Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ylennetty ja alennettu Saturnus  (Luettu 13813 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 06.12.2005 14:56:20 »

Saturnuksen todellinen luonne ei jätä minua rauhaan. Tutkin eilen ihmisiä, joilla on Aurinko, Merkurius ja nousumerkki sideerisessä Kauriissa saadakseni joitain vinkkejä ja löysin mm. feministi-anarkisti Germaine Greerin (29.1.1939 klo 6.00 AEST –10.00 Melbourne, Australia 37S49 144E58). Greeriä ei voinut pitää minään konservatiivisuuden tukipylväänä ainakaan 70-luvulla.

Intiassa Saturnusta pidetään yleisesti demokratian symbolina – kun Aurinko ja Kuu ovat planeettakunnan kuninkaalliset, niitä vastapäätä (eläinradalla) oleva Saturnus on eläinradan demokraatti ja tasa-arvon kannattaja ja siksi Saturnus on ylennyksessä Vaa’assa. Tämä Saturnus-tulkinta poikkeaa länsimaisesta konservatiivinen seipään niellyt puupölkky–mielikuvasta kuin yö päivästä. Kiinnostavaa on myös se, että kun Edgar Cayce aikanaan kanavoi planeetoista astrologisessa mielessä, hän yhdisti Saturnuksen muutokseen. Muutokseen! Jos tulkitsemme Saturnusta näin, Uranusta ei tarvita. Mistä tulee taasen mieleen, että valtaosa trooppisista Vesimiehistä on sideerisiä Kauriita. Katsotaanpa, mitä Greer sanoi v. 1972 haastattelussa ”Greer on Revolution, Germaine on Love”

http://members.fortunecity.com/boojgg/articles.&.debates.by.greer6.htm

”Olen paljon poliittisempi nyt kuin olin silloin – olen edelleen anarkisti, mutta sanoisin nyt, että olen anarkisti-kommunisti, mitä en ollut silloin… (…) Kiinnostavaa minusta kulttuurisesti on se, että marxismi on sisällytetty 20. vuosisadan perusfilosofioiden joukkoon. Se vähintäänkin yhtä tärkeä kuin freudilaisuus tai wittgensteiniläisyys. (…) Saatat olla oikeassa, mutta renessanssin pointti oli siinä, että se ei muuttanut elämänlaatua 95% ihmisiltä. Kuten useimmat kulttuuri-ilmiöt, se koski eliittiä. Koko kulttuurihistoriamme on eliitin historiaa; meillä ei ole juuri lainkaan köyhien kulttuurihistoriaa, tai maanviljelijöiden tai käsityöläisten tai talonpoikien kulttuurihistoriaa. (…) Olen keskiluokkainen vallankumouksellinen, vaihtoehtoisen yhteisön jäsen. Nussin ympäriinsä (sori, Greer käytti tätä sanaa – suom. huom.), minulle tehdään abortteja, en mene naimisiin, kaikkea tätä. (…) Osa ilmiötä, jonka me kaikki opettajina panemme merkille, on se, että parhaat oppilaamme sattuvat olemaan vasemmistolaisia. Tämä ei ole sattumaa, koska ainoastaan kommunistinen ratkaisu, oli se sitten libertaalinen, anarkistinen, maolainen tai trotskilainen tai mikä tahansa, ainoastaan jonkinlainen kommunistinen ratkaisu voi antaa meille välineet ratkaista maailmaa kohtaavat ongelmat.”

Tähän lisäämme, että ainakin Simone de Beauvoirilla, Karl Marxilla, Jimmy Carterilla, Aleister Crowleylla, Benny Hillillä, Krisnamurtilla, Michael Moorella, Ralph Naderilla ja Jean Paul Sartrella on/oli Saturnus sideerisesti joko omassa huoneessaan tai ylennyksessä ja kulmahuoneessa. Kaikki ovat omalla tavallaan olleet demokratian, kansan syvien rivien ja ihmisen itsenäisen ajattelun puolella ylhäältäpäin annettuja totuuksia vastaan.

Sitten katsotaan keissiä, jossa Saturnus on alennuksessa. AstroDatabank sanoo hänestä näin:

”Pio Nonon pyhimykseksi julistaminen on saanut myös kritiikkiä, koska joidenkin historioitsijoiden mielestä hänen ahdasmielisyytensä halvaannutti kirkkoa. Hän oli vanhoillinen, joka näki maallisen valtiomuodon ja jopa kansalaisoikeuden Saatanan ilmentyminä. Pisimpään palvelleena paavina sitten pyhän Pietarin hän hallitsi 32 vuotta ja monien mielestä hän modernismin aikakaudella esti aikansa eläneiden traditioiden voimalla kirkkoa kehittymästä. (…) Kirkkohierarkia sisälsi monimutkaista politiikkaa; tähän historian aikaan pyhyyden valtuuttamat kuningaskunnat taistelivat valistuksen aikakauden, Ranskan vallankumouksen ja orastavan USA:n inspiroimaa kansantajuista itsemääräämisoikeutta ja kansalaisuutta vastaan. Paavin oli taloudellisten ja koulutuksellisten mahdollisuuksien yhä lisääntyessä juoniteltava kirkon perinteiden ja sen aatteen puolesta, että ihmiset, jotka ajattelivat itse, olivat harhaoppisia. (…) Hänellä ei riittänyt suvaitsevaisuutta epäuskoisille ja niille, jotka kieltäytyvät hyväksymästä kirkon oppia, mikä asetti katolisen kirkon vastakkain valtaosan maailmaa kanssa. Kaikkein uskollisimmin hän puolusti paavillisen erehtymättömyyden periaatetta.”

Kyseessä on paavi Pius IX (13.5.1792 klo 13.30 LMT –0.52.52 Senigallia, Italia 43N43 15E13). Tässä kohtaa tulee elävästi mieleen uskonpuhdistuksen kärki-idea, joka oli se, että ihmisen tulee itse voida lukea Raamattua ja muodostaa oma jumalasuhteensa, kun taas siihen asti vallinnut katolinen kirkko promotoi oppia paavillisesta erehtymättömyydestä ja papin välttämättömyydestä välikätenä ihmisen ja Jumalan välillä, mistä taas tulee mieleen se, että Saturnus on paitsi demokratian ja kommunismin, myös protestanttisuuden symboli
http://jyotishvidya.com/planets.htm .

Mä luulen, että tässä se on. Ylennetty Saturnus = tasa-arvo, demokratia da da; alennettu Saturnus = tasa-arvo, demokratia njet njet. On useita konservatiivijohtajia, joilla on ylennetty tai omassa merkissään oleva Saturnus, esim. Margaret Thatcher, Jacques Chirac, Konrad Adenauer, Silvio Berlusconi, George Bush Sr. ja Condoleezza Rice, mutta heidät on siitä huolimatta valittu demokraattisilla vaaleilla ja he ovat toimineet demokraattisessa järjestelmässä. Tuo demokratia on avainsana. Tämän vuoksi myös Pelle Miljoonalla on ylennetty Saturnus.
tallennettu
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #1 : 06.12.2005 16:34:27 »

Saturnus yhdistetään muutokseen? Ihmettelinkin, miksi tarotin Maailma-kortin sanotaan symboloivan Saturnusta vaikka mielestäni siinä on aivan selvästi vesimiesmäinen symboliikka. Tongue
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #2 : 11.12.2005 19:16:58 »

No hyvänen aika, Saturnushan on Vesimiehen perinteinen hallitsija,vaikkei sitä aina nykyastrologian maailmassa uskoisikaan...  :Smiley Ja valtaosa trooppisista Vesimiehistä on sideerisiä Kauriita ja niinpä Kauriin merkin luonne muuttuu yllättävän vallankumoukselliseksi sideerisellä eläinradalla: esimerkkinä juuri tuo Germaine Greer, mutta myös Bertold Brecht (viisi planeettaa Kauriissa), 80-luvun tyttöbändiuranuurtaja, feministi Liisa Akimof (viisi planeettaa Kauriissa), amerikkalainen radikaaliaktivisti Angela Davis (Aurinko, Kuu ja Ketu Kauriissa) tai feministien uranuurtaja, kirjailija Virginia Woolf (Aurinko, Venus ja Merkurius Kauriissa).

AstroDatabank-tietokannassa on ihmisten karttoja lajiteltuna luonteenpiirteiden mukaan ja sillä pystyy myös luomaan mille tahansa tutkimuksen kohteena olevalle ryhmälle satunnaisesta datasta lasketun kontrolliryhmän ja tutkimaan, esiintyykö jotain tiettyä planeettakuviota keskimääräistä enemmän tietynlaisten ihmisten kartoilla. Otin lähtökohdaksi sen, että ykköshuoneessa oleva planeetta vaikuttaa määräävästi ihmisen persoonallisuuden piirteisiin ja tutkin systemaattisesti, minkä eri luonteenpiirteiden yhteydessä mikäkin planeetta esiintyy ykköshuoneessa keskimääräistä useammin. Ajattelin, että näin olisi mahdollista luoda planeetoille ”persoonallisuusprofiilit” vähän Gauquelinmaiseen tyyliin. Käytin sideeristä eläinrataa, merkkihuoneita ja yhdeksää intialaisen astrologian planeettaa.

Löytyi tosi mielenkiintoisia korrelaatioita. Saturnuksen profiili poikkeaa  ehkä eniten totutusta. Sille löytyi seuraavanlaisia avainsanoja: fanaatikko, luova ( Shocked tämä tarkoittaa sitä, että luovaksi mainittujen ihmisten kartoilla löytyi ykköshuoneesta Saturnus useammin kuin mikään muu planeetta!), yökukkuja, yksityisyyttään varjeleva, ujo, turhamaisen itsekeskeinen.

Seuraavanlaisten luonteenominaisuuksien yhteydestä ykköshuoneen Saturnusta puolestaan löytyi kaikkein vähiten: kunnianhimoinen (siis täh Huh Saturnus ei olekaan kunnianhimoinen?), ailahteleva, rohkea, kova työntekijä (jälleen yllätys), passiivisen mitäänsanomaton, herkän haavoittuvainen (tätä piirrettä muuten löytyi eniten niiltä, joilla on Mars I huoneessa  Embarrassed), käytännön realisti (ei… nyt mä en ala enää mitään… eikö mikään, mitä mulle on aikanaan opetettu, pidä paikkaansa  idiot2), vahvasti periaatteellinen (tämä ominaisuus on tilastollisesti vahvasti Jupiterin heiniä – muistakaamme, mitä BV Raman kirjoitti sideerisistä Jousimiehestä ja Kaloista, Jupiterin merkeistä), itsepäinen, kiivas.

Eli mikä on se yksittäinen sana, joka osuvimmin kuvaa Saturnusta?

--- Gootti ---
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #3 : 11.12.2005 23:08:18 »

Intiassa Saturnusta pidetään yleisesti demokratian symbolina – kun Aurinko ja Kuu ovat planeettakunnan kuninkaalliset, niitä vastapäätä (eläinradalla) oleva Saturnus on eläinradan demokraatti ja tasa-arvon kannattaja ja siksi Saturnus on ylennyksessä Vaa’assa. Tämä Saturnus-tulkinta poikkeaa länsimaisesta konservatiivinen seipään niellyt puupölkky–mielikuvasta kuin yö päivästä. Kiinnostavaa on myös se, että kun Edgar Cayce aikanaan kanavoi planeetoista astrologisessa mielessä, hän yhdisti Saturnuksen muutokseen. Muutokseen! Jos tulkitsemme Saturnusta näin, Uranusta ei tarvita.


No, eihän tässä nyt mitään erityistä ole. Totta kai se planeetta, joka liikkuu kaikkein hitaammin ilmentää muutosprosessia syvemmiten ja perusteellisimmin kuin mikään toinen.

Saturnus hallitsee Kauriin ja Vesimiehen merkkiä. Molemmat merkit kuuluvat vaiheeseen, joka ilmentää täydentämistä, kokonaisempaa perspektiiviä ja suurempaa organisaatiota eli yhteiskuntaa.

Sen virheen Harschi teet, että käytät Saturnuksen hallitsemien merkkien yhteydessä sanaa "vallankumouksellinen". Varsinkin Vesimiehen merkkiin liitetään toisinaan tuo sana, ja se melko ilmeinen virhe. Vesimies sen enempää kuin Kauriskaan eivät ole vallankumouksen symboleja. Vesimies ilmentää ihmisjoukkoa, siinä olevia ajatuksia ja emootioita.

Vallankumouksellinen on henkilö, joka kumoaa vallan. Eli tuo sana kannattaa ymmärtää alkuperäisessä merkityksessään. Eläinradalla vallankumoajaa symboloi sideerinen Oinaan merkki. Myös sideerisessä Vaa´ssa on vallankumouksellista, mutta sisäisessä merkityksessä eli mielipiteiden tasolla.


Tv. Cool
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #4 : 12.12.2005 19:44:04 »

Jyotishassa merkkejä määrittelevät ennen kaikkea niiden planeettahallitsijat. Nyt siis jos halutaan miettiä, ovatko Kauris ja Vesimies vallankumouksellisia merkkejä, meidän täytyy miettiä, onko Saturnus vallankumouksellinen planeetta. Katsotaan ensin, mitä Saturnuksesta noin yleisesti sanotaan alan piireissä.

Jyotish Vidya –sivulta
http://jyotishvidya.com/planets.htm
löytyy mm. seuraavanlaisia sanoja liittyen Saturnukseen: discovery, invention, science, labourer, communism, protestantism, factories, oil, coal, mining industries. Voidaan tietysti keskustella, voiko planeetta symboloida kommunismia ja protestanttisuutta, mutta ei missään tapauksessa vallankumousta, mutta se menee minusta saivarteluksi.

Chakrapani Ullal, arvostettu eteläintialainen astrologi kirjoittaa:
http://www.hinduismtoday.com/archives/1996/5/1996-5-14.shtml
”When major planets like Saturn and Jupiter interact, a kind of bloodless revolution begins to take place, and results in a change which is positive, uplifting and optimistic. (…) Therefore the two planets Jupiter and Saturn begin to bring about emotional, psychological as well as intellectual changes which will make our planet Earth a spiritual center for the 21st century."

Jupiter/Saturnus –kierto on myös traditionaalisessa länsimaisessa astrologiassa tunnustettu ensisijaiseksi poliittisten mullistusten indikaattoriksi. Voidaan tietysti pistää poliittiset mullistukset tässä kokonaisuudessaan Jupiterin piikkiin, mutta ei… on muistettava, että entisaikojen maailmassa pysyvyys oli myönteinen asia ja mullistukset toivat yleensä aina mukanaan yhteiskunnallista epävakaisuutta, puutetta, nälkää ja kaikkea ikävää. Sitten voidaan sanoa, että mullistukset ja vallankumous eivät ole sama asia, mutta se on jälleen minusta saivartelua.

KN Rao korostaa toistuvasti sitä, miten Saturnus liittyy demokratiaan ja kommunismiin. Hän kirjoittaa artikkelissaan, joka käsittelee Saturnuksen transiittia Ravun merkissä (Saturn in Karka), seuraavasti:
http://www.journalofastrology.com/ARTICLES/saturn_in_karka.htm

”1) Before entering Karka, Saturn in Vrisha (=Härkä) and Mithuna (=Kaksoset) will have created disturbance through wars, famines and other man made and natural calamities
2) The government in power gets shaken up or is replaced through an election or a coup.
3) Then after entering Karka it leads to redrawing of boundaries of nations in many places of the world.

Some examples which come to the mind easily are:
1) After the First World War in 1917-18 following the Treaty of Versailles,boundaries in Europe were redrawn and the countries to suffer most were those belonging to Central Powers (Germany and its allies including the Ottoman Empire).
2) The Communist Revolution of 1917 in Russia took place when Saturn was in Karka. (…)

1) My further observation is that when Saturn in Karka has either Rahu or Ketu conjoined with it or if Rahu/Ketu axis falls in kendras from Saturn in Karka very significant changes take place. Dependng on what view one takes of history, they may be happy for for some people of some nations and unhappy for others.
2) My second observation is when Saturn is in Karka and Rahu/Ketu axis covers Vrisha (=Härkä) and Vrischika (=Skorpioni), which is very important from the point of Indian history, there can be historical shake-up
3) Saturn was preparing to enter Karka in the middle eighties of the nineteenth century when the Fabian Society in England gave a revolutionary twist to socialist thinking and women's rights.
4) Again Saturn was entering Karka in 1911, when Freud, invited to the USA, got the acceptance of his dream and sex theories and the seeds of the future permissive society and psycho-analysis as a method of treatment got accepted. (…)

In short, what is being suggested here is that the entry of Saturn in Karka gives new social, political and economic thinking which society accepts.
The reason could be that Karka , the fourth house of the zodiac is the house of masses and Saturn, representing mass acceptance, can and does become turning points in the history of man as well.”


Sori, että laitoin näin pitkän englanninkielisen lainauksen. Saturnuksen mukanaan tuomat vallankumoukset eivät ole yksittäisen yksilön aikaansaamia, vaan massojen liikehdintää. Luen itse mielelläni intialaisia kirjoittajia, koska länsimaiset sideeriset  astrologit tuppaavat helposti tuomaan trooppiselta eläinradalta periytyviä käsityksiä mukanaan, joista silmiinpistävin on se, että Saturnus symboloisi taantumuksellista valtaa, oikeaoppisuutta ja konservatiivisuutta. Nuo piirteet juontavat enemmänkin Jupiteriin, mutta ne on alettu liittää Saturnukseen, koska valtaosa tämän päivän sideerisistä Jousimiehistä on trooppisia Kauriita, ja niinpä Saturnus on saanut niskaansa näiden trooppisten Kauriiden / sideeristen Jousimiesten konservatiiviset taipumukset.

Tässä voi tosin olla hiukan väärinkäsitystä ja ristiinpuhumista sikäli, että sinä puhut vallankumouksellisesta henkilöistä, mutta minä puolestani massojen aikaansaamista poliittisista mullistuksista (joiden katalysaattoreina kenties ovat ihmiset, joiden kartoilla on anturit aistia massojen muutosvärähtelyitä).  Smiley
« Viimeksi muokattu: 12.12.2005 19:50:21 kirjoittanut Harschi » tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1058


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 12.12.2005 20:37:49 »

Ja millaisin merkein tälläiset mahdolliset anturit sitten
tulisivat esille?
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
SatAqu
Vieras
« Vastaus #6 : 12.12.2005 21:01:12 »

Hei.
Antureita voi olla sideerisellä Kauriilla tai Vesimiehellä, mutta vallankumouksen toteuttajiksi heistä ei ole. Mieleeni ei tule yhtäkään sideeristä Kaurista eikä Vesimiestä, joka tunnetaan valtaa kumoavana henkilönä. Tuleeko teille?

Harschi huomasi onneksi eron puhua henkilöistä erotuksena massojen aikaansaamista mullistuksista. Tottakai Saturnus on muutoksen planeetta, ja ilmanmuuta myös mullistuksien ja vallankumousten, sillä moiset tapahtumat ovat aina pitkän aikaprosessin summa.

Vallan kumoaminen puhtaasti käytännöllisenä toimintana liittyy kuitenkin mielestäni Marsin hallitsemaan Oinaaseen. Esimerkkihenkilöitä löytyy yllinkyllin. Mutta kuten todettua, tämä koskee siis vain henkilöitä.

Tv.
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #7 : 13.12.2005 15:57:16 »

Mieleeni ei tule yhtäkään sideeristä Kaurista eikä Vesimiestä, joka tunnetaan valtaa kumoavana henkilönä. Tuleeko teille?

Karl Marx. Nouseva Vesimies, Saturnus askendentilla. Mies on vaikuttanut taatusti useampaan vallankumoukseen kuin yksikään ihminen maan päällä, mutta sopiiko se sitten kategoriaan "valtaa kumoava henkilö"... jos ei sovi, niin kuka sitten?  Smiley

En kyllä ole ihan varma, mitä tarkoitat Kauriilla ja Vesimiehillä, aurinko-, kuu- vain nousevia merkkejä  Huh. Mutta ainahan nyt jotain löytyy.

Che Guevara 14.5.1928 klo 3.05 AST +4.00 Rosario, Argentina 32S57 60W40
 - Kuu Vesimiehessä. Valtaosa Guevaran aktiivikaudesta osui Saturnus-dasan aikaan.
Betty Friedan 4.2.1921 klo 4.00 CST +6.00 Peoria, Illinois 40N42 89W36
 - Vasemmistolainen radikaaliaktivisti, feministisen vallankumouksen ytimessä. Aurinko Kauriissa, Merkurius Vesimiehessä.
Antonio Gramsci 22.1.1891 klo 10.23 GMT +0.00 Ales, Italia 39N64 09E49
 - Italialainen kommunistijohtaja, marxilainen teoreetikko. Aurinko ja Jupiter Kauriissa.
Vaclav Havel 5.10.1936 klo 15.00 MET -1.00 Praha, Tsekkoslovakia 50N05 14E26
 - Tsekin samettivallankumouksen kärkihahmo. Havelista voitaisiin varmastikin sanoa "valtaa kumoava henkilö". Askendentti Kauriissa, Saturnus Vesimiehessä.
Jimmy Hoffa 14.2.1913 klo 6.52 CST +6.00 Brazil Indiana 39N32 87W08
 - Amerikan kuuluisin ay-mies. Askendentti, Aurinko ja Merkurius Vesimiehessä, Mars Kauriissa
Victor Hugo 26.2.1802 klo 22.30 LMT -0.24 Besancon, Ranska 47N15 06E02
 - kirjailija, kriitikko ja poliittinen aktivisti, jonka kuuluisin romaani on "Kurjat". Hugon viimeiset sanat olivat "rakastaa on sama kuin toimia". Aurinko, Rahu ja Venus Vesimiehessä, Mars Kauriissa.

Mä olen vasta h-kirjaimessa, mutta idea tuli selväksi. Mutta puhun tässä tietysti vallankumouksellisista, että jos aletaan vielä halkomaan hiuksia, että mikä on "valtaa kumoava henkilö", niin...  :Smiley
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1058


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 13.12.2005 20:45:19 »

Ei siis mitään Ville vallattomia nämä henkilöt höh?
Mut tässähän sitä saturnuksen auktoritetiaa tulee esille. Uskoisin
että Saturnus ekassa huoneessa tekee ihmiselle kovan yliminän ja
erottaa toisista ihmisistä omaksi kokonaisuudeksi ja soimaa ellei
ota "radikaaleja askeleita" tarpeeksi.  Huh
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Harschi
Vieras
« Vastaus #9 : 14.12.2005 16:37:11 »

Uskoisin
että Saturnus ekassa huoneessa tekee ihmiselle kovan yliminän ja
erottaa toisista ihmisistä omaksi kokonaisuudeksi ja soimaa ellei
ota "radikaaleja askeleita" tarpeeksi.  Huh

Hei, tässähän voisi olla hyvä kiteytys  Cool .
tallennettu
Fawnette
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148



Profiili
« Vastaus #10 : 02.07.2016 20:26:15 »

Tsau!

Tämä on jo vanha ketju, ja kysymykseni ei liity varsinaisesti ketjun sisältöön, vaan aikaisempaan kommenttiin astrodatabankin käytöstä.

AstroDatabank-tietokannassa on ihmisten karttoja lajiteltuna luonteenpiirteiden mukaan ja sillä pystyy myös luomaan mille tahansa tutkimuksen kohteena olevalle ryhmälle satunnaisesta datasta lasketun kontrolliryhmän ja tutkimaan, esiintyykö jotain tiettyä planeettakuviota keskimääräistä enemmän tietynlaisten ihmisten kartoilla. Otin lähtökohdaksi sen, että ykköshuoneessa oleva planeetta vaikuttaa määräävästi ihmisen persoonallisuuden piirteisiin ja tutkin systemaattisesti, minkä eri luonteenpiirteiden yhteydessä mikäkin planeetta esiintyy ykköshuoneessa keskimääräistä useammin. Ajattelin, että näin olisi mahdollista luoda planeetoille ”persoonallisuusprofiilit” vähän Gauquelinmaiseen tyyliin. Käytin sideeristä eläinrataa, merkkihuoneita ja yhdeksää intialaisen astrologian planeettaa.

Kiinnostaisi, miten saa koottua tällaisen kontrolliryhmän ja etsimään tietoa noiden kartan tietojen avulla. Jos joku osaisi tässä neuvoa niin avot, millainen kultakimpale tässä olisi tutkittavaksi!  Cheesy
tallennettu

aurinko vesimies
kuu  askendentti neitsyt
merkurius  venus  mars saturnus neptunus uranus kauris
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: