Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 459464 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #75 : 27.11.2007 12:17:39 »

Kielessämme numeron 0 ja sanan olla välille lutviintuu osuvahko yhtäläisyys kun asiaa tarkemmin pohtii...

Sitten eräs hassu juttu tuli vastaan yhdestä kirjasesta, jossa kerrottiin japanin kielessä tavun mu tarkoittavan tyhjyyttä tai ympyrää.. Vedin sen sitten mukaan tähän suomalaiseen mun ilmaisuun kun tarkoitetaan minuuteen kohdistuvaa happeningiä ja... Saatteko juonenpäästä kiinni? :Smiley
« Viimeksi muokattu: 27.11.2007 12:20:45 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #76 : 27.11.2007 20:13:15 »

Lueskelin tässä Salaista oppia, josta vastaan pulpahti tämmöistä liittyen tuohon 'nollaan'..

Muinaiset filosofit ajattelivat, että ympyrän muotoon on aina liitetty jotain jumalallista ja mystistä. Vanha maailma, joka johdonmukaisena symboliikassaan ja panteistisessä intuitiossaan käsitti näkyvän ja näkymättömän äärettömyyden ykseytenä, kuvasi jumaluutta ja sen ulkoista VERHOA – ympyrän avulla. Tämä kahden sulautuminen ykseydeksi ja theos-nimen käyttäminen erotuksetta kummastakin selitetään sen vuoksi ja se tulee yhä tieteellisemmäksi ja filosofisemmaksi. Platonin sanaa theos, koskeva etymologinen määritelmä on selitetty muualla. Hän johtaa sen verbistä thein, ”liikkua”, jumaluuteen liittämiensä taivaankappaleiden liikkeen perusteella.[131] Esoteerisen filosofian mukaan tämä jumaluus on ”öittensä” ja ”päiviensä” aikana (ts. levon ja toiminnan aikakausina) ”ikuinen lakkaamaton liike”, ”AINA TULEVA yhtä hyvin kuin aina universaalisesti läsnäoleva ja aina olemassa oleva”. Jälkimmäinen on alkuperäinen abstraktio, edellinen – ainoa mahdollinen käsitys ihmismielelle, jos se ajattelee tätä jumaluutta erillään jokaisesta muodosta. Se on alituinen, milloinkaan lakkaamaton evoluutio, joka lakkaamattomassa etenemisessään aionien läpi kiertyy takaisin alkuperäiseen olotilaansa – ABSOLUUTTISEEN YKSEYTEEN.

Ja samoin sieltä hieman eteenpäin:

Nelihaarainen risti on yksinkertaisesti neljän ilmansuunnan risti, mutta ristin merkki ei aina ole yksinkertainen.[137] Tämä tyyppi kehitettiin tunnetusta alkumuodosta, jota käytettiin myöhemmin ilmaisemaan useita ajatuksia. Egyptin pyhin risti, jota jumalat, faraot ja kuolleet muumiot pitivät käsissään, on Ankh , elämän merkki, elävä, vala, liitto… Sen yläosa on hieroglyfi ru , asetettuna pystyyn tau-ristin päälle. Ru on ovi, portti, suu, ulospääsy. Se kuvaa taivaan pohjoisosassa sitä synnyinseutua, jossa aurinko syntyy jälleen. Tästä syystä Ankh-merkin Ru on synnyinseudun naisellinen merkki ja edustaa pohjoista. TAIVAAN POHJOISOSASSA SEITSEMÄN TÄHDEN KUNINGATAR, jota kutsuttiin ”kiertokulun äidiksi”, synnytti ajan vuoden ensimmäisessä vaiheessa. Tämän alkuperäisen ympyrän ja taivaalle muodostuneen kierroksen ensimmäinen merkki on Ankh-ristin varhaisin muoto , yksinkertainen silmukka, joka sisältää samassa kuviossa sekä ympyrän että ristin. Tätä silmukkaa eli paulaa kannetaan vanhimman synnyttäjän, Ison Karhun Tyfonin edessä hänen arkkinaan, aikakauden, lopun, ajan käsitemerkkinä ja sen oli tarkoitus kuvata kiertokulkua. Tämä siis edustaa Ison Karhun pohjoistaivaalle muodostamaa ympyrää, joka muodosti ajan varhaisimman vuoden, mistä tosiasiasta päättelemme, että pohjoisen silmukka eli ru edustaa tuota ilmansuuntaa, ajan synnyinseutua, kun sen symbolina on Ankh-symbolin ru. Tämä voidaan kyllä todistaa. Silmukka on ark eli laskemista merkitsevä rek. Ankh-ristin ru toistuu kyproslaisessa merkissä  ja koptilaisessa ro, P.[138] Ro tuli kreikkalaiseksi ristiksi  joka on muodostettu kirjaimista ro ja khi eli R-K… Rek eli ark oli sen vuoksi kaiken alun (arkhe) merkki, ja ark-silmukka on pohjoisen risti, taivaan takimmainen puoli…[
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
j-62
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #77 : 09.12.2007 18:54:42 »

Hei kaikki numerologiasta kiinnostuneet.  Smiley

Mielenkiinnolla lueskelin tätä sivua. Itse teen ammatikseni numerologisia tulkintoja.
Haluan kertoa teille, että numerologia on todella hyvä keino lähteä tutkimaan itseään. On ihana oivaltaa itsestään aina uusia asioita ja sitä kautta myös kasvaa ihmisenä. Silloin voimme nousta elämän tikapuita ylemmäs ja lopuksi olemme yhtä sielun kanssa.

 Smiley

Numerologia mitä minä olen opiskellut on New Age numerologia. New Age numerologian avulla pystytään muuttamaan negatiiviset värähteet positiiviseksi.
Jos henkilöllä puuttuu kartastaan tiettyjä numeroita niin silloin hänellä ei ole tämän numeron värähteitä käytettävänään. Hänen on vaikeampi löytää itsensä ja elämänpolkunsa. New Age numerologialla pystyy tässä tapauksessa auttamaan.
Negatiivisia värähteitä pystytään muuttamaan positiiviseksi.

 Smiley

Meistä jokinen allekirjoituksella kirjoittaa oman kohtalonsa. Tätä myös pystytään muuttamaan. Itselleni tehtiin aikanaan muutoksia karttaani ja sen jälkeen elämäni on muuttunut paljon parempaan suuntaan ja elämääni on tullut paljon uusia asioita. Kohtalon muutos johti siihen, että opiskelin itse numerologiaa.

Halusin vain kertoa , että numerologia on myös jotain paljon suurempaa ja ihanampaa mitä olen nyt lukenut tältä sivulta.

Iloa päivääsi Toivoo j-62   Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #78 : 09.12.2007 19:56:46 »

Ah, ihanaa saada lisää tietoa tänne ketjuun ja vieläpä ihan ammattilaiselta! Cheesy Kertoisitko vielä lisää miten New Age numerologiassa numeroiden, eteenkin puuttuvien numeroiden, värähtelyt voidaan muuttaa positiivisiksi? Pystyykö sen tekemään itse tietoisesti vai tarvitaanko siihen jonkinlaista numerologian ammattiauttajaa avuksi? Itseltäni esimerkiksi puuttuu kokonaan numero 6 numerologian kartaltani ja koen kuutosen edustamat asiat ei-minuna ja hankalina itselleni.

Suosittelen myös, jos haluat, että laittaisit tietosi astron Auttajalistaan, joka löytyy tuolta yläpalkista. Sinne ovat tervetulleita kaikenlaiset vaihtoehtoisten hoitomuotojen ja itsetuntemuksen ammattilaiset aina reikihoitajista meedioihin ja vyöhyketerapeuteista kiviterapeutteihin. Auttajalista ei ole hyväntekeväisyyslista vaan keino tuoda osaajat ja avun tarvitsijat toistensa tykö niin, että ammatinharjoittajalle maksetaan palkka ostetusta palvelusta. En ole ihan varma, saako sinne lisättyä tietonsa itse vai lisääkö ylläpito ne sinne pyydettäessä.
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #79 : 10.12.2007 08:17:49 »

jep, kiinnostaa kans tietää lisää, multa puuttuu 4 vallan
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
j-62
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #80 : 10.12.2007 09:34:47 »

Heippa  Smiley


Numerologista muutosta ei voi tehdä itse vaan siihen tarvitaan aina sellainen numerologi, joka on opiskellut ja tietää miten muutokset tehdään.
Se ei ole mikään yksinkertainen prosessi vaan siinä joudutaan työskentelemään henkilön korkeimman minän kanssa.

Oma elämäni muuttui muutoksien myötä ja olen myös huomannut ja saanut kuulla, että henkilöille joille olen muutoksia tehnyt on myös elämä muuttunut paljon helpommaksi. Kun elämänpolku ja kohtalon vähteet ovat harmoniassa, niin silloin meidän on helpompi löytää oma polkumme tässä elämässä ja sanotaanko näin, että meille tuodaan asiat kuin tarjottimelle. Itse olen tämän huomannut omassa elämässäni.

Haluan kertoa ihanan rakkaus tarinan, joka tapahtui nuorelle miehelle jolle olin tehnyt muutokset. Nuori mies olkoon hänen nimensä tässä vaikka Pekka. Pekka oli hiljainen ja halusi olla aina kotona pelaamassa tietokone pelejä. Kerran hän taas pelasi jotain roolipeliä jonkun ulkomaalaisen kanssa ja he kirjoittelivat siinä samalla toisillensa viestejä. He huomasivat, että heillä on samoja ajatuksia ja muutenkin tuntui kaikki loksahtavan paikoilleen. Tämä toisessa päässä oleva pelaaja oli tyttö  joka asui austraaliassa. He rupesivat viestittelemään toisillensa enemmän ja enemmän ja kun tyttö ilmoitti, että hän muuttaa Englantiin niin Pekka halusi mennä häntä sinne tapamaan. Oltuaan Englannissa kaksi viikkoa Pekka tuli kotiin ja rupesi järjestelemään muuttoa pysyvästi Englantiin. Nyt Pekka asuu tytön kanssa ja hän on myös kosinut tyttöä ja saanut myöntävän vastauksen. Olen nähnyt nuoret valokuvassa ja täytyy sanoa, että he ovat ihan saman näköiset. Itselleni tuli mieleen, että Pekka on löytänyt oman kaksoisliekkinsä, eli sielun kumppanin. Olen saanut luvan kertoa tästä tarinasta.

 smitten

En halua mitenkään markkinoida itseäni tässä mutta haluan vain tuoda tietoosi, että emme ole voimattomia siinä miten elämme elämäämme. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa sen kulkuun omilla asenteillamme, ajatuksillamme ja muutoksilla. Siksi numerologia on jotain paljon enemmän.

 laugh T: j-62


tallennettu
j-62
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #81 : 11.12.2007 09:53:32 »

Hei  Smiley

Pistän tähän kotisivujeni osoitteen jos vaikka haluat käydä tutustumassa enemmän tähän aiheeseen.

htt://personal.inet.fi/koti/numerologijaananyrhinen/       Smiley

T:j-62

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #82 : 10.01.2008 10:38:42 »

Mietin edelleen välillä tuota numerosarjaani 5 7 3 8.

Selvästi henkinen vaihe on tietoisuuden kasvua, kun 5 oli vaan menoa ja bisneksiä. Esim kasvoin erilleen ent tutuista ja ainakin tutustuin Itseeni ja joihinkin henkisiin ihmisiin, ryhmiin. Mutta 3 vaihetta hieman odottelen ja sitten se 8. Vaikuttavat työnkuvaan.

Vaan meneekö elämä niin automaattisesti ja miksi juuri noin?

Ystävälläni on vielä 12 vuoden ajan 6-vaihe! Siis rakkaus ja palvelu, mikä sauma tuntea hänet. Eräällä se olisi tullut vasta elämän lopussa enkä jaksanut tuntea enää. (Vaikka hän on jo kokenut 3 ja 8 vaiheet! Outoa, siis tässä elämässä)

Huomasin tässä haaverini aikana nimittäin, että liikaa ei auta suunnitella ja kontrolloida elämää, yllätyksiä aina tulee suuntaan ja toiseen. Toisaalta huomaan että tämä vuosi on todella 6-vaikutteinen ja AP kartalla tapahtuu 5 ja 7:ssa; kakkosessa, kun on 8-vuosi eli varat. 2011 on 9-vuoteni jolloin korostuu myös AP kartan 12-huone..jne.

Edellisen kirjoittajan juttu on kiintoisa - mutta olisko tarkoitus esimerkiksi muuttaa juuri nämä 4 elämänvaihetta ja miksi? Numerologian muuttaminen kuulostaa jännältä. Täytyypä harkita.. nyt tyytyväinen olo.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2008 11:10:19 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #83 : 12.01.2008 12:20:15 »

Minä en tiiä onko siihen olemassa joku sääntö, mutta itse laskisin erikseen asunnolle ja kaupungille ja vaikka sitten lisäksi vielä yhteis"summa-vaikutus"(?)
Tai niin olen ainakin tehnyt.  Wink
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
j-62
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #84 : 24.01.2008 10:33:51 »

Hei  Smiley

Vastaus Soul`s Adventurelle. 

Elämän vaiheita ei voi muuttaa, ne tulevat aina olemaan.

Muutoksella löydetään henkilön sisäinen vahvuus. Piilossa olevat voimavarat tulevat esille. Jos henkilöllä ei ole käytettävissä esim. numero 2 niin hänellä ei ole pehmeyttä eikä empaattisuutta. Kun muutos tehdään ja hänelle annetaan uusien nimien myötä numero 2 niin hän saa itsellensä pehmeyttä, empaattisuutta ja hän oppii tekemään yhteistyötä muiden ihmisten kanssa.

Joka kerta kun muutat allekirjoitustasi esim. naimisiinmenon tai vaikka jätät kirjoittamatta allekirjoituksestasi joitain kirjaimia pois, niin nämä muuttavat kohtaloasi. Olet varmaan huomannutkin, että välillä haluat kirjoittaa allekirjoitustasi eri tavalla. Silloin sisälläsi on tunne siitä, että haluat elämääsi
muutosta. Muutos voi olla positiivinen tai negatiivinen. Positiivinen muutos johtaa siihen, että pääset elämässäsi eteenpäin. Negatiivinen muutos taas vie sinut hetkeen jolloin joudut työstämään asioita elämän läksyjesi kautta ja se ei välttämättä ole aina helppoa. Jokainen numero kertoo minkälainen kohtalosi tulee olemaan. Kun syntymänumero, sisäinen numero ja kohtalon numero ovat tasapainossa, silloin henkilöllä on helpompi löytää oma elämänpolkunsa ja hänen on helpompi löytää oma paikka elämässään.

 Smiley

j-62
tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #85 : 19.02.2008 21:54:43 »

Hei!

Voisiko joku numerologiaan edes vähän perehtynyt auttaa? Eli mitäs minun pitäisi nyt näistä luvuistani päätellä?
pyrkimys 3
vaikutelma 8
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

minuudesta tunnistan ainakin itseni paremmin numerosta 11 kuin 2.
Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii kommentoida. Wink
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #86 : 20.02.2008 20:57:42 »

Tästä linkistä saat hieman tulkintaa syöttämällä nimi- ja syntymätietosi
http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #87 : 21.02.2008 20:37:42 »

Kiitos  Smiley
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #88 : 17.03.2008 19:37:07 »

Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.

Tämän vuoksi luku 13 tarkoittaakin -toisin kuin meillä Suomessa uskotaan- uutta alkua, alitajuisten suunnitelmien tulemista radikaalisti näkyvään muotoon elämässä. Siksi moni tuntuu pelkäävän lukua 13, kun kerran pelkää muutosta.

Tosiasiassa kuitenkin ne, jotka aavistavat tulevat energiat ja asiat, voivat hyvin ja 'ovat aikaisia lintuja sekä nappaavat madot toisten nenän edestä kun luku 13 alkaa jyllätä'.
Henkilöt, joilla numerologisena lukuna on 13/22/4 ovat innosta piukkoina, kun voivat alkaa rakentaa uusia suunnitelmia todeksi, tai ihan oikeasti rakentaa jotain näkyvää uutta tähän maailmaan.

Jotkut 13/4/22 -tyypit ovat niin kuivan narisevia suunnitelmiensa kanssa, ettei pahemmasta väliä. Mutta pelkästään luvusta 13, eli pienen kuoleman ahdistavuuden ohittamisen antamasta varmuudesta uuden tarpeellisuudesta tämä piirre ei johdu, vaan ilmentyy muista numerologisista vastaavuuksista henkilön numorologisella kartalla.

Ota tästä sitte selvää Wink !!
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1330



Profiili
« Vastaus #89 : 17.03.2008 19:44:57 »

Hei!

Voisiko joku numerologiaan edes vähän perehtynyt auttaa? Eli mitäs minun pitäisi nyt näistä luvuistani päätellä?
pyrkimys 3
vaikutelma 8
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

minuudesta tunnistan ainakin itseni paremmin numerosta 11 kuin 2.
Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii kommentoida. Wink


Kovapa on sinulla elämänkoulu! Monta mestarilukua= paljon vastuuta, johon toki kasvat pikkuhiljaa. Varmasti kaipaat näkyvää asemaa, vaikka pelottaa astua esille ja ottaa aktiivi, tietoinen vastuu sanoista, teoista yms myös yhteiskunnallisella tasolla.
Saatat olla ajoittain vallan sitova. Ethän sinä sillä pahaa tarkoita, mutta toivon itsesi vuoksi, että alat kiinnittää tähän huomiota.

Mestarilukujen energiat ovat usein varsin vaativia ja huomaamatta alkaa odottaa toiseltakin 'korkealentoisuutta' sekä vahvaa sitoutumista vain asia-asioihin. Tällaisten tilanteitten ja jaksojen vuoksi mestarilukujen sävyttämä elämä on joskus tuskastuttavan vaativaa, mutta aina paljon enemmän antavaa - kuitenkin. Varsinkin kun muistaa välillä iloitella ihan fyysisesti, eikä unohda henkistäkään irroittelua.


Siis va8 py3= mi11, ep22, sn33 ...

Jos ihan lonkalta sutaisen viitteitä elämällesi, sanon että verkostoitumiseen pomoasemaan. Mukana hyvä olla luovuutta, perehdyttäjän tehtävän hyvän toimivuuden takaamiseksi.
Muista kuitenkin, että hyvä ilmapiiri on luotava itselle, muuten uuvut. Jos ylenmääräinen tahdikkuus pääsee sanelemaan elämääsi, voivut ympäristön vaatimusten alla. Sielun ja ruumiin hoitaminenkin kiinnostaa, niin uskoisin.

Suuntaa kuitenkin suoraan korkeammalle tasolle. Arkipäivän nyhjäämisessä tulisi sinustakin vain alkoholijuomien maallikko-asiantuntija.  Grin   Niitä on Suomessa jo koko maailman tarpeisiin riiittävästi.
Kansainvälisyys, oikeammin kosmisuus puhuu numeroistasi. Tuskin sinun on kovin vaikeaa ymmärtää suurempia suuntaviivoja ja elämän suurempaa totuutta. Vaikka ympäristö tahtoisikin vetää sinut alailmoihin, pyristele reippaasti vastaan. Moni ihminen ei kestä, jos läheinen menestyy. Siltikin vain ne, jotka on tarkoitettu oivaltamaan suuria linjanvetoja, sen myös omakseen kokevat. Onhan heille (olet yksi heistä) annettu järki ja sen käyttöohjekin jo syntymälahjana.

Ettäkö tämä olisi itserakkauteen kehoittamista? No eipä todellakaan. Suurempaa rakkautta ei  toisille voi antaa, kuin että tietää mitä tekee ja ymmärtää myös vastuunsa. Siltikään ei sinun kuulu kantaa  heikompia olkapäilläsi, koska silloin heidän jalkansa surkastuvat. Sitten he ovat sinulle riippakivinä. Neuvo, älä tee puolesta. Auta vain se hetki, että toinen jälleen voi nousta ja toimia. Mutta opiskele, jotta hallitset alan, jolla apuasi ja neuvojasi jaat.

 smitten Smiley

Hups! Tulipas se pikana, ritirampsu sinulle. Uskon että ymmärrät.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2008 20:13:23 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: