Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?  (Luettu 9861 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #15 : 07.07.2007 21:41:11 »

Eiköhän Kaksosen tehtävänä täällä olisi iskostaa tämän katajaisen kansan päähän uutta ajattelua: he voisisivat levittää iloista ilmapiiriä, hey come'on, mitäs jos tehtäiskin asioita näin...

Itse tiedän kyllä tunteen. Ei niin että olisin Kaksonen mutta koska minussa on paljon Vesimiestä, olen paljon ulkomailla reissannut ja asunutkin, joten pystyn näkemään asiat myös toisesta näkökulmasta.

Ja toisesta. Eli siitä että kyllä Suomessa on paljon hyvääkin...
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #16 : 18.07.2007 14:00:12 »

Hm, riippuu asioista. Suomi on kuitenkin ISO maa kuten joku Jenkkilä, no ei niin iso eli saahan täällä uutta kuvakulmaa matkailemalla. Minulle maistuu maa aina kesällä, ja onhan talvessakin joitakin kohtia. Jos Suomi olisi pieni, kuten joku Libanon, ja sen lisäksi kylmä, sotaisa, jos ei olisi liikkumavapautta, sitten olisi vaikeaa. Täällä on kuitenkin yrittämisen vapaus, ja liikkumavapaus, ja se melkein riittää. Ei sitä aina jaksa kelata millaisia ihmiset on. Sitäpaitsi nyt kesällä, maatiloilla ja tapahtumissa, olen tavannut varsin ilosta ja avointa porukkaa, eli eivät ole esteinä huvittelulle. Wink En tiedä onko Ruotsissa sen kummemmin, ehkä periaatteessa ovat iloisempia tai jotain, avoimempia, tai sitten Norja johon äkkiä huvitti mennä, vkl matka Osloon tms?? Mutta kun menen vajaan parin vkon sisään kylpylään Viroon, en taida nyt just muualle Skandiin. Sielläkin tuntuu niin kumman - Suomelta. Wink

Mikä olikaan Venäjän hallitsija? Leijona? Tanskan? Tanskassa tuntuu jo aika mannermaiselta.

No nytpä selvisi miksi aina mieluummin sanon olevani skandinaavi, jos hallitsija on vaaka. Saksa, Sveitsi, Intia siis oinas..

Eikös ole hupaisaa, että existäni juuri kauris koki Suomen ahdistavana, ehkä työnarkomaniansa takia, piti muuttaa muualle rentoutumaan. Toisaalta ulkomainen joukkariexä näkee täällä sen vapauden ja yrittämisen mahiksen.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2007 14:09:11 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: