Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuolemanriskin merkkiaineet?  (Luettu 3609 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8235


Profiili
« : 26.02.2014 20:51:16 »


Iltalehdykkä:

Suomalaislöytö verestä paljastaa riskisi kuolla

Tiistai 25.2.2014 klo 23.36 (päivitetty 26.2.2014 klo 09.20)

Suomalaiset ja virolaiset tutkijat ovat löytäneet verestä merkkejä, jotka paljastavat riskin kuolla viiden vuoden sisällä mihin tahansa sairauteen.



Gellään giinnostusta googlata, mitä nuo merkit ovat?

 Shocked
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #1 : 26.02.2014 21:11:20 »

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3127942/verinayte-paljastaa-riskin-kuolla-viiden-vuoden-sisalla

Tossa nyt ainakin jotain tästä.

Ei kuulosta lainkaan kaukaa haetulta minusta, että veren koostumuksesta voisi päätellä elimistön huonon tilan, ja siitä syystä kohonneen sairastumis/kuolemanriskin.

Tutkimuksessa huomattiin selkeä yhteys neljän eri aineenvaihduntatuotteen ja viiden vuoden seuranta-ajan aikana tapahtuneiden kuolintapausten välillä. Kuolleisuuteen yhdistetyt merkkiaineet albumiini sekä aiemmin tuntemattomat sitraatti, alfa-1 hapan glykoproteiini ja VLDL-partikkelit ovat normaaliin aineenvaihduntaan liittyviä aineita. Ratkaisevaksi osoittautuikin niiden suhteellinen määrä tai VLDL-partikkelin osalta koko.
(lähde: yllä linkitetty)
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 27.02.2014 10:41:06 »

Mielenkiintoinen uutinen kyllä, eritoten mitattujen arvojen suhteen:

Esimerkiksi VLDL: tämä on juuri sitä asiaa mistä olen vaahdonnut; ei auta mitään tietää LDL kolesterolin kokonaismäärää, ellei tiedä partikkelikokoa kun vain pienet partikkelit ovat vaaran merkki. Tämä nimenomaan on se erittäin pienipartikkelinen; Very Low Density Lipoprotein.

Ja albumiini; Korkeat albumiinimäärät ovat siis hyvä asia, albumiini on yksi niistä 'takseista' jotka kuljettavat rasvahappoja kehossa käyttöön kun niitä puretaan omista ravavarastoista: Korkea albumiinitaso on merkki siitä että ihminen on rasvapolttoinen.  Grin

Ja alfa-1 hapan glykoproteiini: Tämä on proteiini jota maksa tuottaa esim. tulehduksen yhteydessä, yleinen merkki kehon huonosta voinnista.

(Siitä sitraatista en vielä löytänyt mitään olennaista vielä)

Mutta nämä tulokset kannustavat siis jatkamaan valitsemallani tiellä: Rasvapolttoisena runsaalla eläinrasvalla, tulehdusta aiheuttavia ruokia vältellen.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Zoja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Profiili
« Vastaus #3 : 02.03.2014 18:08:17 »

Miten eletään rasvapolttoisena, vhh:lla?

Entä jos ei halua syödä lihaa...?

Olen todella ahdistunut lasten ruuista, mitä niille tarjoillaan päiväkodeissa ja kouluissa. Nopeita hiilihydraatteja, lisäaineita, kovetettuja kasvirasvoja jne.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 03.03.2014 11:30:26 »

Kehon saa opetettua rasvapolttoiseksi korvaamalla hiilihydraatteja rasvalla. Hiilihydraattimäärää alaspäin (eikä välttämättä minnekään ketoosirajoille eli 20-50 g päivässä, vaan vaikka vain noin 100 grammaan päivässä) ja siten että otetaan ne hiilihydraatit vähiten rajua insuliinineritystä aiheuttavista ruoka-aineista, eli maanpäällisistä kasviksista, pähkinöistä, marjoista ja maitotuotteista. Viljojen ja sokereiden tilalle sitten voita, kermaa, kookosöljyä, oliiviöljyä jne.

Proteiinien määrä voi olla ihan se THL:n suosittelemakin eli treenaamisen määrästä ja lihasmassasta riippuen semmoinen keskivertona 1 g / painokilo päivässä.  Ja ne proteiinit voi hyvin saada vaikka kananmunista, juustosta, pähkinöistä, kalasta. Liha ei ole mikään pakko, koska VHH ei ole proteiinirunsas ruokavalio, vaan RASVA on se pointti. Rasvapolttoinen ihminen EI hurvittele suurila proteiinimäärillä, koska ylimääräisen proteiinin keho muuttaa sokeriksi!

karppaus.info keskustelupalstalla on kasvisvoittoisesti karppaavien keskusteluketjuja, sieltä voi käydä tutkailemassa mitä syövät.

« Viimeksi muokattu: 03.03.2014 11:35:24 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: