Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko sinulle tapahtunut mitään yliluonnollista?  (Luettu 11211 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Viitasammakko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


KROAAK!


Profiili
« Vastaus #15 : 27.08.2006 19:51:06 »

 Shocked HUUU!!!

Näitä juttuja en kyllä uskalla lukea yksin kotona ollessani! Hirmu mielenkiintoisia (samoin kuin se seiniin öisin ilmestyvä käsi - en nyt muista kuka siitä kirjoitti - josta oli toisella palstalla) mutta pelottavia...

Mulla ei oo mitään hirmu kummallista mut tämmöisiä:

Oltiin pieniä siskon kanssa ja vanhemmat tuli hakemaan meitä uimarannalle isovanhempien mökiltä. Heti kun istuin autoon, alkoi pelottaa, tiesin että jotain tapahtuu. Ihmettelinkin sitten, miten äiti ja isä voi jutella ja naureskella ihan normaalisti, eikö ne muka tajua mitään. Ajoimme sitten kolarin, ja tajusin vasta myöhemmin shokista selvittyäni, että minähän tunsin, että jotain tapahtuu. Onneksi kukaan ei loukannut pahasti, ei lentänyt veri eikä ruumiinjäsenet!  Grin Mustelmilla ja säikähdyksellä selvittiin.

Myöhemmin olen pari kertaa saanut viestejä, esim. sellaisia että nyt pitää lähteä aiemmin kotoa, kun sitä bussia ei menekään, mikä minulle Matkahuollosta neuvottiin, ja kerran tiesin että opettaja on kipeä eikä tule Akatemialle, mutta ajattelin että onhan se nyt mentävä kuitenkin sinne, meinaan jos olen väärässä, poissaolo yksityistunnilta on vähän vaikea selittää sillä perusteella että joo, musta tuntu et oot kipeä...  Smiley No, opettaja siis oli kipeä! Semmoistakin on, että tiedän, onko joku pankkiautomaatti kiinni, jos rahaa tarvii ja lähintä etsin.

Nyt ei ole vähään aikaan tullut mitään ennaltatietämisiä, johtuisikohan siitä, kun elämä on ollut pelkkää työtä ja ahdistusta, mutta eiköhän taas ala intuitio toimia, kun tästä tokenen!  Wink Kummituksia en ikimaailmassa haluaisi kohdata!!!
tallennettu

Vesimies saavuttaa aina päämääränsä, vaikkakin usein mutkan kautta.
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: