Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko tietäjiä paikalla:)?  (Luettu 4644 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
junnu321
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 14.08.2016 21:12:18 »

En ole tietoinen astrologiasta, juuri tein tuon ilmaisen kartan. En juurikaan olss sitä itse tulkita, toki lukea pikatulkinnan Smiley. T: Elina

PIKATULKINTA SYNTYMÄKARTASTASI

Nousumerkki Vaa'assa

Iloisena ja sosiaalisena luonteena kaikki näyttää olevan sinulle helppoa, mutta päässäsi käy jatkuva armoton surina miettiessäsi eri vaihtoehtoja kulloisessakin tilanteessa. Pyrit Vaakanousuisena ottamaan kaikkien muiden mielipiteet huomioon päätöstä tehdessäsi ja siksi seurasi on niin kysyttyä. Pidemmän päälle tämä jatkuva arvioiminen käy tietysti raskaaksi ja siksi pyritkin alitajuisesti törmäilemään kyynärpää taktiikastaan tunnettuihin Oinaisiin, jotka ensihuuman haihduttua saavat sinut sekoamaan sukkiisi pohjattomalla itsekkyydellään.


Aurinko Kauriissa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja toimimaan silti ehdottomasti voimavarojesi asettamissa rajoissa. Väsyneenä joudut aina tinkimään työn laadusta ja siihen sinulla ei ole varaa.


Kuu Kaksosissa

Tunteiden maailma on sinulle kuin loputon seikkailu, johon et koskaan kyllästy. Seilaat tottuneesti elämästä kuolemaan tai päinvastoin ja olet aina yhtä tosissasi. Sopeudut vaivattomasti uusiin tilanteisiin ja kaipaat jatkuvaa vaihtelua elämääsi.


Merkurius Jousimiehessä

Sinulla on taipumusta opettaa tai julistaa jotakin aina kun suusi aukaiset ja siksi kaikki eivät kerta kaikkiaan jaksa kuunnella sinua. Toisaalta osaat esittää asiat myönteisessä valossa ja pystyt tukemaan niitä jotka ovat kriisissä.


Venus Jousimiehessä

Silmäsi tähyävät tähtiin heti kun rakkaus koskettaa sydäntäsi. Pahempaa ja ihanampaa idealistia saa hakea suurennuslasilla silti sitä löytämättä. Ihastuessasi menetät hetkeksi kaiken arvostelukykysi ja elämä on niin ihanaa.


Mars Leijonassa

Sinä et halua sotkea käsiäsi mihinkään toisarvoisiin juttuihin. Tekemisellä tulee olla selvä tarkoitus ja muidenkin tulisi huomata mitä sinä olet saanut aikaan. Olet parhaimmillasi silloin kun tekeminen on lähempänä leikkiä kuin totista puurtamista.


Pikatulkinta kartasta on karsittu versio Luonneanalyysistä. Luonneanalyysi on ensimmäinen ja samalla tärkeä tulkinta lähtiessäsi tutkimaan omaa minuuttasi.

Lisätietoja: Tilaa Luonteesi Voimat -tulkinta

 Katso tulkinnan videoesittely


tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #1 : 16.08.2016 14:27:15 »

Veikkaan, että tietäjien työtä helpottaisi, jos saisit liitettyä mukaan kuvan kartastasi. Kokonaiskuvan kautta on helpompi paneutua noihin yksityiskohtiinkin Smiley
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: