Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 439628 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2149


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #165 : 18.11.2013 17:33:27 »

Meille tuli 1. Itsenäisyys ja riippumattomuus
Tarot Tulkinta: Kohtalo
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
lauraemilia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20Profiili
« Vastaus #166 : 20.11.2013 16:34:05 »

Minulla aina numero seitsemän seuraa. Kaikki alkoi siitä, kun monia vuosia taaksepäin perheenjäseneni rintaan rusketusrajaksi tuli numero seitsemän. Se oli hullua.. Siitä asti, numero seitsemän ilmestyy joka puolelta. Googlailin joskus ja löysin kaiken näköistä raamatullista tietoa. 7 enkeliä ja hyvä ja paha. Haluaisinkin kysyä mitä teidän mielestä tämä luku merkitsee?
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1306Profiili
« Vastaus #167 : 22.11.2013 14:17:29 »

7 tarkoittaa henkisyyttä, hengellisyyttä, luonnonläheisyyttä, oman rauhan tarvetta ajoittain. Ellei kuuntele sisintään kääntyy 7  haittamaan sisäistä minää, joka helposti johtaa huumeisiin ja likööreihin ym päänsotkemisiin. Samoin tekee liiat ihmismassat ja toisten mielipiteitten noudattaminen. Sisäinen olo ja sen hyvänä pitäminen ovat a ja o 7-henkilölle.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Lumikenkailija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


Profiili
« Vastaus #168 : 07.01.2014 08:59:03 »

Hei, sain meditoidessani numerot 2323. En ole ennen näiden numeroiden kanssa ollut tekemisissä. Mitä ne tarkoittaa?
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1306Profiili
« Vastaus #169 : 06.02.2014 14:25:58 »

Nousee mieleen, että  (älä nyt pahastu) sinulla saattaa olla jakso, jossa materiallinen mestaruus ja henkisen tuen sekä fyysisen hoidon mestaruus sekoittuvat toisiinsa. Onko se pahasta vai hyvästä, sen tiedät sinä itse.

Selkosanoin:
Ethän vain ota vastuuta toisten ihmisten elämistä? Heidän negaationsa tulevat sinun astraalikehoosi ja sotkevat johdonmukaisuuttasi.
Hoida toisia ja asioitaan vain toisten asioina, älä jää valvomaan.

Ja puhdistaudu energioista, jotka haittaavat.

Kuitenkin arkitasolla:

2.3. ja /tai 22.3 sekä 23.3 ovat päivämääriä, jolloin kannattaa huomioida asioita normaalia tarkemmin, pohtia mtä on käynnissä...


2323 tarjoaa itsenäisyyttä, joka sinulle tärkeää. Tarjoaa myös tasaveroisuutta - miellyttämisen tilalle. Tuntuu jotenkin, että käytät turhan paljon energioita asioitten hoitamiseen. Symboliikka on apu, ei vankila. Katso sitä kuin valoverhoa, yritä siis nähdä todellisuus symboliikan takana sekä päinvastoin.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2014 14:06:33 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Lumikenkailija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


Profiili
« Vastaus #170 : 07.02.2014 10:35:10 »

Kiitos kun vastasit. Tuo kuulostaa kovin oikealta. Tosin luulin siitä jo päässeeni. Tulevatko ne sitten myös menneisyydestä, tarkoitan ihan omaa elämääni, en sen kauempaa. Voiko menneisyyden ihmisten hoitamisen, palvelemisen, miellyttämisen, taakat tulla vielä tähän päivään. Tämän päivän taakkojen lisäksi.
Täytyisi osata nyt jotakin, jotakin, jossa myönnän tarvitsevani apua, mutta en tiedä mistä sitä saisin. Mietinpä tätä!
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #171 : 07.02.2014 14:03:56 »

jaa.. Huh mun lempinummero..on ollut aina 4..siitä ei pääse mihkään. :Smiley
jaahh. :Smiley Cheesy Cheesy
NELONEN
Elämänläksy: Olla vastuuntuntoinen omia toimintoja kohtaan.
Maali elämässä: Rakentaa pysyviä perustuksia, olla käytännöllinen ja hyvä organisoija. Elämänpolullaan nelosen tulisi työskennellä kovasti, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, olla ottamatta turhia riskejä, olla kärsivällinen, oppia omista virheistään, olla tehokas ja kova, antamatta periksi vaikeuksienkaan edessä hyväksyen kuitenkin todellisuuden.
Neloset ovat kapinallisia, jotka näkevät kaiken toisin kuin muut. He ovat tarkkoja rutiini-ihmisiä ja heillä voi olla outoja ideoita kaikista sosiaalisista kysymyksistä ja uudistuksista. Rutinoituneet tavat tuovat nelosille turvallisuuden tunnetta. He ovat hyviä organisoijia, tehokkaita, rauhallisia, käytännöllisiä ja he osaavat käyttää rahaa viisaasti, sillä he tietävät ettei sitä kasva puissa. Neloset ovat realisteja ja he haluaisivat olla rakastettuja ja pidettyjä. Neloset pystyvät ilmaisemaan itseään myös fyysisesti ja ottavat tavallisesti elämän vakavasti. He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään. Neloset ajattelevat aina ensin ja toimivat vasta sitten.
Neloset eivät pelkää kovaa työtä vaikka se olisi tylsää tai ikävää. Heihin voi aina luottaa sillä he ottavat aina vastuunsa vakavasti. Heillä on usein tarttuva nauru, minkä johdosta muutkin unohtavat ongelmansa. He ovat kuitenkin hyvin epäluuloisia ja mustasukkaisia. Menestyksen he saavuttavat hitaasti, mutta varmasti.
Koska rahan käsitteleminen on heille niin luontaista, heitä tapaa usein kirjanpitäjinä, insinööreinä, kemisteinä, arkkitehteinä, sihteereinä, rakentajina, pankkiireina tai managereina.
Nelosille on tärkeää, että he saavat tuntea olevansa rakastettuja. Perhe-elämä merkitsee helle paljon ja he ovat diplomaattisia, herkkiä, sentimentaalisia, mutta joskus hieman kireitä. Varsinkin tämän luvun mestariluku kärsii usein hermojännityksestä (numero 22) Rakastelusta tulee nelosille helposti rutiinia, sille he pitävät järjestyksestä. Naisillakin on tavallisesti valmiina tietty lista, jonka mukaan viikko kuluu. Esim. maanantaina pyykit, tiistaina tiskit, keskiviikkona silitys jne. Kun nelonen tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, hän voi tuntea paremmin turvallisuutta. naiset pitävät miehistä, joiden kanssa voi elää tasapainoista elämää.
Miehet ovat usein malli-isiä. He ovat hyviä holhoojia ja he tarjoavat turvallisuutta ja pysyvyyttä puolisolleen. He eivät ole kovin intohimoisia, mutta seksuaalisesti maanläheisiä. jatkuva, tasainen seksi sopii heille. Miesten koti on aina siellä, missä on vaimo ja kotikin. Miehet haluavat rakkautta ja he ovat uhrautuvaisia. He eivät ehkä harrasta seksuaalisia kokeiluja, sillä he ovat aivan liian vanhoillisia siihen. He tekevät kuitenkin kaikkensa tehdäkseen naisensa onnelliseksi. Miehillä on tärkeää, että he saavat tietää mitä vaimo milloinkin tekee, sillä nelosluonne on aina hieman huolestunut.
Seksuaalielämässään neloset pystyvät osoittamaan kiintymystään sekä henkisesti että fyysisesti. Tosin rutiininomaisuus lyö pian leimansa seksiinkin, jolloin muutamista päivistä tulee aina niitä päiviä, jolloin on rakkauden aika. Sama asento, samana päivänä viikossa ja samaan kellonaikaan ovat nelosluonteen tavallisen järjestely. Heidän halunsa on maanläheinen eivätkä mutkikkaat seksuaaliset manööverit sovi heille. Oikea paikka seksille on aina oma makuuhuone.
Erogeeniset alueet: Jalat, sääret, nilkat
joku asia tuossa pittää paikkaansa :Smiley Tongue
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1306Profiili
« Vastaus #172 : 07.02.2014 14:18:06 »

Kiitos kun vastasit. Tuo kuulostaa kovin oikealta. Tosin luulin siitä jo päässeeni. Tulevatko ne sitten myös menneisyydestä, tarkoitan ihan omaa elämääni, en sen kauempaa. Voiko menneisyyden ihmisten hoitamisen, palvelemisen, miellyttämisen, taakat tulla vielä tähän päivään. Tämän päivän taakkojen lisäksi.
Täytyisi osata nyt jotakin, jotakin, jossa myönnän tarvitsevani apua, mutta en tiedä mistä sitä saisin. Mietinpä tätä!

Kyllä ne tämän elämän menneet itseä vastaan tehdyt  -vaikkakin hyvinä koetut teot- saattavat kuormittaa yhä. Mene päivä tai jopa tapahtuma kerrallaan, jotta opetat itse itseäsi pysymään uudessa päätöksessäsi toimia aiemmasta poiketen. taipumus palvella yli tarpeen ja kokea oma minä vahvemmaksi kuin todellisuudessa olet - seurauksena ylikuormittava toiminta sekä autetun kontrollointi, usein tiedostamatta jopa pitkänkin aikaa. Ethän sinä -hyvä ihminen- ole vastuussa siitä, mitä toinen apusi jälkeen tekee. Jollei hän ole ottanut opikseen, vaan odottaa sinun yhä hukkaavan energioitasi  tyyliin -ei kannettu vesi kaivossa pysy- et ole vastuussa autetun elämästä. Moni nimittäin apua saadessaan ei ota vastuuta opetella itse vaan kuvittelee sääliä ruikuttaen voivansa käyttää toista orjanaan, vaikka maailman tappiin. Ei pelkillä kehuilla elä ja silti tee toisen puolesta... ei ei.
Auta, mutta tietoisena, että vain opetat toiselle uuden tavan. Jollei hän ota opikseen, olet kuitenkin näyttänyt, kuinka hän voi selvitä asioistaan itsenäisestikin
- jos tahtoo.


Kaikkea hyvää! Hyvää tietä kuljet - omaa tietäsi. Siihenhän olet syntynyt. Apua annetaan vain satunnaisesti, kullakin oma elämä.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Hidden
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #173 : 10.02.2014 15:39:36 »

Hei palstalaiset. Rekisteröidyin sisään, kun oli niin mielenkiintoinen ketju. Olen lueskellut tätä parisen päivää. Olin lapsena kiinnostunut enemmän numerologiasta, mutta se on sitten jäänyt tässä aikojen mittaan. En silloin nuorempana kyllä paljoa ymmärtänyt ja toisaalta ehkä niissä kirjoissakaan ei ollut niin paljoa tietoa, kun niissä oli vain perusnumerot 1-9.

Omat numeroni ovat
Karmanluku/Elämänpolku 11
Pyrkimyksen luku 7
Vaikutelman luku 4
Minuuden luku 11

Ilmeisesti tuo 11 on vahva, koska se toistuu sekä syntymäajassa että nimessä? Miten 11 ominaisuutta saisi kehitettyä?

Jännä juttu vielä siinä, että kun tuolla olitte aikaisemmin jutelleet kännykkänumeroiden numeroista. Valitsin numeron nettipalvelusta ja tarjolla oli monta numeroa. Yksi numero sitten vaikutti siltä, että tämä on se oikea. Sain myös viestin itselleni: "Tällä numerolla saat töitä". Niin muuten myöhemmin sain, kun tarvitsin niitä kiperässä tilanteessa. Yllätys yllätys, siitä kännykkänumero tuli 11, kun nyt sain jännän aavistuksen ja laskin kurillani omani. Olen siis vielä sen verran nuori, etten ole ehtinyt antaa täyttä panostani työelämässä. Sitten kun valmistun, eiköhän asia ole eri.

Olen miehen lukuja myös katsellut, mutten oikein tunnista häntä luvuistaan. Yhteensopivuus kiinnostaisi.

Jotkut linkeistä ovat myös vanhentuneet, joten saisiko tähän ketjuun jonkinlaista päivitettyä linkkilistaa kiinnostuneille?
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1306Profiili
« Vastaus #174 : 10.02.2014 15:53:01 »

Olet nollaamassa tämän tason, kun elämänpolkusi ja kokonaisminuutesi ovat yksi ja sama luku.

Jotta pääset seuraavalle energia- ja osaamisen tasolle, opiskele kuten pyrkimyksen lukusi ohjaa sinua. Jaksoissa tai parilla pitkällä koulutuksella, mutta muista ottaa itsellesi aikaa luonnossa oleskeluun, ettet ala voida todella pahoin.

Vaikutelmasi saattaa johtaa työntarjoajan ajattelemaan sinua vain menestystä janoavana. Itsellesi tämä suuntaus ei välttämättä ole hyväksi, koska sisässäsi asuu henkisyyttä monenteen potenssiin.
Mutta - jos valitset esillä olon ja mammonan perässä juoksemisen, varaudu henkiseen nuivettumiseen. Tasapaino materian ja henkisen välillä on sinulle hyvin merkitsevä.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Hidden
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #175 : 10.02.2014 16:11:29 »

Olet nollaamassa tämän tason, kun elämänpolkusi ja kokonaisminuutesi ovat yksi ja sama luku.

Jotta pääset seuraavalle energia- ja osaamisen tasolle, opiskele kuten pyrkimyksen lukusi ohjaa sinua. Jaksoissa tai parilla pitkällä koulutuksella, mutta muista ottaa itsellesi aikaa luonnossa oleskeluun, ettet ala voida todella pahoin.

Vaikutelmasi saattaa johtaa työntarjoajan ajattelemaan sinua vain menestystä janoavana. Itsellesi tämä suuntaus ei välttämättä ole hyväksi, koska sisässäsi asuu henkisyyttä monenteen potenssiin.
Mutta - jos valitset esillä olon ja mammonan perässä juoksemisen, varaudu henkiseen nuivettumiseen. Tasapaino materian ja henkisen välillä on sinulle hyvin merkitsevä.

Hei, ja kiitos! Eli luvutko kumoavat toisensa ja niillä ei ole vaikutusta elämässäni?

Pyrkimyksen luku oli ilmeisesti myös henkinen, mutta vaati sitten enemmän omaa rauhaa. Olen aika usein pyrkinyt oleskelemaan itsekseni. Toisaalta en ole täyserakko ja tutustun helposti ihmisiin, joskin tarvitsen aikalailla omaa tilaa. 

Olen jossain määrin materialisti, joskin arvostan henkisyyttä. Ainakin nämä vaikuttaisivat toistaiseksi olevan tasapainossa keskenään. Mikään suuri urallaetenijä en mielestäni ole. Etenemistä sitten tapahtuu, jos on tapahtuakseen, joskaan en välttämättä halua mihinkään "johtoasemaan". Haluan löytää vain oman paikkani ja olla siellä, missä pitääkin.

Lueskelin tuolta, että Elämänpolunluku + Minuudenluku vielä yhdessä olisivat Kohtalonluku eli 22 vaikuttanee myös elämässäni, jos en väärin ymmärtänyt.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1306Profiili
« Vastaus #176 : 13.02.2014 14:29:45 »

Ei toki Hidden. Nouset samoilla asioilla, mutta eri tasolle energioillasi.

Kohtalonlukuna varsinkin on hyvä mestariluvut aluksi supistaa pienempään, eli tässä 13  = 4, jotta energiat eivät rytistä sinua  mennen tullen. Kun kehityt ihmisenä ja tietoisuutesi lisääntyy, tulee 22 energiat voimalla päälle. Silloin on hyvä olla valmis kuin partiolainen.
« Viimeksi muokattu: 20.03.2014 13:00:04 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ave^^
Vieras
« Vastaus #177 : 14.03.2014 15:58:02 »

Palaillaanpas taas tämän aiheen pariin.

Syntymäajastani laskettu numero on 8, ja tämä teksti: Elämänläksy: Oppia tulemaan materiaalisesti menestyväksi ja saada auktoriteettia pistää hieman mietityttämään. Nimittäin juuri työn saaminen ja auktoriteetin omaaminen ovat minulle kyllä kiven alla. Hyvän opiskelupaikan tosin sain, kovasti töitä sitä varten tekemällä silti (no, tämähän saturnuksen teemaa, joka kasia hallitseekin). Kuvaako siis sitä, että lopulta raskaasti työtä ja yrittämistä tekemällä jossain vaiheessa saavutan tuon kasin materiaalisen menestyksen ja auktoriteetin?

Koko nimestäni laskettu numero on 6. Täältä: http://www.airioja.fi/numerologia.html lainattuna: 6. Vastuu, rakkaus, harmonia. Ottaa herkästi vastuulleen kaikki mahdolliset työt, koska haluaa sydämestään auttaa muita. Hoitaminen ja palveleminen antaa mahdollisuuden luoda tasapainoa ja kauneutta ympärilleen. Monet velvollisuudet kuluttavat voimia, ja jossain vaiheessa on opittava sanomaan myös "ei". Törmään siis jälleen myös tähän teemaan, jota välillä tulee kyseenalaistettua, olenko lopulta muka niin hyväntahtoinen kuin joka paikasta näistä tuputetaan? Lopulta, tämä on sellainen asia, että jos olen, niin se on minussa niin syvään juurtunutta ja itsestäänselvää, etten osaa pitää sitä erityisenä.


Laskin nyt ensimmäistä kertaa pojalle luvut.

Syntymäajasta laskettu numero on 9 ja hänelle kaavailemastamme nimestä (joka nyt todennäköisimmin on jo päätetty näin, kastetilaisuus silti vielä pitämättä) laskettu numero 7. Eli paitsi että hän on  aurinko vesimies , myös numerot maalailevat hänelle jollain tapaa uutta luovaa ja ymmärtävää elämää. Numeroiden mukaan poika on myös niin isänsä poika, isän koko nimestä laskettu numero on myös 9 ja täältä lainattu: http://www.airioja.fi/numerologia.html kuvaus seiskasta: 7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä. on jotakin sellaista mitä isänsä hänestä toivoisi kasvavan.  Grin

Näitä tarkkailtuani löydän nyt myös yhteyttä syntymäajan numeron ja kartan välillä. Pojalla luku 9, jota hallitsee mars, ja hänellä kartallaan mars nousee. Miehellä luku 3, jota hallitsee jupiter, ja hänellä on vahvasti painottunut jousimies. Minulla luku taas 8, jota hallitsee saturnus, ja kauriin merkki ja saturnus ovat vahvasti asemoituneet kartallani. Onko muidenkin kohdalla tällaista yhtenäisyyttä löydettävissä?
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #178 : 19.03.2014 21:40:18 »

Kiitos Evea!  smitten


Tässä on tullut pohdittua, että mistä nimivalinnat tulevat ja periaatteessahan jos joku intohimoisesti asian ottaa, voisi yrittää sillä vaikuttaa johonkin. Tavallaan kuitenkin ajattelen, että se nimi mikä tuntuu oikealta on siinä mielessä jo valmiiksi annettu. Jollain tapaa sellaisia tuntemuksia kuitenkin on, että ei tätä nimeä, ja tämä tuntuu oikealta. Tämä pojalle kaavailemamme nimi on sellainen, mihin mies todella innostui. Itse olen pitänyt etunimestä, mutta toinen nimi on enemmän miehen haluama. Siinä mielessä on osuvaa, että nimestä laskettu numero vastaa miehen toiveita poikaa kohtaan.
tallennettu
Lumikenkailija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


Profiili
« Vastaus #179 : 08.04.2014 10:53:21 »

Hei! Viime yönä sain nyt sitten luvun 303. Ilman mitään selityksiä. Onko tällä mitä merkitystä. Yritin etsiskellä itse, mutta.. kertokaa viisaammat!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: