat - Hedelmällisyys, Uusi alku, Sankari-Jumala Ing

Tämä riimu on sukua kuulle, olemuksemme intuitiiviselle puolella, joka pyrkii saamaan aikaan tasapainon ja onnen henkilökohtaisissa suhteissamme. Inguz edustaa tarvetta jakaa, kaipuuta olla haluttu, samankaltaisuuksien etsintää.
Inguz vaatii täydentämään sen mikä on pantu alulle. Se saattaa merkitä riemukasta vapautumisentunnetta, uutta elämää, uutta tietä. Tässä riimussa piilee suuri voima ja sen nostaminen merkitsee, että sinulla on nyt voimaa saattaa jokin asia päätökseen, mistä seuraa uusi alku. Päätökseen saattamisella on pääpaino. Ehkä sinun on aika viimeistellä ja päättää jokin työ; jos niin on, keskity siihen ensimmäiseksi. Voi myös olla kysymys mielen selkiyttämisestä, pisteen panemisesta jollekin pohdintakierteelle. Tämän riimun ilmaantuminen osoittaa, että sinun on hedelmöitettävä maaperä omalle vapautumisellesi, omalle syntymällesi.
Inguz viestittää, että ryömit ulos kotelostasi. Kaikki muuttuu koko ajan, emmekä me voi jatkuvasti elää esteiden tukahduttamina. Kun päättäväisesti raivaat kaiken vanhan tieltäsi, koet ihanan vapautumisen tunteen jännitysten ja epävarmuuksien hellittäessä.
Ehkä sinun on tarpeen vapautua totutuista urista, päästä eroon jostain tavasta tai ihmissuhteesta, kulttuuriluutumasta, jostain toiminnasta joka oli sopusoinnussa entisen minäsi kanssa. Synnytystä edeltävä tai itse synnytyksen hetki on usein vaarallinen. Liike merkitsee vaaraa mutta ajallaan suoritettu liike johtaa ulos vaaratilanteesta. Nyt on aika astua synnytyshuoneeseen.
Yhtenä muuttumissarjan riimuista Inguz neuvoo valmistautumaan. Sielu ehjänä ja jalat tukevasti maassa, vapaana kaikista ei-toivotuista vaikutuksista ja huumorintajusi tallella olet erinomaisen valmistautunut avautumaan Taivaan tahdolle ja voit odottaa tyynenä ja varmana syntymääsi.

Mitään tulkintaa tämä ei kaipaa – viesti on selvä Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #40 : 26.06.2007 23:54:35 »

Mannan, sinulle nostan myös riimua.

ALGIZ – käänteisenä
Avaisanat: Suojellus, Saraikko tai Kaislikko, Hirvi


Käänteinen
Pidä huolta terveydestäsi, solmi harkiten uusia ihmissuhteita äläkä lisää muiden taakkoja Jos joudut tekemisiin ihmisten kanssa jotka ”käyttävät hyväkseen” sinua, pysyttele koko ajan tilanteen tasalla ja ota vastuu omasta asemastasi, jolloin tilanne koituu hyödyksesi. Kukoistaapa yrityksesi tai on koetuksella älä ole huolissasi: ehket voita, mutta et menetäkään, sillä opit aina kaikesta mitä tapahtuu. Kohtuullisuus ja kohteliaisuus edesauttavat tämän riimun suojelevia voimia.

Riimun sanoma näyttäisi olevan tällä hetkellä Matala Profiili. Pidä huolta itsestäsi ja idä yllä matalaa profiilia. Nyt on hiljaisempi kausi ja sinun aika olla hetki sivustaseuraaja, hukkumatta kuitenkaan seinäruusuksi vaan pikemminkin vetäytymällä sisimpääsi.
Koska riimu oli yleisesti tulevaisuudelle voi tämä Matala Profiilin kausi kestää päivän tai vaikka seuraavan vuoden. Tiedät kyllä itse, milloin Matalan Profiilin kausi päättyy – luotan siihen!



Elämäntehtävällesi en nostanut mitään, sillä juttu on minun saamien tietojen mukaan niin, että me emme voi välttyä elämäntehtävältämme. Oli se mikä tahansa se tulee elämäämme kyllä tavalla tai toisella. Siitä ei tarvitse huolethia. Kunhan vaan tekee hommansa niin, että on niihin itse tyytyväinen ja muistaa nauttia elämästä, niin ei mitään hätää! Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #41 : 27.06.2007 00:03:34 »

Aine, tässä riimu sinullekin

URUZ
Avainsanat. Vahvuus, Miehuus, Naiseus, Villi Härkä

Tämä on loppuunsaattamisen ja uuden alun riimu. Sen nostaminen merkitsee, että elämäsi ei mahdu enää entisiin puitteisiinsa, joten ne täytyy hylätä, jotta elämän energia vapautuu uuden syntymään, uuteen muotoon. Uruz on siirtymäriitin riimu ja sellaisena osa sisäisen muuttumisen sarjaa.
Positiiviseen kasvuun ja muuttumiseen voi, osana ikuisen uudistumisen kiertoa, sisältyä sukellus pimeään. Kuten luonnossa, kehitys käsittää viisi vaihetta: kuolema, mätäneminen, hedelmöitys, itäminen, jälleensyntymä. Tämänhetkiset tapahtumat saattavat aiheuttaa sen, että käyt läpi kuoleman sisimmässäsi. Sisäinen muutos ei tule koskaan pakkona – meillä on aina vapaus vastustaa – mutta muista, että uusi muoto, uusi elämä, on aina parempi kuin vanha.
Valmistaudu siis mahdollisuuteen, joka ilmaantuu menetyksen muodossa. Kyseessä saattaa olla jonkun sellaisen henkilön tai asian menetys, johon sinulla on ollut tiivis tunneside ja jonka KAUTTA sinä elät osaa elämästäsi. Tuo osa sinun on nyt otettava haltuusi ja elettävä se itse. Tuo side katkeaa nyt jollain tavoin, suhde muuttuu olennaisesti. Tuhkasta syntyy jotain uutta, löydät kokonaan uuden näkökulman.
Uruzin alkuperäinen symboli oli ”villi härkä”. Kun villi härkä kesytettiin – lähes ylivoimainen tehtävä – se pystyi kantamaan raskaita taakkoja. Opi sopeutumaan sellaiseen luovan kauden vaatimuksiin. Tähän riimuun liittyy lujia periaatteita ja samalla vaaditaan nöyryyttä, sillä osatakseen hallita on opittava palvelemaan. Tämä riimu tekee tiettäväksi, että sinun sielusi ja koko universumi tukevat kasvuasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #42 : 27.06.2007 00:18:03 »

SA, sinulle mie uskallan varmaan nostaa tästä näin sivun Sai Babalta - ethän pahastu?

11. huhtikuuta
 Jokainen päivä on taivaallinen. Tämä päivä on aivan erityisesti. Kerron sinulle nimittäin, mikä on maanpäällisen elämän tarkoitus.
Ennen luomistyötä kaikki oli minussa. Absoluuttisessa olemisen tilassa, tulemisen tuolla puolen, joka on maailmankaikkeudelle ja maapallolle ominaista.
Luomistyön seurauksena syntyvät lukemattomat sielut - minun ulkopuolellani mutta minuun kuuluvina.
Nämä sielut olivat täydellisiä. Ne olivat avuliaita ja elivät totuudessa, oikeudenmukaisuudessa, rauhassa ja rakkaudessa. (Voit lisätä jokaisen ominaisuuden eteen sanan täydellinen)
Ne olivat suorassa yhteydessä minuun. Täysin samaistuneet minuun. Mutta niillä ei ollut itsetietoisuutta eikä myötätuntoa. Sen tähden ne näkivät vain minut eivätkä olleet tietoisia itsestään.
Jotta itsetietoisuus ja myötätunto voisivat kehittyä, loin maailman. Ja sen kanssa egon.
Ego on itsetietoisuuden liikkeellepanija. Egolla on tärkeä merkitys, mutta se käyttäytyy kuin kiskuri: sielun ajoneuvosta, jonka tehtävä on saattaa sielu itseen, tulee helposti sielun vankila.
Siksi tärkeimpiä tehtäviäni tässä elämässä on rajoittaa egon valtaa tai jopa tuhota se itsen vapautumiseksi. Silloin itse löytää itsensä ja tietää löytäneensä itsensä. Se ei enää sekoita itseään minuun vaan kokee tietoisesti lähestyvänsä minua ja lopulta samaistuvansa minuun,
Monien elämien jälkeen itsetietoisuutta ei voi enää erottaa itsestä. Näin itse kokee minussa saman rikastumisen kuin sinussakin: Voit kuvitella itsen minussa ennen luomistyötä suureksi, kaiken käsittäväksi sulkaviitaksi.
Aina kun jokin sielu saavuttaa itsetietoisuuden ja myötätunnon, herää kussakin sulassa kaksi silmää, jotka säteilevät täynnä rakkautta ja tietämystä.
Näetkö, kuinka paljon loistoa maailma tarjoaa.

Koska en ollut varma, oliko viesti tämä vai edellisen päivän sanoma, kirjoitan nyt senkin tähän, kun se on lyhykäinen. Sinä tiedät paremmin.

10. Huhtikuuta
Perheiden nykytilanne on kaikkialla maailmassa hälyttävä. Epäsopu, riidat ja avioerot ovat jokapäiväisiä.
Pysyvää onnea ja rauhaa on lähes mahdotonta kokea muualla, ellei niitä ole oppinut vaalimaan omassa kodissaan.
Monissa perheissä tilanne on niin tuhoisa, että yhteinen matkanteko uhkaa katketa kokonaan. Tällaisessa tilanteessa sinulla on täysi oikeus lähteä pois kotoa omille teillesi ja selvittää tunteesi.
Mutta se ei saa olla pysyvä ratkaisu. Yritä päästä sovintoon oman itsesi kanssa. Muista että kiukku ja viha toisia kohtaan vahingoittaa sinua ja sitoo sinut niihin, joista ajattelevat haluavasi päästä eroon.
Voit ajatella niin, että perhe-elämän vaikeudet on tarkoitettu opettamaan ihmisiä suhtautumaan tyynesti vastoinkäymisiin.
Se ei ole aluksi helppoa, mutta ajan myötä tulet varmasti onnellisemmaksi, sillä osaat muuttaa perhe-elämän vaikeudet elämisen taidoksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #43 : 27.06.2007 00:33:38 »

Ilmoitan nyt, että matkasuunnitelmiin tuli sellainen pieni muutos, että olen seuraavan kerran täysipainoisesti vastailemassa tänne maanantai-iltana. Huomenna alkaa matka sinne Helsinkiin päin, jee! Cheesy
tallennettu
salmkri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #44 : 27.06.2007 01:18:19 »

Hei!
Huomasin tämän ketjun ja ajattelin josko minulle sitä tulevaisuutta katsoisit. Mietityttää äidin toipuminen leikkauksen jälkeen. Ja tietysti näin sinkkuna tulevaisuudessa se rakkauselämäkin kiinnostaisi ja lasten kanssa pärjääminen..tulevaisuus muutenkin.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: