Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 5. ja 7. huoneet  (Luettu 22546 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kauris76
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83


Vahva Uranus +Kristustietoisuus


Profiili
« Vastaus #15 : 02.05.2006 20:38:56 »

Hannuli!

 Kuu 7huoneessa vaikuttaa varmasti siihen, ettei asiat avioliitossa etene järjen toivomalla tavalla...Kuuhan edustaa nimenomaan tunne-elämää ja alitajuntaa.
 Ehkäpä merkurius kuitenkin vähän vaikuttaa, ettei ne tunteet ihan riistäydy hallinnasta...
 Lyhyesti veikkaisin, että neptunus 5 huoneessa ainakin luo jonkinlaisia illuusioita romanttisten suhteiden osalta...kenties näet suhteet tai siihen liittyvän ihmisen (ainakin aluksi) vähän kuin suodattimen läpi? Neptunus kyllä myös yleensä takaa sen, että jonakin päivänä nuo illuusiot romahtavat ja totuus paljastuu...onko se sitten kaunista katseltavaa, en osaa sanoa näin äkkiseltään...
tallennettu

Johanna
Dinah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 237



Profiili
« Vastaus #16 : 03.05.2006 21:47:46 »

Kiitos tulkinnasta Neitsyt-76!  Smiley

Kyllä vain, taidan kehitellä vähän liikaa noita illuusioita... Tosin olen myös tullut huomaamaan, että totuus on todellakin tarua ihmeellisempi! Ehkä  tr. pluto aspect_squ aurinko ansiota, että viime aikoina nuo illuusiot ovat oikein pomppineet silmille, ja olen kyllä provosoinutkin niitä ihan kiitettävästi... No, oppia ikä kaikki. vielä kun tuo  pluto sattuu keikaroimaan tällä hetkellä siellä 5. huoneessa, niin eiköhän viesti ole kohtalaisen selvä!  knuppel2 Katsahdin huvikseen transiittitilannetta edellisen vakavan parisuhteen kariutumisaikaan, ja siellähän se oli silloin itse uranus 7. huoneessa! Mutta  tr. uranus aspect_sex Mc ( harka), ?? Avioliiton satamaan en ole onneksi vielä erehtynyt purjehtimaan, mutta jos sellaisia ajatuksia joskus mieleen tulee, niin taidanpa harkita toisenkin kerran!

Jos sinua tai jotakuta toista asiaan perehtynyttä kiinnostaisi ja ehtisitte tulkita enemmän karttani aspekteja näiden 5. ja 7. huoneiden planeettojen osalta, niin olisin ikionnellinen!  smitten En tajua nuista numeroistakaan vielä mitään...  Huh Laitan nyt huvikseen tähän vaikka kaikki aspektit, joita kartalta löytyy, kun en oikein tiedä mitkä on tärkeitä:

Jupiter Yhtymä Nousumerkki 7:43'
Mars Yhtymä Nousumerkki 3:49'
Neptunus avautuva Kolmio Nousumerkki 2:25'
Pluto avautuva Sekstiili Nousumerkki 3:59'
Aurinko sulkeutuva Kvinkunssi Nousumerkki 0:00'
Uranus avautuva Neliö Nousumerkki 0:23'
Chiron Yhtymä Keskitaivas 7:31'
Jupiter Kolmio Keskitaivas 0:24'
Mars Kolmio Keskitaivas 4:18'
Merkurius Sekstiili Keskitaivas 5:02'
Kuu Sekstiili Keskitaivas 4:03'
Venus Yhtymä Keskitaivas 6:31'
Chiron avautuva Sekstiili Kuu 3:27'
Jupiter Oppositio Kuu 4:27'
Mars Oppositio Kuu 8:21'
Merkurius Yhtymä Kuu 0:58'
Venus avautuva Sekstiili Kuu 2:27'
Neptunus sulkeutuva Neliö Aurinko 2:26'
Saturnus Oppositio Aurinko 1:33'
Uranus sulkeutuva Kolmio Aurinko 0:22'
Chiron avautuva Sekstiili Merkurius 2:28'
Jupiter Oppositio Merkurius 5:26'
Mars Oppositio Merkurius 9:20'
Venus avautuva Sekstiili Merkurius 1:29'
Chiron Yhtymä Venus 0:59'
Jupiter avautuva Kolmio Venus 6:55'
Jupiter Yhtymä Mars 3:53'
Neptunus avautuva Kolmio Mars 6:15'
Uranus avautuva Neliö Mars 3:26'
Chiron sulkeutuva Kolmio Jupiter 7:55'
Uranus avautuva Neliö Jupiter 7:20'
Neptunus avautuva Neliö Saturnus 0:52'
Uranus avautuva Sekstiili Saturnus 1:55'
Pluto sulkeutuva Sekstiili Neptunus 1:33'
tallennettu

nousuleijona
aurinko, kuu ja merkurius kaloissa
venus härässä ja mars leijonassa
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #17 : 05.05.2006 17:48:31 »

Kiitos Neitsyt-76. Täytyy kyllä myöntää että olen huomannut joutuvani ennemminkin painimaan enemmän itseni kuin kenenkään muun kanssa.... Cheesy

Mutta, hiljaa hyvää tulee. Kun olen oppinut suurimmat läksyni, niin kyllä se onni sitten vastaan kävelee.

Hyvää kevättä kaikille!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #18 : 05.08.2015 12:58:30 »

Hei osaajat! Siis esim. Lilli:

Mitä kertoo henkilöstä  pluto 7 h:ssa? Tuolla keskustelussa  pluto  askendentti lla yritin tätä kysyä. Mistä johtuu, että  pluto 7:ssa henkilötä kurmotetaan tämän tästä. Parilla tuttavallani on tuo kuvio ja kutakuinkin joka viikko joku kurmottaja alkaa sättiä yhtä heistä tai kaikkiakin heitä silloin tällöin aivan ulkopuolisesta asiasta.
Myös pakottamista heille vastentahtoisiin asioihin on usein. Kuitenkin nuo tuttavani ovat varsin omaehtoisia ja vahvoja toimijoita yhteiskunnassa. Mietinkin siis, onko kyse kateudesta, kun he uskaltavat tuoda ajatuksiaan ja aloitteellisuuttaan esille?

Olennaisimpana tässä kysymyksen asettelussani on juurikin tuo Pluton sijainti suht lähellä DC:tä tai vain 7 h:ssa.

A mie koitan kestee oottelua...
« Viimeksi muokattu: 13.08.2015 15:03:12 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ordre.Public
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 72


Profiili
« Vastaus #19 : 06.08.2015 14:57:53 »

Hei osaajat! Siis esim. Lilli:

Mitä kertoo henkilöstä  pluto 7 h:ssa? Tuolla keskustelussa  pluto  askendentti lla yritin tätä kysyä. Mistä johtuu, että  pluto 7:ssa henkilötä kurmotetaan tämän tästä. Parilla tuttavallani on tuo kuvio ja kutakuinkin joka viikko joku kurmottaja alkaa sättiä yhtä heistä tai kaikkiakin heitä silloin tällöin aivan ulkopuolisesta asiasta.
Myös pakottamista heille vastentahtoisiin asioihin on usein. Kuitenkin nuo tuttavani ovat varsin omaehtoisia ja vahvoja toimijoita yhteiskunnassa. Mietinkin siis, onko kyse kateudesta, kun he uskaltavat tuoda ajtuksiaan ja aloitteellisuuttaan esille?

Olennaisimpana tässä kysymyksen asettelussani on juurikin tuo Pluton sijainti suht lähellä DC:tä tai vain 7 h:ssa.

A mie koitan kestee ootelua...

Ehkä tilannetta voi valaista Timo Soinin ikiaikaisen viisauden avulla: Jos sinulla ei ole omaa suunnitelmaa, olet osa toisten suunnitelmaa.

Kyllähän Pluto DC:llä symboliikkaan sisältyy mahdollisuus siitä, että tällaisesta henkilöstä tulee osa toisten suunnitelmaa. Kuulostaa siltä, että näin olisi kaverillesi käynyt, ja vähänkään isompien yhteiskunnallisten pelureiden tapauksessa silloin viedään kuin litran mittaa.
tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #20 : 07.08.2015 01:08:49 »

Konkari tai osaaja en ole, mutta eikös DC/7 huone kerro tavallaan "vastustajistakin", mitkä on välittömässä läheisyydessä. One-to-One, tilanteissa, parisuhteiden lisäksi, esim kaveruus, työkaverit, (vaikka ne liitetäänkin pidemmälti 11. huoneeseenkin, ja myös 6. huoneeseen), mutta eritavalla. Nämä kontaktit on henkilökohtaisella tavalla vastassa.
Pluto kerää semmoisia vastaansa mitä on edustajakin. Eli plutoonimaisuutta, tarkkailevaista, epäileväistä lähestymistä muita kohtaan. Vahvoja ja aatteita, mitkä haastaa. Ja saa haastajia vastaansa, mitkä on myös plutoonisia. Vetää puoleensa samanmoisia.

Luulenpa myös samaa, että pelkkä oleminen vastavuorossa toisiin ja rohkeus tuossa asetelmassa saisi aikaan kateuden, tai vähintään sen, että se olemus muita kohtaan,  saa vastaansa paljon kritiikkiä ja epäileväisyyttä, plutomaisesti. Varmaan semmoinen että haluaa romuuttaa toisen aikeet pois. Tuo asetelma vaatii minusta lujaa uskoa itseensä, ettei lannistu vähästä. Tuolla asetelmalla varmasti pääsee pitkälle, jos ei anna sivuvaikutuksien liikaa vaikuttaa. Haastajia varmasti löytyy edestä, Mitkä on ns. poikkiteloin vastassa. Hyvä linja on jatkaa vaan omaansa. Pitää kiinni persoonastaan. Vahvistaa sitä, mitä ikinä onkaan. Vahvistaa sitä Pluton asemaa itseensä rakentavalla tavalla. Opposition mukaisesti Askendentille, niin on hyvä vahvistaa tuota polariteettia, ettei oma "minä" kärsi.

DC/7. huoneen ihmiset varmasti ovat semmoisia, mitkä testaavat sitä, että onko ko. ihminen semmoinen mikä pitää kiinni asioistaan, ja paljastaa asioita, mistä pitää paikata omaa asiaansa. Onko luurankoja kaapissa? Testaa että, millainen on, Ja olemusta. Mitä kautta vahvistuu myös se askendentti, että tietynlaiset ihmiset osoittaa asiat, mitkä eivät ole hyväksyttyä ja mitkä ovat, ja miten niitä käsittelee niissä tilanteissa rakentavasti.

Toimia katalyyttina muita kohtaan. Paljastaa tai ainakin nähdä ne toisten hirveimmät puolet toisesta.
Uhri vs. uhkaaja. kannattavampaa on se, ettei ole se uhri noissa asetelmissa. Myös se, noiden ihmissuhteden kautta tunnistaa oman voimansa, mutta se voi olla "epämukavaa", koska ei halua olla "jyräävä", ja toistaa samaa kaavaa, mitä on kokenut. Niistä ainakin oppii, keiden kanssa olla tekemisissä, ja keiden ei. Pluto Dc:/7. huoneessa voi olla jääräpää, eli opitaan kantapäiden kautta ihmiset
ketkä on sopivia ja ketkä ei, jopa äärimmäisyyksissään. tarpeeksi kun koetellaan, niin sitten tietää, että sellaiset on jätettävä väliin, eikä todellakaan "vähäteltynä". Kokemus koettaaa....


Päinvastaninen asetelma on se, että pluto Descillä/7:lla ei ole kypsynyt tarpeeksi pitämään kiinni omista asioistaan, pitämään kiinni siitä mitä on. Että alistuu toisten vahvojen kritiikkien ja hyökkäävyyden keskellä. Karmallisessa mielessä, pluto tuokin semmoisia ihmisiä luo, mitä vasten täytyykin käydä asiat eritavalla läpi, hankalia ihmisiä, keitä kohtaan täytyykin ajatella toisenlaisia toimintatapoja. Jatkaako samaa linjaa plutoonisesti? vai onko siihen jotain rakentavaa tapaa käydä vastavuoroisesti.

DC on vähän kuin, "taka-minä". Eli toisaalta se DC on suora peili itseensä muiden kautta.  Myös se että miten samaistuu toiseen On-to-One tilanteissa, miten ns. reagoi toista kohtaan, ja on vastavuoroinen. AC ja Dc kävelee käsikädessä. Yleensä se DC näkyy vahvimmin jos toinen huomaa että se AC on "hädässä", että se oma ilmentäminen on kriisissä, ulosanti toista kohtaan, jolloin toisen osapuolen  DC nousee pintaan = respond to another. Jos planeettoja on siellä DC:llä kartalla itsellä, niin se kerää myös semmoisia vastaansa, mitä tavallaan kieltää itseltään, eli haastaa. Ns. katsomaan peiliin suoraan. Mikäli nämä asiat on käsitelty, niin nuo kontaktit on positiivisia, eli löytää sen keskitien...symbioosin?
Jos on  askendentti  aspect_con DC-kontakteja niin sitten ne on Smoooth kontakteja, ja ne on hyviä kontakteja, mitkä luo lujaa pohjaa. Vähän kuin se, mistä toinen aloittaa, niin toinen jatkaa, se mihin toinen jää, niin se toinen aloittaa. vähän kuin DNA-ketju. Smiley


Mitä voimakkaammat planeetat kyseessä, ja vailla kokemuksia Asc-DC-kontakteista, niin sitä enemmän on vaikeuksia hyväksyä asia, että se DC on myös osa itseänsä, mitä tavallaan inhoksuu itsessään. Varsinkin jos aurinko on Dc:llä tai 7. huoneessa, niin se oman itsensä hahmottaminen tapahtuu muiden kautta, peilaamalla vastavuoroisesti toisista, että millainen on.  Jos kerta ajatellaan että Asc ja Dc täydentää toisiaansa. Se Dc puoli näyttää sen "taka minän" itsessään askendentin kautta. Oppivia tilanteita muista.

Synastriassa sen huomaa parhaiten, jos löytyy "mätsi". tai jos jollain on samoissa elementeissä olevia planeettoja oman kartan Dc:llä tai 7. huoneessa.  Mikäli tän polariteetin hyväksyy ensin itsessään, niin sitten on helppo suhtautua toisiinkin eri tavalla.

« Viimeksi muokattu: 07.08.2015 04:20:52 kirjoittanut downtempo » tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #21 : 07.08.2015 15:38:12 »

Kiitos Ordre.Public selkeästä sanailusta ja downtempo myös - vastauksistanne. Vahvisti mielikuvaa, mistä kenkä avausviestissäni puristaa. Olen miettinyt aiemmin, että kateus se kolkuttelee ovia. Se viesti tulee parhaiten vastauksistanne läpi. Kiitos osaamisistanne ja niitten käyttämisestä yleisön( =minä) "viisauttamiseen".  Grin  Wink  smitten
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Riikka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #22 : 07.08.2015 21:12:35 »

Hei kauris76!
Laitoin yksityisviestin sulle,tulikohan perille.
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #23 : 14.08.2015 20:57:57 »

Meruska!

 Planeettaryhmittymien perusteella sanoisin, että tämän elämäsi aikana olisi lienee keskityttävä HENKILÖKOHTAISEEN kehitykseen ja elämään parisuhdesotkujen sijasta.
 (1=sinä itse 2=henkilökohtaiset raha-asiat ja suhde materiaan 12= suurimmat henkilökohtaiset haasteesi/oppituntisi 11= ystävät, mutta myös henkilökohtaiset ihanteet ja toiveet)
 Luulenpa, että jos parisuhteeseen päädyt, niin pääset siinä melko helpolla (riippuen tietysti hieman aspekteista ja huoneen kärjistä). Se ikäänkuin hoitaa itse itsensä ilman sen suurempaa vaivannäköä. Vaikeuksia voi olla tosin edessä siinä tapauksessa, että suhde jollakin tavalla yrittää rajoittaa juuri henkilökohtaista kehityskulkuasi.
 Parisuhteessakin keskityt todennäköisesti enemmän itseesi, etkä uhraa omia ihanteitasi toisen ihmisen vuoksi-toivottavasti. Eli ei nuo tyhjät huoneet todellakaan ole aina huono juttu...

 Rakkaudella neitsyt

pitkästä aikaa taas lueskelemassa näitä tekstejä. Aikaa kulunut melkein 10v. Cheesy Ja nyt onnellisesti parisuhteessa. Kieltämättä suhde toimii hyvin kun itsellä on aikaa itsellekin ja omille jutuille. Yhdessä olo astetta vielä arvokkaampaa.

kiitokset Kauris76.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: