Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy sideerisestä kartastasi  (Luettu 86044 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SatAqu
Vieras
« Vastaus #105 : 27.11.2005 21:30:49 »


Niinpä sitä vain muututtiin vaa´asta neitsyeksi..  ja nousumerkki skorpparista vaa´aksi,  mutta jotenkin tuntuu kyllä sopivan minuun osittain... tuo työorientaatio ei oikein kuitenkaan, koska en tahdo saada aikaiseksi kuin viime tipassa ja suoranainen laiskuus ja mukavuudenhalu vaivaa useasti!!

Mutta pohjimmiltani tunnistan noissa itseni, ainakin haluaisin olla tuo henkilö  Smiley

VIELÄ saisinko kolkyt ja risat -tyttärelleni tulkinnan,  eli 3.12.74 klo 13.49  Oulu Ks.   Hänkin on erittäin kiinnostunut...  :Smiley

kiitetään ja odotellaan!


Höh,
Ei työ-orientaatiota? Laiskuutta? Tuo tarkoittaa kyllä sitten sitä, ettei tässä sideerisessä astrologiassa mitään uskottavuutta olekaan. Toivottavasti tyttäresi kartan kanssa menee paremmin:

 askendentti OINAS
 keskitaivas JOUSIMIES
 aurinko  merkurius  venus  mars SKORPIONI
 kuu RAPU
 jupiter VESIMIES
 saturnus KAKSOSET


Tyttäresi on persoonana spontaani ja hyväntuulinen. Hänessä on päällisin puolin samaa reippautta ulospäin kuin sinussakin. Mutta jälleen kerran, niin mieli kuin psyykekin on sisäänkääntyneempi. Tyttäresi on hyvin tunteellinen. Emotionaalinen vastaanottavaisuus on hänessä syvää ja pysyvää laatua. Hänen mielensä on unelmoiva ja sisäisesti valoisa. Hän on siis romanttinen. Hän elää myös itsetuntonsa nousun ja laskun mukaan, joten hän tarvitsee välillä ulkoista tukea. Psyykkeeltään hän on pysyvä ja muuttumaton. Hän omistautuu kaikessa totisesti ja antaa itsensä täydellisesti. Hän on intohimoinen, mutta ulkoisesti vaatimaton ja hieman ujo. Hänen tahtonsa on vaikuttaa mielipiteissä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa eteenvievästi. Hänen elämänsä laajenee näkökykyiseksi ja itsetuntoiseksi. Hänellä tulee olemaan paljon ihmissuhteita ja verkostoja. Hän organisoi elämäänsä pitkällä tähtäimellä aina itsenäisesti ja herkkään tuntoonsa luottaen.

Tv. :Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #106 : 27.11.2005 22:17:01 »

Hei!  Minäkin haluaisin tietää sideerisestä horoskoopistani.  Olen syntynyt Järvenpäässä 16.3.1979 kello 21:00. Kiitoksia jos jaksat vastata.


 askendentti NEITSYT
 keskitaivas  jupiter RAPU
 aurinko  merkurius KALAT
 kuu VAAKA
 venus KAURIS
 mars VESIMIES
 saturnus LEIJONA


Lilla Maija,
Persoonasi on tunteellinen, hieman hiljainen ja eläytymiskykyinen. Mielessäsi pohdiskelet paljon asioita ja olet arjen tasolla pedanttinen. Järjestelykykyisyytesi on tarkka ja huolehdit asioista aina ajallaan. Tunne-elämältäsi olet kriittinen ja teräväkielinen, eivätkä kaikki aina pidä siitä. Huomioit monia asioita ympäristössäsi, mutta et puhu niistä helposti ääneen. Tahtosi on luja ja pysyväinen. Sinussa on hyväntuulisuutta ja sosiaalista avarahenkisyyttä. Tahdot viihtyä ja seikkaillakin elämässäsi. Olet varmasti monien pitämä. Elämäsi on itsenäisesti omassa kädessäsi ja se laajenee arvaamattomuutesi mukaisesti. Koet elämän järjestyvän tahdon kautta.

Tv. Smiley
tallennettu
iltarusko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #107 : 27.11.2005 22:23:20 »

Hei,
ei tuosta minun sanomisistani kannata sideerisestä luopua...  smitten   Kai jokin tarkempi kartta noine kaikkine huoneineen nousuineen, laskuineen, solmuineen jne.  kertoisi enemmän, vai teetkö nimeenomaam sellaisen näihin tulkintoihisi??

Velvollisuudentunto painaa huonona omatuntona useasti tekemättömistä töistä, varsinkin opiskelusta, jonka olen aloittanut työn ohella "korkeassa iässä".. nämä kaikki vaatimukset ehkä ovat liikaa minulle tällä hetkellä!  Huh Huh

Mutta tyttären kohdalla näyttää todelliselta, hän tunnistaa itsensä tuosta kaikesta...   Ulospäin todella toimelias, mutta ujokin.. sisällä tuo kaikki muu  Smiley

VIELÄKÖ testataan näitä:   äitini,  s. 21.9.32 Oulu (kotona Värtössä) klo 4.30 angel
sekä     sisareni 7.7.55 klo 11.02 Oulu-Tuira.  smiley6600

Kiitos paljon sulle vaivannäöstäsi ja hyvistä tulkinnoistasi..  
t. Iltarusko
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #108 : 27.11.2005 22:46:41 »

Shocked

Sideerinen kartta..mikähän sekin mahtaa olla? Haluaisin tietää poikkeaako se jotenkin.
Olen syntynyt 9.1.1965 Kuopion synnytyssairaalassa klo 00.30 (noin). Riittääkö?
Jään uteliaana odottamaan vastausta!!   Cheesy

Terveisin Jane


 askendentti NEITSYT
 keskitaivas KAKSOSET
 aurinko  merkurius  venus JOUSIMIES
 kuu KALAT
 mars NEITSYT
 jupiter OINAS
 saturnus VESIMIES

Janetiainen,
Muuttuva-laatuinen Jousimies hallitsee sideeristä karttaasi, sillä nousumerkin hallitsija on siinä merkissä. Olet vilkas, utelias ja nopea persoonallisuus. Arjen tasolla olet vakaa ja avoin mieltäsi, menet minne tahdot ja katsot mitä elämä voi tuoda tullessaan. Elämän tapojasi luonnehtii muutoksentuulisuus ja runsas sosiaalinen elämä. Olet joviaali ja toverihenkinen. Tunne-elämäsi saattaa ehkä olla vain liiankin vaihtelulle rakas. Psyykkeesi on rohkea ja toiminnallinen, mutta kanavoit luonteesi voiman sosiaalisesti huomioiden. Aktivoit helposti porukkahenkistä ajattelutapaa. Ajattelusi on syvälle käyvää ja ihmissuhteissa haluat omistautuvia tunteita. Tahtosi on vahva etkä pelkää tuoda itseäsi esiin. Elämäsi laajenee oman toimintasi kautta vaikuttavalla tavalla. Olet lopulta esimerkki muille oman polun valinnasta jossain asioissa.

Tv. Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #109 : 27.11.2005 23:04:01 »


VIELÄKÖ testataan näitä:   äitini,  s. 21.9.32 Oulu (kotona Värtössä) klo 4.30 angel
sekä     sisareni 7.7.55 klo 11.02 Oulu-Tuira.  smiley6600

Kiitos paljon sulle vaivannäöstäsi ja hyvistä tulkinnoistasi.. 
t. Iltarusko


Ei. Tarkoitukseni ei ole alkaa koko sukuasi tulkitsemaan. Kiitos muuten.

Tv. :Smiley
tallennettu
DarkIslandAle
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #110 : 28.11.2005 11:07:12 »

Smiley Minäkin olisin erittäin kinnostunut tulkinnasta.
20.2.1982 KLO:09.20 KISKO
 Kiitoksia vastauksista, joita vään odottelemaan.. Cheesy
tallennettu
TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141



Profiili WWW
« Vastaus #111 : 28.11.2005 13:55:34 »

"TaruTuulia,
Vaihdoin planeettasi asemat yllä suoraan sideerisiksi. Karttasi vaihtaa selvästi sävyä, vai mitä?"

SatAqu; radikaalisti muuttuu näemmä, kyllä!

"Persoonallisuutesi on levoton, hetkellinen ja utelias. Mielesi on toden totta vilkas, kriittinen ja rationaalisesti orientoitunut. Saatat olla toisinaan hyvin arvosteleva ja totinen. Omistaudut arjen tasolla työtehtäville etkä ole kovin puhelias."

Edellisen myönnän todeksi lukuunottamatta tuota puheliaisuus juttua. Sanoisin olevani hyvinkin puhelias; toki se riippuu paljon seurasta  Wink

"Askeettisuus ja tavanomaisuus leimaa luonnettasi. Psyykkeesi sitä vastoin on syvällinen, tunteissa elävä ja muuttumaton. Et ole liikkuvaa tyyppiä, vaan pysyt tukevasti paikallasi."

No tämä ei voisi paljon enempää mennä metsään. Olen ihanteissani askeetti, mutta käytännössä kaikkea muuta. Tavanomaista minusta ei saa millään ilveellä, vaan erotun joukosta - halusin tai en. Lisäksi olen muuttanut elämässäni lähes tulkoon kerran/vuosi - myös maan rajojen ulkopuolelle.

"Olet äärimmäisyystunteinen. Älyä sinussa kieltämättä on, ja osaat nopeasti oivaltaa olennaista ihmisistä. Olet ihmissuhteissa taitava ja tahtosi onkin edesauttaa sosiaalista vuorovaikutusta sisäisesti oivaltaen. Elämäsi laajenee sosiaalisen aktiivisuutesi kautta runsain määrin. Kykysi järjestää elämäsi käytännössä on vakaa, mutta myös hidas."

Kiitos, kiitos...Kyllä tästä jotain jää takaraivoon hehkumaan!  :Smiley
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #112 : 28.11.2005 18:25:10 »

Ei kannatta ottaa tosissaa juttuja Michaelista...
Mehän kaikki tiedämme että
hän on neitsyt..
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
SatAqu
Vieras
« Vastaus #113 : 29.11.2005 15:44:48 »

Hei!

Olen syntyny 9.4.1988


 askendentti VAAKA
 aurinko  merkurius KALAT
 kuu  saturnus JOUSIMIES
 venus HÄRKÄ
 mars KAURIS
 jupiter OINAS


Iina,
Persoonasi on läsnäollessasi lämmin ja vahva. Perusluonteeltasi olet ns. sattvinen luonne; sisäisesti valoisa, henkisesti orientoitunut ja ideaalinen. Mielesi on nopea muuttumaan. Olet arjen tasolla hyvin toimelias ja alati toimitat kaikkea pienempää tai suurempaa asiaa. Olet sosiaalinen ja hyväntuulinen. Otat osaa moniin yhteisiin aktiviteetteihin. Saatat olla elämässäsi myös hieman hajanainen etkä osaa suunnata aina energiaasi oikein. Psyykkeesi on tunnepohjainen, herkkä ja kiltti. Olet sopeutuva ja sosiaalista näkökulmaa kohdentava. Omaat silmää kauneudelle ja ihmissuhteissa olet omistamisenhaluinen (Venus omassa merkissä). Tahtosi on rationaalinen ja vahva; haluat käytännöllisesti järkeviä pyrkimyksiä ja osaat toimia sen mukaisesti (Mars ylennyksessä). Elämäsi laajenee omaehtoisen tahtosi mukaisesti. Tulet saavuttamaan yksilöllisiä hengenvoittoja maallisella tasolla (Jupiter Oinaassa).

Tv. Cool
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #114 : 29.11.2005 18:34:20 »

Smiley Minäkin olisin erittäin kinnostunut tulkinnasta.
20.2.1982 KLO:09.20 KISKO
 Kiitoksia vastauksista, joita vään odottelemaan.. Cheesy


 askendentti OINAS
 keskitaivas  kuu JOUSIMIES
 aurinko VESIMIES
 merkurius  venus KAURIS
 mars  saturnus NEITSYT
 jupiter VAAKA


DarkIslandAle,
Persoonasi on spontaani, rauhaton ja ulospäin toiminnallinen. Sinussa on hieman vallattomuutta ja hyväntuulista poikamaisuutta. Mielesi tekee arjenkin tasolla liikkua ja olla sosiaalisesti aktiivinen. Luultavasti olet mukana erilaisissa yhteisöllisissä toimintamuodoissa aktiivisesti. Sinussa on porukkahengen luojaa ja ylläpitäjää. Olet sympaattinen, kekseliäs ja matkustelet mielelläsi. Saatat jonkun mielestä olla liiankin impulsiivinen, joten ihmissuhteesi kärsivät. Psyykkeesi on kestävä, monialainen ja määrittelemätön. Ajattelusi on rationaalia, monipuolista ja kokonaisuutta tähdentävää. Tahtosi on tutkia ja ymmärtää asioiden syitä. Elämäsi organisoituu samanlaisen pohdiskelevan asenteen kanssa. Koet sosiaalisten suhteiden kautta monia laajentavia vaikutuksia. Sinusta tulee oikeudentuntoinen ja näkökykyinen ihmissuhdekuvioissa. Sosiaalinen osasi on toimia yhteistyössä muiden kanssa.

Tv. Smiley
« Viimeksi muokattu: 29.11.2005 18:44:48 kirjoittanut SatAqu » tallennettu
DarkIslandAle
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #115 : 30.11.2005 08:11:25 »

Smiley Kiitos tulkinnasta. Olipa siinä aika paljon eriävää, mutta varmaan sitten tulevaisuudessa :Smiley
tallennettu
hurma
Vieras
« Vastaus #116 : 03.12.2005 23:06:39 »

jeps minäkin palasin paikalle...

jos kukaan muistaa...

joohh mutta kysyisin kun tuon ööhh normaalin (trooppisenko?) jutun mukaan minulla on aurinko, kuu ja merkurius vaa-assa, mars oinaassa, venus neitsyessä ja olin kait nouseva rapu?

jos joku viittii yhtään valaista asiaa olisin hyvinkin kiitollinen! Smiley
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #117 : 03.12.2005 23:24:48 »

Hurma.
Tulkintaa varten tarvitaan aina tarkat tiedot, eli syntymäaika ja paikka.

Tv.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2005 23:41:59 kirjoittanut SatAqu » tallennettu
hurma
Vieras
« Vastaus #118 : 04.12.2005 13:49:56 »

joops sain juuri tietää tarkan ajan kun hukkunut oli..

siis olen syntynyt pajalassa ruotsissa ja sen maan aikaa kello 17.15..


anteeksi hölmöilyni siis ähh olen syntynyt 10.10.1988....


joops... Embarrassed
« Viimeksi muokattu: 04.12.2005 13:54:29 kirjoittanut hurma » tallennettu
Nahna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #119 : 04.12.2005 14:07:33 »

Heissan

Katsoisitko minuakin kiltti  smitten? Laitoin tietoni yv:nä sinulle.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: