Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uusi Maapallo  (Luettu 4448 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 28.02.2007 15:39:28 »

UUSI MAAPALLO NOUSEE
Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus


Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
www.starchildglobal.com
Helmikuussa 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat kanssavalotyöntekijät, arkkienkeli Mikaelin alkuperäinen kanavointi tästä aiheesta annettiin yksityiskanavointina eräälle naisasiakkaalle Euroopassa. Hän oli kysynyt roolistaan Uuden maapallon energioissa ja siitä tärkeästä verkkotyöstä, jota hän teki. Mikaelin vastaus selittää paljon tapahtuvaa työtä. Monet uusista, vastaheränneistä valotyöntekijöistä ovat tietämättömiä siitä, että verkkotyö on ollut käynnissä monia vuosia. Se alkoi vuonna 1987 harmonisesta yhdentymisestä. ”Luojaenkelit”, eli valotyöntekijät Hengen avustuksella, alkoivat asetella verkkojärjestelmää. Sitten vuonna 1998, kun kristallilapset olivat luoneet tarpeeksi kriittistä massaa erityisenergiallaan, kohoamisprosessi alkoi. Se on tietoisuuden nostamista uusiin verkkoihin, jotta Uusi maapallo voidaan luoda.

Tuo prosessi on nyt saatu valmiiksi. Verkot ovat käynnissä ja Uusi maapallo on valmiina ilmentymään, kun me luomme sen.

Liitän mukaan myös runon, jonka kanavoin itse Maalta tähän aikaan viime vuonna, kun ensimmäisen kerran aloin vastaanottaa näitä energioita. Kirjoittaessani osuuden maasta ja merestä rakastavaisina en ollut varma, mistä siinä oli kyse. Mutta nyt käsitän, että tuolloin tämä planeetta tunsi ihanaa kaksoisliekkienergiaa, ja kun planeetta vastaanottaa Ykseyden alkuperäisen kimmokkeen, mekin yksilöinä voimme vastaanottaa sen omaan elämäämme.

Se on yksi niistä ihanista lahjoista, joita me saamme kun menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus yhdistyvät ja tulevat NYT-hetkeksi - luomisen äärettömäksi nykyhetkeksi.

”Pian, rakkaat sielut, te heräätte ja muistatte 'muinaisen maapallon'. Te muistatte sisällänne ajan, jolloin maa oli 'yhtä'. Kyllä, rakkaimmat sielut, teidän aloittaessanne tämän maapallolla olemisenne syklin tai vaiheen, oli vain maa ja meri. Tämä planeetta oli täydellisessä tasapainossa, jin-jang-tilassa, missä yksi suuri meri heijasti yhtä suurta manteretta ja energiavirtaus niiden välillä loi niin suuren rakkauden ja luovuuden räjähdyksen, että elämänmuotoja alkoi ilmestyä verkkoihin valtavasti. Alkuperäinen Elohim-enkeliperhe oli niin innostunut tämän maailman mahdollisuuksista, että se kutsui monia muita enkeliperheitä auttamaan työssä tässä ihanassa maailmassa.

Ja niin alussa oli tämä yksi suuri manner, jota kutsuttiin Mu'ksi tai Äidiksi. Ja tämän planeetan ensimmäiset olennot elivät merissä. He olivat muinaisia, esi-isiä, ja nämä ovat sitä perhettä, mitä te kutsutte merinisäkkäiksi (valaat ja delfiinit), mikä elää merissä tänäkin päivänä.

Mutta kun ihmiselämä ilmestyi esiin ja luotiin maan verkkoihin, tuli tarve erilaisiin kokemuksiin ja erilaiseen olemiseen. Ja niin maamassassa itsessään heräsi tarve erillisyyteen. Ei pahana asiana - tuolloin ei ollut mitään sellaista moraalista tuomitsemista kuin nyt - vaan ainoastaan tarve tutkia ja seikkailla itsensä sisällä tämän erillistymisprosessin kautta.

Ja niin nousivat ensimmäiset mantereet, ja siitä mikä oli yhtä, tuli monta. Ja niin oli hyvä. Ja erilaisia elämänmuotoja, kokemuksia ja ymmärrystä kylvettiin. Ja niin oli hyvä. Tapahtui monia muutossyklejä kun maapallon maamassat ajelehtivat erilleen ja pyörivät ja muodostuivat uusiksi kokemusilmentymiksi.

Ja luotiin muun muassa kaksi suurta sivilisaatiota, jotka tunnetaan Lemuriana, alkuperäisen Mu-äidin muistona, ja Atlantiksena. Atlantis oli hyvin energeettinen ja aktiivinen paikka. Siellä oli paljon kokeiluja, tutkimista ja vilkas henkinen elämä. Ja niin oli hyvä. Ja Lemuria eli vanhan äidin alkuperäisen mallin mukaisesti ja elämä siellä oli hyvin feminiinistä, hyvin pehmeää ja rakastavaa. Ja niin oli hyvä. Voitaisiin sanoa, että Atlantis ilmaisi maskuliinista energiaa ja Lemuria feminiinistä energiaa. Ja niin oli hyvä.

Mutta sitten, kun ihmiselämä kehittyi ja työskenteli aina enemmän yhteistyössä merinisäkkäiden ja taivaallisen älykkyyden kanssa, päätettiin, että Elohim-luojat inkarnoituisivat ihmisten ja merinisäkkäiden rotuihin ja yhdessä ihmisten kanssa he loisivat tarpeelliset verkot ja rakenteet, jotka uudistaisivat planeettaa ja synnyttäisivät sen uudelleen. Tunnettiin suurta innostusta tätä suurta haastetta kohtaan, sillä tätä yritettiin ensimmäistä kertaa eikä tiedetty, mitä odottaa.

Ja niin sitten kävi, etteivät he olleet täysin valmiita. He eivät olleet sielultaan ja sydämeltään tarpeeksi vahvoja, ja kriittisellä hetkellä heidän tahtonsa horjui ja uusi verkko jakautui ja sirpaloitui. Ja seuraus oli valtava aineellisilla tasoilla. Maapallon navat vaihtelivat hurjasti ja maapallo itsessään kouristeli ja sen maamassat rikkoutuivat ja liikkuivat nopeasti.

Ja niin moderni maailma syntyi tähän traumaan. Niin suuri manner, jota kutsuttiin Atlantikseksi, hävisi jään ja lumen alle ja siitä tuli eteläinen etelämanner. Suuri Lemurian maa, joka tunnetaan Gondwanana, sirpaloitui ja jakautui ja niin luotiin Intia, Australia, Etelä-Amerikka ja osa Tyynen valtameren saarista, mukaan luettuna Havaiji.

Ja maapallon palattua 'normaaliksi', kollektiivisessa psyykessä oli suuri trauma 'erillisyyteen' ja 'jakautumiseen' liittyen ja suuri tarve parantua. Ja niin sitten oli, että viisaat ja ikivanhat tämän planeetan vartijat päättivät, että he sallisivat kokonaisen aikasyklin, jolloin tällä planeetalla elävät saattoivat parantaa traumansa kokemalla ehdottoman rakkauden parantavan armon.

Tämä voisi tapahtua vain ajan kuluessa, koska trauma oli ollut suuri. Vaati monia tuhansia vuosia ja monia rakkauden ja valon opettajia saattamaan maapallon kollektiivinen tietoisuus pisteeseen, missä se voisi taas kerran ottaa vastaan sen suuren rakkauden, joka on kaikkien asioiden taustalla.

Ja niin se on, rakkaat ystävät, että tästä kohtaa te löydätte itsenne juuri nyt. Te olette viestintuojia ja opettajia, jotka herättävät kollektiivisen psyyken muistot siitä, mitä kerran oli ja mitä tulee taas olemaan.

On suuri LAHJA muistaa YKSI, suuri äiti, Mu… jumalainen feminiinisyys maamuodossaan. Ja MONINAISUUDEN ja ERILAISUUDEN kokemisessa on myös suuri LAHJA. Ja me haluamme teidän tietävän, että tänä aikana te opitte hyväksymään sekä Ykseyden että moninaisuuden, juhlimaan sitä, mitä te olette, mitä te olette olleet ja mitä teistä tulee. YHTÄ ja MONIA.

Sillä kun nämä muistot heräävät teissä, te löydätte rohkeutta ja iloa luoda uudelleen nämä energiat ilman pelkoa ja tuomitsemista. Sillä te näette, että kaikki on hyvin, ja että kaikki lepää Kaikkeuden suuren lähteen rakkaudessa.

Ja niin nousee Uusi maapallo, uudestisyntyneenä uusiin verkkoihinsa ja uudestiluotuna Elohimin suuren suunnitelman mukaisesti. Hänen muodonmuutoksensa mahdollistavat ne ihmisenkelit ja merinisäkkäät, jotka ovat kantaneet tuota energiaa näinä aikoina.

Ja niin… SE ON TEHTY!

Teidän tarvitsee vain herätä ja alkaa tuntea se suuri voima ja rakkaus, joka syöksyy uusien verkkojen kautta. Hyvin suuret mahdollisuudet odottavat teitä ihmisinä, kun te oivallatte, että työ on tehty! Ei ole mitään odotettavaa eikä mitään suuria traumaattisia tapahtumia tarvitse pelätä. On vain ilmentämisen ja luomisen iloa uusissa energiaverkoissa.

Rakkaimmat sielut, puhdistakaa kaikki ahdistuksen, masennuksen ja huonon itsetunnon energiat pois. Puhdistakaa kaikki tuomitseminen pois. Hyväksykää, että kaikki on hyvin ja että on aika kokea elämän suuri hyvyys. On niin paljon rakkautta ja yltäkylläisyyttä odottamassa vain niiden ilmaisemista ja kokemista, jotka heräävät ja sallivat itsensä vapautua menneisyydestä ja sen peloista.

Jokaisen uuden valontemppelin luominen herättää vanhat muistot, jotka auttavat herättämään vielä unessa olevat sille suurenmoisuudelle, keitä te olette. Sillä todellakin, te kaikki olette joko Elohimin perheestä tai niistä enkeliperheistä, jotka kutsuttiin auttamaan maapallon uusien verkkojen kylvämisessä ja ilmentämisessä.

Ja niin on HYVÄ! Rakkaat ihmisenkelit, sitä te olette!

Työ, jota te edelleen teette, puhdistaa pois vanhat syyllisyyden ja kärsimyksen energiat, jotka ovat vielä jäljellä tuhansia vuosia kestäneen eurooppalaisen sivilisaation jälkeenkin, ja se aktivoi uudet verkot ja sallii uusien energioiden virrata tämän mantereen ihmisille. Tämä mahdollistaa suuren heräämisen ihmisten keskuudessa. Avainpelaajat ovat jo paikoillaan ja heitä opastetaan tälle uudelle työn tasolle. Teistä tulee 'isäntiä' ja 'emäntiä', kun te toivotatte tervetulleeksi ihmiset Uudelle maapallolle ja opastatte heitä.”
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2017 13:57:47 »

Ne oli niitä aikoja jolloin kannustettiin ihmisiä henkiseen heräämiseen ja jaksamaan vaikeissa olosuhteissa.

Kyllähän näissä kanavoinneissa ynm on uhkailtu pörssiromahduksella niin kauan kun jaksan muistaa.

Lisäksi yhdessä kanavoinnissa luvattiin lisää rahaa ihmisille jotka työkseen näitä tekee, oli se sitten kanavointeja ynm aiheeseen liittyvää.

tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
mouru
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 618


Profiili
« Vastaus #2 : 12.04.2017 22:14:18 »

Kiitos Athamaarit! Eihän nämä Mikaelin viestit vanhene koskaan, aina löytyy joku kenen tietoisuus on siinä tilassa että resonoi, ehkä vielä sadankin vuoden päästä tää antaa jollekkin tietoa. Kanavointeja kannattaa lukea koko keholla, oon huomannut, paljon selkeämpää kuin pelkällä päällä lukeminen.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: