Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: the fed  (Luettu 3268 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« : 04.02.2007 22:26:05 »

Laitanpa tämän tänne. Seuraavasta artikkelista voi lukea USA:n keskuspankista ( the federal reserve ) kertovan jutun. Se on mielenkiintoinen.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=LEN20060701&articleId=2712

The fed on ilmeisesti USA:n perustuslain vastainen yksityinen rahantekokone. Sillä ei pitäisi olla oikeutta painaa rahaa ja silti se sitä tekee. The fedin mahdollistava laki runnottiin läpi 22.12 1913 aamuyöllä, ajankohtana jolloin monet edustajat olivat jo nukkumassa tai lähteneet joulun viettoon. John F Kennedy yritti muuttaa systeemiä antamalla presidentillisen määräyksen kesäkuussa 1963. Hänen tarkoituksenaan oli romuttaa koko federal reserve - systeemi ja palauttaa valta kansalle. Marraskuussa 1963 yksinäinen pyssymies sitten ampui Kennedyn ja varapresidentti Johnson kumosi sitten Kennedyn antaman määräyksen ja kaikki jatkui kuten ennenkin.

23.12.1913 kello 18:02, Washington DC. Siinä on the fedin syntymätiedot. Kartalla on parikin mielenkiintoista juttua. Plutomaisuutta tuo  pluto aspect_opp aurinkopluto on 0 astetta ja 5 min. ravussa ja  aurinko 1 aste ja 33 min. kauriissa. Tammikuussa 2008 transitoiva  pluto aspect_opp pluto. Eli seuraukset alkavat paljastua ja toisaalta vuodesta 1913 alkanut kehityskulku alkaa huipentua. Se toinen todella mielenkiintoinen asia the fedin kartalla on se, että sen MC on tarkasti neliössä  pluto aspect_opp aurinko. MC:n asteluku on 0 astetta ja 22 min. oinaassa. Vuoden päästä tähän aikaan transitoiva  pluto on neliössä tähän MC/IC - akseliin. Tavoitteisiin voidaan pyrkiä raivokkaammin kuin koskaan, mutta se ei välttämättä riitä. Mitä tästä kaikesta seuraa? Maailmantalous voi alkaa yskiä. Lisää haasteita on lähivuosina joka tapauksessa tulossa, kun  saturnus saapuu the fedin kartan pohjalle lokakuussa 2009 ja kesäkuussa 2010 oinaaseen ja the fedin MC:n ylittävät sekä  uranus että  jupiter. Mielenkiintoiselta näyttää, voittaako Ankkalinnan Palloseura mestaruuden vai joutuuko se Ö - sarjaan? Odotellaan ja katsotaan.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 06.02.2007 12:28:14 »

Aika huimaa juttua... Shocked En ehtinyt lukea artikkelia kunnolla, täytyy kahlata se joskus ajan kanssa, mutta nuo transiitit näyttävät todella mielenkiintoisilta. Katselin juuri viime sunnuntain Hesarista, miten suuria asuntolainoja pankit nykyään antavat melkeinpä ilman vakuuksia ja tulivat taas ne viime lamakauden jutut mieleen, mistä Seppokin miitissä puhui...
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #2 : 09.02.2007 22:40:08 »

Näyttääpä olevan tuleva AP-karttakin aika rankka. Siinä on  aurinko, merkurius, jupiter ja  pluto konjunktiossa.  pluto on 8. huoneessa ja loput 3 planeettaa 9. huoneessa. Tähän ryhmään on oppositiossa  kuu ja  mars, jotka ovat konjunktiossa. AP-kartalla on myös  saturnus aspect_opp uranus, joka voi viitata rakenteiden äkilliseen murtumiseen, kun uusi ja vanha törmäävät toisiinsa. Tämä törmäys voisi iskeä esim. syyskuun lopulla. Silloin transitoiva  saturnus on tarkalleen oppositiossa AP-kartan  uranus. Silloin myös  aurinko on juuri tehnyt  aspect_squ tähän rankan näköiseen oppositioryhmään. Kaiken lisäksi transitoiva  saturnus on tehnyt myös rx- saturnus neliön. Hauska yksityiskohta on myös se, että terrorismin vastainen sota alkoi käytännössä New Yorkin terrori-iskuista, silloin the fed koki  saturnus paluun  :Smiley. Mielenkiintoiselta näyttää.

Joulun tienoolla mietiskelin kovasti, että ottaisinko asuntolainan vai en. Järki sanoi, että älä. Mutta mieli teki kovasti ja kysäisin Tarot-korteilta neuvoa. Nostin yhden kortin ja se oli rahojen 5. En mennyt pankkiin lainaa kysymään.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #3 : 20.11.2007 17:25:40 »

Nostanpas ylös tämän vanhan jutun, kun alkaa tuo Yhdysvaltain keskuspankkia kovasti koskeva  pluto siirtymä  kauris olla lähellä.  pluto aspect_opp pluto transiitti on tarkka ensimmäisen kerran ensi tammikuun lopussa. Ns. roskalainoista alkanut talouselämän myllerrys ei ole vielä lopussa. Mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää. Itse vauhkoonnuin sen verran, että lunastan huomenna rahastoni ja siirrän rahani korkotilille odottelemaan vakaampia aikoja.
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: