Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: linnut ja hampaat  (Luettu 3798 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« : 08.10.2006 13:56:32 »

näin keltaisen undulaatin ja papukaijan, katselin kun ne iloisesti lensivät, sitten katsoin itseäni peilistä ja kauhistuin kun näin että etumaiset ylähampaat olivat poissa, metalliset juuret vaan näkyivät, laitoin suuni kiinni ja kun avasin katsoakseni uudelleen minulla olikin hienot valkoiset hampaat...ihan ihme uni....??
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Kaarina Niro
Vieras
« Vastaus #1 : 08.10.2006 15:37:36 »

Linnuthan ovat aina symboloineet elävän elämämme sitä osaa, jota sanotaan Hengeksi, koska ovat ikään kuin vapaita tekmään mitenkä haluavat.

Ja nuo hampaat ovat siitä erinomaisena kuvana, kun enteilivät ennekin siitä omastakin kuolemasta vaan nythän se onkin voitettu.

Eli "metalliset" juuresi antoivat sellaisen ymärryksen tähänkin symboliikkaani, etteivät "juuremme" olekaan koskaan olleet kuolleita eli se Henki on aina läsnä tässä kaikessa, vaikka kehomme kuolikin. Vaan uutta valokehoamme tarkoitetaan tuolla, kun kasvoivat uudet hampaasi niin nopeasti takaisin, että tuskin ehdit sitä edes huomata.

Joten todellakin olemme sen Luojamme Valokehon luomistyössä onnistuneet sitenkin, että olemme jo sen "sisällä".  Wink Smiley
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 09.10.2006 19:48:10 »

kiitos kaarina vastauksesta.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: