Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: T-risti  (Luettu 2086 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mirka222
Vieras
« : 28.01.2010 07:36:48 »

alotinpa uuden aiheen t-rististä, tänne voi laittaa omat ristinsä tulkinnan alaiseksi (sillä poikkeuksella, etten itse osaa niitä tulkita Grin)...Mulla on T-risti siis 3,6,ja 9.huoneessa ja 6. huoneen kohdalla on suorakulmio? Mitä tuo voisi meinata? Onko kyseessä oman totuuden ja kommunikaation ristiriita työelämässä ilmenevien "totuuksien" kanssa? Laitanpa tähän palan Sepon tulkintaa:

Chiron oppositio Saturnus

Chironin ja Saturnuksen välinen aspekti liittyy sisäiseen velvollisuudentuntoon, joka tulee ensin esille pyrkimyksenä tehdä kaikki asiat mahdollisimman hyvin ja moitteettomasti. Ulkoinen auktoriteetti menettää merkityksensä 30-40 ikävuoden välillä, jonka jälkeen tämän aspektin alainen ihminen kokee kasvavaa yhteyttä korkeampiin henkisiin voimiin. Oma näkemys nousee korkeimmaksi ohjaajaksi ja juuri niin kuuluukin tapahtua. Sinunkin tehtäväsi on kyseenalaistaa kaikki kohtaamasi auktoriteetit oman näkemyksesi perusteella vaikka yleinen mielipide olisikin heidän puolellaan. Henkilökohtaisella tasolla tämä aspekti asettaa fyysiset voimavarat tiukkaan puntariin. Voimavarojen lähes jatkuva ylittäminen kuuluu nuoruuteen ja nuoreen aikuisuuteen luonnollisena osana, mutta se ei voi jatkua keski-ikää pidemmälle ilman vakavia terveydellisiä seuraamuksia. Moni tämän aspektin haltijoista omistautuu erilaisille parantamisen aloille oman vakavan sairauden ja siitä parantumisen seurauksena. Oppositio edustaa henkisissä asioissa tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä. Sinun tehtäväsi on toimia uudistusten toteuttajana oman elämäsi välityksellä. Tulet aivan varmasti joutumaan törmäyskurssille erilaisia henkisiä suuntauksia edustavien auktoriteettien kanssa, sillä sinulla on hyvin vahva oma käsitys asiasta kuin asiasta. Tämä kuvio ei anna mahdollisuutta alistua muiden näkemyksiin, vaikka alkuinnostus joskus sumentaakin arvostelukykyäsi ja saatat tulla sitoutuneeksi asioihin, jotka eivät vastaa sinun totuuttasi. Iän myötä arvostelukykysi paranee ja opit innostuessasikin jättämään itsellesi aikaa ja tilaa muuttaa mieltäsi.

Chiron avautuva neliö Jupiter

Viisaus tiivistyy Jupiterin ja Chironin välisessä aspektissa sellaiseen muotoon, että sitä olisi jo pakko toteuttaa sosiaalisella tasolla. Vaihtoehtoisten hoitojen, telepatian, luonnon rytmien tai esoteeristen oppien mukaan ottaminen kaikkeen sosiaaliseen toimintaan on sinun suuri mahdollisuutesi menestyä tässä elämässä. Alitajuinen pakko ohjaa sinua ensin henkisen tiedon erilaisille lähteille ja sen jälkeen sellaisiin tilanteisiin, joissa tiedoillesi on käyttöä. Neliö on vaativa aspekti, joka ei anna sinulle rauhaa ennen kuin pystyt ottamaan itsellesi kuuluvan aseman auttamiseen, parantamiseen tai opettamiseen liittyvissä sosiaalisissa rakenteissa. Alitajuinen pakko ajaa sinua kohti omaa kohtaloasi ja sitä kautta myös loistavaa menestystä omalla alallasi. Menestys ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, sillä se edellyttää sinulta omien näkemystesi rohkeaa ja ehdotonta kunnioittamista vaikka et alkuvaiheessa voi saada niille juuri lainkaan hyväksyntää. Saat varmasti monia mahdollisuuksia myös rahan tekemiseen, mutta suunnitelmasi menevät myttyyn yksi toisensa jälkeen kunnes hyväksyt sisäisen ideologiasi siitä, että itse tekeminen on tärkeämpää kuin tulokset. Kun raha on ensin menettänyt merkityksensä niin sitten sitä kyllä tulee riittämään.

Saturnus sulkeutuva neliö Jupiter

Sinun ikäryhmäsi joutuu sovittamaan oman elämänsä aina vallit­se­viin olosuhteisiin ilman tietoa sosiaalisten tekijöiden mahdol­li­sista reaktioista. Olet tavallaan kapinallinen sekä edistyk­selli­sissä että rajoja valvovissa eturyhmissä. Sinulla ei ole mahdolli­suutta pelata molempien leirien kanssa samanaikaisesti ja siksi sinun on opittava kunnioittamaan yhteiskunnan taholta annettavia mah­dollisuuksia ja noudattamaan vallitsevia yhteis­kunnallisia sääntöjä. Tällä kuviolla ei ole syytä nousta avoi­meen kapinaan mitään ryhmittymää tai osapuol­ta vastaan, sillä sinun on hyvin vaikea saada laajempaa tukea taiste­lullesi.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: