Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rannekanavaoireyhtymän hoito?  (Luettu 11254 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #15 : 23.01.2007 12:07:34 »

Kiitos Oppipoika ja Elektra! Mielenkiintoinen pointti tuo nesteiden kertyminen. Siitä juuri saattaa olla kohdallani kyse, sillä turvotuksille olen tosi altis ja valkea jauhot ja sokeritkin maistuvat. Ihan maalaisjärjellä ajatellen on siis hyvinkin mahdollista, että turvonneet kudokset ahdistavat hermon entistä ahtaampaan.

Pitääpä kokeilla tuota Elektran coctailia ja myös ylipäänsä nesteitä poistavia luontaistuotteita. Raportoin sitten myöhemmin, miten kätösen kävi.
tallennettu

Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #16 : 23.01.2007 14:57:21 »

Kuunnellaan sitten, että kuis käsi käib  Wink

Turvetta voisit myöskin kokeilla nesteen ja kuonanpoistoon, tämän lisäksi se on oivaa lihaskipuihinkin... siis ulkoisesti joko saunassa tai sitten lämmitettynä paikallishoitoon...  Smiley
tallennettu
oppipoika
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #17 : 26.01.2007 14:57:40 »

Kiitos Oppipoika ja Elektra! Mielenkiintoinen pointti tuo nesteiden kertyminen.
Mutta muista, että jos hermo turpoaa siellä ranteessa, niin ei se syy ole välttämättä siellä ranteessa! Se on yleensä muualla se nestekiertohäiriön syy... eli siellä hartioissa tai niskassa.

Jos puutarhaletkun veden tulon tukkii sieltä veden ulostulopäästä, niin mihin tulee se letkun paisuma? Se tulee sinne missä on letkun heikoin kohta. Samat tuossa ranteessa. Hermokanava alkaa niskasta ja menee kämmeneen. Sen heikoin eli ahtain paikka on ranteessa. Mutta se nestekierron häiriön syy voi olla muualla, eli siellä niskassa tai hartiaseudulla, eli lihaskireys.
tallennettu

Niin moni lääkäri tutki ja etsi syytä kipuihini. 20 vuotta siihen meni ja sitten se löytyi. Ja samanlainen vika näkyy olevan todella monella. Huokaus...
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: