Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Talo täynnä vaatteita ja huoneita silmänkantamattomiin.  (Luettu 3159 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 22.02.2007 12:22:31 »

Talohan on siis minuuden symboli, mutta mitä tämä mahtaisi minulle viestittää? Koen sen nyt jotenkin tärkeäksi, sillä uni oli normaalia voimakkaampi ja selkeämpi.

Olin menoss Jyväskylässä asuvan kaverini luo pesemään pyykkiäni. Löysin talon. Eteisen vasemmalla puolella oli sisustettu huone: kaksi sänkyä peräkkäin (joista toinen pienempi) ja valkea kirjahylly jäivät mieleeni. Myöhemmin tuo huone muuttui vessaksi, jossa pyykit pestiin.

Talossa oli tuon huoneen lisäksi 3 muuta huonetta. Kaikki tyhjiä, valkoisia ja täynnä puhtaita vaatteita. Niitä roikkui naruilla ja köllötteli pinoina pitkin lattioita. Hyvä kun jalan sijaa sai!

Löysin ystäväni viimeisesti huoneesta nukkumasta isolle vuoteella vaatteiden keskeltä. En tohtinut herättää häntä, vaan menin takaisin eteiseen. Hän olikin herännyt sillä aikaa ja tuli auttamaan pyykinpesussa.

Myöhemmin talon tyhjä valkea eteinen muuttui paneloiduksi ja hyvin lämpimäksi, kauniisti sisustetuksi. Tämä tapahtui kun paikalle tuli toinen ystäväni ja ystäväni aasialaissuomalainen pariskunta. Menimme keittiöön, joka oli samanlainen kuin eteinen - paneloitu, lämpimän näköinen ja kodikas.

Minä ja paikalle aasialaisten kanssa tullut ystäväni avasimme keittiön takaseinän, jonka takaa paljastui toinen huone. Se oli kartanomainen, pieni, viihtyisä olohuone. Huone kuului vanhalle herrasmiehelle, joka harrasti hevosurheilua. Huonekalut olivat massiivisia, puisia ja tummia.

Näitä huoneita vain jatkui ja jatkui silmän kantamattomiin. Olimme ihan ymmällämme, kunnes talossa asuva ystävä tuli taaksemme ja tuhisi, että "älkää nyt sinne naapurin puolelle menkö, pois sieltä".

tallennettu
astraali
Vieras
« Vastaus #1 : 22.02.2007 12:29:51 »

Smiley
Talo todellakin kuvaa sinua itseäsi. Valkoinen väri puhtautta, viattomuutta jne. Vaatteista en osaa sanoa muuta kuin, että ne voisivat kuvata sinun itsesi eri puolia mutta pyykki taas kuvastaisi selvitettyjä asioita tyyliin "puhtaat jauhot pussissa"  Wink.

Uusien huoneiden löytäminen on merkittävää; löydät itsestäsi uusia mahdollisuuksia joita et tiennyt vielä olevankaan. On aivan sama kenen talosta niitä löydät, koska sinä näet sen unen.

Minulle ainakin tulee tosi hyvä mieli tuosta unestasi; se on tasapainoinen, puhdas ja jollakin tavalla avautuva, uusien mahdollisuuksien esiintuoja. Olet tasapainossa itsesi kanssa, koet olosi turvalliseksi mutta jännittävällä tavalla odotat silti jotain uutta, jonka tiedät olevan jo nurkan takana tulossa. Vanha on pesty, pyykätty, viikattu ja käsitelty: olet tehnyt tilaa uudelle ja se uusi tulee nyt.
 smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 22.02.2007 12:42:28 »

Ah! Aivan loistava tulkinta! laugh

Tuolta minusta juuri nyt tuntuukin - tiedän, että muutoksia tulee vaikka nyt näyttääkin siltä, että se ei olisi mahdollista. Aika alkaa kuitenkin olla vanhan osalta kypsä ja minun on siirryttävä eteenpäin elämässäni. Jotain pientä "jälkipyykkiä" vielä on ennen kuin uusi voi astua kuvioihin. ^____^

Jospa minä pian pääsisin muuttamaan tämän 15 vuoden haaveilun jälkeen sinne Tampereelle, kunhan olen ensin hoitanut viimeiset minua Lahteen sitovat jälkipyykit pois Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: