Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rakastan .....  (Luettu 13301 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #15 : 24.05.2007 21:19:31 »


Löysin mielestäni kauniin ajatelman rakkaudesta:

"Onnellinen on se, joka rakastaa.
Onnellisempi on se joka rakkautta saa.
Onnellisin on se, joka rakkautta saa
siltä jota rakastaa."


Rakkautta kaikille meille


 smitten    maarita        smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #16 : 24.05.2007 22:19:01 »

Kaunista Arkiviisu! smitten

Sissis;Juuri samat kohdat koskettivat syvimmin minuunkin.

Lisäisin vielä sen omaan listaani.Rohkea on se,joka uskaltaa olla haavoittuva.Kuuluhan se myös olennaisena osana rakkauteen! smitten
tallennettu

Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #17 : 09.06.2007 04:06:05 »

Tuli kyyneleet silmiin.  Cry

Minä tunnen niin paljon pelkoa ja epävarmuutta,
mutta samalla rakastan elämää.

Tasapainottelen aalloilla, jotka menevät ylös ja alas ja vain luotan siihen,
että pysyn pystyssä!

Miten voi pieni ihminen tuntea niin väkevästi, kaikkea mahdollista,
hukkua sekamelskaan joka on vain harhaa,
ja tsempata itseään vähän väliä tajuamaan,
että kaikki on hyvin kun vaan pysyy rauhallisena ja luottavaisena?

Niin paljon rakastan itseäni, elämääni, rakkaitani,
että en koskaan luovuttaisi,
vaan kahlaan läpi epävarmuuden vahva seesteisyyden häivähdys sisimmässäni.
Jaksan ja pystyn juuri siksi,
että tiedän mitä on olla ihminen,
sen ei ole tarkoitus olla 100% kukkaketoa ja hunajaa,
vaan välillä pitää puskea päätä seinään.
Juuri silloin on tärkeintä pitää mielessä ne kukkakedot ja hunaja.  Wink


Rakkaat Enkeliläiset!

Tiedättehän että, jokaisen teidän sisimmässänne on enkelinsiemen, ja mestarin avain joka odottaa käyttäjäänsä.
 
Tiedättekö, jokainen teistä on voimiensa mittainen. Teidän elämänne heijastaa sitä sisäistä voimaa, johon olette valmiit uskomaan. Kun katsotte itseänne, näette mitä sallitte itsellenne. Maailmankaikkeudessa ei ole ainuttakaan Enkeliä, voimallista tai valtiasta tai mestaria, joka ei sallisi onnen ja rakkauden virrata teihin ja elämäänne. Teidän tarvitsee vain pyytää ja teitä autetaan.
 
Teidän uskonne mittaa sitä mitä vastaanotatte. Tarkastelkaa uskomuksianne, ja luopukaa sellaisista, jotka näennäisesti uskottelevat ettette ansaitse jotakin elämäänne. Enkelit Uriel ja Aurora voivat auttaa teitä näkemään itsenne aivan uudessa valossa. Me valosta tulevat auringon lähettiläät haluamme muistuttaa teitä naurusta ja ilosta. Kun te nauratte ja iloitsette te olette ydinkaikkeudessanne. Teidän ilonne on meidän ilomme ja maailman ilo. Toki maailmassa on paljon ilottomuutta ja juuri sen vuoksi haluamme saada teidän iloitsemaan. Yhden ihmisen ilo vuotaa kuin pikari kaikkien niiden janoisten huulille, jotka haluavat nauraa. Yhteisen maan tietoisuuden kautta te tuotte iloa sinne, missä sitä tarvitaan. Nauramalla luotte sellaisen energeettisen kentän että se leviää ja leviää kuin pisara meressä. Se aiheuttaa energia aallon ja hiukkanen siitä tasoittuu maailman toisen puolen. Kenties juuri sellaisen iloksi joka sitä kaipaa. Hyvä mieli tarttuu ja ilo hersyää. Opetelkaa rakkaat nauramaan niin teille annetaan ilon ja onnen avaimet. Ilo kutsuu elämään takaisin sen mitä tavoittelitte lapsena perheeseenne. Läsnä olonne kautta te toitte kaikille ympärillä oleville rauhan ja rakkauden tuulahduksen. Katsoitte suurilla silmillänne, saitte ihmiset hymyilemään ja ihastumaan. Rakastumaan itseenne. Tämä salaisuus uinuu sisällänne. Kun saatte maailman rakastumaan itseenne, kaikki ovet avautuvat ja rakkaus kulkee kanssanne.
 
Tuon teille erään hyvin yksinkertaisen tavan päästä eroon kaikesta epätasapainosta sisällänne. Pyydän teitä luopumaan surusta, ahdistuksesta ja epä-onnesta. Tehkää tietoinen valinta luopua näistä! Kun päätätte tehdä näin hengittäkää seuraavaksi valoa sisimpäänne ja antakaa sisällänne olevien lukkojen avautua. Lukkojen avautuminen avaa virtauksen, joka uinuu sisällänne. Useimmiten olette päättäneet olla olematta onnellisia. Huomatkaa että tämä on tietoinen päätös. Elämämme kulissi on avatunut tämän päätöksen myötä. Päättäkää laskea siitä irti. Ette menetä mitään muuta kuin ahdinkonne. Tilalle saatte iloa ja naurua ja turvallisuuden tunteen. Katsoessanne lapsia joiden huulilla on hymy, näette tämän. Vasta sitten kun he ovat ottaneet kantaakseen vanhempiensa taakat heidän hymynsä katoaa. He ottavat ne, jotta te voisitte hymyillä. Tehkää lastenne kanssa tärkeitä asioita ja opettakaa heidät hymyilemään. Pienet asiat elämässänne ovat kaikkein tärkeimpiä. Pysähtykää katsomaan päiväperhon lentoa, ja antakaa itsenne samaistua sen keveyteen. Pysähtykää katsomaan taivaan sineä, ja antakaa itsellenne lupa unelmoida. Pysähtykää ajattelemaan kuinka helppoa kaikki on jos sallitte. Kuulen teidän sanovan, että elämänne ei ole tällainen, että on se ja se ja se. Muistakaa että mestariluojina te loitte kulissit ja sellaisina teillä on myös valta muuttaa ne. Voi olla että elämänne tilanteen luomiseen kului viisi vuotta. Antakaa siis uuden asenteen asettamiseen edes puolet siitä ajasta ennen kuin luovutatte. Pienin askelin pääsette varmasti perille onnelllisuuden ja ilon tunteeseen. Jättäkää sellaiset puheet omaan arvoonsa jotka eivät tue ajatteluanne. Lukekaa inspiroitavaa kirjallisuutta ja antakaa itsenne kokea kaikki se hyvä mistä kirjoitetaan. Se on mahdollista kun sallitte itsellenne kaiken tämän.
 
Minä olen Adama ja tulen kunnioittavasti luoksenne auringon syvimmästä olemuksesta jossa tunnemme rakkauden ja ilon.
 
Sinun sielullesi kumartaen, kunnes kohtaamme.

***********************************

Tässä kanavoimani Adaman viesti ilosta.  Lähden pian Santorinin taianomaiselle Saarelle, ja toivon että te voitte iloita kanssani ja yhdentyä meditaatioon keskiviikko iltana kello 18.00 Suomen aikaa. Valon valtiaat haluavat silloin auttaa meitä kokemaan ilon ja rakkauden ja tällöin aktivoimme ilon maapallon kristalliverkkoon. Tämä työ on voimakas ja voit kokea sen kanssani. Tämä on eräs syy, jonka vuoksi minut ohjattiin Santorinille. Sen tulivuoriperäinen saari on erityisen aktiivinen portaali maamme energia verkostossa. Voimme nyt yhdessä vaikuttaa tähän voimakkaaseen aktivointiin, jonka avulla maadoitamme yhden uuden Valokaupungin eteerisen maan ja fyysisen maan Yhteyteen. Kerron tästä enemmän matkani jälkeen, sillä vielä edes minulle ei kerrota tuon valokaupungin nimeä. Saatte kuulla kokemuksistani ja edelleen kiitän teitä kaikkia jotka osallistutte tähän kanssani. Tahdon teidän tietävän että jokaisen läsnä olo on tarpeellinen. Yhdessä voimme luoda valoportaalin avoimeksi. Me rakennamme yhdessä nyt Maapalloa uudeksi, Kiitos teille kaikille rakkaat! Kiitos, että sain olla etulinjassa, kun tämä tehtävä ojennettiin maan päälle!
 
Sieluni iloitsee ja sydämeni kiittää! Pian tästä kaikesta voitte lukea kirjassani mitä se tarkoittaa ja mitä tämä uusi ykseys merkitsee elämässämme.
 
Kiitän Komentaja Adamaa ja teitä, jotka tuotte kanssani valoa maan päälle!
 

 Halauksin Shari as Sari Liimatta
http://www.jatulintarhassa.info/

http://www.terracristal.com/imagens/AdamaGG.jpg
https://mslpublishing.com/adama-picture.html

Adonai ~ angel
« Viimeksi muokattu: 09.06.2007 04:07:38 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #18 : 09.06.2007 11:07:44 »

Santorinilla on tullut itsekin vierailtua oltua lomailemassa Naxoksella.  :Smiley


Rakastan ihan kaikkea mitä elämä pitää sisällään.
En rakasta vain hyviä ja ihania hetkiä
vaan rakastan myös kyyneleitä,
tuskaa ja hyvästejä.
Kaikkea sitä mikä satuttaa.
Sillä kaikki sekin kuuluu
elämään täällä.
Niitäkin olemme tulleet kokemaan.
Kaiken tunnemyllerrystenkin keskellä
tunnen ja tiedän että kaikki on hyvin.
RAKKAUS ON AINA.  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #19 : 09.06.2007 11:24:21 »

Tulet tuulen mukana
sateen myötä.
Tulet uniini salaa
kesken yötä.
Toivon vain
älä kajoa nukkujaan,
koska unessa tahdon
sinut unohtaa
.

Eli näin aikoinaan unohduksen yöhön oman rakkauteni vaivutin silloin, kun se ei ollut aitoa ollenkaan. Huh
Vaan tämä hetki, kun tajuan sellaisenkin olevan ihmiselle mahdollisen, ettei tarvinnekaan tuskaa tuntea Rakkaudestaan, sanon toisellakin tavalla sinulle Rakkautemme Valo. Ettei se aitoa olekaan ollut koskaan tähän asti, koska vasta se, kun tuomme sen aitaokin aidomman Kristuksemme alas, voimmekaan kohdata sellaisen miehen, joka ei koskaa noin sano. Vaan ainoastaan siten, että aina olen tässä rinnallais, vaikken ehkä tässä "valtiossakaan" asu.  Wink smitten

Aitoa Rakkautta kyllä tuodaan jo ovellesi, joten pidä vain yllä siellä se Valo.  smitten

Voi kiitos Kaarina!  Cry smitten Kyllä pidän yllä valoani.  angel Majakka loistaa ja tuo perille kulkijan...  Wink smitten
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: