Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vinkkejä parantajana toimimisen aloittamiseen?  (Luettu 4330 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« : 18.03.2012 23:16:41 »


Tervehdys,

Olen näitä vaihtoehtohommia harrastellut jo jonkin aikaa ja nyt kiinnostaisi kovasti tuo energiaparantaminen. Joku kokeneempi voisi neuvoa sopivan tekniikan löytämisessä. Onhan noita vaikka mitä eri metodeja olemassa mutta jokin yksinkertainen tekniikka näin alkuun voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Itseäni kiinnostaisi eniten ihan suora universaalilla rakkausenergialla parantaminen, niin paikan päällä kuin etänä.

Mitä tekniikkaa siis suosittelisitte? ( Tarjotkaa muutakin kuin Reikiä  Wink )


Koekaniineja otetaan myöskin vastaan  Smiley
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 20.03.2012 10:46:20 »

Ihan alkuun semanttinen asia ja tämän allekirjoittaa jokaikinen energiahoitaja jonka tunnen:
Me emme paranna, emme ole parantajia. Me hoidamme, olemme hoitajia. Tämä ero on hyvin olennainen: Me kanavoimme sitä universaalia energiaa hoidettavaan ja sen avulla hänen kehonsa parantaa sitten itse itsensä, jos hän sitä todella haluaa ja on oikea aika paranemiselle.

Minulla aukesivat hoitokanavat itsestään, kun olin ensin tarpeeksi kauan purkanut pois omia traumojani ja solmujani. Jatkumo meni näin:

Ensin olin saavana osapuolena hoidoissa, hain hoitoja niistä muutamasta paikasta pääkaupunkiseudulla, josta niitä saa ilmaiseksi. (Noissa paikoissa kiertää kyllä 'kolehtilipas' tilavuokran kattamiseksi yms. mutta rahan antaminen on vapaaehtoista.) Toki otan edelleen energiahoitoja silloin tällöin noissa paikoissa, mutta koen nimenomaan itselleni olennaisena tässä hommassa sen, että usean vuoden ajan ensin sain niitä itse.

Sitten luin kirjan 'Sateenkaaresta Todellisuuteen' (löytyy kirjastosta) ja aloin kanavoida valoa maailmaan. Suosittelen, hyvä tapa vaikuttaa maailmaan, olla mukana tekemässä eräänlaista hiljaista vallankumousta planeetallamme ja kohottamassa sen värähtelyjä. Siinä oppii myös tuntemaan energioiden virtaukset omassa kropassa.

Noin vuotta myöhemmin olin juuri saanut viimeisen kolmen sarjassa hoitoja, joissa etsittiin (ja löydettiin!) vanhoja, jopa aiempien inkarnaatioiden, tunnemuistoja syvältä lihaksista. Aivan hoidon lopussa, energiahoito-osuuden aikana, hoitaja sitten sanoi että nyt tuolta tulee tuommoinen opas joka tarjoaa minulle kahta hoitovälinettä joista valita. Vaikka olinkin aika äimänkäkenä 'mitä minäkö hoitajaksi?!' valitsin niistä sitten mieluisen.

Ensimmäiset energiahoidot annoin äidilleni ja silloiselle kumppanilleni ja sitten aloin hoitaa myös niissä tilaisuuksissa, joissa olin itse saanut aiemmin hoitoja. Niissä kun voi sekä antaa että saada hoitoja. Koin myös tarpeelliseksi etsiä tietoa ja luinkin aika läjän Reiki-kirjoja, vaikka minun systeemini ei olekaan sama kuin Reiki. En mm. käytä mitään symboleja, minä olen luonut itse omat muodot siihen miten hoidan. Tosin hahmotan kyllä ihmisen energiajärjestelmän kuten Reikissäkin tehdään, eli chakrajärjestelmän kautta.

Itse uskon että energiahoitojen antaminen on ihan luontainen kyky jokaisella ihmisellä, mutta se aktivoituu vasta kun on puhdistanut itsestään riittävän paljon (ei suinkaan kaikkia, minun oma työskentelyni jatkui intensiivisenä vielä monta vuotta hoitotyön aloittamisen jälkeen) omia vanhoja traumojaan ja solmujaan. Osa siitä työstä on myös hyvin maallista, eli vahingollisista ajatustottumuksista pois oppimista ja egon laittamista isännän paikalta rengin paikalle.  Mutta uskon siis, että kenellä tahansa asiasta kiinnostuneella voivat hoitokanavat aueta, kunhan vaan saa itsensä ensin riittävään tasapainoon sitä varten.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 20.03.2012 11:48:47 »

Hoitaja jolta sain tuota hoitoa ei tee niitä enää, tästä on aikaa ainakin 8 vuotta. Hän on kyllä kouluttanut muita hoitajia vastaavaan systeemiin, mutta minulla ei ole tietoa kuinka moni heistä antaa hoitoja tai mistä heitä voisi tavoittaa. Voisin kysellä ja jos saan jotain tietoa laitan vaikka tähän ketjuun.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 20.03.2012 12:49:30 »

Vinkkaan vielä vanhaa ketjua nimeltä Täytyykö parantajaksi syntyä, jossa on pohdittu energiahoitajia ja -hoitoja aiemmin.
« Viimeksi muokattu: 20.03.2012 12:51:12 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: