Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ennustusten negatiivinen puoli  (Luettu 5441 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ardith
Vieras
« : 30.08.2008 12:07:19 »

Ajattelin aloittaa aiheen ennustusten negatiivisista puolista  Huh

Olen itse käynyt useamman kerran selvänäköisissä tulkinnoissa ihan läpi elämäni. Monet tässä hetkessä pysyneet tulkinnat (tarot) ovat olleet tosi jees, aivan kuin olisin keskustellut alitajuntani kanssa. Tai sieluni, ihan miten vaan.  Smiley Ovat toimineet.

Sitten on niitä pitkiä tulkintoja, joissa katsotaan pitkälle tulevaisuuteen. Ja näissä pilee omalla kohdallani paha koukku.

Minulla on ennustettu vanhuuteen asti. Näyttää kuitenkin siltä, että mikään oleellinen ei ole (vielä) tullut toteen. No, asia voidaan selittää, että aikaa ei ole ja sitä on vaikea ennustaa, mutta miksi näkijät sitten sanovat tietyn iän tai tietyt vuodet?  tickedoff

Negatiivinen  tickedoff juttu ennustuksissa on se, että minun kaltaiset koukuttajaihmiset jäävät todellakin koukkuun näihin sanoihin. Missä on se tatuoitu, extreme-tyylinen mies, joka tekee samankaltaista työtä kuin minä ja lenkkeilee pysyäkseen kunnossa, tekee yötä myöten töitä, tykkää lapsista... jne... jne...!!  coolsmiley

Muutanko tosiaan ulkomaille, vaikken edes halua sitä enää?!  Shocked (Halusin sitä silloin kun ennustus tehtiin!) Ainiin ja se mies liittyy tähänkin asiaan.  Cool  Angry

Kun tapaan uuden ihmisen, alan väistämättä sijoittaa häntä näihin ennustuksen raameihin! Ja mitä siitä sitten tulee?! EI MITÄÄN!!  tickedoff Jos joku näyttäisi olevan ennustuksen kaltainen, ei meillä synkkaa yhtään! Ja sitten jos joku voisi olla mukava, ajattelen ettei tämä ole "SE" koska ennustus kertoi jotain aivan muuta!

RAIVOSTUTTAVAA!!  tickedoff tickedoff tickedoff

Olen henkeen ja vereen selvänäkijöiden "puolella" ja toinen jalka henkimaailmassa, mutta miten rajoittava tekijä ennustaminen kohdallani on!

apua. Eihän elmästä tule yhtään mitään!

Miksi minun on pitänyt mennä salvänäkijälle  Sad  Embarrassed HUONO JUTTU. Vaikka se sillä hetkellä oli voimauttavaa ja kivaa, niin vuosien jälkeen kun mikään tärkeä ei ole toteutunut, alkaa v*tuttaa.  Angry
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 30.08.2008 12:16:06 »

tjaa.. olen tainnut vain kerran oikeasti käydä näkijällä ja olisin tiennyt jo ennen sitä, että.. en varmaan näe erästä enää. hän sanoi vain että "Joku näkyy siellä mutta olet niin edellisessä kiinni". no eipä tuohon voine koukkuun jäädä.

miksi pitää jäädä koukkuun? en ole (olenpa) määritellyt millainen miehen tai suhteen pitäisi olla.. siis ainakin nyt läheisyyden, yhteistyön ja kenties henkisyydenkin pitäisi toimia. oikein ihmettelin kun luin vanhoja papereita ennen rapua, miten paljon enemmän sain irti yhdestä suhteesta.. oli rakkautta, henkeä ja yhteistyötä paljon enemmän. se mies ei vaan ymmärtänyt kun kutsuin sielukumppaniksi tai parisieluksi jälkeenpäin, kun hän hurahti ja se on vähän kauheeta..

hämmästytti että hänen jälkeensä yleensä tuli kaksi muuta enkä muista.. ainiin toinen heistä ennustettiin, avoliitto meni poskelleen ennustuksessa mutta enpä jäänyt kiinni.

eli en tiedä miksi pitäisi kovasti miettiä mitä joku muu esittää?

itse vaan ajattelen että mitähän järkeä noihin on tutustua kun katoilevat.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 30.08.2008 15:49:21 »

sen verran huomannut olen noiden näkijöiden kanssa, että tulee ristiriitaisia vastauksia, siksi olen jättänyt heidät.

yksikin M kuulosti mukavalta, ja vakuutteli siitä ja tästä ihan loogisia, mutta kun jutut ei toteudu. ihan loogisia vastauksia hän mietti, kun joku asia oli vaikea. joten miksi kysyä. sama regressiossa. aikaa ei saa tietää asioista - vaikka tuntui että käyn vuodessa 2012.

työasiat M ehkä näki jotenkuten oikein? omat mielikuvasi luovat tulevaa > nyt haluat yhtä, kohta toista.. ainakin on väitetty, että samanlaisena pysyvä visio toteutuu (tietty aarrekarttojakin saa muuttaa mielin määrin). Kokeile unien tulkintaa, voisin itse ottaa päivänokoset.  Smiley
      

Your Wellness Scope - Today, August 30, 2008
Today's astral configuration provides guidance for your dreams. It might be a good idea to approach a close friend for a little support and advice. They will likely understand where you are coming from and be able to provide you with some inspiration. Remember to offer what you are asking for. If you need some help with motivation, for example, explain what prompted you to confide in them: this will motivate that person to help you and enable you to get what you want out of the relationship.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2008 16:04:16 kirjoittanut ***Gem Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #3 : 30.08.2008 17:59:13 »

Ikävä kuulla et sulla on tuommoisia ajatuksia... Itsekin olen useastikin käynyt ennustajalla. Itse koen, ja yksi näkijöistä sanoi myös. Se mitä he näkevät ei voi muuttaa, se tapahtuu. Toisaalta he näkevät symbolisesti ja aavistavat asiakkaan toiveet.

Esimerkki: Yhdessä vaiheessa ystäväni kanssa halusimme tuonne ruottiin töihin. Molemmille sanottiin että menette "vetten taakse töihin" kaverilleni myös että asumaan. Minä itse kuulemma kuitenkin kulkisin usein laivalla "vetten yli" edestakaisin.

No. Kumpikaan meistä ei todellakaan lähtenyt ulkomaille töihin. Kaverini vakiintui, perusti perheen, muutti kuntaan jonka nimessä esiintyy "järvi". Itse vaihdoin työpaikkaa myös ja kuljin usein junalla edestakaisin.... töpaikka on kunnassa jonka nimessä esiintyy "järvi". Nuo asiat on aina hiukan tulkinnan varaisia. Älä ota kirjaimellisesti.

Minulle on myös kerrottu että elmääni tulee mies joka käyttää liikaa alkoholia mutta kehoitettu olla "ottamatta" sitä kun äkisti tulee parempi mies.... Tietysti olin päättänyt etten sekaannu tyyppiin jolla voi olla alko ongelmia... No, ei auta, toisin kävi ja ihan yllättäen.

Elämä on elettävä sellaisena kuin sen saa. Sitä ei voi pakottaa. Jotkut kohtaamiset ovat oleellisen tärkeitä (ennustaja näkee ne) jotkut ei. Jälkikäteen sitä vasta tajuaa , mitä näkijä oikeasti tarkoitti.

tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #4 : 30.08.2008 18:47:19 »

 Kävin nuorena paljonkin ennustajilla,- ja usein he kertoivat mitä halusinkin kuulla,- mutta toeutuko

 ne olikin toinen juttu, Ennustajiin yleensä jää koukkuun ja yrittää muistella asioita jotka olisi muka

 toteutuneet.  Oli sitten vuosia puhelinyhteydessä erääseen vanhempaan Ennustaja rouvaan, hän asui
 
 keskisuomessa, Hän oli viisas nainen soitin hänelle ja kyselin milloin rakkaudesta, rahasta opiskelusta
 lapsista jne, ja häneltä sain AINA OIKEITA REHELLISIÄ VASTAUKSIA. Hintaa hän ei määritellyt,
 Hän oli välillä henkinen tukeni kun sitä tarvitsin, muistin Häntä aina joulukortilla jne.
 Sitten Hän joutui lopettamaan, kun alkoi tulla ilkeitä soittoja, ja muuta kiusantekoa. Smiley
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #5 : 02.09.2008 15:48:44 »

 No onhan siinä sekin puoli että tämä hetki ja tämän hetken luoma tulevaisuus on näiden valintojen seurausta, se voi muuttua riippuen siitä mitä valitset elämässä seuraavaksi; soitatko sen puhelun, menetkö sinä viikonloppuna ulos, päätätkö kävellä töihin tällä kertaa vain koska tuntuu siltä. Jos ennustaja lupaa lottovoiton pitää se lottokuponki myös ostaa jossain vaiheessa, ei se itsestään tule ja tätä samaa ideaa voi soveltaa kaikkeen elämässä. Elämä antaa kortit, mutta niillä tulee myös pelata ja joskus ottaa riskejä.
 Tulevaisuus ei ole minusta läheskään aina mikään selkeä muuttumaton kuva. Elämä on yhtä muutosta, tulevaisuuskin sen mukaan. Toiveet tulevat myös joskus läpi, mikä on ennustajan näkemää oikeaa tulevaisuutta ja mikä omaa unelmaa?
 
 Käytin itse palveluja, kun olin elämäntilanteessa jossa mua pelotti itse tehdä päätöksiä, halusin kuulla jo valmiiksi mitä tapahtuu, tunsin että olen jumissa ja etsin suuntaa. Osa toteutui, osa ei.
 Kuitenkin me luomme itse kohtalomme, silloin on parempi uskoa eniten itseensä ja astella elämässä omin voimin.
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #6 : 02.09.2008 17:36:56 »

Luulisin, että jos ennustajilta alkaa tulemaan hirveästi erilaisia vastauksia, on se merkki siitä, että maailmankaikkeus viestittää että "tämä asia sinun pitää itse selvittää/elää/kokea"...

Loppujen lopuksi vastaukset tulevat ainoastaan sisältämme ja me luomme itse tulevaisuutemme.

Olen muutamia kertoja soitellut näkijöille ja he yleensä luettelevat minulle tulevaisuudenkuvana ne asiat, mitkä minulla sillä hetkellä on haaveena.. Kun haaveeni vaihtuu, niin näkijän näkemys vaihtuu. Esimerkkinä se kun keväällä soittelin ja kyselin ihmissuhdeasioista.. Yksi povasi minulle kahta miestä yhtäaikaa, muut näkivät minulla yhden miehen, joka oli tumma, joidenkin mielestä vaalea, toisten mielestä hyvin rauhallinen, toisten mielestä hyvin tempperamenttinen, moni sanoi että hän on yksityisyrittäjä (melkein kaikki sanoivat tämän)... Kaikki sanoivat että en tapaa häntä baarissa.. Moni sanoi että tapaan hänet veden äärellä.. Suurin osa näkijöistä suorastaan lupasi että törmään häneen kesän aikana, yksi sanoi että parin vuoden päästä..

Tuon perusteella totesin että ehkä minun on parasta vain elää elämääni, eikä veikkailla minkälaiseen mieheen törmään ja koska.  Grin

Viimeksi kun soitin näkijälle, ensimmäinen kysyi että miksi soitan, olenhan itse niin vahvasti intuitiivinen ihminen. Soitin toiselle ja hän sanoi ettei näe minulle nyt valitettavasti mitään, eikä halua puuttua luomiseeni kun minulla on ohjakset kyllä käsissäni kunhan pääsen niistä viimeisistä epäilyn ja pelon rippeistä.  Smiley

Juu ja tosiaan, tuli paljon soiteltua juuri tuossa keväällä ja alkukesästä ja se näkyikin puhelinlaskuissa..
Että onko se sen arvoista. Parhaina koin ne näkijät jotka eivät lähteneet povaamaan tulevaisuutta vaan lähinnä katsoivat minkä on henkinen tilanteeni tällä hetkellä ja ikäänkuin tukivat minua myönteisempään ajatteluun.

Minulla on yksi vaki-näkijä, kenelle soittelen parin kuukauden välein. Hän ei siis ole mikään 0700-linjalta eikä mikään "tunnettu" nimi. Hän auttaa minua ymmärtämään asioita tässä hetkessä, enkä muunlaisia "ennustuksia" enää kaipaakaan. Sillä tulevaisuutemme muuttuu jatkuvasti. Hänestä on tullut tavallaan ystävä minulle ja sellainen "henkinen opettaja". Hän sanoi että ei ole ihme että näkijät näkevät minulla niin paljon erilaisia miehiä, koska ympärilläni liikkuu paljon erilaisia miehiä, joita kyllä tapailen, mutta en ole suhteessa. Joskus joku tällainen voi vahingossa näyttäytyä näkijälle kumppanina...
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 02.09.2008 18:03:58 »

miksi tuleva PITÄÄ tietää.. sittenhän jäisi vain kokeminen jäljelle eikä yhtään yllätystä. no kieltämättä ikävät asiat voisi tietää etukäteen - MUTTA suostuisiko sitten kokemaan enää mitään? ja kun kaikki oli sitäpaitsi unta, onko ikäväkään todellista, heh.

olisi vähän kumma todella tietää nyt kaikki ja ei mitään ylläreitä.

kyllä vapaa tahto vaikuttaa tulevaankin, esim että no alanko nyt suhteen ton kanssa, vaikka se ja se mättää. vaikka mättäisi vähän. en ole muuten varma. vaikka olisin kuullut viimeksi että rapu katoaa niin etten näe häntä, eikä meitä johdateta tapaamaan?? niin olisinko alkanut. voi olla että olisin. olisin halunnut kokea ne kemiat kuitenkin. olisin toisaalta nähnyt että elämä jatkuisi ja tulisi kaikkea uutta/ flirttiäkin.. ja mitä vielä onkaan tulossa. tai, ehkä olisin halveksinut häntä.. se ei olisi tehnyt suhteesta niin iloista?

no joskus haluaisin tietää mikä valinta raha-asioissa on paras, nyt katson lukuja ja niiden pohjalta toimin seuraavat 6-12kk
« Viimeksi muokattu: 02.09.2008 18:08:45 kirjoittanut ***Gem Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: