Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Eläinihmisiä ja puolijumalan tarotkortti  (Luettu 3323 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 06.04.2008 14:02:12 »

Tällainen unen ja valveen rajamailla nähty unenpätkä, joka on jäänyt vaivaamaan. Dreammoodsin unisanakirjasta ei kamalasti ollut apua, ehkä joku täällä osaa auttaa?

Seisoin unessa ikkunan luona ja sain tarottulkinnan johonkin kysymykseeni ilmeisesyi sähköpostitse. Vastaaja oli ulkomaalainen mies, joka oli tehnyt minulle aiemmin tarotkarttatulkinnan Itsestäni (vähän kuin astrologiasta karttaa katsoisi) englanniksi. Sain vastaukseksi, että "olen jo periaatteessa vastannut tähän kysymykseen aikaisemmassa tulkinnassasi, sillä katsohan, sinun korttisi on Meridiam (tai jokin vastaava, ei kuitenkaan Meridiam-linjoihin milläänlailla liittyvä) ja se on yksi tarotpakan korkeimpia kortteja. Sen numero on vielä 4 eli toisin sanoen se on puolijumalan kortti."

Olin hiukan hämmentynyt siitä, että tarottulkinta määritteli minut kehitysasteessa jo puolijumalaksi, enkä osannut vastata tulkintaan mitään.
 
Pian seisoin niityn reunalla. Kaikkien värien pohjavärinä oli ruskea (jonka liitän lukuun 4) - taivas oli ruskean siniharmaa, nurmikko ruskeantummanvihreää ja niityllä seisoi iso joukko ruskettuneita, alastomia ihmisiä. Miehiä, naisia ja lapsia. He lähtivät juoksemaan eläinmäisesti nelinkontin ja muuttuivat pian ruskean savupilven verhoamina eri eläimiksi: oli kiraffia, gebardia, lintua, gasellia, koiraa, sarvikuonoa jne. He juoksivat eläinhahmoissaan niityn toiseen päähän, kääntyivät takaisin ja päästyään lähtöpaikkaansa muuttuivat taas takaisin ihmisiksi.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6598


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 07.04.2008 00:15:49 »

4 on myös maan numero,
että pää alemmas sieltä pilvistä ja vaikka neljällä jalalla kohden maata
tallennettu
sarhippa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #2 : 07.04.2008 11:00:09 »

Saatko latinan kielen sanakirjan käsiisi? Meridiam löytyy varmasti siitä ja saattaa antaa vinkkejä eteenpäin.

Myös ruskea väri (tuon nelosen lisäksi) viittaa maahan ja se tulee unessasi moneen kertaan. Pitäisikö sinun nyt kiinnittää enemmän huomiota maallisiin ja arkisiin asioihin, kuten unessa teit? Ihmiset muuttuivat eläimiksi ja saivat niiden kyvyt, mutta palautuivat taas ihmisiksi. Eli niitä kykyjä ja lahjoja mitä on saanut, tuleekin käyttää maan päällä, mutta täytyy muistaa myös että olemme tänne syntyneet ihmisiksi ja tulleet oppimaan henkilökohtaisen henkisen kehityksen lisäksi myös muita asioita, fyysisen kehomme rajoituksin. Ehkäpä myös sana puolijumala kuvaa tätä asiaa: puolijumala on puoliksi ihminen ja joutuu tai saa (asenteestaan riippuen) kokea maallisen elämän rajoitukset ja ilot ihmisen tavoin.

Henkiseen kehitykseen liittyvät asiat, varsinkin kun oma polku löytyy, ovat kiehtovia ja vievät helposti mennessään niin että arki alkaa tuntua tylsältä ja vähemmän tärkeältä. Ainakin itselläni joskus joku uusi oivallus saa ajatukset pyörimään sen ympärillä niin että olen silloin niin sanotusti paikalla mutta en läsnä...tässä hetkessä eläminen on yllättävän haastavaa  Wink
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6598


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 07.04.2008 11:59:19 »

kentaurit ovat puolijumalia,
onko sulla chironin transiitti menossa?
 chiron aspect_sex aurinko?
tätäkin kautta voi unia tulkita

 chiron aspect_sex mars liikkumiseen ja energiaan liittyen,
eläinvaistoihinkin,jotka ovat yhteisiä ihmisillekin,
uniin vaikuttamassa  chiron aspect_kvi kuu?
(lunttasin kartaltasi nämä jälkikäteen)
« Viimeksi muokattu: 07.04.2008 12:57:47 kirjoittanut nikki » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: