Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seikkailua ja surua  (Luettu 2471 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Raikul82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« : 20.01.2008 15:32:43 »

Viime yönä...

Ajelin ympäriinsä teollisuusalueella, satoi räntää, maassa oli kamalasti loskaa ja huono näkyvyys aina välillä. Käännyin mäkeen, loivasti oikealle kaartavalle tielle joka kulki kahden hallin välistä.
Oikealla puolella tietä nojasi hallin seinään kasa iskemättömiä lumilapioita. Tarkoitus oli ajaa lapioiden ohi, mutta ne kaatuivat juuri ennen ohitusta suoraan auton eteen ja ajoin joistakin yli. Kuulin vain kun muovit rusahtelivat renkaiden alla ja jatkoin matkaa huonon kelin takia ettei auto jäisi kiinni.
Tie jatkui suuren hallin sisään jonka päässä oli uloskäynti ja puomi. Puomi nousi, ajoin hallin läpi pihalle, tein U-käännöksen ja parkkeerasin auton hallin uloskäynnin viereen. Halusin saada kertoa jollekin että ajoin pihalla olleiden lapioiden päälle, että voisinko korvata ne jotenkin..
Sain jonkun haalarimiehen kiinni. En ehtinyt kertoa vahingosta juuri mitään kuin mainita että pihalla olleet lapiot... keskeyttämällä hän laittoi minut tuntemattoman vanhan miehen mukaan autonosturiin ja painoi ohjaus-kapulasta nostopainikkeen pohjaan. Nosturin noustessa korkeuksiin katsoin papparaista. Jostain sain päähäni, että hän oli selvästi asiakas ja oli tuonut vaimonsa auton huoltoon. Nouseminen oli kamalaa, nosturi huojui ja heilui niin että pelkäsin meidän putoavan alas. Papparaisella oli jalat ilmassa, hän piteli oudosti käsillään kiinni reunasta ja heijasi itsensä istumaan reunalle. Säikähdin hänen putoavan kun nosturi rempoi meitä edes takaisin. Yritin peloissani pidellä kiinni jostain mistä vain saisi hyvän otteen, pohjassa oli isoja aukkoja joista näki suoraan hallin lattialle. Tuntui ettei mihinkään voinut astua.
Yhtäkkiä olinkin takaisin lattiatasossa ja katselin ylös niskat takana kun pappa oli ylhäällä huutelemassa jotain autoasiaa haalarimiehelle, nosturi oli vakaa ja pappakin sen näköinen kuin mitään ei olisi tapahtunut.
-samaan aikaan-
Poikaystäväni tuli jostain selkäni taakse istuen sohvalla kysyvän näköisenä, oliko jotain huonosti?

Halli olikin yhtäkkiä osa kerrostaloa, kuin yksi iso huone jonka entinen uloskäynti oli nyt parveke betonikaiteineen. Kaksi rottaammekin ilmestyi jostain olkapäilleni.
Toinen oli niin vilkkaalla tuulella ,että lähti tutkiskelemaan paikkoja. Ojensin toisen rotista poikaystävälleni sohvalle, että lähden "Harmaan" perään.
Pelkäsin tämän pääsevän parvekkeelle. Yritin saada Harmaata kiinni, mutta se lähti kipittämään suoraan parveketta kohti, jossa räsymatto roikkui kaiteella kutsuvan näköisenä.
Sain välillä otteen, mutta rotta vain karkasi joka kerta käsistäni ja pääsi lopulta räsymattoon kiinni. Se kiipesi vauhdilla, matto rapisten ylös tietämättään, että yläpäässä kaiteen ulkopuolella, ei ollut mattoa paljoa jäljellä. Yritin vielä ottaa kiinni pientä elämää kun se säpsähti reunalle tullessaan ja yritti ottaa vielä epätoivoisena räsymaton reunasta kiinni... en voinut enää mitään.
Käteni roikkuivat tyhjinä kaiteen reunalta, hengitykseni pysähtyi, kuulin vain lumisateen hiljaisuuden ja lopulta sydämeni murtavan pienen tömähdyksen alhaalta päin.
Juoksin takaisin sisälle tuntien aivan kuin olisin ollut kuristumassa ja heittäydyin polvilleni sohvan luo jossa poikaystäväni istui "Valkoisen" kanssa.
:"Harmaa kuoli!",sanoin ja purskahdin tukahduttavaan itkuun.



Heräsin tähän oloon ja juoksin suoraan pikku asukkien häkin luo, oliko tämä totta??!
 Siellä ne olivat molemmat yötyön touhussa, Valkoinen korjailemassa pesää ja Harmaa tervehtimässä häkin kulmalla nuuhkien "kuka siellä?".

Kivi putosi sydämeltä!
Mistä näitä unia satelee?? uglystupid2
Molempia piti tietenkin rasputella hetken ja menin sitten takaisin nukkumaan.
tallennettu

Nousumerkki Vaa'assa
Aurinko Ravussa
Kuu Skorpionissa
Merkurius Kaksosissa
Venus Kaksosissa
Mars Vaa'assa

Maya: Keltainen Itsevallitseva Siemen
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 20.01.2008 16:49:52 »

Onko elämässäsi menossa kausi, jossa et oikein tiedä minne päin sinun tulisi suunnata? Oman suuntaamisen sijaan sinua ohjaillaan sinne ja tänne. Yrität pitää ehkä ohjaimet käsissä (ajat itse autoasi), jotta selviäisit tämän rankan ja raskaan kauden läpi (huono keli, loskaa, välinpitämättömiä ihmisiä). Hissill ylöspäin meneminen on hyvä merkki. Etenemistä tapahtuu vaikka sinua saattaakin pelottaa ja uskot, ettei tästä tule yhtään mitään.

Jatkat päättäväisenä matkaasi, joka on ehkä nyt jonkinlainen henkinen haaste. Joudut elämään raskaampaa aikaa, joka tekee tilaa uudelle ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kasvaa ihmisenä. Olet ehkä huolissasi menetätkö kaiken, myös rakkaat rottasi - viedäänkö nekin. Sanoisin itse, että Harmaan kuolema olisi viesti ajatuksistasi "mitenhän minä/me tästä selviämme".

Rankkaa kautta on vielä menossa, mutta hieno juttu, ettei auto jäänyt kiinni loskaan ja pääsit eteenpäin! Etenemistä tapahtuu koko ajan.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: