Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vaihtoehtoiset kartta-akselit  (Luettu 3155 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« : 04.01.2015 00:28:44 »

Onkos kukaan täällä perehtynyt astrologiassa käytettäviin vaihtoehtoisiin, mutta silti sangen käyttökelpoisiin akseleihin, kuten esim. East-Pointiin, Co-ascendantiin tai Polar Ascendantiin? Ainakin joku sivu jossain joskus väitti, että tuota Polar Ascendantia voitaisiin helposti pitää kolmanneksi vahvimpana akselina AC:n ja MC:n jälkeen. Satuin löytämään erään sivuston, jossa kyseiset akselit voidaan laskea omalle kartalle (kysykää neuvoa, jos ette osaa (tosin en ole täysin varma olenko osannut itsekään xD)):

http://www.kentauren.info/menu/index1.htm?page=/cgi-bin/synastry.pl

Lisäksi akselien merkityksistä jotain: http://junojuno2.tripod.com/ppts.htm

Niin...eipä mulla muuta sanottavaa olekaan näistä...halusin vain lähinnä tuoda tämän aiheen tänne. Varmaan ainakin East Pointia on täällä joskus käsitelty noista harvinaisemmista akseleista. Itselläni näyttäisi olevan Polar Ascendant 5 astetta jousimiestä ja Co-Ascendant 3 astetta leijonaa. Varmaan kannattaa tutkailla noihin akseleihin osuvia transiitteja ja ihmissuhteisiinkin nuo taidetaan liittää ts. minkälaisia tyyppejä vedetään puoleemme jne.

East Pointin saa myös astro.comissa näkyviin vaihtamalla huonesysteemin Meridianiin, jolloin 1.huoneen kärki on sama kuin ns. East Point. East Pointin on sanottu mm. kuvastavan sitä kuinka maailma näkee sinut. Mulla se on 24 astetta rapua.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2015 00:33:29 kirjoittanut ghede » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: