Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: entinen koti  (Luettu 3640 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« : 09.03.2007 17:06:47 »

Hei  Smiley
Kummastuttaa kovasti, miksi entinen asuntoni on jatkuvasti unissani. Monta kertaa viikossa olen siinä kämpässä unimaailmassa ja tunnelma on miltei aina tosi ahdistava.
Se asunto oli eka oma koti, kun muutin vanhempieni luota 17-vuotiaana.
Toissa yönä löysin sieltä kuolleen nuoren naisen ja olin aivan kauhuissani.
Ne unet ei ole suoranaisia painajaisia, mutta just se outo tunnelma tekee niistä vastenmielisiä.
Eikö unen asunto kuvaa ihmistä itseään? Minkä ihmeen takia mä hinkkaannun siihen samaan paikkaan uudestaan ja uudestaan, vaikka olen muuttanut miltei kymmenen kertaa asuntoa sen jälkeen.
En tajua, en. idiot2
Voisiko joku hieman valaista?
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 09.03.2007 18:30:43 »

Tuli ensilukemalta mieleen, että kuollut unessa symboloi isoa (psykologista) muutosta, ihan kuten Pluto astrologiassa (syntymä ja kuolema). Niin ja entinen koti = entinen sinä, tai elämänkokemuksesi jotka liittyvät tuohon aikaan. Assosioitko jonkin nykyelämässä tapahtuvan tai tulevan muutoksen tuohon isoon elämänmuutokseen (muutto pois lapsuudenkodista) aikana, jolloin olit 17-vuotias? Jokin siinä, mitä olit silloin, on ehkä kuollut tai poistunut/poistumassa elämästäsi. Vastenmielisyys voisi ehkä kuvata vastahakoisuuttasi muutokselle? Jos et tuntenut unessa tuota nuorta naista, niin tuli myös mieleen, että voisiko asia myös johonkin muuhun henkilöön kuin sinuun - lapseesi, ystävääsi?

En juuri harrasta unien tulkitsemista, mutta heitin nyt nämä ajatukset tänne, jos niistä jotain apua tai lähtökohtaa olisi pohtimiselle. Symboliikan tulkitsemisestahan niissäkin on kyse, aivan kuten astrologiassa, mutta unien kohdalla en ole aivan niin paljoa harjoitellut ja nämä kommentit tulevat täysin mutu-pohjalta. Wink
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #2 : 10.03.2007 00:40:19 »

Jos toi murhattu nainen on piirre josta vihdoinkin paasit pois, ilmeisesti se on kauan vaivannut sinua koska olet jatkuvasti nahnyt siita unia.
Ensi kerralla laske vaikka lampaita ja ajattele jotain kivaa tulevaisuudelle ettet uudestaan joutuisi sinne, tee kuvittelemasi ihanneuni ennen nukkumaan menoa ja ajattele sita-sehan vaan on itsesuggesiota.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: