Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua kaksoselle!  (Luettu 5116 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
liima3
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« : 22.11.2005 18:06:46 »

Heittäisin pikkuisen avunpyynnön teille astrologian taitajat Smiley; olen ummikko näissä asioissa Wink, mutta kiinnostaisi lisätä itsetuntemustaan.

Olen kuulemma kaksonen aurinkomerkiltäni ja nouseva neitsyt, mutta en ole koskaan tunnistanut itsessäni tyypillisiä kaksosen ominaisuuksia = puhelias, todellinen seuramies, jota kaikki rakastavat, taitava kirjoittaja ym.

Onko tälläisia epätyypillisiä yksilöitä muita  Huh Kertokaa toki itsestänne.

t: "liima3"
tallennettu
Vertsu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Etsin itseäni - oletko nähnyt minut jossakin...(?)


Profiili
« Vastaus #1 : 24.11.2005 13:36:09 »

Jee, toinen kaksonen!! :Smiley

En ole taitaja, mutta kommentoin silti 2funny

Mutta sen verran mitä nyt yhtäkkiä uskallan kommentoida niin olen aika tyypillinen kaksonen. Juoksen paikasta toiseen, olen hirveä hölösuu ja muutenkin sosiaalinen.

Mullon Mars Härässä ja sen kyllä huomaa. Se selittää kanssa sen, että painan kuin höyryjuna eteenpäin, mutta kaksosen horoskoopissahan kerrotaan, että kaksosessa on myös samaa piirrettä. Joten meikäläinen paahtaa menemään oikein tuplana.

Mutta jotenkin on alkanut viime aikoina tuntumaan, että minussa on hirveästi Härän päättäväisyyttä/itsepäisyyttä. Muuten kyllä mielestäni olen aika tyypillinen Kaksonen kuin ikänä ja olla voi. Tongue

Mulla on 'hieman' etsikkoaika menossa joten saatan löytää uusia piirteitä itsestäni..Saas nähdä mitä tuleman pitää. crazy2
« Viimeksi muokattu: 24.11.2005 13:38:13 kirjoittanut Vertsu » tallennettu

Nousumerkki Neitsyt, Aurinko Kaksosissa, Kuu Kauriissa, Merkurius&Venus Kaksosissa ja vielä Mars Härässä..
boboo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 166


Keltainen Resonoiva Soturi


Profiili
« Vastaus #2 : 24.11.2005 13:48:23 »

Mieheni on myös aurinko kaksonen ja nouseva neitsyt, eikä mielestäni ole kovin sosiaalinen, todellisia ystäviä hän ei tunnu onnistuvan löytävän tai sitten hän ei osaa mennä syvemmälle ystävyyden tasolle. Kevyt jutustelu kyllä häneltä onnistuu, hän on taitava puhumaan kaikkea "tyhjää" esim. estääkseen kiusallisen hiljaisuuden. Jostain se aina keksii mielenkiintoisen puheenaiheen ihan vaikka ventovieraan kanssa. mielipide ja suunnitelmat kyllä muuttuvat raivostuttavan nopeasti ( mutta vitsit on vuodesta toiseen samoja  2funny). Ja kun mies saa jotain päähänsä kaikki muu unohtuu helposti.

mutta onhan hänessä paljon hyvää, lasten kanssa osaa olla ja pelleilee  coolsmiley.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2005 14:00:42 kirjoittanut boboo » tallennettu

Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 25.11.2005 16:22:13 »

Moi,

en tutustunut astrologiaan kuin vasta muutama vuosi sitten, koska en tunnistanut aurinkomerkkiäni tyypillisistä kuvauksista.

Ja tyypillinen kuvaushan on "iloinen, utelias, pinnallinen liihottaja, joka ei ole koskaan hiljaa ja on riippuvainen puhelimesta".

Ja minä (nuorena): yltiöherkkä, ujo  ja melko hiljainen erakkotyyppi, joka pohtii syntyjä syviä ja joka inhoaa puhelimessa jaarittelua!

Minä nykyisin: lämmin mutta voimakas tyyppi, joka edelleen viihtyy omissa oloissaan ja inhoaa puhelimessa jaarittelua!
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #4 : 26.11.2005 00:44:32 »

Minulla on aurinko, maerkurius ja mars kaksosissa, mutta olen siltikin aika ujo ja hiljainen vieraassa seurassa (johtuu ehkä kuusta kauriissa)?

Mutta kun paremmin tunnen jonkun ja erityisesti perheenjäsenten seurassa olen kauhea hölöhölö ja kikattelija! Se on itsellekin joskus vähän liikaa 2funny

Enemmänkin tuo kaksonen ilmenee minussa kirjallisen ilmaisun alueella. Rakastan kirjoittamista, ala-asteellakin kijoitin 15-sivuisia aineita joissa ei ollut päätä eikä häntää. Kissat lentelivät taivaalla ja naapurin mummo oli avaruusolio... Cheesy

Sinänsä olen kyllä iloinen siitä, etten ole peruspintaliitäjäkaksonen, vaan on tuota syvällisyyttä muiden merkkien osalta siunattu jonkin verran..
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #5 : 26.11.2005 11:16:31 »

Smiley Minä Kaksonen, sekä nouseva kaksonen, kuukin oinaassa. Silti olen ainakin ulkoisesti rauhallisen ja harkitsevan oloinen, vieraassa seurassa hiljainen, töissä ahkera mutta nopea, perhe on tärkeä ja pintaliito saa multa nykyään lähinnä ivallisen hymähdyksen. Oisko Saturnus 1. huoneessa vaikuttamassa tähän.
Ei kovin Kaksosmasta siis. Sanan säilä kyllä lentää ja kynä sivaltaa ja miksei verbaalinenkin tuottavuus aina välillä puhkea kukkaansa kun sille päälle satun.  tickedoff
Kandee varmaan katsoa karttaa kokonaisuutena, aurinkomerkki yksin ei kerro juuta eikä jaata.
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: