Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Marja-Liisa Harjunpää  (Luettu 9797 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sanani
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 154



Profiili
« : 14.03.2006 21:25:11 »

...kenelläkään kokemusta hänestä? Ajattelin kokeilla mutta hieman skeptinen tulkinnan teosta puhelimitse. Aina olen paikan päällä käynyt selvänäkijöillä mutta liekkö ainoa vaatimus tarvittavaan ammattitaitoon.. Huh
tallennettu
Surusielu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #1 : 15.03.2006 14:16:24 »

Hei,
Olin itse kuullut paljon kehuja Marja-Liisasta, mutta minun kohdallani hän ei osannut sanoa oikein mitään. Soitin ensimmäisen kerran viime keväänä. Osasi kuvailla luonnettani ja läheisiäni aika nappiin, mutta itse tulevan ennustaminen ei onnistunut. Ennusti seuraavat 6 kk, ei pidempää jaksoa. Lupaili esim. että löydän vakituisen suhteen juhannukseen mennessä, muttei osannut kertoa tästä muuta. Uuden työpaikan piti olla "paras mahdollinen" ja askel eteenpäin.

No, lähes vuosi on vierähtänyt. Ei tullut rakkautta, ja nykyiseen työpaikkaan olen täysin tyytymätön, päivittäin tilanteesta ahdistunut. Soitin M-L:lle uudelleen, ja hän osasi heti sanoa, etten ole miestä löytänyt. Kun kysyin, että mitä tapahtui sille "luvatulle" miehelle, niin vastasi, ettei aika ollut kai kypsä. No joo..ihan miten vaan. Taas pitäisi olla kesällä rakkauteen "mahdollisuus", mutta muuta ei tiennyt. Kaipa sitä nuorella ihmisellä on joka tapauksessa mahdollisuus olemassa, joten tarvitaanko sen sanomiseen selvänäkijä?
Muu olikin sitten arvailua. Esim, että onko nykyinen työni vakkari? (Ei ole). "taidat työssäsi viihtyä?" (En viihdy, vaan etsin jatkuvasti uutta). "Eikös sulle makseta aika vähän palkkaa?" (Ei, hyvä palkka onkin ainoa, mikä minut työssäni pitää). Asutko nykyään isossa kaksiossa? (En, pienessä yksiössä). Paras oli se, että olen sinkkuihmisenä etsimässä uutta asuntoa, pientä sellaista, ja kaupungin keskustasta. Mutta M-L:n mukaan muutan parin kuukauden kuluttua esikaupunkiin rivitaloon! Se ei ainakaan ole suunnitelmissa.

Joten summa summarum. Eka puhelu oli mielenkiintoista viihdettä: ihan jännä huomata, että tämä osasi kuvailla luonteeni, vaikken sinänsä tarvinnut tietoa, joka minulla on joka tapauksessa.. Mutta tokan puhelun olisin saanut jättää soittamatta. Rahat menivät hukkaan.

Suosittelen Sirkka Arevaa (Vantaa). Hän katsoo korteista ja ottaa vastaan kotonaan. Kaikki hänen  ennustamansa asiat eivät olleet mieleeni, mutta ainakin hänellä oli jotain sanottavaa, eikä vaan arvailuja.
tallennettu
taunos
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #2 : 10.04.2007 16:11:19 »

HEI

Minulla on kokemusta ML Harjunpäästä noin 5 vuoden ajan ajalta
Hän on ollut terapeuttini ja tukijani. Hän auttoi minua kestämään avioeron ja lapsen menetyksen.

Olen saanut häneltä voimaa ja empatiaa.
Ennustukset ovat toteutuneet hyvin. Ajat ovat kyllä heittäneet jonkin verran, mutta hän on kertonut tulevat erittäin tarkkaan.
Olen kokenut että hän on ollut ihminen, joka on pysynyt auttamaan ja tukemaan minua paremmin kuin kukaan muu.

Sen uskon että kaikki ennustukset eivät toteudu, mutta ihmettelen miten joku voi arvostella ML empatiakyvyn puutetta?
Onko hänellä joku kateellinen kilpailija? 
tallennettu
Jenny
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #3 : 10.04.2007 19:09:21 »

En ainakaan itse tuo kateellinen kilpailija ole. Soittaessani hänelle, minulla oli kysymys jonka vuoksi soitin ja johon olisin kipeästi jotain positiivista vastausta odottanut. Vaikka että ei se nyt tapahdu, mutta viiden vuoden päästä olet onnellinen tms. Päin vastoin hän vain sanoi, että ei näy tässä puolen vuoden aikana mitään - soita sitten loppuvuodesta uudelleen.
Olen lukenut, että joillekin hänen sanomansa ovat toteutuneet vasta vuosien päästä ja hän itse katsoo vain puolelle vuodelle. Tosin joitakin asioita hän kertoi spontaanisti tapahtuvan vuosien, vuosien kuluttua....eli jäi epäilyttämään, miksi ei sitten kaikkea kerro mitä näkee. En tiedä, tulee rahastuksen tunne, kun pitää soittaa jatkuvasti uudelleen. En soita enää.
tallennettu
taunos
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #4 : 11.04.2007 09:48:41 »

HEI

Olen käynyt muillakin ja kaikilla näkijöillä ajat heittävät
Mutta psykoterapeuttina marjaliisa on loisto akka. Paras mahdollinen

 


tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: