Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hauskanpito  (Luettu 5135 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« : 23.10.2014 17:00:50 »

Mitkä tekijät syntymäkartalla voisivat mielestänne osoittaa sen, että henkilö osaa pitää luonnostaan hauskaa eikä muutenkaan ota elämää turhan vakavasti (kuten moni meistä skorpioneista)? Itsehän olen loppujen lopuksi aika vakavaluonteinen ihminen ja en ole osannut tähän astisen elämäni aikana pitää juurikaan hauskaa. (Saturnuksen neliöt). Onhan minulla toki huumorintajua, mutta mielestäni se on eri asia. Tarkoitan hauskanpitoa sosiaalisena ilmiönä...tyyliin vedetään päät täyteen ja mennään pimppi/munat paljaana bailaamaan jne.

Jostain syystä minulla tulee tästä aiheesta mieleen planeetat Jupiter ja Venus. Merkeistä ehkä jousimies ja kaksoset.

Kertokaa ihmeessä kokemuksianne? Toisaalta kyllä minutkin saa nauramaan, jos vähän jaksaa yrittää. Olen vähän kuin paksukainen tässä videossa:

http://www.youtube.com/watch?v=c2zM82L0U-g

Lisäksi minulla on yleensä tapana lauleskella ollessani yksin kotona. Esim. näin: ensin on bassoa boobabooba bom, sitten on rumpuja räpäräpärimpan tai esim näin: termaspulloilla on siivet, pekalla on riihet, tuolla on pikkelsi anna mulle tikkelsi, perhanan parvet, ovat lokit mulle jättäneet arvet, selkäuintia jos pääsisin harrastamaan niin voisin kettujakin opettaa satsaamaan jne.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2014 17:06:28 kirjoittanut ghede » tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 23.10.2014 17:19:12 »

Liittyisikö hauskanpito enemmän tiettyihin ikävaiheisiin? Esim. teinien ja opiskelijoiden oletetaankin bailaavaan ja keksivän kaikkia hauskoja tempauksia. Siinä kolmenkympin korvilla pitäisi sitten kasvaa aikuiseksi ja ottaa elämä haudanvakavasti.  Grin Teinivuosien kovimmat rymyäjät voivatkin olla nelikymppisinä lähiöpubien alkkiksia.

Onhan minullekin bilettäminen maistunut, mutta sekin on ollut kausiluonteista, lähinnä sinkkukausiin liittyvää. Joo, Aurinko Kaksosissa, Venus ja Jupiter siinä askendentin lähettyvillä.

Minulla on 4-vuotias poika, joka on varsin huoleton ja hauska veikko. Tietysti hän on vielä lapsi ja vanhempana luonne voi olla eri, mutta arvelisin ihan kartankin perusteella aurinkoisuuden olevan pysyvämpääkin laatua. Hänellä on Aurinko Oinaassa, Kuu Kaloissa yhtymässä Jupiteriin MC:llä ja AC Leijonassa, johon Mars on yhtymässä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 24.10.2014 12:51:07 »

Hauskuus on suhteellista, eikä toki rajoitu vaan siihen pään täyteen vetämiseen... Mutta joo, jos hauskuus käsitetään irrotteluna niin luultavasti juuri Jousimies ja ehkä myös Kaksoset osaavat sen homman. Me Jouskarit "vedetään lonkalta" niin sanotusti. Mutta jotta Jousimies viihtyisi niin täytyy seurankin olla mielenkiintoista..  :Smiley Muuten on parempi olla yksinään, kuin tylsässä seurassa.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #3 : 24.10.2014 20:31:05 »

Olen kanssa tällainen tyypillinen haudanvakava skorpioni joka on tuttavapiirissään kuuluisa siitä, ettei osaa vapaa-ajallaan pitää hauskaa (Jupiter alennuksessa ja Saturnus 2.huoneessa vaikuttanee) mutta silloin kun alkaa pitää hauskaa, se on oksat pois-tyyppistä pitelemätöntä rytistelyä joka saa paatuneimmatkin anarkistit katsomaan kauhuissaan. Cool

tallennettu
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« Vastaus #4 : 24.10.2014 23:10:49 »

Niin ehkä tulimerkit vievät sitten voiton tässäkin lajissa. Tongue Varsinkin leijona haluaa aina olla juhlien kuningas/kuningatar! Toisaalta käsittääkseni myös vaa'atkin pystyvät olemaan todellisia bilehileitä? Sosiaalinen merkki ainakin. Tietysti pitäisi katsoa koko karttaa kokonaisuutena ennen kuin lähtee tekemään tällaisia yleistyksiä.

Maamerkit ovat jotenkin liian nihkeitä hauskanpitoa ajatellen. Vesimerkeistä ehkä kalat osaavat iloita eniten tai sitten eivät. Päihteiden avulla ainakin jos ei muuten. Tongue

En tiedä. Itse en taida osata pitää hauskaa muuta kuin yksin ollessani ja sekin on vain ahdistuksen lieventämistä eikä niinkään hauskanpitoa puhtaassa mielessä. Ehkä se on ennemminkin rohkeuden puutetta omalla kohdallani sekä häpeän pelkoa, vaikka muuten kyllä osaan olla todellinen pelle halutessani.

Uskoisin, että Venus-Jupiter ja Venus-Uranus aspektit saattavat vaikuttaa asiaan. Ylipäätänsä myös Venuksen hyvä sijainti voi tehdä henkilöstä seurallisen ja viihdyttäjän. Pitää kai myös olla hyvin kehittynyt itsetunto, jotta osaa pitää hauskaa siten, että se todella mielletään myös hauskuudeksi muiden ihmisten näkökulmasta. Täten ehkä olisi hyvä omistaa tervehenkisesti asemoitunut Aurinko kartalla, jotta todella tietää pitävänsä hauskaa ja tämä välittyy myös muille selvästi. Neptunuksen vaikutus voi näkyä glamourin haikailuna. Uranuksen käsitys hauskuudesta on villimpi ja päättömämpi kuin Neptunuksen, joka haluaa vain hukuttautua euforiaan. Pluto taas tykkää vain tuhota ja aiheuttaa skandaaleita. Eriskin toimii ehkä riidanhaastajana ja myös sekaannuksen kylväjänä. :Smiley

Kuun hyvä asema voi kertoa siitä, että ihminen ei loukaannu niin helposti ja kykenee paistattelemaan julkisuuden valokeilassa vaivattomasti..



 


tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #5 : 29.10.2014 17:03:44 »

Kyllähän hauskanpito on niiin Jupiteria kuin olla voi.  Ja Kaksonen on se sosiaalisin merkki varmaankin.

Kun katsoo mun planeettojen merkkisijainteja niin voisipa kuvitella että olen hauskaa seuraa ja kova menemään.  Kuitenkin nouseva merkki Kauris, plus siihen vielä Saturnus omassa merkissään Kauriissa huoneessa yksi, yhdessä lyttäävät Jousimiehen menohalut.  Sitten vielä Saturnus ja Jupiter yhtymässä, löyhässä, mutta yhtymässä kumminkin tekee sen vaikutuksen, että Jousimiehen hyvät ominaisuudet tukahtuvat Saturnuksen ikeen alle.
   crazy2

Terveisin nimimerkki tylsä Jousimies
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: