Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Saturnus neliö MC / Neptunus neliö MC  (Luettu 7482 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« : 25.01.2007 17:08:01 »

Heips!!

Seuraavanlaiset kaksi transiittia ovat tulossa aktiivisiksi piakkoin ja kummittelevat koko vuoden... Onko kellään kokemusta mihin suuntaan nämä transiitit ovat elämää vieneet? Mitä olette tehneet ja miten asiat selvinneet?

Saturnus   neliö   Keskitaivas   
Voimakkuus   Kesto   Toistuu
*****           46pv      14 vuoden välein.
        

Tämän ajan tarkoituksena on äärimmäisen selkeästi ja voimakkaasti osoittaa ne uraan ja ammattiin liittyvät alueet, joista sinun tulee luopua pystyäksesi hyödyntämään todellisia persoonallisia lahjojasi ja pääsemään elämässäsi eteenpäin. Perinteisesti tätä on pidetty negatiivisena jaksona, mutta todellisuudessa tähän aikaan kätkeytyy suuri mahdollisuus löytää sellainen asema tai ammatti, joka sopii juuri sinulle ja jossa sinulla on mahdollisuuksia jatkuvaan kasvuun ja itsesi kehittämiseen. Tämän rakentavan merkityksen muistaminen saattaa kuitenkin olla hyvin vaikeaa kaikkien niiden hankaluuksien keskellä, jotka sinulle nyt esittäytyvät. Saattaa tuntua siltä, että kaikki on pielessä, eikä mitään ulospääsyä ole näkyvissä. Moiseen itsesääliin vaipuminen ei tietysti helpota oloasi, mutta on kuitenkin täysin ymmärrettävä reaktio. Helpommalla pääset, jos pystyt latomaan hankaliksi ja vastentahtoisiksi heittäytyvät tehtävät lopetettavien listalle. Silloin pystyt selvemmin näkemään, mitä jää jäljelle. Se ei välttämättä ole paljon, mutta se toimii. Itse olin jatkuvan korkean kuumeen kourissa yrittäessäni junnata samanaikaisesti eteenpäin poliittista järjestöä, lehtien myyntiä, muurarin ammattia ja vakuutusasiamiehen tehtävää, joka muuten oli ainoa, josta olin todella innostunut. Onneksi vastustus kaikilla muilla alueilla oli niin kovaa, ettei minulle jäänyt muuta jäljelle kuin vakuutusala. Kokemusteni perusteella toivon, että sinulla on yhtä kovat ajat edessä. Avautuvana tämä transiitti antaa mahdollisuuden jämähtää sinnittelemään hankalien ja mielenkiinnottomien asioiden pariin. Tietoinen irtiotto olisi kuitenkin paikallaan sillä muuten alkaa ammatillinen elämäsi käydä todella katkeraksi vääntämiseksi.

Samanaikainen sulkeutuva neliö keskiyölle ei jätä kodin ja perheen alueella missään määrin arvailujen varaan, mitkä asiat ja velvollisuudet tulee nyt jättää lopullisesti pois harteilta. Poistettavien listalle kuuluvat kaikki sellaiset asiat, joita teet vain muiden vaatimuksesta ilman omaa iloa ja nautintoa. Samoin ovat mustalla listalla ne ihmissuhteet, joissa ei ole muuta sisältöä kuin pelko ja velvollisuudentunto toista kohtaan. Mitä enemmän kotielämääsi sisältyy näitä tyhjiä velvollisuuksia, sitä varmemmin tulet vapautumaan koko rakennelmasta tämän transiitin aikana. Jäljelle jää vain se, mikä pohjautuu todelliseen rakkauteen ja keskinäiseen ymmärrykseen. Toivon, että sitä on sinun perheessäsi oikein paljon. Oma elämäni kävi kotona niin ahdistavaksi, että minun oli pakko muuttaa tätini luo asumaan hyvin traagisten tapahtumien myötä. Tärkeintä on hyväksyä jälleen ketään syyttelemättä kaikki se, mitä nyt tapahtuu. Se ainoa tapa saada menetykset moninkertaisina takaisin transiitin mentyä ohitse. Itse en tähän nuorena miehenä pystynyt, mutta sinulle se toivottavasti on mahdollista.


Neptunus   neliö   Keskitaivas   
Voimakkuus   Kesto   Toistuu   
******           94pv    80 vuoden välein.
        

Tämä on takuulla Neptunuksen vapauttavin transiitti uran ja ammatin alueella, vaikka et sitä varmasti kovin ilahduttavana tule ensin kokemaan. Nyt nimittäin liukenevat kaikki harsot ja hunnut todellisuuden ympäriltä jättämättä mitään arvailujen varaan. Sinulla saattaa olla työympäristössäsi tai muussa sosiaalisessa vaikuttamisessa menossa moniakin projekteja, joiden todellinen luonne on sinun persoonallisuudellesi ja valmiuksillesi täysin sopimaton. Kovalla työllä ja suomalaisella sisulla olet kuitenkin pystynyt tähän asti viemään niitä eteenpäin välittämättä niihin kohdistuneista vastoinkäymisistä tai niiden aiheuttamista stressistä. Neptunuksen sulkeutuva neliö tulee nyt avuksesi paljastamaan nämä itsepetokset ja lisäksi täysin vastustamattomien vastoinkäymisten kautta vain haihduttamaan ne pois elämästäsi. Näin tulet saamaan tilaa uusille ja raikkaille paremmin valmiuksiasi vastaaville tehtäville. Tosin se edellyttää tapahtumien hyväksymistä ja pidättäytymistä syytöksistä ja henkilökohtaisista oikeudenkäynneistä. Ellet pysty tähän, tulevat vain menetykset toteutumaan antamatta mitään uutta tilalle. Pallo on sinulla.

Samanaikainen avautuva neliö keskiyölle tuo nyt myös kotiin ja perheeseen liittämäsi unelmat alas pilvistä ja pakottavat sinut kohtaamaan todellisuuden. Harhat paljastuvat joko omina tai perheenjäsenten toteuttamina vääristelyinä ja valheina, joista olet sisimmässäsi ollut tietoinen, mutta joista et ole rohjennut ottaa selvää. Sinulle ei voi valehdella vastoin tahtoasi, joten muidenkaan epärehellisyydestä et voi syyttää kuin itseäsi. Hiellä ja tuskalla voit rakentaa uudet kuvitelmat peittämään nyt paljastuneet väärinkäytökset ja jatkaa samaa helvettiä ehkä koko loppuelämäsi. Jos haluat itsellesi todellisen kodin, niin selvitä sotkut pohjia myöten ja ole valmis luopumaan siitä, mikä ei ole totta. Kipeää se tekee, mutta kannattaa vähän niin kuin hampaan paikkaus ennenvanhaan.


Ensin mainittu vaikuttaa jo nyt, mutta on ensimmäisen kerran tarkka 15.2.07 , ja toinen alkaa vaikuttaa tämän kuun lopussa ja on ensimäisen kerran tarkka 4.4.07 ... Työt päättyy 2.3.07, joten mihinkähän suuntaan tästä elämä oikein lähtee?
tallennettu

*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #1 : 25.01.2007 18:22:11 »

Heh, itselle juuri napsahti päälle nuo samaiset, joten katsotaanpa kuinka käy.... ainakin olen "itsellenikin yllättäviä" ostoja tehnyt, ikäänkuin olisin ryhtymässä yksityisyrittäjäksi jälleen, vaikkei ole kyllä toisaalta suunnitelmissa ollut...
Mutta katsellaan...  Smiley
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 25.01.2007 19:53:26 »

Samaiset transiitit meneillään itselläni myös. Nykyisessä työssä yrittäjänä eräästä osakkaasta on paljastunut päivä päivältä ankeampia asioita, jotka laittavat jatkamisen vaakalaudalle. Tämän lasken Saturnuksen piikkiin. Toisaalta opiskelen vaihtoehtohoitoja jne.. ja liitelen pilvissä suunnitellen uutta, omaa, aivan toisen alan yritystä. Toisaalta pelottaa Neptunuksen luonne; kuinka paljon suunnitelmistani on pelkkää harhaa ja ylioptimistista toiveunta. No, aika näyttää.

tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 25.01.2007 21:06:03 »

Kiitos kohtalontoverit!

Omalla kohdalla ei kyllä tuo yksityisyrittäjyys tulisi mieleenkään, mutta  aika ankeita uutisia tuppaa nykyisen työnantajan taholta kuulumaan.. Olen kunnallisella alalla... Sad

Nykyisessä työyhteisössäni olen todella väsynyt erääseen työkaveriin (jonka Aurinko on täydellisessä oppositiossa omaani), on ilmennyt vähän samansuuntaisia asioita, kuin May kuvaili... Siksi jatko tuossa työyhteisössä ei tunnu enää mitenkään houkuttelevalta..

Toisaalta, mitään muuta ei ole tiedossa... Ja yritän positiivisesti 'heittäytyä' virran vietäväksi ja mahdollisesti työttömäksi... Välillä se on todella vaikeaa..
Opiskeluja voisin viritellä kyllä työttömänä jälleen Avoimessa Yliopistossa, olen ilmoittautunut jo viime syksynä ja maksanut opintomaksun, mutten mitään ole saanut tehdyksi...

Vaikuttaakohan tuo Neptunus siten että kaikki on täysin arvoituksellista ja udun peitossa? Se voisi sopia hyvinkin nykyiseen olotilaan...

Palaillaan asiaan taas... On todella kiva kuulla toisten kokemuksista ja muutenkin kommentteja.. Niiden avulla saa aina uusia ajatuksia..
(http://img52.exs.cx/img52/2236/lovebirds3ed.gif)
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 24.05.2007 12:26:03 »

Heissan!!

On ollut niin kovasti kiireitä viime aikoina, osaksi johtuen nykyisistä epäsäännöllisistä työajoista, etten ole ehtinyt kirjoitella.. On mennyt enempi tuonne lukemisen puoelle..

Mutta kun Neptunus tänään taas lähti peruuttelemaan ajattelin nostaa tätä aihetta uudestaan esiin...

"It's time to tune in to your deepest core principles and create a larger vision! Neptune takes 14 years to transit through a sign, and has been transiting through Aquarius since 1998. On May 24, as Neptune begins its yearly retrograde -- a period that will last until October 31 -- it is time to revisit a dream, an ideal or a vision you've had. Think about how far you’ve come over the last nine years, as you have been prompted to make positive, healthy changes in your life. You’ve come a long way, baby!

Neptune in Aquarius represents the quest for a better life, for freedom, equality, peace and contentment. With this placement we are all tuned in to our hopes, our wishes and our dreams. It is time once again with the retrograde to see how you can realign yourself and your life to encompass these principles."
http://www.astrology.com

Mutta myös Saturnus on mietityttänyt minua.. Oletteko huomanneet muutoksia toiminnassanne huhtikuun 19. päivän jälkeen?
Silloin Saturnus lähti jälleen kulkemaan eteenpäin.

Omalla radixillani  saturnus sijaitsee siis  aspect_con IC :n  aspect_opp  keskitaivas ja omalla kohdallani huomasin kyllä että kotona asiat alkoivat "luistaa" paremmin... En nyt tarkoita mitään ihmissuhde -juttuja, vaan yksinkertaisesti kotitöiden tekemistä ja niiden hoitoa... siivoilut, huonekalujen järjestelyt jne. ovat palanneet jälleen.  :Smiley

Olin koko talven ihan pihalla, kun kaikki tuntui vain junnaavan paikoillaan, mutta lopulta tämä  saturnus  aspect_opp  neptunus transiitin vaikutus omalle radixille tuntuu antavan jonkinlaisen selityksen...

"As Saturn turns direct, you are finally going to get some forward movement. Don't drink that pot of espresso just yet, though! Things are moving forward, but speedy they’re not. Saturn is the planet that represents the builder, who wants everything done right. No shortcuts are allowed, so don’t rush anything. Instead, take your time to build slowly and thoroughly -- you will reap plenty of rewards if you keep this in mind. And with Saturn still in dramatic Leo, make sure you are always sitting in the director’s chair." http://www.astrology.com
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 17.06.2007 18:37:10 »

Saturnus tekee viimeisen opposition Neptunukseen ensi maanantaina 25. kesäkuuta.
Tätä Jim Sher kuvaa seuraavasti:
"on June 25th to be exact, Saturn makes its final opposition to Neptune. The effect of this transit should gradually decrease over the next month or two. My hypothesis is that it will feel a little like the fog lifting, where we start to see clearly again. We have become so used to the lack of clarity that it may feel like quite a relief, although there is also a possibility that what we've been thinking and doing may need to be re-evaluated based on the new ability to see what's there. So, even though things are about to become clearer, we aren't there yet. The combination of the Mercury retrograde and the exact opposition between Saturn and Neptune means we are, for the time being, in a very uncertain phase. Starting new projects, businesses, etc is not advisable. Finishing what must be finished is what is called for. We only have to wait a little longer before clarity will begin to emerge."
http://www.sherastrology.com/

Ja kun omalta kohdaltani katselin www.astro.com 'issa henkilökohtaisia transiitteja tuo siirtymä näyttäisi jälleen kerran osuvan omalla kohdallani  keskitaivas :n tuntumaan...

Tilannettani kuvaa erittäin hyvin tuo epävarmuuden tila... Epävarmuuden ja häilyväisyyden  neptunus  aspect_squ  keskitaivas 5.4. jolloin aloitin uudestaan työt sijaisena hypellen paikasta toiseen, lyhyissä pätkissä jne. ja seuraavan kerran 16.7. Henkilökuntaa lomalla, vierasta porukkaa töissä, vastuuta lisää, mutta töiden jatkosta ei muuta tietoa kuin että heinäkuun loppuun...

Lomasta ei tietoakaan  saturnus  aspect_squ  keskitaivas (tarkka 21.6) ja  saturnus  aspect_squ  saturnus  (tarkka 3.7) vaikka lomantarpeessa olenkin. buck2

tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 26.06.2007 22:13:44 »

Tutkailin juuri transiitteja ja huomasin että eihän tämä kuvio ole omalta kohdaltani ohi vielä aikoihin.. Päiväkirja osiostakin se näkyi.. 1.2 on viimeinen  neptunus  aspect_squ radix - keskitaivas .. Ja siitä eteenpäin vaikuttaakin  uranus aspect_tri keskitaivas ..

Ensi vuoden AP -kartta pamahti muuten vaikuttamaan tänään...  :Smiley
tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #7 : 27.06.2007 10:39:17 »

Ensi vuoden AP -kartta pamahti muuten vaikuttamaan tänään...  :Smiley

Jaahas, onnittelut! Wink Toivotaan, että tuon viimeisen Sat-Nep-opposition jälkeen sinullakin nuo työasiat helpottaisivat.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Nippus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #8 : 27.06.2007 18:35:23 »

Heissan,
Jatkan tähän ketjuun, vaikka aivan samoista transiiteista en kyselekään.
Nyt lähtee tällä tytöllä aivan ehdoton unelmien työpaikka hakuun. Olisin saanut tämän työpaikan jo noin 1,5 vuotta sitten (eivät voineet palkata minua vaikka olisivat halunneet, en ollut pätevä virkaan),  mutta nyt kokemusta on taas karttunut lisää (ja pätevyyskin on plakkarissa) ja olo on lähes pelottavan itsevarma... meinaan ratketa nahoistani jo nyt, vaikka hakuaikaakin on vielä kuukauden verran.
Mutta transiitteja tälle syksylle katsoessani olen huuli pyöreänä, en osaa tulkita  Embarrassed Sen verran ymmärrän, että tuota  keskitaivas:ta tulisi tuijotella...
Seuraavaa tiedossa syksylle:
 jupiter aspect_con keskitaivas
 neptunus aspect_sex keskitaivas
 uranus aspect_squ keskitaivas
Mitä näistä voisi päätellä? Tuo uranuksen neliö vähän hirvittää...
Kiitos etukäteen  smitten
 
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 27.06.2007 20:48:28 »

Seuraavaa tiedossa syksylle:
 jupiter aspect_con keskitaivas
 neptunus aspect_sex keskitaivas
 uranus aspect_squ keskitaivas
Mitä näistä voisi päätellä? Tuo uranuksen neliö vähän hirvittää...
Kiitos etukäteen  smitten

Näin ilman tarkempaa tietoa siitä mitä syntymäkartalla on, voisi tulkita seuraavaa
 jupiter uuden oppiminen ja laajentuminen  aspect_con  keskitaivas ura ja elämän päämäärät - voisi ajatella että pääset eteenpäin päämäärissäsi tai opit uutta ja muutat niitä
 neptunus keksinnöt ja uudistukset, sekä sekaannukset aspect_sex  keskitaivas - sekstiilin vaikutus riippuu siitä mitä radixilla on näiden kahden välillä
 uranus muutokset ja yllätykset aspect_squ  keskitaivas - aktiivista ja jännitteikästä toimintaa päämäärien suhteen...

Eli siis transiitit kolahtavat kovimmin, kun niillä on kaikupohjaa syntymäkartalla... Kuten tässä ketjussa on puhuttu.. Transiiteissa  neptunus  aspect_opp saturnus ovat olleet kovasti tapetilla viime aikoina ja esimerkiksi allekirjoittanut, jonka radix - keskitaivas aspect_con neptunus aspect_squ tr.  neptunus aspect_opp saturnus on kyllä tuntenut luita ja ytimiä myöten...

Wink Toivotaan, että tuon viimeisen Sat-Nep-opposition jälkeen sinullakin nuo työasiat helpottaisivat.
Kiitos... Mary Shea Fortierin kirjasta taisi silmät poimia tekstin, jossa  (en nyt muista mikä aspekti ap-kartalla oli kyseessä  crazy2 ) mainittiin että tulevana vuonna taloudellinen tilanne olisi heikko, työttömyyden tai naisilla usein äitiyspäivärahan / äitiysloman vuoksi...  Grin (ei ole miestä vieläkään, ei...)

tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: