Sivuja: [1] 2 3 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1517482 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« : 06.01.2007 16:41:28 »

Tässä tätä osiota siivoillessani törmäsin paljon uniin, joissa kyseltiin yleisimpien unisymboleiden merkityksiä. Ajattelin koota aikani kuluksi pienen unisymboleiden ABC:n.
Jokainen voi lisätä tänne symboleita, joita en ole kirjoittanut ylös ja jos on lisättävää jonkin symbolin merkitykseen,niin vapaasti vain!

Nämä ovat vain yleisiä symboleita.
Symboleiden merkitys on aina henkilökohtainen. Unisymbolit on tulkittava kokonaisvaltaisesti ja katsottava miten ne liittyvät toisiinsa. Tulkintaan vaikuttaa myös unennäkijän henkilökohtainen elämäntilanne unennöän aikana.

HAMMAS/HAMPAAT
Irtoavat hampaat - vaikeuksia saada ääntään kuuluviin, tulla kuulluksi. Tietämättömyyden tunne. Unennäkijän opittava ilmaisemaan itseään paremmin, arvostamaan omia näkemyksiään ja pysyttävä lujana esim. aggressiivisten ihmisten läheisyydessä.
Joissakin tapauksissa uni voi myös symboloida liiallista puhumista ja kehotusta pitää asiat omina tietoinaan.

IHMISET
Unessa kohtaamasi henkilö edustaa usein jotain Oman Itsesi puolta ja/tai sitä, kuinka tuo näkemäsi henkilö vaikuttaa Itseesi. Ehkä ihailet jotain hänen ominaisuuttaan tai ehkä hän näyttää sinulle jotain negatiivista Itsestäsi, johon sinun tulisi kiinnittää huomiota: Oletko liian tuomitseva, herkkäuskoinen, ilkeä, pelokas, epärehellinen jne.
Henkilö voi myös kehottaa sinua hyväksymään omat negatiiviset puolesi osaksi itseäsi.
Näkemäsi henkilö heijastaa aina peilinlailla jotain sinusta Itsestäsi.

LENTÄMINEN
Vapaus fyysisestä ruumiista, vapauden kaipuu, halu paeta. Tulkinnan kannalta tärkeää katsoa, mitä muuta teit unessasi lentämisen ohella? Miltä se tuntui?
Lentäminen ilman lentovälinettä kertoo henkisestä pelottomuudesta.

KOULU
Elämän oppitunti. Mitä sinun tulee oppia juuri nyt? Mikä elämän oppiläksy on kohdallasi juuri nyt?

AUTO
Itsesi fyysinen symboli elämässäsi. Kiinnitä huomiota siihen, kuka autoa ajaa? Jos ajat autoa itse, kontrolloit elämääsi tai haluat kontrolloida sitä paremmin, jos joku toinen ajaa, hän kontrolloi elämääsi.
Minkä värinen auto on ja missä kunnossa se on? Millaista tietä pitkin auto kulkee? Minne olet menossa?
Huonokuntoinen tie kehottaa valitsemaan suunnan uudelleen.
Auton koko kertoo, kuinka energien olet päivätietoisuudessasi. Iso auto = paljon energiaa, pieni auto = vähän energiaa.

TALO
Itsesi symbooli. Jokainen huono kuvastaa jotain puolta itsestäsi.
Ullakko: Yli-Minä, henkinen kehitys ja edistyminen. Kiinnitä huomiota ullakolla oleviin symboleihin ja tunteeseen, joka sinulla on ullakolla ollessasi.
Kylpyhuone: Tarve puhdistautua tai päästä eroon jostakin osasta elämääsi, joka ei toimi tai joka on jo hoitanut tehtävänsä ja jäänyt tarpeettomaksi.
Keittiö: Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnon tarve. Kokkaaminen edustaa jonkin asian kehittymistä elämässäsi. Jos ruokaa on paljon, sinulla on kaikkea tarvitsemaasi. Jos kaappi on tyhjä, sinun tulee hankkia jotain uutta elämääsi.
Ruokailuhuone: Sama kuin keittiö, mutta vain selvempi viesti Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnontarpeesta.
Olohuone: Päivittäiset askareesi toisten kanssa, yleensä tässä huoneessa on unen aina muitakin henkilöitä. Muista, että he edustavat jotain sinusta, eivät heistä itsestään (katso IHMISET).
Makuuhuone: Itsesi tiedostamattomat osat, lepo, unelmia, joskus seksuaaliset tilanteet/asiat.
Yläkerta: Henkinen rohkeuden osa Itsessäsi, Yliminä, joka valvoo sinua jajoka pitää kädessään tiedon avaimia, joiden avulla voit selvittää elämäntehtäväsi.
Alakerta: Alitajunnan osa Itsestäsi, johon kuuluvat tavat, vanhat opitut kaavat, automaatio ja ego. Tämä osa saa medät yleensä tuntemaan itsemme kahtiajakautuneeksi, kun haluaisimme tehdä jotain ja pääsymmekin tekemään ihan päinvastoin.
Vanhat uskomukset ja pelot on karsittava pois, jonka jälkeen tunnet olisi rauhallisemmaksi elämässäsi.
Vierailu lapsuuden kodissa tai muissa tutuissa rakennuksissa: Jokin asia elämässäsi kaipaa loppuun saattamista, analysointia, vanhoista vapautumista. Parannuttuasi vanhoista voi jatkaa matkaa eteenpäin.
Eteinen/Eteiskäytävä: Kertoo, että olet saapunut tilanteeseen, joka on kuljettava läpi päästäksesi toiselle puolelle, uusiin maisemiin. Tie saattaa olla kapea ja vaatia rohkeutta ja varovaisuutta. Jos tunnet ahtaanpaikan kammoa unessasi, sinua kehotetaan olemaan rohkeampi ja kohtaamaan haasteet avoimin mielin.
Kuisti: Kertoo päättämättömyydestä: seison edelleen kuistilla, enkä tiedä lähteäkö vaiko ei. Voi kertoa joko vetäytymisestä tai huolista, tai vastaavasti Itsesi laajentumisesta. Tulkinta riippuu koko unesi sisällöstä: oletko ulko-oven kuistilla tai takapihan kuistilla? Onko paikka sotkuinen vai puhdas, kalustettu vai paljas?
 
MYRSKY
Emotionaalinen sekasorto, tunteiden myrsky.Voi kertoa myös äkkinäisistä elämänmuutoksista. Uni kehottaa sinua tarttumaan siihen, mikä pakenee otteesta ja hoitamaan asia kuntoon tunteidesi osalta. Meditointi tai oman ajan ottaminen voivat auttaa.
 
VÄRIT
Vaaleanpunainen: Rakkaus kaikissa muodoissa. Kertoo myös paranemisesta Rakkauden avulla.
Punainen: Intohimo, viha.
Musta: Alitajunta, pyörre, vanhan kuoleminen pois.
Vihreä:Paraneminen, kasvu, uutuus.
Sininen: Henkisyys, joskus myös surumielisyys
Keltainen: Rauhallisuus, toivo (auringon paiste).
Valkoinen: Totuus, puhtaaksi tuleminen, puhdistautuminen. Voi myös kertoa kuolemasta ja uudesta alusta.
Harmaa: Pelko, sekaannus

NUMEROT (myös numerologian mukaan)
1 = Keskeneräisyys, "Minä", itsenäisyys, älyllisyys, kriittisyys, päättäväisyys, impulsiivisuus, näkyvä miehinen käytös, aloitteellisuus, kunnianhimo, muiden avun tarve asioiden saattamiseksi päätökseen, johtaja, itsekkyys.
2 = Tasapaino, maskuliisen/feminiinisen energiatasapainon tarve tai saanti."Sinä ja minä", ihmissuhteet, seuran ja läheisyyden tarve, levottomuus, ylitunteellisuus, uhrautuvaisuus, omistushaluisuus. 
3 = Pyhän Kolminaisuuden symboli, Ruumiin/Mielen/Sielun harmonia, "Me", sosiaalisuus, kommunikointi, älyllisyys, impulsiivisuus, ryhmäsidonnaisuus, taiteellisuus, esiintyminen, monipuolisuus, varomattomuus, huolettomuus, ei osaa päättää, intuitiivisuus, ujous.
Tärkeä henkinen viesti!
4 = "Rakentaja", jalat maassa, voimakkuus, kestävyys, itsenäisyys, saada asiat päätökseen, luottamusta osoittava, vastuunkantaja, materialisti, konservatistisuus, tehokas, kapea-alaisuus.
5 = Tilaisuuksia, "Fyysisyys", aistillisuus, elämän aistinautinnot, toiminnallisuus, viihdyttäjä, oppia parhaiten tekemällä, hakea uusia kokemuksia, työskennellä ihmisten parissa, vapaudenhaluisuus.
6 = "Hoitaja", hienotunteisuus, kantaa vastuuta muiden puolesta, avuliasuus, myötätuntoisuus, oppinut, opettaja, opas, tunteellisuus, huikentelevaisuus, aistillisuus, hellyys, lämminsydämisyys, melankolisuus.
7 = "Tutkija", opettaja, mystikko, erakko, älyllisyys, tulla toimeen yksin, varautuneisuus, objektiivisuus, filosofisuus, pioneeri, analyyttisyys, idealistisuus.
8 = "Etsijä", suunnitelmallisuus, tuotteliasuus, aikaansaavuus, itsenäisyys, työskennellä mielellään ryhmän kanssa, itseriittoisuus, realistisuus, optimistisuus, uskoa omiin voimavaroihinsa, keräilijä, utelias.
9 = "Opastaja (eng. tutor)", sivistyneisuus, avuliasuus, epäsovinnaisuus, humaani, loukkaantua helposti, monipuolisuus, epäitsekkyys, idealistisuus, oman tien kulkija, parantaja.
 11 - "Opettaja", mestariluku. On sukua numerolle 2. Opettaa tunteella ja intuitiivisesti. Vastuunottaja ja sanansaattaja. 
 22 - "Arkkitehti", mestariuku. On sukua numerolle 4. Luo parhaiten ajatuksen ja intuition tasolla. Erittäin monipuolinen, mielikuvitusrikas, vastuuntuntoinen, omaperäinen, luova, luottaa intuitioon, taiteellinen.
(Lisää numeroista täältä)

PUHELIN
Saat viestin alitajunnaltasi, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Soitatko itse vai soitetaanko sinulle? Kuka kertoo ja mitä? Onko sinulla ongelmia puhelimen kanssa? Onko puhelimen toisessa päässä oleva henkilö vihainen, rasittava, uhkaava? Kuuletko mitään?
 
LAPSI JA RASKAUS
Jotain uutta tulossa tai muovautumassa eläämäsi! Itsesi uusi osa-alue muotoutuu ja herää eloon. Kertoo myös luomisesta.
Oletko huolissasi jostain sukupuolitaudista tai raskaaksi tulemisesta, jota alitajunta heijastaa uniisi?

LINNUT
Kyyhky: Valkea kyyhky on rauhan symboli. Kyyhkyspari symboloi rakkautta ja antaumusta. Surullinen kyyhky saattaa viestiä kuolemasta, jos lintu esiintyy oudossa yhteydessä.
Kotka: Huonona symbolina Ylpeys, hyvänä Oikeus. Henkisyys, usko, parannus, voima.
Hanhi: Uskollisuus tai huijatuksi joutuminen.
Strutsi: Sulkea silmänsä epämiellyttäviltä faktoilta. Symboloi myös meditointia ja rauhaa.
Pöllö: Viisaus
Riikinkukko: Ylpeys, rehentely, flirttailu, kuolemanjälkeisen elämän ilo.
Satakieli: Suru, kaipuu, kipu. Kristinuskossa kuvastaa kaipuuta taivaaseen.
Korppi: Korppi. Näyttää asioita, joita emme haluaisi nähdä tai kuulla.
Haikara: Syntymä, joko kirjaimellisesti tai symbolisesti.
Joutsen: Muodonmuutos, uskollisuus.
Kalkkuna: Epäonnistuminen, itsensä tunteminen tyhmäksi.
Korppikotka: Kuolema, hyötyminen toisen hädästä, "korppikotkien kaartelu haaskan yllä".
Muna: Alkukantainen syntymän ja luomisen symboli. Jälleensyntymä, henkiinherääminen. Kysymyksiä vailla vastauksia, asioita joiden kanssa on vain tultava toimeen.

HIUKSET
Seksuaalinen viriiliys, ahdistelu, aistillisuus, turhamaisuus, elinvoima.  Kiinni olevat hiukset kertovat ettet ole varma jostain tai olet hämilläsi. Et ehkä kykene ajattelemaan kunnolla.
Jos joku leikkaa hiuksiasi olet menettämässä voimiasi. Ehkä joku yrittää estellä sinua. Voi kuvastaa myös ajatusten uudelleen muokkausta ja ei-toivottujen tapojen ja ajatusten pois heittämistä.
Hiusten kampaaminen, silittäminen tai muotoilu kertoo uusista ideoista ja/tai ajattelutavoista. Ehkä järjestelet ajatuksiasi. Kirjaimellinen symboli kehottaa huolehtimaan ulkonäöstäsi.
Pitkät hiukset kehottavat harkitsemaan tarkkaan ja pitkään ennen jonkin päätöksen tekemistä. Keskityt johonkin suunnitelmaan tai tilanteeseen.
Hiusten lähtö kertoo vanhenemisesta ja voimien vähenemisestä. Saatat tuntea olosi heikoksi ja voimattomaksi.
Jos joku nuuhkii hiuksiasi, kaipaat aistillisuutta elämääsi ja olet seksuaalisesti utelias. Sinulla on vielä opittavaa ihmissuhteista.
Jos kurottaudut jonkin toisen hiuksia kohti, yrität saada yhteyden tuohon henkilöön henkisesti. Se voi kuvastaa myös sympatiaa, suojellusta ja rakkautta.
Tuulen tuivertaessa hiuksiasi kaipaat vapautta.

KÄSI
Omat kätesi symboloivat yhteyttäsi muihin ihmisiin. Käsillä kommunikoidaan. Ehkä joku kaipaa auttavaa kättäsi. Vasen käsi symboloi feminiisiä ominaisuuksia, oikea käsi maskuliinisia ominaisuuksia.
Kädestä kiinnipitäminen kertoo yhteydestäsi tuohon henkilöön. Saatat myös pelätä yhteyden menettämistä, erilleen ajautumista.
Vahingoittuneet kädet kertovat sinun joutuneen egosi hyökkäyksen kohteeksi.
Ristityt tai suljetut kädet ovat yhtenäisyyden, loppuunsaattamisen, hyväksyminen ja sopimuksen symboli. Negatiivisessa mielessä uni voi kertoa sinun olevan ahdasmielinen, itsekäs ja haluton auttamaan muita.
Suuret kädet kertovat, että saavutat päämääräsi. Karvaiset tai karheat kädet sanovat, ettet ole kyllin huomaavainen toisia kohtaan. Olet ehkä liian hyökkäävä ja karhea.

Veri käsissäsi kertoo syyllisyydestä.
Käsien peseminen kertoo, että sinulla on huolia, jotka täytyy selvittää. Jälkeenpäin nähtynä käsienpesu voi viitata siihen, ettet likaa enää käsiäsi toisten ongelmissa.

VIHA
Kuvastaa patoutunutta vihaa tai toisten kohtaamisen pelkoa. Uni voi myös varoittaa sinua pakottamasta omia ajatuksiasi ja näkemyksiäsi toisille. Tutki tarkkaan unessa olevia muita symboleita selvittääksesi, mitä todella vihaat.

HEVONEN
Vahva, fyysinen energia. Sinun pitää kesyttää villejä voimia. Uni voi vihjata, että olet laukannut liikaa ympäriinsä tai ehkä sinun pitäisi olla vähemmän ylimielinen.
Musta/Tumma hevonen symboloi mysteeriä, villiyttä ja tuntemattomuutta. Otat ehkä riskejä elämässäsi uusilla alueilla. Valkoinen hevonen kertoo puhtaudesta, hyvästä onnesta ja menestyksestä.
Jos hevonen jahtaa sinua, sinulla saattaa olla ongelmia seksuaalisuuden ja intiimin kanssakäymisen kanssa.
Kuollut hevonen on vapauden ja vaatimusten puuttumisen symboli. Se saattaa vihjata sinua työskentelemään tunteittesi parissa.
ratsastaminen kertoo, että saavutat päämääräsi. Villiintyneellä hevosella ratsastaminen kertoo, että intohimosi vie sinut mukanaan.
Haarniskoitu, keskiaikainen hevonen kertoo pelottomuudestasi, rohkeudestasi, voimastasi ja aggressiostasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #1 : 06.01.2007 18:41:51 »

VAARA
Jos uneksit olevasi vaarassa, loukkaantunut tai kuollut, uni antaa sinun odottaa menetyksiä bisneksissä/työelämässä ja huonoa onnea rakkaudessa. Sinun täytyy olla enemmän varuillasi joissakin elämäsi osa-alueissa.
Jos pakenet vaaraa, tulet nousemaan työelämässäsi ja sosiaalisissa yhteisöissä korkealle.

PIMEYS
Jos pimeä laskeutuu yllesi, odotettavissa on epäonnistumisia työelämässä. Pimeys on välinpitämättömyyden, tiedostamattoman, pahuuden, kuoleman, pelon ja tuntemattoman synonyymi. Jos tunnet olosi turvalliseksi pimeydessä, uni saattaa vihjata, ettet halua tietää jotain tiettyä asiaa.
Jos aurinko valkaisee pimeyttä, voitat vaikeutesi.
Jos et unessasi löydä jotakuta, pidä tempperamenttisi kurissa. Sinulla on tapana päästää tunteesi valloilleen liikaa.
Jos olet eksyksissä pimeässä, sinulla on epätoivon, masennuksen tai turvattomuuden tunteita elämässäsi.
Jos haparoit ympäriinsä pimeässä, sinulla ei ole tarpeeksi tietoa johonkin päätöksen tekoon. Tutki asioita tarkemmin äläkä kiirehdi!

KUOLEMA
Kuolema unissasi varoittaa sinua siitä, että jokin henkilö vetää sinua negatiivisuuteen tai liikut itse väärässä seurassa. Saatat kärsiä materiaalista menetystä. Tämä uni saattaa olla myös avuksi yrittäessäsi käsitellä poisnukkuneiden rakkaittesi aiheuttamia tunteita.
Jos näet unta henkilöstä, joka on ollut kauan kuolleena, se symboloi, että jokin ihmissuhde tai tilanne elämässäsi on yhtä kuin tuo kuollut henkilö. Sinun on parasta päästää siitä irti ja lopettaa se.
Jos näet kuolleita vanhempiasi tai puhut heille, saatat pelätä vanhempiesi menettämistä tai käsittelet yhä heidän kuolemaansa. Haluat ehkä sanoa heille vielä viimeiset hyvästit.
Kuolleet sisarukset, sukulaiset tai ystävät, jotka ovat elossa unessasi, kertovat että kaipaat heitä ja yrität herättää henkiin niitä kokemuksia,joita teillä oli.
Kannattaa myös muistaa, että kuolleet henkilöt voivat ottaa meihin yhteytt henkimaailman tasolta nukkuessamme, jolloin päivätietoisuutemme (järki/ego) ei ole tiellä.

KUOLLA
Jos kuolet unessasi, se merkitsee sisäisiä muutoksia, transformaatiota, itsensä löytämistä ja positiivista kehitystä elämässäsi. Vaikka tällaiset unet saattavat nostaa pintaan pelkoa ja ahdistusta, ovat ne yleensä merkitykseltään hyvin positiivisia. Varsnkin jos itse kuolet unessa sinua odottavat suuret mahdollisuudet. Suuntaat kohti uutta jättäen menneisyytesi taaksesi. Tällaiset tapahtumat eivät välttämättä sisällä mitään negatiivisia seikkoja. Metaforisesti kuolema voidaan nähdä loppuna vanhoille tavoillesi ja ajatuksillesi. Kuolema ei siis aina merkitse kirjaimellisesti fyysistä kuolemaa, vaan loppua jollekin ajanjaksolle/tavalle/tunteelle/ajatuksille jne.
Pahassa tapauksessa oma kuolema unessa voi kertoa siitä, että sinulla on kivuilaita ihmissuhteita tai käytöksesi on tuhoavaa ja epäterveellistä. Saatat tuntea olosi masentuneeksi tai tukahdetuksi, joko itsesi tai toisen henkilön toimesta elämässäsi.
Saatat myös yrittää paeta vastuuta ja epämukavia tilanteita.
Jos joku muu kuolee unessasi, se kertoo, että tunteesi tuota henkilö kohtaan ovat kuolleet tai suhteesi tuohon ihmieen saattaa loppua.

KYYNELEET
Jos kyynelehdit unessasi, elämässäsi on meneillään paranemisprosessi. Kyyneleet symboloivat myötätuntoa, emotionaalista paranemista ja henkistä puhdistautumista. Vaihtoehtoisesti kyyneleet voivat viestittää kivusta.
Jos joku toinen kyynelehtii, sinua kehotetaan miettimään tekojasi ja sitä, kuinka ne vaikuttavat toisiin.
Jos näet yksittäisen kuuneleen unessasi, sinua kehotetaan muistamaan jokin vanha viisaus, jonka olet oppinut.

ITKU/ITKEÄ
Jos itket unessasi, vapaudut parhaillaan jostain negatiivisesta tunnetilasta, joka vaivaa sinua päivätietoisuudessasi. Unesi on keino saada aikaan tunnetasapaino ja päästää turvallisesti ulos pelko ja turhautuminen. Nukkuessamme tunteiden suojakilpemme ei ole päällä ja siksi negatiivisten tunteiden ulostuleminen unen aikana on helpompaa.
Jos joku muu itkee unessasi, saatat heijastaa omia tuntemuksiasi johonkuhun toiseen. Jos et itke päivätietoisuudessasi, ehkä toisen itku auttaa sinua itkemään.
Jos heräät itkien, pintaasi nousee tukahdetuttua tuskaa tai aikaisempi trauma. Et pysty enää pidättelemään tunteita sisälläsi. Sinun täytyy hoitaa ne jatkaaksesi eteenpäin. 
Jos kukaan ei unessa vastaa itkuusi/huutoosi, kuvastaa se avuttomuuttasi, hankaluuksia ja turhautumistasi yrittäessäsi kommunikoida toisien kanssa. Sinusta tuntuu kuin puhuisit kuuroille korville. Unesi saattaa kehottaa sinua puhumaan selkeämmin ja työskentelemään kovemmin, jotta asiasi tulisi kuulluksi.
 
ENKELI
Jos näet unessasi enkeleitä, sieluasi häiritsee jokin. Enkelit symboloivat hyvyyttä, puhtautta, suojellusta, turvaa ja lohdutusta. Kiinnitä huomiota siihen mitä enkelit yrittävät kertoa sinulle. Nämä viestit opastavat sinua kohti täyttymystä ja onnea. Enkelit saattavat myös ilmestyö uniisi, jos olet kieroillut ja ollut ilkeä.
Jos olet itse enkeli, olet iloinen ja onnellinen jostain jota sanoit tai teit.
Kolme enkeliä symboloivat kolminaisuutta ja henkisyyttä.
Jos enkelillä on kädessään käärö, uni on hyvin henkinen. Tulevaisuutesi tavoitteineen on sinulle selkeä. Kiinnitä erityistä huomiota käärön sanomaan.
 
KISSA
Kissa unessa symboloi epäonnea, vaaraa ja huonoa onnea. Jos olet kuitenkin kissaihminen, uni kertoo itsenäsestä hengestä, feminiinisestä seksuaalisuudesta, luovuudesta ja voimasta.
Jos kissa on vihainen, sinulla on ongelmia oman feminiinisen puolesi kanssa. Jos näet hännättömän kissan, sinulla ei ole itsenäisyyttä.
Pureva kissa symboloi nielaisevaa naista. Ehkäpä vain otat ja otat antamatta takaisin. Saatat ilmaista suurta ahdistuneisuutta ja turhautumista silloin, kun asiat eivät suju suunnitelmiesi mukaisesti.
Musta kissa kertoo, että koet pelkoa psyykkisistä kyvyistäsi tai intuitioosi luottamisesta. Saatat tiedostamattasi yhdistää mustan kissan  pahuuteen, tuhoon ja epäonneen. Valkoinen kissa tuo vaikeita aikoja.
tallennettu
nauris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46Profiili
« Vastaus #2 : 06.01.2007 19:50:04 »

  Grin Hyvää Uutta Vuotta! Osuipas sopivasti silmään juttusi..Kiitos! Juuri tänään pohdiskelin, että mitä mahtaa tarkoittaa aaveesta/kummituksesta unen näkeminen..?  idiot2 Toisessa unessa kummitus oli hiemän häijy ja toisessa vain niinsanotusti  "mukana".. :Smiley Erikoista..ei ymmärrä. T:Nauris
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #3 : 06.01.2007 19:52:50 »

Täältä uniosiosta, jostain loppupuolen sivuilta näkyy löytyvän uni nimellä "Ghost". Kannattaa käydä vilkaisemassa, olisi sieltä yhtään apua.

Tähän keräillään sitten jatkossa lisää noita unien tulkintoja. Tulkintapyynnöt kannattaa laittaa suoraan forumin puolelle omaksi ketjukseen. Sieltä ne tavoittavat tulkitsijat paremmin Wink
tallennettu
Jinx
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81Profiili
« Vastaus #4 : 06.01.2007 21:47:11 »

UNISTA ENNUSTAMINEN

Kaikki ihmiset näkevät unia, mutta kaikki eivät ennusta tulevaisuutta. Jo kauan ennen kuin Freud ja muut psykoanalyytikot osoittivat unien olevan peräisin alitajunnastamme, Aristoteles oli pyrkinyt todistamaan enneunet mahdottomiksi. Historia on kuitenkin täynnä todistetusti toteen käyneitä enneunia (kuuluisin esimerkki lienee Abraham Lincolnin uni, jossa hän joutui salamurhaajan uhriksi) joten niiden olemassaoloa ei voida noin vain kiistää.
Unista ennustaminen eli oneromantia tunnetaan kaikkialla maailmassa. Kukaan ei tiedä, milloin se sai alkunsa, mutta kaikkien vanhimmistakin kulttuureista on säilynyt kirjoituksia enneunista ja niiden tulkinnoista. Vanhimman säilyneen laajan unikirjan kirjoitti Artemidorus Efesolainen toisella vuosisadalla. Se käännettiin englanniksi 1600 -luvulla ja siitä otettiin 32 uutta painosta ennen vuotta 1800. Freud käytti sitä tutkimuksissaan, ja se on vaikuttanut vielä nykyisinkin käytössä oleviin unikirjoihin.


UNIEN TULKINTA
Mitä selvemmin uni muistetaan, sitä suurempi merkitys sillä katsotaan olevan. Unikuvat häipyvät tietoisesta tajunnastamme nopeasti. Niinpä kannattaa aina pitää kynä ja paperia vuoteen vieressä, jotta voisi heti herättyään kirjoittaa unet muistiin. Silloin tärkeät yksityiskohdat eivät pääse unohtumaan.
Mikäli uni tuntuu sellaiselta että se saattaisi enteillä tulevaisuutta, kannattaa jaotella se osiin ja tutkia sitten osia erikseen. Jokapäiväiseen elämään kuuluvia asioita eii ole syytä ottaa huomioon. Jos esimerkiksi menet junalla töihin joka aamu, unessa esiintyvällä junalla ei ole mitään merkitystä. Kysy itseltäsi, olisiko jokin läheiseen tai kaukaisempaan menneisyyteen, kuten lapsuuteen, liittyvä tapahtuma voinut aiheuttaa unikuvan. Jos niin tuntuu olevan, jätä se kohta unesta huomiotta. Käytä unisanakirjaa apuna tulkitessasikarsinnan jälkeen jäljelle jääneistä unen elementtejä. Aloita tärkeimmästä - siitä unikuvasta jonka muistat selvemmin - mutta ota lopullisessa tulkinnassa huomioon kaikki yksityiskohdat, vaikuttipa ne miten vähäpätöisiltä tai ristiriitaiselta tahansa.

Mitkä unet kannattaa ottaa huomioon?
Enne unet nähdään yleensä aamukolmen ja -seitsemän välisenä aikana, jolloin ruoansulatus on päättynyt ja niin ruumis kuin mielikin ovat rentoutuneessa tilassa. Unella ei ole mitään ennustus arvoa,

a jos sen näkee nukkumisvaiheen alussa
b jos sen syynä on ruoansulatushäiriö tai sairaus
c jos unelle löytyy jokin järkevä ulkonainen peruste, kuten esimerkiksi melu, lämpötila tai nukkuma-asento
d jos sen syynä on jokin mieltävaivaamaan jäänyt kirja, televisio-ohjelma tms.
e jos uni koskee edellisen päivän tapahtumia.
tallennettu

Aurinko - Kaksoset
Asc - Kauris
Kuu - Vaaka
Merkurius - Rapu
Venus - Leijona
Mars - Kauris

Jinx
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81Profiili
« Vastaus #5 : 06.01.2007 22:15:29 »

Unien luokitus

a) Kaikki terävät esineet - puukko, sakset, miekka jne. - enteilevät huonoja uutisia.
b) Puhtaat ja kiiltävät esineet tietävät onnea; likaiset ja kiillottomat onnettomuutta.
c) Kaikenlainen nouseminen - esimerkiksi tikkaita, portaita, köyttä tai liukuportaita pitkin - enteilee aina menestystä. Laskeutuminen tai putoaminen viittaa takaiskuihin ja epäonnistumisiin. Mitä korkkeammalle nouset, sitä suurempi menestys; mitä alemmaksi putoat, sitä suurempi takaisku.
d) Viihdeunet voivat enteillä onnea tai onnettomuutta. ENne on hyvä jos nautit unessa radio- tai tv-ohjelmasta, elokuvasta tai näytelmästä. Jos olet ikävystynyt, tai jos ohjelma peruuntuu tai osoittautuu pettymykseksi, enne on huono.
e) Jotkut unikuvat voivat enteillä joko hyvää tai pahaa ulkomuotonsa ja/tai sisällönsä perusteella. Esimerkiksi täysi kaappi viittaa hyvinvointiin, tyhjä puuutteeseen. Tyyni vesi tarkoittaa onnea, myrskyinen taas vaikeuksia ja samea onnettomuutta. Seuraavassa lisää esimerkkejä kuvista, joiden merkitys saattaa vastaavasti vaihdella:


elonkorjuu, kirje, maisema, ruoho, haju, kori, malja, ruokakomero, häkki, kuppi, olki, silta, ilma, köynnös, pankki, taivas, juoma, lasi, pelto, tie, kanava, lato, pilvi, tori, kasvi, luuta, polku, tuuli, kellari, maatila, puutarha, varasto

f) Unissa esiintyvät esteet ilmoittavat edessä olevista vaikeuksien ankaruuden. Esimerkiksi helposti avautuva ovi viittaa pieniin hankaluuksiin, tiukasti kiinnipysyvä taas voittamattomiin esteisiin. Esteunissa voi esiintyä mm. seuraavia asioita:

aita, kysely, oja, sora, hyppääminen, käveleminen, ompeleminen, torni, ikkuna, laakso, onkalo, tulva, kainalosauvat, labyrintti, paljaat jalat, tutkinto, kallio, liikenne, penger, vankila, kamppailu, lukko, pensasaita, vetoketju, kanjoni, luola, portti, vuori, kilpailu, metsästys, pöytälaatikko, kirjekuori, muuri, saari, kuilu, mäki, salpa

g) Joitain unia pidetään >>vastakohtaunina>>, ts. niiden merkitys on päinvastainen kuin unikuvista luulisi. Esimerkiksi unessa nähty itkeminen ja kurjuus voivatkin tarkoittaa onnea. Vastakohtaunissa voi esiintyä seuraavia aioita:

alemmuus/ ylemmyys               
pelko/ rohkeus
ankara pyrkimys/ takaisku       
rauha/ rohkeus
arvostelu/ kiitos               
riitely/ rakkaus
ilo/ suru                       
tappio/ voitto
innostus/ masennus               
ylellisyys/ köyhyys
« Viimeksi muokattu: 06.01.2007 22:26:54 kirjoittanut Jinx » tallennettu

Aurinko - Kaksoset
Asc - Kauris
Kuu - Vaaka
Merkurius - Rapu
Venus - Leijona
Mars - Kauris

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922Profiili WWW
« Vastaus #6 : 11.01.2007 11:41:07 »

mielenkiintoista tietoa...kiva kun viitsitte tuollaisen kasata  Grin
tallennettu

nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6602


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 12.01.2007 09:25:07 »

mikä lienee tulkintojen lähde,
vaiko täältä kerättyjä,
vaiko ihan omia
vaiko ihan sekalaisia?
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #8 : 14.01.2007 18:17:10 »

Mina olen lukenut todella etta hammasunet ennakoivat kuolemaa perineellisesti, mutta unen voi aiheuttaa myos hammaslaakarilla kaynti-tai jonkin piirteen poistuminen itsestamme. Unissa yleensa taytyy ottaa huomioon ymparisto, opetukset, entiset elamat ja nama seikat antavat pohjaa omalle unimaailmallemme.
tallennettu
Yulunga
Vieras
« Vastaus #9 : 13.02.2007 15:02:30 »

Tyyni vesi tarkoittaa onnea, myrskyinen taas vaikeuksia ja samea onnettomuutta. Seuraavassa lisää esimerkkejä kuvista, joiden merkitys saattaa vastaavasti vaihdella:


jaa minä olen oppinut että vesi kuvastaa tunnemaailmaa... eikä ennusta mitään  coolsmiley
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #10 : 14.02.2007 17:24:57 »

Kiitosta tästä.

Myrskyunet ovat todella yleisiä, ainakin mulla. Eivät vaan koskaan ole samanlaisia. yhdessä vaiheessa näin unta käärmeen puremisesta... Muistaakseni merkitsi juoruja (pahansuopia) ja piti kyllä paikkanasa. Mutta onneksi ei mitään vakavaa. Lentounet on myös hauskoja.

Mun horoskoopissa on kehotettu seuraamaan uniani, sisältävät jonkinlaisen varoituksen tai neuvon... No nyt ainakin on minkä avulla pohtia.... Jos vain muistais mitä unessa oli. Nykyään tahdon unohtaa heti näkemäni. Mutta.. Katsellaan.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #11 : 19.02.2007 23:27:43 »

Oletko joskus aamulla herättyäsi jäänyt hetkeksi sänkyyn miettimään omituista unta, jonka olit yöllä nähnyt? Ehkä sinulla oli juttu meneillään jonkun julkkiksen kanssa? (Hyvä uni.) Tai ehkä olit eksyksissä pimeässä kellarissa etkä löytänyt tietä ulos? (Ei niin hyvä uni.) Tiesitkö, että unet eivät pelkästään ole alitajuntasi tuottamia kiehtovia lyhytelokuvia? Ne ovat myös viestintää rakkauselämästäsi. Ok, ne eivät puhu suomea tai saavu sähköposteina, mutta unesi ovat periaatteessa psyykeesi lähettämiä pikaviestejä. Sinun tarvitsee vain tietää kuinka tulkita niitä.

Seuraavassa on kahdeksan erittäin yleistä unityyppiä sekä selitykset, mitä ne voivat tarkoittaa rakkauselämäsi kannalta. Yksi asia on varma: unet eivät ole suoria ennustuksia siitä mitä on tulossa. Jos Mikko Leppilampi kosii sinua tai olet yhdessä Pamela Tolan kanssa, kyseessä on uni. Ja sellaisena se pysynee, pahoittelut siitä.

1. Lentäminen (lentokoneetta)
Lentämisunet ovat parhaita: olet painoton, huoleton ja olo on autuas. Kun lennät unessasi, onnellisuudellesi näytetään vihreää valoa. Jos lennät jonkun toisen kanssa, jaat onnesi ja ilosi. Uni kertoo sinulle, että deittailusi on oikealla radalla. Toinen tulkintamahdollisuus: jos et vielä deittaile ketään, niin pian tulet deittailemaan! Jos pelkäät unessasi lentämistä, et ole täysin valmis rakkauteen. Mikä sinua estää? Kiinnitä huomiota muihin uniisi ja hae niistä vinkkejä, mikset liitele romanssissa.

2. Kokeen tai tentin tekeminen
Kuinka monta kertaa olet nähnyt unen, jossa olet kokeessa, johon et ole valmistautunut lainkaan? Tai ehkä uni kertoo sekaannuksesta tenttisalissa, ja joudut tenttimään Suomen historiaa, ruotsia tai - vielä pahempaa - trigonometriaa. Kuinka usein olet herännyt aamulla tämän tyyppisestä unesta helpottuneena, kun sinun ei tarvitsekaan tehdä mitään sellaista koetta? Tällaiset unet kertovat sinulle, että et usko olevasi valmis sellaiseen elämään, jota elät. Saatat olla tapailemassa jotakuta, joka siirtyy vakaviin aiheisiin liian nopeasti tai olet huomaamassa, että et itse ole valmis mihinkään vakavaan suhteeseen. Ei syytä pelätä: jos et ole unessa valmistautunut kokeeseen, sinulla on valve-elämässäsi kaikki tarvitsemasi aika valmistautua ja herätellä elämääsi. Hidasta tahtia suhteessasi, älä tapaile samaan aikaan liian monia ihmisiä ja anna itsellesi pitää pieni tauko silloin tällöin. Jos joku yrittää teettää sinulla tentin tunteista, jätä väliin moiset.

3. Myrskyt, tulvat, tulipalot ja onnettomuudet
Sinun ei tarvitse olla Freud ymmärtääksesi, että unien luonnonmullistukset tai muut uhkaavat tilanteet kertovat sinulle, että jokin on vinossa. Pelottaako deittailu sinua? Tapailetko jotain, joka saa olosi epämukavaksi? Jos unessasi joudut jonkin nujertamaksi tai pelkäät jotain, jota et voi hallita, ota askel taaksepäin ja tarkastele olitko astumassa monimutkaiseen tai vaikeaan tilanteeseen. Onko tunteidesi kohde rehellinen? Oletteko molemmat täysin vapaita deittailuun? Nämä ovat varoitusunia. Ole siis varovainen.

4. Matkustaminen ja kulkeminen
Oletko joskus unessa yrittänyt saada taksia tai juossut ehtiäksesi junaan? Oletko nähnyt unta liikenneruuhkasta? Kuka tarvitsee moista turhautumista silloin kun on tarkoitus levätä? Unesi kertoo sinulle, että et ole menossa minnekään tai se minne tahdot mennä, ei ole mahdollista. Ehkä sinun nykyiset tapasi tavata ihmisiä eivät ole toimivia. Tai kenties nykyisen deittisi tapailu ei ole paras idea. Tai kenties onnistuneen suhteen tiellä on jokin este. Mikä mahdollisesti on esteenä? Tarvitseeko sinun muokata etsimistapojasi ja laittaa esimerkiksi oma deitti-ilmoitus internetiin? Onko nykyisessä suhteessasi jokin monimutkainen tekijä - esimerkiksi exä? Se on syytä selvittää, jotta löydät suoremman reitin aitoon romanssiin.

5. Lapsen saaminen
Älä ryntää kylpyhuoneeseen tarkistamaan kuinka monta sinistä viivaa näet. Joskus nainen näkee unta raskaudesta tai lapsen saamisesta tietämättä itse miksi. Miehet voivat puolestaan nähdä unia isäksi tulemisesta. Vaikka tällaiset unet voivat olla hämmentäviä ja jopa pelottavia, ne ovat kuitenkin hyviä unia! Lapsen saaminen kertoo, että sinun oma elämäsi on muotoutumassa uudelleen. Se voi hyvinkin tarkoittaa, että rakkaus on syntynyt tai syntymässä. Mieti elämääsi: Kuka on äskettäin tullut kuvioihin? Ketä tapailet juuri nyt? Elämäsi on muuttumassa. Kuka on se onnenpoika tai -tyttö?

6. Alastomuus
Ehkä sinulle ei ole ongelma olla alasti vieraiden ihmisten edessä, mutta unessa on erittäin todennäköistä, että koet olosi epämukavaksi. Alastomuus on haavoittuvuutta. Koetko olosi hieman epämukavaksi jonkun kanssa ketä tapailet? Tuntuuko kuin "paljastuisit"? Ota askel taaksepäin treffailusuhteestasi ja pidä kiinni yksityisyydestäsi. Unesi kertovat sinulle, että et ole täysin sinut tilanteen kanssa.

7. Hammasongelmat
Etkö inhoakin tätä unta? Jotkut ihmiset näkevät unta, että heidän hampaansa irtoavat. Jotkut puolestaan siitä, että hampaat heiluvat. Mikä hammasunesi sitten onkin, se kertoo, että sinulla ei ole mahdollisuutta "upottaa hampaitasi" johonkin. Tavallisesti hammasunet kertovat voimasta (tai sen puutteesta), kyvystä ilmaista itseäsi tai kyvyttömyydestä käsitellä vihaa. Jos sinulla on unissasi hampaita, älä mene hammaslääkärille. Mene sen sijaan ystäviesi luokse ja kysy heidän mielipidettään, minkä kohtaamista mahdollisesti välttelet.

8. Pettäminen
Jos elät parisuhteessa ja näet unia pettämisestä, pidä hauskaa. Siinä ei ole mitään hävettävää ja rehellisesti sanottuna unet ovat ainoa paikka pettää, josta ei tarvitse tuntee syyllisyyttä. Jos unessa petetään sinua, pelkäät mahdollisesti hylätyksi tulemista. Silloin on kuitenkin parasta unohtaa ylösnouseminen ja oman rakkaan syyttäminen kevytmielisestä käytöksestä. Uni kertoo sinulle, että koet olosi epävarmaksi. Pohdi mikä mahdollisesti painaa mieltäsi. Muista, että unet ovat harvoin tulkittavissa kirjaimellisesti. Ja tässä tapauksessa se on erityisen hyvä juttu!

http://match.fi.msn.com/editorial/readfull.aspx?eid=-31910&tcid=1003676
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922Profiili WWW
« Vastaus #12 : 21.02.2007 21:21:08 »

tässä jotain uni symboleja myös.

Aallot merkitsevät suuria muutoksia. Kirkas vesi tarkoittaa viisautta, muta ja myrsky virheellistä valintaa. Jos katsot aaltoja rannalta, vältät juonittelut.

Aamiainen on hyvä enne, jos seurassasi on muita ihmisiä. Tuoreet hedelmät aamiaisella ennakoivat hyviä muutoksia. Yksinäinen aamiainen varoittaa ansasta.

Aamu. Selkeä ja kirkas aamu lupaa hyvää. Pilvinen ja harmaa aamu heijastaa oman mielen ahdistusta.

Aarre. Jos unessa löydäät aarteen, sinua odottaa suuri onni. Jos kadotat aarteen, kohtaat epäonnea raha-asioissa.

Aasia. Jos uni vie sinut Aasiaan, elämässäsi tapahtuu muutos, mutta siitä ei ole mitään varsinaista hyötyä.

Akku. Hyvä enne. Jos ajoituksesi on oikea, saat hyvän voiton.

Alastomuus unessa varoittaa maineen menettämisestä. Jos yrität unessa peitellä alaostomuuttasi, haluat eroon jostakin paheestasi.

Ambulanssi on huono enne. Jos se ajaa sireenit soiden, kohtaat vaikeuksia. Jos olet itse kyydissä, sairaus uhkaa sinua.

Amerikka. Uni Amerikasta enteilee vaikeuksia. Jos valtiomies näkee unta Amerikasta, koko maa on vaarassa.

Ampiainen varoittaa kateellisista ystävistä. Se voi myös ennakoida sitä, että tunnet itse kateutta.

Ampuminen unessa viittaa itsekkyyteen ihmissuhteissa. Jos sinua on ammuttu, ystävät aiheuttavat ongelmia.

Ankkuri ennakoi työpaikan vaihdosta.

Appelsiini kehottaa pitämään terveydestä huolta, jos et ole varovainen, voit sairastua.

Arpajaiset kertovat hankkeesta, johon sitotuminen vie aikaa ja vaivaa, mutta ei tuota toivottua tulosta.

Arpakuutio kertoo kepulikonstein saavutetusta menstyksestä, josta tulee lopulta vain huolia.

Ase viittaa riitaan. Se voi merkitä myös eroa rakastetusta.

Asuntovaunu tuo matkaan mutkia. Jos asut unessa asuntovaunussa, onnesi kääntyy.

Aurinko.
Kirkas auringonpaiste lupaa hyvää. Laskeva aurinko kertoo onnen saavuttaneen huippunsa. Pilvien läpi paistava aurinko ennakoi huolten väistymistä.

Autiomaa symboloi nälänhätää ja sotaa. Se voi myös tarkoittaa vararikkoa ja kuolemaa.

Auto. Auton ajaminen merkitsee sisäistä levottomuutta ja enteilee muutosta. Autoon nouseminen kertoo, että suunniteltu matka muuttuu.

Avaimenreikä. Jos kurkit itse avaimenreiän läpi, vahingoitat jotakin paljastamalla hänen salaisuutensa. Jos sinua katsotaan, ystäväsi juonittelevat.

Avain merkitsee uutta alkua. Avaimen löytäminen lupaa menestystä liikeasioissa, risa avain ennakoi eroa tai kuolemaa.

Avioero on suora enne. Se kertoo avioliittosi huonosta tilasta ja kehottaa sinua tekemään työtä parisuhteesi eteen.

Baari lupaa piristyvää sosiaalista elämää. Jos juot baarissa olutta, kohtaat pettymyksen.

Baletti kertoo vapauden kaipuusta. Avioliitossa olevalle se merkitsee uskottomuutta.

Banjo lupaa iloa ja huvituksia lähitulevaisuudessa.

Elefantti on hyvä, vakautta ja vaurautta tuova enne. Jos ratsastat norsulla, on taloutesi tasapainossa ja olet sekä kotona että töissä tilanteen tasalla.

Erakko. Joku läheinen pettää luottamuksesi. Tunnet tarvetta vetäytyä, mutta älä anna tuolle halulle periksi!

Esiliina merkitsee elämäntilanteen nopeaa vaihtumista. Jos esiliina on likainen, joudut kuuntelemaan moitteita.

Ero. Jos otat lopputilin, käynnistät hankkeen joka epäonnistuu. Jos eroat kumppanistasi, parisuhteesi voi huonosti.

Etana tuo hitaasti huononevia uutisia. Asiat ovat kääntymässä pahempaan suuntaan. Jos astut etanan päälle, tapaat epämiellyttäviä ihmisiä.

Haalarit. Se ihminen, joka unessasi on pukeutunut haalariin, on sinulle petollinen.

Hai kertoo vaarallisista vihamiehistä. Jos unessa joudut pakenemaan hain hyökkäystä, joudut pahoihin vaikeuksiin.

Halaus on melko huono enne, merkki pettymyksestä. Jos halaat vierasta vastakkaisen sukupuolen edustajaa, petät pian kumppaniasi.

Halvaantuminen ennakoi taloudellisia vastoinkäymisiä.

Hansikkaat
. Ole varovainen liiketoimissasi. Joudut oikeuteen, mutta voitat juttusi.

Harakka on juoruilusta varoittava enne. Ole tarkka puheissasi!

Harava unessa varoittaa tekemättömistä töistä. Jos olet luottanut toisen apuun, joudut ehkä itse sittenkin tekemään kaiken.

Harja. Hiusten harjaaminen tuo epäonne, vanha hiusharja sairautta, mutta muuten harjat unessa on hyvä, työteliästä aikaa ennakoiva merkki.

Harppu on huono enne. Harpun soitto kariuttaa hyvin alkaneen hankkeen. Älä ole liian luottavainen.

Hattu.
Hieno ja kallis hattu lupaa menestystä ja kunniaa. Vanha ja risa hattu kertoo omaisuuden menetyksestä. Jos kadotat hattusi, epäonnistut liiketoimissa.

Haukottelu unessa merkitsee sairautta. Jos sinä jaukottelet, sairastut itse, jos joku muu haukottelee, joku ystäväsi sairastuu.

Hautajaiset symboloivat onnetonta avioliittoa ja lasten sairautta.

Hautausmaa. Yleensä hyvä enne. Hyvin hoidettu hautausmaa lupaa ystävän parantuvan sairaudestaan. Unohdettu hautausmaa lupaa itsellesi pitkän elämän.

Helmi. Hyvä enne. Vaikutusvaltaisia ystäviä. Suurta onnea. Helmien laskeminen tuo iloa ja tyytyväisyyttä. Helminauhan katkeaminen kertoo aseman menetyksestä.

Helvetti.
Jos unessa joudut helvettiin, lankeat kiusaukseen joka vie sinut vaikeuksiin. Jos näet helvetissä ystäväsi, tämä joutuu vaikeuksiin.

Hevosenkenkä symboloi työpaikan vaihdosta tai ylennystä.

Hotelli. Jos asut unessa hotellissa, edessä on huoleton elämänvaihe. Jos etsit epätoivoisesti jotain hotellista, koet pettymyksen etsiessäsi rakkautta.

Hukkuminen on erittäin huono enne, joka viittaa omaisuuden menetykseen ja kuolemaan.

Humala on melko huono enne, ja vaatii elämänmuutosta. Jos humallut unessa viinistä, se kuitenkin lupaa onnea rakkaudessa.

Hunaja. Hyvä enne. Saat paljon rahaa. Jos itse syöt unessa hunajaa, menet pian naimisiin. Jos valmistat hunajaa, perheessä ilmenee ongelmia.

Huntu. Jos olet unessasi huntu kasvoillasi, et ole ihmissuhteissasi täysin rehellinen. Jos muilla on hunnut, ystäväsi ovat petollisia.

Huuliharppu on hyvä enne. Huuliharpun soiton kuuleminen kertoo onnesi kääntyvän parempaan suuntaan. Jos soitat itse, rakastut päätäpahkaa.

Huutokauppa
. Hyvä enne. Jos ostat unessa huutokaupasta jotakin, teet hereilläkin hyviä sijoituksia. Jos petyt ostamaasi tavaraan, ole varovainen liikeasioissa.

Hämähäkki. Hyvä enne. Mitä enemmän hämähäkkejä näet, sitä paremmalta tulevaisuus näyttää. Myös hämähäkin tappaminen lupaa menestystä. Seitti tuo iloa ystävistä.

Häät on hyvä enne, jos avioliitto on unessa hyväksytty ja juhlat iloiset. Päinvastaisessa tapauksessa häät merkitsevät vaikeuksia ja jopa kuolemaa.

Ihmisjoukko. Juhliva joukko lupaa hyviä hetkiä ystävien kanssa. Iso ihmisjoukko kirkossa ennustaa hautajaisista. Väkijoukko kadulla tuo onnea kauppoihin.

Ikkuna
on huono enne. Haaveet haihtuvat. Jos ikkuna on kiinni, kohtaat hylkäämisen. Risa ikkuna saa rakkaasi epäilemään sinua uskottomuudesta.

Ilta kertoo toteutumattomista toiveista. Illan tähtitaivas lupaa selkenevää tulevaisuutta. Iltakävely rakastetun kanssa voi merkitä kumppanin kuolemaa tai eroa.

Imetys. Jos imetät unessa omaa vauvaasi, saat hyvän työpaikan. Jos lapsi on vieraan, joudut huolehtimaan toisista. Jos imettäjä on vaimosi, kotiinne astuu onni.

Isä. Tulet tarvitsemaan jonkun toisen neuvoja. Jos näet unta kuolleesta isästäsi, rakastettusi pettää sinut.

Itku. Itkevä vauva tuo huolia ja sairautta. Jos itket itse, kohtaat murhetta. Jos näet toisten itkevän, sinulta tullaan pyytämään apua.

tallennettu

*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922Profiili WWW
« Vastaus #13 : 21.02.2007 21:27:11 »

Maljakko kertoo tasapainoisista ihmissuhteista ja onnellisuudesta. Risa maljakko tuo surua.

Mansikka on hyvä enne. Saat jotain, mistä olet pitkään haaveillut. Jos syöt mansikoita, joku vastaa tunteisiisi.

Matka unessa ennustaa usein oikeaa matkaa. Onnistunut matka tuo lisätuloja. Onnettomuus matkan aikana tuo pettymyksen. Matkustaminen autiomaassa tuo sairautta.

Mato viittaa liialliseen materialistisuuteen. Jos saat madot unessa tapettua, arvomaailmasi kehittyy.

Meri
liittyy toteutumattomiin haaveisiin; vaikka aineelliset asiat olisivatkin kunnossa, kaipaat jotain henkisempää. Kahlaaminen matalassa meressä tuo surua.

Merirosvo
varoittaa valheellisista ystävistä.

Metsä. Kulkeminen metsässä ennakoi menetyksiä sekä liike-elämässä että kotona.

Miekka kädessä kertoo onnistumisesta työssä. Jos miekkasi viedään, häviät kilpailun. Risa miekka tuo epätoivoa.

Mies. Jos näet unta komeasta miehestä, luvassa on todella hauska vaihe elämässä ja paljon menestystä. Ruma ja vihainen mies lupaa pettymyksiä.

Morsian. Jos pukeudut unessa iloiten morsiuspukuun, saat pian perinnön. Jos unessa suutelet morsianta, sovit riidan ystävän kanssa.

Muna. Munien syöminen lupaa sotkuja ihmissuhteisiin. Risat munat lupaavat sinulle rakkautta ja arvostusta.

Mustalainen. Jos mustalainen ennustaa sinulle, menet naimisiin väärän ihmisen kanssa. Jos käyt mustalaisten kanssa kauppaa, menetät jotain arvokasta.

Mustekynä. Jos kirjoitat unessa mustekynällä, rakkaussuhteesi vie sinut vaikeuksiin. Jos kynä ei suostu kirjoittamaan, sinua syytetään petoksesta.

Nainen. Uni tuntemattomasta naisesta viittaa ympärilläsi käytäviin juonitteluihin. Tumma nainen merkitsee huolia, vaalea nainen tekee sinusta voittajan.

Nenäliina on ennusmerkki satunnaisesta romanssista ja voimakkaasta flirtistä.

Nousuvesi
saa asiasi etenemään sujuvasti. Hyvä enne.

Nunna unessa kehottaa itsehillintään ja kohtuullisuuteen. Henkiset ja maalliset pyrkimyksesi ovat ristiriidassa keskenään.

Nurmikko. Käveleminen vihreällä, pehmeällä nurmella lupaa paljon menestystä. Jos ruoho on nuutunutta ja kuivaa, luvassa on riitoja.

Nälkä on huono enne, joka liittyy kotiin ja ihmissuhteisiin. Et ole tyytyväinen. Edessä voi olla ero, jos ette muuta suuntaa.

Oja. Jos putoat ojaan, joudut vaikeuksiin. Jos hyppäät ojan yli, voitat edessä olevat vaikeudet.

Oksa. Jos oksa on vehreä ja täynnä marjoja tai hedelmiä, luvassa on taloudellista vaurautta ja iloa ystävistä. Jos oksa on kuihtunut, saat suruviestin.

Oksentaminen unessa on huono enne, yleensä se on merkki alkavasta sairaudesta.

Omena on hyvä enne, varsinkin jos jätät sen syömättä. Punaiset omenat rohkaisevat: nyt on oikea aika toteuttaa haaveesi. Mätä omena on petollinen ystävä.

Ompeleminen on hyvä enne. Kotona asiat sujuvat. Jos ompelet unessa jotain valmiiksi, sinua kositaan pian.

Onkiminen on hyvä tai huono enne, riippuen siitä saatko saalista. Jos saat kalan, asiasi sujuvat hyvin. Jos et, epäonnistut.

Onnettomuus
. Uni onnettomuudesta on ankara kehoitus välttää matkustamista lähiaikoina. Jos matkustat, henkesi on vaarassa.

Opettaja. Jos itse opetat unessasi, saat menestystä kirjoittajana. Jos palaat unessa lapsuutesi kouluun, edessä on ongelmia.

Ovikellon soiminen ja soittaminen unessa kertoo odottamattomien uutisten olevan tulossa.

Paarit enteilevät ikävyyksiä. Joudut ehkä tekemään työtä, josta et pidä.

Paavi
on hyvä enne, jos pääset unessa puhumaan hänen kanssaan. Silloin luvassa on tunnustusta. Jos vain näet paavin, mutta ette keskustele, joudut nöyrtymään.

Paholainen. Huono enne. Ole varovainen.

Pakeneminen
. Jos unessasi itse pakenet, edessä on ikävyyksiä ja suhteen kariutuminen. Jos jokin pakenee sinua, selviydyt kilpailusta voittajana.

Paloauto on merkki elämänmuutoksesta, joka on työläs mutta päättyy onnellisesti.

Palovamma. Tuli on yleensä hyvä enne, ja myös palovamma lupaa hyvää, jos se on tulen aiheuttama. Jos poltat itsesi kuumassa vedessä, suunnitelmasi kariutuvat.

Pappi on usein huono enne. Koet mustasukkaisuutta ja edessä on ikäviä muutoksia. Jos rakastut pappiin, luvassa on petollinen rakastaja.

Patja ennustaa edessä olevan uusia työtehtäviä ja velvollisuuksia.

Peili on huono enne. Jos katsot itseäsi peilistä, edessä on monia ikäviä käänteitä ja paljon murheita. Risa peili ennakoi kuolemaa.

Perhe. Suora enne: jos unessa menee hyvin, niin hereilläkin. Jos unessa perheessä on riitaa, kotiin on odotettavissa vastoinkäymisiä.

Perhonen
on hyvä enne, joka tuo menestystä ja mukavan viestin ystävältä. Rakkautta on ilmassa.

Perintö. Jos saat unessa perinnön käsiisi, onnistut kaikessa. Mutta jos vain kuulet tulevasta perinnöstä, olet vaarassa menettää omaisuutesi.

Petos. Huono enne. Jos itse olet unessa petollinen, sorrut vilppiin. Jos sinua petetään, kilpailijasi juonittelevat pääsi menoksi.

Peukalo. Jos peukalo puuttuu, koet yksinäisyyttä. Hyvin pieni peukalo lupaa sinulle hetkellistä iloa, suuri peukalo nopeaa menestystä.

Piimä on melko huono enne. Jos juot itse piimää, nautinnonhalusi vie sinut hankaluuksiin. Jos annat toisille piimää, edessäsi on suuria vaikeuksia.

Pimennys. Auringonpimennys tuo väliaikaisia huolia töissä, mutta selviät niistä kyllä. Kuunpimennys varoittaa sairastumisesta tai kuolemasta.

Pimeä. Jos pimeys unessa syvenee, edessä on ongelmia. Jos pimeys väistyy valon tieltä, selviät ongelmista. Jos lapsi katoaa pimeään, joku suututtaa sinut.

Pinsetit. Joku käyttää sinua hyväkseen.

Planeetta. Jos unessasi pääset matkustamaan vieraille planeetoille, on elämässäsi edessä mielenkiintoisia, mukavia uusia asioita.

Poika. Suora enne. Jos olet unessa pojastasi ylpeä, saat kokea saman oikeassa elämässä - ja päinvastoin.

Pommi. Erittäin huono enne, joka ennakoi suuria vaikeuksia isommalle ihmisjoukolle, ehkä koko maalle.

Poskipuna kertoo juonittelusta. Jos laitat unessa poskipunaa, yrität saavuttaa haluamasi vilpillisin keinoin. Jos muilla on poskipunaa, sinulle valehdellaan.

Preeria lupaa helppoa ja mukavaa elämää, paitsi jos eksyt. Silloin edessä on suruja ja huolia.

Purema. Huono enne. Haluaisit saada jotain tehtyä tekemättömäksi, mutta se on myöhäistä.

Puro pulppuaa uusia kokemuksia. Voit päästä lyhyelle matkalle. Tulviva puro tuo vaikeuksia, kuivunut uoma aiheuttaa pettymyksen. Juonesi epäonnistuu.

Putoaminen unessa merkitsee usein edessä olevia ponnisteluja, jotka kuitenkin tuottavat tulosta. Jos loukkaannut pudotessasi, saatat menettää ystävän.

Puu. Lehdessä oleva vihreä ja elinvoimainen puu on onnen ja vaurauden merkki. Kuollut puu merkitsee aina surua.

Pyörremyrsky
tuo mukanaan masentavan muutoksen. Maineesi on vaarassa.

Pyörtyminen. Jos pyörryt unessasi, olet ollut liian huoleton elämässäsi, ja se kostautuu. Luvassa on sairautta perheessä.

Päivä. Kirkas ja pilvetön päivä merkitsee uusia ystäviä. Synkkä ja sateinen päivä merkitsee epäonnistumista.

Pölynimuri kertoo ratkaisusta, joka sinun on pian tehtävä. Odottaminen vain mutkistaa asioita.

tallennettu

Holly Fruit Cake
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138


Profiili
« Vastaus #14 : 23.03.2007 12:27:52 »

Muistaako kukaan mitä karhu merkitsee unessa? Näin unta että karhu juoksi minua kohti, heräsin ennen kuin se sai minut kiinni...
tallennettu

Nouseva Vaaka
Aurinko Neitsyessä
Kuu Kauriissa
Merkurius Vaa'assa
Venus Neitsyessä
Mars Leijonassa
Keltainen resonoiva tähti
Tuli-hevonen
Oliivipuu
Sivuja: [1] 2 3 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: