Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: pluto oppositio venus ja aurinko  (Luettu 2211 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kerri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« : 22.10.2007 10:01:27 »

millaisia nuo kuviot ovat? itselläni kumpikin viikon päästä tarkkana päivän välein. olo tuntunut tosi ahdistavalta ja mies uhkaa lähteä viikon päästä jos tämä viikko menee huonosti, kun en ole pystynyt luopumaan peloista.. tuntuu että olen ihan pohjalla välillä.
synt.aika 180676 tre 04.20
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 22.10.2007 14:31:01 »

Itselläni ei oppositiosta ole toistaiseksi kokemusta, mutta muistan erittäin hyvin, millaisia asioita  pluto aspect_tri venus toi mukanaan. Nyt on päällä  pluto aspect_kvi venus ja vaikutukset ovat näkyneet selvästi.

Pitkässä parisuhteessa  pluto  aspect_opp venus voi tuoda todellakin mukanaan pahemman luokan kriisin. Olipa kriisin syy(t) mitä tahansa, niin vaietut asiat olisi hyvä ottaa puheeksi ja katsoa, voiko niille tehdä mitään. Tämä planeettapari edustaa kovasti niin seksi- kuin raha-asioitakin, joten kriisin syy voi olla niissä. Pluto voi tuoda vielä mukanaan henkistä tai fyysistä väkivaltaa, mustasukkaisuutta ja kontrollointia, joka tässä tapauksessa kohdistuu nimenomaan naiseen.

Jos asiat kyetään selvittämään, suhde voi jatkua entistä syvemmältä ja läheisemmältä pohjalta, jos ei, ero saattaa olla väistämätön.

Itselläni kolmion aikana oli ensimmäinen vakava kriisi silloisessa parisuhteessani. Siitä selvittiin kuitenkin kunnialla lävitse. Nyt kvinkunssin aikana minulla taas on alkanut suhde, jota kuvailisin hyvin seksuaaliseksi, mutta myös erittäin karmiseksi. Venuksemme ovat asteentarkassa kolmiossa keskenään, joten Pluto tekee transiittia myös miehen Venukselle, hänen tapauksessaan kyseessä on semisekstiili. Noin taloudellisesti ajateltuna kumpikin kitkuttaa tällä hetkellä vähillä varoilla.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: