Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Teidän ei tarvitse juosta peloissanne. Päättäkää sen sijaan juosta iloissanne.  (Luettu 3263 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 01.05.2008 10:29:03 »

Taivaan vartiosotilas
PELOISSAAN JUOKSEMISTA

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali
29.4.2008 ( www.greatwesternpublisihg.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Viime vuosina olen huomannut aina vain enemmän, että kun ihmiset minun ikäryhmässäni kokoontuvat yhteen, keskustelu kääntyy lähes vääjäämättä terveysongelmiin.

Tietyn ikäiset ihmiset - sanotaan 40 vuotta ja siitä yli - rakastavat vertailla kolesterolimääriä, verenpainetta, sydämen lyöntitiehyttä jne. aivan kyllästymiseen saakka - painopisteen ollessa useimmiten kaikessa siinä, mikä voi mennä pieleen fyysisessä kehossamme.

Melkeinpä kukaan ei puhu siitä, miten hyvältä hänestä tuntuu, miten terve hän on, miten hyvin hänen elämänsä sujuu. Sen sijaan jokainen särky tai kolotus tai pelkästään yksi alakuloinen päivä saa aikaan suuren hälyytyksen.

Usein sairaanhoidon ammattilaiset (ja lääketeollisuus) rohkaisevat tähän synkkämieliseen asenteeseen. En tarkoita kaikkia alan ammattilaisia - on kasvava määrä valaistuneita alan harjoittajia. Mutta havaintojeni mukaan he ovat edelleen vähemmistönä.

Meitä opetetaan elämään pelossa tietäen, että sairaus ja tuho vaanivat varmasti elämämme joka käänteessä ja odottavat hyökkäämistä kimppuumme. Rakastan erästä lausetta, minkä Alan Cohen kerran sanoi: "Valitse lääkäri, joka löytää sinussa jonkin olevan oikein." Useimmat ihmiset menevät lääkärille odottaen löytyvän jonkin olevan vialla. Usein näin juuri tapahtuu.

Luin äskettäin kiehtovan sanomalehtiartikkelin, jonka oli kirjoittanut entinen lääketieteen toimittaja. Hän kuvaili erään olotilan, joka oli aiemmin ollut tuntematon lääketieteelle ja jonka lääketeollisuus kirjaimellisesti keksi, jotta se voisi myydä enemmän lääkkeitä.

Kun päätämme keskittyä näihin vääristymiin massatietoisuudessa, annamme vietellä itsemme uskomaan, että kehomme on vääjäämättä rapistuttava ja ennemmin tai myöhemmin meihin iskee jokin vakava sairaus.

Juoksemme peloissamme. Peläten elämää, peläten kuolemaa.

Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef


Kamalin ja heikentävin sairaus, minkä teistä useimmat tänä päivänä kohtaavat, on PELKO. Jos voisitte poistaa pelon tietoisuudestanne ja jos riittävä määrä teistä tekisi tämän, pääsisitte hyvin lähelle taivaan luomista maan päälle.

Pelko on käytännössä ytimenä jokaisessa haasteessa ja jokaisessa tuhossa, minkä ihmiset ovat saaneet aikaan vuosisatojen saatossa. Kuten John asian ilmaisi, te "juoksette peloissanne. Peläten elämää, peläten kuolemaa."

Mutta tietenkin tilanne ylittää vielä tämänkin. Useimmat ihmiset onnistuvat ujuttamaan pelon hyvin elämän jokaiseen puoleen maaplaneetalla. Tietenkin huoleen fyysisestä kehostanne, mutta onnistutte myös ujuttamaan pelon ja negatiivisuuden käytännössä kaikkiin elämänne muihinkin puoliin - yksilöinä ja ryhminä.

Teidän tarvitsee katsoa vain valtavirtauutisvälitystänne nähdäksenne tämän. Media on joka päivä täynnä jonkinlaisia ristiriitoja yksilöiden, valtioiden, rotujen jne. välillä. Olette jakaneet ja kukistaneet itsenne. Kaikkialla minne katsotte, näette pelon kasvot. Miten usein menette illalla nukkumaan miettien, heräättekö aamulla?

Pelko on ehdottomasti pahin vihollinen, minkä koskaan kohtaatte. Olette unohtaneet, keitä olette ja mistä tulette.

Massatietoisuus on täynnä pelonvapinaa. Tämä heijastuu jokaisessa teissä yksilöinä - silloin JOS uskotte massatietoisuuteen. Mutta ystävät, se on valinta. Teidän ei tarvitse seurata lauman mukana suurempaan pelonvapinaan. Voitte valita ajattelevanne asiaa uudelleen - ajattelevanne tällä kertaa itse sen sijaan, että annatte lauman tehdä sen puolestanne.

Ajatelkaa, mitä TE - EI TOISET - haluatte elämäänne. Ajatelkaa kaikkea hyvää, mitä maailmankaikkeus haluaa toimittaa teille, kun vain sallitte sen. Ajatelkaa kaikkea hyvää, mitä teillä on jo elämässänne - fyysisessä kehossanne, suhteissanne, urassanne jne.

Jos ette pidä näkemästänne, kun tutkitte elämäänne, niin ajatelkaa uudestaan. Sen mitä ajattelette ja tunnette, TÄYTYY ilmentyä elämäänne.

Teidän ei tarvitse omaksua massatietoisuutta. Teidän ei tarvitse antaa kehonne hajota, kun vuosia kuluu. Tiedän ei tarvitse elää ilotonta elämää ja kuolla surullista kuolemaa.

Ilo on syntymäoikeutenne maailmankaikkeuden lapsina. Keskittykää iloon, kaikkeen hyvään elämässänne. Lopulta huomaatte massatietoisuuden olevan vain pahaa unta. Saatte valita unenne, elämänne - "hyvän" tai "pahan". Olette kaikki paljon voimakkaampia, kuin mitä massatietoisuus saa teidät uskomaan.

Teidän ei tarvitse juosta peloissanne. Päättäkää sen sijaan juosta iloissanne.

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 26.06.2008 21:14:24 »

Sattuipa saapumaan tämä ~juuri kun tästäkin aiheesta on tänään puhuttu siis kirjoitettu .... lapsuuden kokemukset uskosta   http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=19288.msg203099#msg203099 Shocked  Wink Cheesy smitten angel

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Taivaan vartiosotilas
KAIKEN HAUSKUUS

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali
24.6.2008 ( www.greatwesternpublisihg.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Kaksi viikkoa sitten kirjoitimme artikkelin otsikolla Pelon silmin. Tällä viikolla puhumme hilpeämmästä aiheesta, kuten kuultavasti arvasitte otsikosta. Pelon sijasta puhumme hauskanpidosta. Kuulostaako mielenkiintoiselta?

Tässä uutiskirjeessä olemme puhuneet aiemmin roomalaiskatolisesta kirkosta, jossa kasvoin. Minulla on monia onnellisia lapsuusmuistoja suuresta ja rakastavasta italialaisesta maahanmuuttajaperheestäni. Mutta katoliseen kirkkoon minulla ei liity kovinkaan monia onnellisia muistoja.

Uskonto oli meillä ennemminkin synkkä ja iloton juttu. Loputon luettelo raskaista velvollisuuksista ja vastuista. Puhuttiin paljon synnistä ja sen seurauksista eli ikuisen helvetintulen rangaistuksesta.

Jumala oli tiukka, vanha mies, joka tarkkaili jokaista liikettämme ja ajatustamme. Ja auta armias jos mokasimme! Meille kuitenkin kerrottiin Jumalan myös rakastavan meitä.

Toisaalta oli tämä tiukka ja kieltävä Jumala, joka tutki ja tuomitsi elämämme jokaista puolta. Toisaalta Jumala oli huolehtiva isä, joka rakasti meitä kovasti. Jopa pienenä lapsena tajusin, ettei siinä yksinkertaisesti ole mitään järkeä.

Ei ollut yhtään hauskanpitoa ja vähän iloa. "Tästäkö uskonnossa vain on kyse?" kysyin itseltäni.

Tänäkin päivänä suuri osa uskonnollisuudesta, mitä näen, on lapsuuteni uskonnon kaltaista - ei hauskanpitoa ja vähän iloa. Vaihtoehtoisen henkisyydenkin alueilla näen synkkäkasvoisia ja ilottomia ihmisiä.

Siitäkö henkisyydessä on vain kyse? Siitäkö elämässä on vain kyse? Missä kaikki hauskuus on?

Tässä on päällikkö Josef.


Päällikkö Josef

Olette kuulleet meidän sanovan tämän monta kertaa aiemminkin: Elämän pitäisi olla hauskaa! Tämä pitää sisällään elämänne kaikki puolet, erityisesti ne mitä pidetään henkisinä puolina. (Tietenkin, vain siitä henkisyydessä on kyse.)

Jumalan nimissä on tehty enemmän rikoksia ja murhia kuin minkään toisen "syyn" vuoksi. Kauheimmat ihmiskunnan teot toisia ihmisiä vastaan on tehty Jumalan nimissä.

Ajatteleeko kukaan teistä todella, että Jumala - mikä ajattelettekin hänen olevan - suvaitsisi sen, mitä ihmiset ovat tehneet Jumalan nimissä? Yhdellä sanalla, EI!

Jos olisi yksi asia, mitä Jumala eniten rakastaa ihmisissä, niin se olisi kyky nauraa, olla iloinen, pitää hauskaa. Mikään tästä jutusta, mitä kutsutte elämäksi, ei ole niin vakavaa. Ette tulleet tähän elämään kärsimään surullista elämää ja kestämään surullista kuolemaa.

Tulitte tänne pitämään hauskaa! Tulitte tänne olemaan iloisia. Tulitte tänne rakastamaan, nauramaan ja leikkimään. Kaikki vähempi on sellaista, mitä Jumala EI halua teille. Kaikki vähempi on sellaista, mitä korkeampi itsenne EI halua teille.

Kuten me ja toiset olemme sanoneet monta kertaa: "Jos jokin ei ole hauskaa, älkää tehkö sitä."

Jos voisitte tehdä tästä eettisen koodinne, käyttäytymiskoodinne, huomaisitte elämänne tulevan paljon, paljon yltäkylläisemmäksi. Huomaisitte voimaantuvanne siirtymään nopeammin kohti unelmienne elämää. Huomaisitte toisten tuntevan vetoa luoksenne ihmetellen, miten teette sen, mitä teette.

Täyttyisitte ylitsevuotavasti syvästä tarkoituksen, ilon ja sen muistamisen tunteesta, miksi tulitte tänne.

Mikään tai kukaan, mikä ei tunnu teistä hyvältä tai tuo teille iloa ja intohimoa, ei kuulu elämäänne.

Se on todella hyvin yksinkertaista. Onnistumistanne mitataan yhdellä asialla ja vain yhdellä asialla. Sitä ei mitata teillä olevan rahan, ystävien tai omaisuuden määrällä. Sitä mitataan vain tuntemanne ilon määrällä. Etsikää ensin iloa. Sitten kaikki muu mitä haluatte, virtaa luoksenne helposti ja vaivattomasti.

On kyse vain ilosta. Pitäkää hauskaa ja älkää kantako huolta muusta. Muu kantaa huolen itsestään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2 : 26.06.2008 22:46:19 »

Kaikki liittyy kaikkeen ja jokin suurempi ohjailee tätä astroiluakin...  Wink  angel  smitten
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 27.07.2008 08:06:59 »


Taivaan vartiosotilas
KAIKKI ON NIIN KUIN PITÄISIKIN


Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali
22.7.2008 ( www.greatwesternpublisihg.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Kaksi viikkoa sitten sain kirjeen hyvältä ystävältä, joka pyysi Josefia ja minua tekemään uutiskirjeen tietystä aiheesta. Aihe koski erästä mahdollisesti hengenvaarallista, henkilökohtaista haastetta, mikä hänen edessään oli.

Tavallisesti neuvon ihmisiä, joilla on tällainen kysymys, ottamaan meiltä yksityislukemuksen. Mutta koska tämä nimenomainen aihe on yleisesti kiinnostava, suostuimme.

Tässä on hänen kirjeensä hieman editoituna.


"Josef pitää sanonnasta: "Kaikki on niin kuin pitäisikin". Voinko ehdottaa jonkin tulevan uutiskirjeen aihetta? Olen lukenut samanlaisia ilmauksia Josefilta ennenkin, mutta pyytäisin silti lisäselkeyttä.

"Onko kaikki niin kuin pitäisikin? On, vetovoimanlain mukaisesti kaikki on niin kuin pitäisikin. Mutta se on tulosta tahattomasta tai tiedostamattomasta värähtelystä/luomisesta ja tuosta pettämättömästä laista.

"Kyllä, tunnen vähän itsesyytöstä nykyisen haasteeni vuoksi - tämä aineisto on minulle tuttua ja kuitenkaan en tunnistanut luomaani polkua, ennen kuin elin sen (luulen Abrahamin kutsuneen sitä ilmentämisen jälkeiseksi tiedostamiseksi) - vähän liian myöhään.

"Kun siis hyväksyn vastuuni ja yritän vähentää itsesyytöksiä ja syyllisyyttä, jään miettimään ja ihmettelemään, miten kaikki on aina korkeimmaksi parhaaksemme. Miten?

"Tätä kokemusta ei "pakotettu" minulle. Minun on vaikeaa uskoa, että ei-fyysinen olisi juonitellut suunnitellessaan sen. En vain usko homman toimivan niin. En myöskään usko sitä, mitä sanotte.

"Olen siis ahdistanut itseni nurkkaan. Miten nämä ei-halutut kokemukset ovat aina korkeimmaksi parhaaksemme? Ilo on elämän todellinen tarkoitus. Olen lukenut Josefin sanoneen niin ja minua miellyttää siihen uskominen sen sijaan, että kehitetään "luonteen lujuutta". Ilman tuskaa ei saavuta mitään; se mikä ei tapa, vahvistaa jne. jne. Ymmärrätte tarkoitukseni.

"On kyse sitten rahojen menettämisestä tai terveyshaasteista, on lohduttavaa ajatella, että kenties näille haasteille on "korkeampi tarkoitus". Mutta tällä erää minulle ei ole selvää, miten se voi olla totta. Kaikista näkemyksistä ja kaikesta selkeydestä oltaisiin hyvin kiitollisia."


Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef

Ystävämme on samaa mieltä kanssamme siitä, että kaikki on niin kuin pitäisikin. Hän kuitenkin liittää tähän protestin: "On, vetovoimanlain mukaisesti kaikki on niin kuin pitäisikin. Mutta se on tulosta tahattomasta tai tiedostamattomasta värähtelystä/luomisesta ja tuosta pettämättömästä laista."

Tiedätte kaikki vetovoimanlain toimivan täydellisesti. Kuten ystävämme kirjoitti kirjeessään, se on "pettämätön". Mutta vetovoimanlaki ei ole erillinen "yksikkö". Se on osa olemuksenne kudosta, korkeampaa itseänne. Se on oleellinen osa sitä, kuka olette, kuka Jumala on ja kaikkea olevaista.

Vetovoimanlaki toimii aina täydellisesti. Se ei voi olla toimimatta. Katsokaa sitä työkaluna, mitä voitte käyttää hyvää tai pahaan. Toisin sanoen, vetovoimanlaki reagoi aina ja erehtymättä hallitsevaan värähtelyynne.

Ystävämme ihmettelee, miten hänen haasteensa (tai mikä tahansa ei-haluttu kokemus) on hänen korkeimmaksi parhaakseen. Hän tietää, ettei sitä ole pakotettu hänelle eivätkä "voimat" juonittele häntä vastaan.

Korkeampi itsenne riemuitsee KAIKISTA kokemuksistanne riippumatta siitä, haluaako ihminen niitä vai ei. Korkeampi itsenne haluaisi teidän kaikkien menevän ulos maailmaan ja uppoutumaan täysin fyysiseen elämään sen sijaan, että teistä tulee erakko, joka vetäytyy suojaan ja turvaan maailmalta.

Kaikki kokemukset ovat korkeimmaksi parhaaksenne vaikka vain siksi, että negatiiviset kokemukset auttavat teitä tietämään, että käytettävissänne on parempikin tapa - tuskattomampi tapa elää elämäänne. Kuten ystävämme Seth sanoi: "Kärsiminen ei ole hyväksi sielulle, ellei se opeta teitä olemaan kärsimättä. Tämä on sen tarkoitus."

Meidän on myös huomautettava eräästä tosiasiasta, mistä monet ihmiset eivät ole tietoisia: korkeampi itsenne muuntaa minkä tahansa ei-halutun ja negatiivisen kokemuksen "halutuksi kokemukseksi".

Tämä muuntaminen saattaa johtaa tai olla johtamatta johonkin, mitä odotatte. Mutta se on AINA korkeimmaksi parhaaksenne. Ja se tuo teille aina paljon iloa ja kasvua.

Kuten ystävämme kirjoitti, ilo on elämänne todellinen tarkoitus. Jos voitte tuntea iloa - edes häivähdyksen - negatiivisissakin kokemuksissanne, luotte positiivisempaa värähtelyä saamaan aikaan muutoksen ei-halutusta halutuksi.

Hyvin paljon siitä mitä olemme sanoneet tänään, ystävät, riippuu luottamustasostanne. Käsitämme, että luottamus itsessään on yksi haaste modernissa maailmassanne, missä pelko juoksee valtoimenaan.

Jollekin pelkoon uppoutuneelle sanamme voivat kuulostaa ontoilta ja merkityksettömiltä. Ainoa vastaus tälle ihmiselle on sisään meneminen tuohon hiljaiseen paikkaan sydämessänne, missä voitte harmonisoitua taas intiimisti korkeamman itsenne kanssa.

Yksi parhaimmista tavoista sen tekemiseen - erityisesti ollessanne halvaantuneena pelosta - on yksinkertaisesti hengittäminen. Tietoinen, tarkoituksellinen hengittäminen on pelon vastalääke. Ja voimallinen tapa päästä taas kosketukseen korkeamman itsenne kanssa.

Korkeampi itsenne elää täydellisen ilon tilassa. Niin tekin, kun otatte aikaa muistaaksenne, että te OLETTE korkeampi itsenne. Ei ole mitään erillisyyttä. Olette Jumala. Ei ole mitään erillisyyttä. Jumala ei tiedä pelosta. Jumala tietää vain rakkaudesta.

Jumala tietää kaiken olevan hyvin.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1003&mforum=uusimaa
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: