Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Systeri pyysi kysymään  (Luettu 3949 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mantelinpuolikas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Profiili
« : 12.04.2008 15:07:59 »


Systeri koki tällaista menneellä viikolla ja halusi, että kysäisen ihmisiltä, jotka asiaa paremmin osaisivat valottaa.

Jostain kumman syystä oli laittanut herätyskellon herättämään tuntia liian aikaisin (ei kyllä yhtään muista). Seuraa aamuisin vain minuuttiviisareita ja bussipysäkille mennessä oli ihmetellyt, kun ei porukkaa näy ja muutoinkin ihmeen hämärää. Oli katsonut kelloa ja vasta siinä kiinnittänyt huomiota tuntiviisariin. Eli takas kotiin.

Meni takaisin sänkyyn ja oli ajatuskeskustelua käynyt, että "mikä hiton tarkotus tällä oli ja paras on ollakin, sillä mua oikeesti v.....ttaa."

Kun oli nuo "taikasanat" lausunut oli nähnyt kuin olohuoneen kattolampusta olisi tullut kirkas valo ja siitä roikkunut iso tauluTV. "TauluTV:stä" oli tullut oikein kaunis ja eläväinen violetti valo ja tämän sisällä kaunis vihreä. Molemmat olivat kuin eläneet ja liikkuneet. Luuli, että hällä oli silmät auki, mutta ne olivatkin kiinni.

Joku osaa varmaan kertoa, mitä ilmiö tarkoitti ja nuo värit. Kiitos systerin puolesta jo etukäteen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2008 22:26:04 »

Violetti väri on yleisesti tunnettu paremmin nimellä Violetti Liekki. Se on kaikesta negatiivisesta voimakkaasti puhdistava energia ja sitä hallitsee muunmuassa arkkienkeli Zadkiel. Violetti on myös pyhä väri sekä kruunun chakran väri. Kruunun chakra on korkein chakroistamme ja se yhdistää meidät Jumaluuteen ja todelliseen Itseemme. Korkea-arvoinen ja tärkeä väri siis tämä violetti!

Vihreä on parantamisen, sydämen ja luovuuden väri ja sitä hallitsee mm. arkkienkeli Rafael.

Näyn sanoma on joko, että siskosi pitäisi hellittää, heittää tuo negatiivinen ajattelu menemään ja parantaa se vihreällä positiivisemmaksi. Kyse oli sentään vain yhden tunnin liian aikaisessa olemisesta, ei sen vakavammasta, eikä sen vuoksi kannata vetää hirveätä hernettä nenäänsä ja upota negatiivisiin vitustuenergioihin, jotka pilaavat koko päivän ja vaikuttavat oman hyvinvointimme lisäksi ympäristöömme. Toinen vaihtoehtoinen sanoma on, että korkeammat tahot, esimerkiksi hänen oma enkelinsä ja oppaansa, yrittävät piristää ja auttaa häntä ylittämään tämän mieltä harmittavan kömmähdyksen puhdistamalla häntä violetilla valolla ja parantamalla/nostattamalla hyvää mieltä ja hyvää vointia vihreällä värillä.
tallennettu
Mantelinpuolikas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Profiili
« Vastaus #2 : 13.04.2008 00:01:03 »


Menin itsekin nettiin ja katselin arkkienkeleiden värejä ja ehdottelin niitä. Systeri muistaa hämärästi ajatelleensa jotain ihmissuhde asiaa työpaikalla (ei kyl muista tarkalleen mitä). Muistaa siinä aamulla silmänsä kiinni pistäes, tajuavansa, että hän oli ajatellut asian oikein, siksi se kirkas valo (mutta ei nyt muista sitäkään, mitä ajatteli). Sanoi, että yrittää nyt muistella, mitä oikeastaan ajatteli.

Tuo kyl kuulostaa ihan loogiselta, että tulisi hellittää negatiivinen ajattelu, jossa vihreä toimisi parantavana, rauhoittavana ja tasapainottavana värinä. Aivan, violetti polttaa negat, siis Violetti Liekki. Systeri on aika tempperamenttinen, mut hyvää tarkoittava. Kysäisen huomenna, muistaako mitä ajatteli.

Välillä muutenkin saattaa nähdä seinissä "valuvia" värejä ja on toisinaan ihan ihmeissään, mistä ne tulee ja miksi. Joskus on muistaakseni vaaleanpunaista ja muitakin värejä nähnyt "valuvan" seinällä. Niiden pupukin on katsellu seinään päin silloin, kun värit virtaa.

tallennettu
Mantelinpuolikas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Profiili
« Vastaus #3 : 13.04.2008 09:35:39 »

Soitin aamulla systerille ja nyt muisti, mitä oli ajatellut. Työpaikalla on henkilö, jonka kanssa kemiat ei suju. Systeri oli käynyt sisäistä keskustelua, että haluaisi vapautua tästä negasta ajattelusta henkilöä kohtaan, koska se syö energiaa ja aiheuttaa aggressioita.

Sanoi tuossa äsken, että AthaMaaritin kommentti kuulosti ihan järkevältä. Violetti polttaa sen negan ajattelun ja vihreä tukee ja hoivaa. Näköjään sitä saa nopeastikin apua ongelmiin, jos vain on halukas päästämään irti. Systeri kiittää vastauksesta angel.

Viime yönä oli nähnyt unta vuos sit kuolleesta tädistä, joka oli ilmoittanut ilmestyvänsä yöllä 3:lle henkilölle. Yks oli systeri, muista en tiedä, mutta aavistelen toista.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 13.04.2008 12:15:47 »

Vaaleanpunainen on myös oikein hyvä väri! Se on universaalin, puhtaan pyyteettömän rakkauden väri ja siksi osaltaan myös parantava ja tasapainoittava. Muistaakseni se on vielä arkkienkeli Samuelin väri.
Vaaleanpunainen väri aurassa kertoo, että tuo ihminen rakastaa pyyteettömästi muita ja on ymmärtänyt universaalin rakkauden pohjaidean.
tallennettu
Mantelinpuolikas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46


Profiili
« Vastaus #5 : 13.04.2008 18:18:49 »


Systeri välil näkee noita värejä ja sitten on taas aikoja jolloin on hiljaisempaa. Oliko Samuelin feminiinen puoli Äiti Maria vai oliko se Rafaelin? Pitää mennä tarkistamaan. Jotenkin muistelen noin.

Nyt vois se Rafael tulla hoitamaan mun kärttyisen hammassäryn. Toivottavasti ei mee sydämeen, on vasemman käden pikkulilli ja nimetön vähän tunnottomina.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: