Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Karttatulkinnasta  (Luettu 2734 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tiinaelenna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« : 05.02.2015 01:14:44 »

Kysyisin neuvoa kokeneemmilta. Kartassa on aurinko seitsemännessä huoneessa .. Tulkinta aloitetaan yleensä sanoilla "erittäin parisuhdehakuinen, perhekeskeinen, ekstrovertti, ei kestä yksin olemista" jne jne.. Ja tämähän ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Ihmiset ovat kyllä rakkaita, mutta tarve vapauteen, yksin olemiseen ja luomiseen sekä itsetutkiskeluun on aina ollut suuri. Siinä vaiheessa alkaa hermoa kiristää jos kokoajan on joku niskassa hengittämässä. Mikä iso tekijä voi sivuuttaa tai muuttaa seitsemännen huoneen auringon?
« Viimeksi muokattu: 05.02.2015 01:17:34 kirjoittanut tiinaelenna » tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #1 : 05.02.2015 13:08:36 »

Kannattaa katsoa sitä karttaa tosiaan kokonaisuutena. Painotus muualla voi mennä juurikin yli tuosta tarpeesta. Itselläni olen päätellyt itsekseni viihtymisen johtuvan ainakin kolmesta asiasta. Minulla on siis Merkurius & Aurinko yhtymä 7. huoneessa. Tämä on osa Suurristiä, joka on haastava kuvio. Siinä yhtenä planeettana on myös Chiron. Eli tuo iso haastava kuvio vaatii mielellään omaa aikaa sosiaalisoimisen jälkeen. Toisaalta myös Skorpionin ja 8. huoneen painotus Laskusolmuineen tekee kanssakäymisestä joskus tietyllä tapaa raskasta. Noususolmu 2. huoneessa ja Oinaassa kannustaa omaan tekemiseen sekä riippumattomuuteen muista. Että noin.. toisaalta kun alan saamaan Aurinkoa enemmän esille tuolta, niin tämäkin asia varmaan muuttuu.
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #2 : 05.02.2015 13:29:39 »

Ai tuossa oli karttakin. Tuota kartan yläpuolen painotusta saattaa tosiaan kompensoida myös olemalla yksin. Se yläpuoli on enemmän julkinen tai toimintaa muiden kanssa. Aurinko Ravussa on mahdollista tietysti olla luonteeltaan kotona viihtyvä tai tavallaan vetäytyvä. Varsinkin kun se on neliössä Saturnus & Jupiter yhtymään (Auringon ja Merkuriuksen keskipiste on muuten tarkalleen neliössä myös ja Merkurius perääntyy kartallasi, eli on enemmän sisäänpäinkääntynyt tai itseään tarkkaileva.) Auringollasi ei taida olla montaa aspektia, joten siksi se ei pääse ehkä vielä kunnolla esille. Kumminkin Noususolmuun on yhtymässä Venus, eli sinulle luulisi puskevan kohtalonomaisesti ihmistapaamisia, jotka auttavat sinua löytämään suuntasi tässä elämässä. Mutta siis.. alkaisin tarkastelemaan tuon Jupiter & Saturnus yhtymän merkitystä ja aspekteja, koska sitä kautta saat käsiteltyä ne asiat ja sen jälkeen paremmin tukea Auringollesi. Auringolta voi katsoa myös tarkat pienemmät aspektit, josko sitäkin kautta saisi tukea.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: